- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hoşgeldin tekrar aramızaa canımhayırlı cumalar kızlar
tatil dönüşü ilk bildirimim tabi artılarıyla
tuğbacım bildirimi sana yaptım sanırım öyle olacaktı
başlangıç 78
geçen hafta 70
bu hafta 70
giden 0
toplam giden 8000
hedef 62
olsun canım bizde geç yiyoruz bazen,,,yapcak bişey yoksa 8de ye yemeğinii,ama akşam hafif şeyler ye eriemsi zor şeyler yeme olur o ,,sonuçta uzmanlar 7-8den sonra bişey yemeyin diyolar..Akşam 19.00 da evde oluyorum yemek hazırlamak başlamak 20.00 yi buluyor çok geç biliyorum ama
aaaaaay durum bısı sorcam,bulasık makınesı deterjanım bıttı bu defa eskının calgonıti simdinin fınıhını almak ıstemıyorum, cunku gercekten asırı pahalı
bana onerebılecegınız, bka bu da ıyı yıkıo dıyebılecegınız marka var mı :44: markete gıdıp kafama gore alıcaktım ama baktım hepsı 40lık 60lık, bı de dedım kotu cıakr, onca seyı napıcam sonra ben once kızlara sorayım dedımsu izi ve çiziği az yapan ama ekonomık deterjan aranıyor
aman şu yazdıklarınızı eşim görmesin,,yaaa ne kadar haklıyım dimi makina almamakta diycek,valla elde yıkıyorum ben ne iz kalıyo,nede çizik oluyo el emeği göz nurumla yıkıyorum ben onlarıı kıyarmıyım makine gibiivalla canım ısım veremıycem am abu konuda bende dertlıyım deterjanmı bılmıyorum bı sorun var deterjanlar üsütnde kalıyor yaa yada ıyı yıkamıyor su zıı de kalıyor ve finish kullanıyorum en son cıkandan ama nafıle su an tek denıycegım parlatıcım bıtmıs onda da sorun yoksa makınede bısey var ve bırde makıne temızleyıcıyle de temzıledım bı sürü para verdım ona da ama sorun ne bılmıyorum bırdeben deterjanı artık jel almayı düşünüyorum :26:
aaaaaay durum bısı sorcam,bulasık makınesı deterjanım bıttı bu defa eskının calgonıti simdinin fınıhını almak ıstemıyorum, cunku gercekten asırı pahalı
bana onerebılecegınız, bka bu da ıyı yıkıo dıyebılecegınız marka var mı :44: markete gıdıp kafama gore alıcaktım ama baktım hepsı 40lık 60lık, bı de dedım kotu cıakr, onca seyı napıcam sonra ben once kızlara sorayım dedımsu izi ve çiziği az yapan ama ekonomık deterjan aranıyor
fairy kullanmaya başladım cnm ben memnunum istersen bi dene
canım benımde aklıma ılk o geldı, cunku normal bulasık deterjanı olarak faıry alıyorum artık, cok memnunum, gercekten güzel yapmıslar, hem soguk suyla bıle akıtırken guzel temızlıyo hem de bı damlasıyla bıle acaıp köpürüyo, bı ıkı markete baktım goremedım makıne ıcın olanını, ama sanırım o da pek ucuz deıl mesela gecen fairy ararken prili gördumj baya uygundu onun fıyatı, sonucta en bılındık kalitelı bulasık deterjanı ama makıne ıcın olanı nasıldır bılemedım :26:
canım parlatıcı olmayınca kalıyo leke bı de ben konusmustum teknık servısle parlatıcısı cok oluncada kalırmıs, parlatıcı ayarı var onu eksıltın demıstı ahrbıden de eksıltınce daha ıyı oldu, sneınkı nasıldır bılmıyorum :26: fınıshın quantumu mu ne avr, dışı plastık kaplı en ıyısı o galıba, ama masallah 40 tl fılan, prilin 60lığı 13.90 mı neydı cağdaş markette :26: bılemedım napcagımı :44:
Bizde de durum aynıydı canım fairy deneyelim dedik artık hep fairy alıyoruz.
Biz memnunuz
Hem uygun hem güzel bence
Muazzez abla benden önce davranmışsın
Bizde fairy kullanıyoruz mutluyuz
aman şu yazdıklarınızı eşim görmesin,,yaaa ne kadar haklıyım dimi makina almamakta diycek,valla elde yıkıyorum ben ne iz kalıyo,nede çizik oluyo el emeği göz nurumla yıkıyorum ben onlarıı kıyarmıyım makine gibiiama bende çok istiyodum makine yaa bukadar pahalıyamı mal oluyo bu meret,,artı görümcem geçen komşum var deterjan almış 1 sene gidiyomuş diyoo doğrumu buuu:26:
s.a hayırlı cumalar
canım ben bu sefer denemek için fairy aldım çok beğendim tavsiye ederim
cnm ben prili düşük sıcaklklarda memnun kalmadımyoğun yıkamada güzeldi
bende memnunum güzel kokuyor hem
canım benımde aklıma ılk o geldı, cunku normal bulasık deterjanı olarak faıry alıyorum artık, cok memnunum, gercekten güzel yapmıslar, hem soguk suyla bıle akıtırken guzel temızlıyo hem de bı damlasıyla bıle acaıp köpürüyo, bı ıkı markete baktım goremedım makıne ıcın olanını, ama sanırım o da pek ucuz deıl mesela gecen fairy ararken prili gördumj baya uygundu onun fıyatı, sonucta en bılındık kalitelı bulasık deterjanı ama makıne ıcın olanı nasıldır bılemedım :26:
canım parlatıcı olmayınca kalıyo leke bı de ben konusmustum teknık servısle parlatıcısı cok oluncada kalırmıs, parlatıcı ayarı var onu eksıltın demıstı ahrbıden de eksıltınce daha ıyı oldu, sneınkı nasıldır bılmıyorum :26: fınıshın quantumu mu ne avr, dışı plastık kaplı en ıyısı o galıba, ama masallah 40 tl fılan, prilin 60lığı 13.90 mı neydı cağdaş markette :26: bılemedım napcagımı :44:
Bizde de durum aynıydı canım fairy deneyelim dedik artık hep fairy alıyoruz.
Biz memnunuz
Hem uygun hem güzel bence
Muazzez abla benden önce davranmışsın
Bizde fairy kullanıyoruz mutluyuz
s.a hayırlı cumalar
canım ben bu sefer denemek için fairy aldım çok beğendim tavsiye ederim
cnm ben prili düşük sıcaklklarda memnun kalmadımyoğun yıkamada güzeldi
bende memnunum güzel kokuyor hem
Ger-düşş bu kadar bayan yanılıyor olamaz
A.s. mavigoz abla
Bence de güzel kokuyor hemde uygun Muazzez abla
tubanın dediği gibi böyle iyisine gidince pahallı oluyo ucuzuna gidince olmuyo ben şöyle bi çözüm buldum calgonit finishin ekonomik paketleri oluyo 90-120 filan onlardan alıyorum 3-4 ay gidiyo hergün mutlaka 1 kere çalışıyo parlatıcı yerine limon suyu veya sirke evde ne varsa onu kullanıyorum hem doğal hem daha sağlıklı en azından kimyasal değil bu sefer markete gittiğimde finish 35 tl olmuş yanında da pril vardı 90lık15 tl ye onu aldım bide ara ara ben ön yıkama suyuna 1 yemek kaşığı kadar domestos atıyorum iyi oluyor tuz hiç kullanmıyorum çünkü şimdiki deterjanların nerdeyse tümü tuz ilaveli bide sen koyunca çiziyo yaklaşık 5 senedir de bulaşık makinem var ve hep böyle kullandım ne bozuldu ne çizdi nede iz bıraktı
aaay valla hepınıze tesekkurler kızlar, benım makınanın kısa programını kullanıyorum sadece ben, fairy elde olan bulasıkları gzuel yıakdıgı ıcın makıasıda guzeldır herhalde dıye dusunmustum, dogruymuş demekki, şimdi fairy ile fınısh arasıdna ekonomı hesabı yapmam lazımacaba fairynın kac tabletlısı ne kdr, bıde onunda bı yesılı bı sarısı var herhalde koku farkı mı var onların :26:
canım sen bildirim yapmamışsın özele,,yapmayanlar haftaya listede olamıyolar,,eski üyeler dahil bunaaAkşam 19.00 da evde oluyorum yemek hazırlamak başlamak 20.00 yi buluyor çok geç biliyorum ama
Bardaklar çiziliyor bu bi gerçek bide desenli bardaklar olursa hani şu meşhur vitrinin içine koyulan bi sürü bardak takımı var ya ne derler bilmem adına onlar hemen çıkıyor
Bide 1 sene mi
Bulaşık makinesi tabletleri 40lı ya da 80li satılıyor canım günde bir kez makineyi açtığını düşünürsen tabi ki hayır
s a kızlar hayırlı cumalar
başlangıç 79
geçen hafta 74.2
bu hafta 73.9
giden 300 gr cık
toplam 5.1
hedef 65
bu hafta olmadı inşallah haftaya
slm kızlar
karatay diyeti yapıyorum bugün altıncı günüm
regl olduğum için tam kilomu bilmiyorum ama bildirim olduğu için tartıldım
başlangıç 73
geçen hafta 59,2
bu hafta 58.7
giden 500gr
toplam giden 14.3 :
hedef 55
kızlar bu ara sol kolumda bi ağrı var korkuyorum bişey mi var acaba böle ağrısı olan var mı doktora giden :18: :18: :18: :18: :18: :18:
90 tableti hepsiburada da 22 lira canım
kızlar bu ara sol kolumda bi ağrı var korkuyorum bişey mi var acaba böle ağrısı olan var mı doktora giden :18: :18: :18: :18: :18: :18:
geçmiş olsun canımyaa,benim okadar çok yerim ağrıyoki,hiç dr'a gitmedim,sonunda bişey çıkarsa kendime şaşarım ozaman
teşşekurler canım, marketlerede bakıyım, bı de sıvı deterjanlara bakıcam, onlarda baya gıdıyomuş hem de toz şeklinde olmadıkları ıcın çizme yapmaları mumkun olmuyo
benıdme vardı bı ara korkmustum ama kas gevsetıcıyle fılan ovup sıcak su torbası ıle oturmustum bı kac aksam, sıcak havluyla fılan gecmıstı, sogukta kaldı herhalde dıye dusunmustum :26:
aklına takıldıysa canım bı gorun sıtersen doktora, sogukta kalmıstır belkı ya da ters bı hareket yapmıssındır farkında olmadan :26:
canım menülerinin geneline baktıqımızda hep yanlışlar görüyoruz...3 ana en az 2 ara öqün mutlaka yapalım..3 litre suyumuzu ve 3 füncan bitki çayımızı içelim...akşamı mümkünse tek çeşit yiyerek geçirelim...ve unlu gıdaları(ekmek) kahvaltı dışında tüketmeyelim...dikkatimi çeken başka bişeyde menülerinde meyva yok...meyveler sindirimi kolaylaştırı ve vücudumuzun ihtiyacı olan vitaminleri karşılar...bunları ara öqünlere ekleyelim...aynı bu şekilde listeni tut önümüzdeki hafta ne deqişmiş tekrar bakalım..bol iradelerr...01.10.2011 - 07.10.2011 Yemek listelerim
01.10.2011
Sabah
Yarım gevrek
1 kk peynir
4 tane siyah zeytin
1 litre su
Nane limon içtim ( midem kötüydü hala )
Öğle
Sabahtan kalan yarım gevrek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3-4 siyah zeytin
şekersiz çay
Akşam
1 yk kuru fasulye
3 yaprak sarma ( yemicektim aslında ama çok güzel koktu dayanamadım )
Beşi biyerde çayı limonlu
Gece gezmeye gittik 1 bardak şeftali suyu içtim
Spor yok
teker teker deqerlendirmek istediqim için alıntının içine qirdim idare et cnm
ilk yanlışın gevrek dediqin şey simit sanırım...canım ben hep ekmeklerimizi sabah kahvaltıda yemenizi öneriyorum...çünkü akşama kadar etkisi kalmaz...simiti ikiye bölüp yarısını sabah yarısını öqlen yemişsin..bu metobolizmayı çökertir..yavaşlatır...yavaşlayan metona ara yapmayarak çalışma imkanını bir kez daha vermemişsin...aralar son derece önemli üstüne basa basa söylüyorum...akşama gelince kurufasulye çok fazla karbonhidrat içerir ve bu besin yine haftada 1 öqlen ve 2 kaşık yememiz gereken ürünler arasında..sen akşam yemişsin ve arkasına sarma yemişsin...bugün bizlere göre tam bir kaçamak menü olmuş..ve şeftali suyuu!!! içinde bir sürü şeker var...bunun yerine kesinlikle bitki çayı içmeliydin...günde 3 defa bitki çayı içmemiz gerekiyor..su oranını yazmamışsın 3 litrede su içmemiz gerekiyor..
02.10.2011
Sabah
1 tane activia çilekli
Öğle
1 dilim kızarmış ekmek
2 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 kupa çay
Akşam
1 porsiyon yağsız et tandır
bol salata
03.10.2011
öqün ikiye inmiş burda..activia öqünden sayılmaz ancak ara öqün olabilir....ve yine aralar yapılmamış...et ürünlerini mümkünse öqlen yiyelim akşamı sabze yeada çorbayla geçirelim..akşam mutlaka tek çeşit yemeliyiz..
Sabah
1 tne activia çilekli
2 kuru kayısı
şekersiz çay
1 litre su
Limonlu beşi biyerde çayı
Öğle
1 tavada yumurta
2 dilim ekmek
2 siyah zeytin
salatalık
şekersiz çay
1 ufak parça şambali tatlısı ( kankeytom yapmıştı yedim )
1 litre su
1 bardak limonlu yeşil çay
Akşam
2 tane ceviz
2 fındık
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu beşi biyerde çayı
1 litre su
burda yine ekmek öqlene kaymış...sabah kahvaltı yok...ayrıca bugün tatlı yemişsin..yaptıqımız bir kaçamak 3-4 günümüze malolabilir...ve yine aralar yok...yemek adına listende hiçbirşey yok...hani çorban sebzen etin...kilo vermeni saqlıcak hiçbirşey yok bu listede..
04.10.2011
Sabah
1 çilekli activia içine 2 kaşık k-flaks kırmızı meyveler
1 fincan limonlu beşi biyerde çayı
1 litre su
Öğle
3 dilim ekmek
2 kk kadar krem peynir
4 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
şekersiz çay
1 litre su
2 tane kuru kayısı
1 fincan limonlu yeşil çay
Akşam
Tavuklu salata
1 bardak ayran
1 litre su
öqlen 3 dilim ekmek hiç olmamış...sınırımız 2 dilim oda küçük ekmek dilimlerinden olmak şartıyla...aralar yine yok..muhtemelen metobolizman savunmaya geçip depolamaya başlamış olmalı...
05.10.2011
Sabah
1 tane kıymalı çiğbörek (el kadardı tabi kimin eli benim elim)
1 litre su
bir bardak beşibiyerde çayı limonlu
Öğle
Tek tavuk şiş
Yanında gelen pidenin ucunu koparttım (Nedense nefsime hakim olamadım ama çok şişirdi)
2 bardak ayran
1 litre su
1 bardak limonlu 7 otlu çay
8-10 tane fındık
Akşam
Aslında toktum ama kaptandan korkuma yedim
3 yk kadar taze fasulye
2 yk yoğurt
1 litre su
ara öqünelrin yine yok..saban börek yemişsin..ve öqlen pidedende koparıp yemişsin..küçük gibi görünen bunlar diyetin püf noktaları..küçücük bir kaçamaqı bile affetmiyoe bünyemiz...onun için cumaya saklayın diyorum..
06.10.2011
Sabah
2 kuru kayısı ( çok tok hissediyorum kendimi yemedim bişey o yüzden )
5-6 fındık
limonlu beşibiyerde çayı
1 litre su
Öğle
3 dilim ekmek
2 kk kadar krem peynir
5 siyah zeytin
domatesli,soğanlı menemen
salatalık
şekersiz çay
1 bardak 7 otlu çay içine limonda sıktım
1 litre su
2 kuru kayısı
Akşam
1 tane activia çilekli içine 2 yk kadar k-flaks
1 litre su
canım k-flaksler aten karbon yüklü...arkasına baksana karbonu çok yüksek..sabah akşam yemişsin ve öqlen birde ekmek yemişsin hemde 3 dilim..bu arada hangi tür ekmek kullanıyorsun yazmamışsın...aralar yine yok...
07.10.2011 Saat : 07:00
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk kadar hellim peyniri
1 yumurtadan omlet
domates
salatalık
şekersiz çay
Kaptanım ve deneyimli arkadaşlarım bu listelerle hiç kilo veremedim nerede yanlış yaptığım konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Yemek saati düzensizliği ( sadece akşamları ) Ve öğlen yemek yerine kahvaltı (mecburiyettendi ama artık evden getiricem) benim gördüklerim.
fıstıqıma bak bnm 1100 haaagünaydın kızlarrrrrrr
başlangıç 71.3
geçen hafta 64.8
bu hafta 63.7
giden 1.100
toplam giden 7.6
hedef 59
çok geçmiş olsun cnm...ayyy bayada pahalı tutmuş :44:çarşamba günü diş doktoruna başladık hayırlısı ile. ama o gün çok kötüydü. allah kimsenin başına diş ağrısı vermesin. alt çenemdeki sol en arkada köprüm vardı. 1 tanesi ölmüş tabiki. köprü çıktı. en arkadaki diş çekildi. hemen implant yerleştirildi. yanındaki olmayan diş etim de oyuldu ona da implant yerleştirildi. o gün çok kötüydüm. kaç tane iğne vuruldu sayamadım. eve geldiğimde sol yanağım komple şişti. evde akşam bayılmışım. apar topar hastaneye götürmüşler. tansiyonum düşmüş. o gece eşimin ısrarlarıyla hastanede geçirdik. dün evde hep yattım. kafamı kaldırmamla başımın dönmesi bir oluyordu. aman çok kötüydü valla. neyseki bugün biraz daha iyiyim. en azından kendi işlerimi görebiliyorum. işte böle kızlar. hala yüzüm şiş. doktor bazı bünyelerde olabileceğini söyledi. iğneler ağır gelmiş bana.
benden size bir tavsiye. dişinizde ufacık bir sızı mı hissettiniz... en kısa zamanda lütfen diş hekimine gidiniz. ufak bir kırığınız mı oldu hiç gecikmeden hemen doktora gidiniz. ben hep erteledim. maddi açıdan yok dedim korktum şu an hem daha da pahalıya patladı hem de manevi açıdan korktuğumdan daha kötü oldu. psikolojim hiç iyi değil kızlar. lütfen dişlerinizi ihmal etmeyin. ben daha 30 yaşındayım. üst dişlerimin hepsi kaplama olacak. alt dişlerimin de 2 tane implant 1 kaplama 1 tane de köprü değişecek. düşünün yani. bunların hepsi sadece 2 yıl kadar ertelediğim için oldu.2 yıl önce yaptırsaydım doktor 2-3 bine biterdi dedi. ama şu anda 8500 liraya malolacak((((((((((((((( 2::2::2::2::2::2::2::2:
aferin tuqba sana
kaldır ayağını üstüne bastınokadar diyim al ispatım yani tahminin bukadar yüksek hatta birebir olucanı bilmiyodum şoklardayım, kızım sen gizlice benimi izliyon yoksaa
al buda ispatım
Eki Görüntüle 269168
ya ben reglim bide bu halde böyle olduysam gerçekte kim bilir kaçımdırdaha ne isterim ben dün sabah 61.4ü görünce zaten dedim hiç ümidim yok kalırım bu hafta 61de ama nolduuuuu çooook mutlu olduum
sabah kocaman bi sandaviç yedim . yine acıktım sürekli canım birşeyler atıştırmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?