70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tekrar aramızaa canım
Akşam 19.00 da evde oluyorum yemek hazırlamak başlamak 20.00 yi buluyor çok geç biliyorum ama
olsun canım bizde geç yiyoruz bazen,,,yapcak bişey yoksa 8de ye yemeğinii,ama akşam hafif şeyler ye eriemsi zor şeyler yeme olur o ,,sonuçta uzmanlar 7-8den sonra bişey yemeyin diyolar..

aman şu yazdıklarınızı eşim görmesin,,yaaa ne kadar haklıyım dimi makina almamakta diycek,valla elde yıkıyorum ben ne iz kalıyo,nede çizik oluyo el emeği göz nurumla yıkıyorum ben onlarıı kıyarmıyım makine gibiiama bende çok istiyodum makine yaa bukadar pahalıyamı mal oluyo bu meret,,artı görümcem geçen komşum var deterjan almış 1 sene gidiyomuş diyoo doğrumu buuu:26:

Bizde de durum aynıydı canım fairy deneyelim dedik artık hep fairy alıyoruz.
Biz memnunuz
Hem uygun hem güzel bence

fairy kullanmaya başladım cnm ben memnunum istersen bi dene

Muazzez abla benden önce davranmışsın
Bizde fairy kullanıyoruz mutluyuz

s.a hayırlı cumalar

canım ben bu sefer denemek için fairy aldım çok beğendim tavsiye ederim

cnm ben prili düşük sıcaklklarda memnun kalmadım yoğun yıkamada güzeldi

Biz memnunuz

bende memnunum güzel kokuyor hem

Bardaklar çiziliyor bu bi gerçek bide desenli bardaklar olursa hani şu meşhur vitrinin içine koyulan bi sürü bardak takımı var ya ne derler bilmem adına onlar hemen çıkıyor
Bide 1 sene mi
Bulaşık makinesi tabletleri 40lı ya da 80li satılıyor canım günde bir kez makineyi açtığını düşünürsen tabi ki hayır

tubanın dediği gibi böyle iyisine gidince pahallı oluyo ucuzuna gidince olmuyo ben şöyle bi çözüm buldum calgonit finishin ekonomik paketleri oluyo 90-120 filan onlardan alıyorum 3-4 ay gidiyo hergün mutlaka 1 kere çalışıyo parlatıcı yerine limon suyu veya sirke evde ne varsa onu kullanıyorum hem doğal hem daha sağlıklı en azından kimyasal değil bu sefer markete gittiğimde finish 35 tl olmuş yanında da pril vardı 90lık15 tl ye onu aldım bide ara ara ben ön yıkama suyuna 1 yemek kaşığı kadar domestos atıyorum iyi oluyor tuz hiç kullanmıyorum çünkü şimdiki deterjanların nerdeyse tümü tuz ilaveli bide sen koyunca çiziyo yaklaşık 5 senedir de bulaşık makinem var ve hep böyle kullandım ne bozuldu ne çizdi nede iz bıraktı

Biz memnunuz

s.a hayırlı cumalar

canım ben bu sefer denemek için fairy aldım çok beğendim tavsiye ederim

cnm ben prili düşük sıcaklklarda memnun kalmadım yoğun yıkamada güzeldi

bende memnunum güzel kokuyor hem

Ger-düşş bu kadar bayan yanılıyor olamaz
A.s. mavigoz abla
Bence de güzel kokuyor hemde uygun Muazzez abla

aaay valla hepınıze tesekkurler kızlar, benım makınanın kısa programını kullanıyorum sadece ben, fairy elde olan bulasıkları gzuel yıakdıgı ıcın makıasıda guzeldır herhalde dıye dusunmustum, dogruymuş demekki, şimdi fairy ile fınısh arasıdna ekonomı hesabı yapmam lazım acaba fairynın kac tabletlısı ne kdr, bıde onunda bı yesılı bı sarısı var herhalde koku farkı mı var onların :26:

s a kızlar hayırlı cumalar
başlangıç 79
geçen hafta 74.2
bu hafta 73.9
giden 300 gr cık
toplam 5.1
hedef 65
bu hafta olmadı inşallah haftaya

90 tableti hepsiburada da 22 lira canım

slm kızlar
karatay diyeti yapıyorum bugün altıncı günüm
regl olduğum için tam kilomu bilmiyorum ama bildirim olduğu için tartıldım

başlangıç 73
geçen hafta 59,2
bu hafta 58.7
giden 500gr
toplam giden 14.3 :
hedef 55

Akşam 19.00 da evde oluyorum yemek hazırlamak başlamak 20.00 yi buluyor çok geç biliyorum ama
canım sen bildirim yapmamışsın özele,,yapmayanlar haftaya listede olamıyolar,,eski üyeler dahil bunaa

ya zaten banada mantıksız geldi sonuçta düşündüm ç. makinesi için calgon teblet kullanıyorum o bile çok pahalı bide içinde 18 tablet var,,ilk ve son olucak benim için...çünkü bu yazıyla karşılaştım bakın...

çamaşır makinelerinde kireç koruyucu olarak kullanılan Calgona 1 yıl

içersinde verdiğimiz toplam para ile koruduğumuz rezistansı 4 defa yenisi ile değiştirebileceğimiz

gerçeği beni reklamın insanlar üzerindeki etkileri konusunda daha çok düşünmeye sevk etti.

uzun zamandır Calgon ile ilgili reklamlar nedeniyle ben de, bir çok tüketici gibi makinemin

rezistansında sorun yaşamamak için Calgon kullanan biriyim. Bugüne kadar, "Calgon

marka kireç koruyucu kullanmasam ve makinem arızalansa,

*bana servis ücreti ilebirlikte bir rezistans kaça mal olur"* sorusunu, doğrusu kendime hiç sormadım.

Gelin şimdi bu soruyu kendimize soralım ve örneğin Vestel Marka (WMU800–1200) çamaşır makinesi olan bir tüketicinin, hiç kireç

Koruyucusu kullanmadığını varsayarak, aile bütçesine ne kadar bir yük geleceğinin hesabını birlikte yapalım:

1000 gr lık Calgon Fiyatı 8,25 YTL

* 1 Yıllık Calgon Fiyatı 99,00 YTL.*

Rezistans+İşçilik Fiyatı 21,00 YTL

Harcanan para 4 rezistansa bedel

Yukarıdaki tabloya göre, ayda 1 Kg. lık Calgon kullanan bir aile, Calgon'a bir yılda verdiği toplam para ile tam 4 defa

rezistansını değiştirebiliyor ve üstelik 15 lira da arttırıyor.

Eğer matematiksel bir yanlış yoksa, tasarruf sağlayan Calgon ile ilgili olarak yaptığım hesap ortada. Karar sizin.

Bilimsel araştırmalara bu kadar önem gösteren bir firmanın yaptığı reklamın,

tüketici üzerindeki etkilerini araştırmak için sokağa çıkarak, *"Calgon ne işe yarar, neyi korur"* sorularını sorması yeterli

olacak. Ayrıca Calgon kutusu üzerinde ürünün içeriği ile ilgili hiçbir ibare yok.

Firma yetkilisi bu sorumuza da, "kanuni bir zorunluluk olsaydı,koyardık' demekle yetindi. Oysa ki, Tüketici Hakları

Evrensel Bildirgesinde de yer alan "tüketicinin bilgi edinme hakkı'nı göz önünde bulundurduğumuzda, Calgon evrensel bir tüketici hakkını ihlal etmektedir.

Son not (Bu, bana ait):

Eğer makineniz çift su girişli ise ve gerektiği zaman sıcak su alıyorsa, rezistansınız hiçbir zaman zaten çalışmaz, dolayısı ile
arızalanmaz, dolayısı ile *Calgon* *kullanmanıza gerek yoktur.*

Reklamlarda gösterilen "bozuk" rezistans, muhtemelen *kuyu suyu* ile kullanılan bir makineden sökülmüştür.

*Büyük şehirlerin hiç birinde su bu kadar kireçli değildir.*

İnanmıyorsanız, bulaşık makinenizin rezistansına bakabilirsiniz.

Bulaşık makinesi ise soğuk su alır ve kesinlikle her yıkamada rezistansı kullanır.

Üstünde kireç var mı?

kızlar bu ara sol kolumda bi ağrı var korkuyorum bişey mi var acaba böle ağrısı olan var mı doktora giden :18: :18: :18: :18: :18: :18:

s a kızlar hayırlı cumalar
başlangıç 79
geçen hafta 74.2
bu hafta 73.9
giden 300 gr cık
toplam 5.1
hedef 65
bu hafta olmadı inşallah haftaya

kızlar bildirimleri bana özelden yapıyorsunuz buraya yapılan bildirimler geçersiz ona göreebilginizee:))

Son düzenleme:
kızlar bu ara sol kolumda bi ağrı var korkuyorum bişey mi var acaba böle ağrısı olan var mı doktora giden :18: :18: :18: :18: :18: :18:

geçmiş olsun canımyaa,benim okadar çok yerim ağrıyoki,hiç dr'a gitmedim,sonunda bişey çıkarsa kendime şaşarım ozaman

90 tableti hepsiburada da 22 lira canım

teşşekurler canım, marketlerede bakıyım, bı de sıvı deterjanlara bakıcam, onlarda baya gıdıyomuş hem de toz şeklinde olmadıkları ıcın çizme yapmaları mumkun olmuyo

benıdme vardı bı ara korkmustum ama kas gevsetıcıyle fılan ovup sıcak su torbası ıle oturmustum bı kac aksam, sıcak havluyla fılan gecmıstı, sogukta kaldı herhalde dıye dusunmustum :26:

aklına takıldıysa canım bı gorun sıtersen doktora, sogukta kalmıstır belkı ya da ters bı hareket yapmıssındır farkında olmadan :26:

geçmiş olsun canımyaa,benim okadar çok yerim ağrıyoki,hiç dr'a gitmedim,sonunda bişey çıkarsa kendime şaşarım ozaman

saol cnm valla öle sürekli bi yerlerimiz ağrıyo

içten bi ağrı var belkide dediğin gibi üşüttüm bi kaç gün daha bekleyim bakalım geçicekmi

canım menülerinin geneline baktıqımızda hep yanlışlar görüyoruz...3 ana en az 2 ara öqün mutlaka yapalım..3 litre suyumuzu ve 3 füncan bitki çayımızı içelim...akşamı mümkünse tek çeşit yiyerek geçirelim...ve unlu gıdaları(ekmek) kahvaltı dışında tüketmeyelim...dikkatimi çeken başka bişeyde menülerinde meyva yok...meyveler sindirimi kolaylaştırı ve vücudumuzun ihtiyacı olan vitaminleri karşılar...bunları ara öqünlere ekleyelim...aynı bu şekilde listeni tut önümüzdeki hafta ne deqişmiş tekrar bakalım..bol iradelerr...

günaydın kızlarrrrrrr

başlangıç 71.3
geçen hafta 64.8
bu hafta 63.7
giden 1.100
toplam giden 7.6
hedef 59
fıstıqıma bak bnm 1100 haaa maşallah cnm menülerini niey paylaşmıyorsun bakalım..kopya çekeriz diyemi korkuyosun ..arakadaşalra örnek olsun cnm yaz lütfen

çok geçmiş olsun cnm...ayyy bayada pahalı tutmuş :44:

aferin tuqba sana

sabah kocaman bi sandaviç yedim . yine acıktım sürekli canım birşeyler atıştırmak istiyor

onun yerine 2 dilim buqday ekemqi 1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık ve bitki çayı içseydin hem acıkmazdın hemde kilo verirdin..hamurişi seni acıktırır...

namaz kılıp geliyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…