70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhabaaaaaaaaaaaa

artık eskisi gibi giremediğimin farkındayım belki sizlerde farkındasınızdır.

ama artık sporu bırakmak zorunda kaldım ve bebeğimle büyük kızımla ve işimle daha çok ilgilenmem gerekiyor.

kpss içinde hazırlıklara başlamam nedeniyle hal böyle olunca forumda dolaşamıyorum.

sizleri habersiz bırakmak istemedim.kasımın ilk cumasına kadar bildirim yapamayacağım.diyeti bırakmıyorum.elimden geldiği kadar dikkate devam

arada sık olmasada yoklarım sizi
hepinizi öpüyorum

canım ben ç makinasını alınca kuran servise kireç koruyucu kullanayımmı dşye sordum oda rezistansı değiştirmek daha ucuz dedi
makina 20 yıllık heryeri bozuldu ama hiç rezisdansı bozulmadı onların hepsi para tuzağı

çok sağol,,bekliyoruz...allah kabul etsin
sonuçlar ne zamn yazılacak merak ediyom kim ne vermiş
yarın belli olucak canım sabrediceksin
aynen canım ilk defa aldık zaten ve son olucak zaten aman aman yıllardır kullananlara yazık dedim şimdiii

ben karnımı doyurup çocuklarıda uyutup geliyorum kızlar byss
:79::79::79::92::92::92::92::92:

amanınnnnnnnnnnnn 2 magnum canavarı geldi kaçııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn

Ya ikiyle kısıtlıyorum kendimi yoksa 10 tane rahat yiyebilirim.
Bu sefer magnum değilde burger da satılan üstü çikolata soslu dondurma çekti canım:97:
Ya da şu bonibonlu veya negrolu olanlardan:97:
Dondurma benim sonum olacak sanırım:101:
Neyse kafama bi şaplak atıp dondurma rüyasından uyanmalıyım.
Hadi ger-düş bitki çayı içelim ve de tokuşturalım.

paylaşıyım çıtırım a ne dimek senden öğrendimm daha da sapıtmasam fazla verirdim

aa sende gidiyorsun öyle mi
Peki madem çok çalış inşaallah kazanırız canım
Diyete devam et zaten daha bi çok yolumuz var önümüzde..
Öptüm çok

kızlar bu ara sol kolumda bi ağrı var korkuyorum bişey mi var acaba böle ağrısı olan var mı doktora giden :18: :18: :18: :18: :18: :18:
geçmiş olsun canım rüzgar da kalmış olabilirsin
ben kullandım sıvı deterjan hiç tavsiye etmem dolapların kapağını açınca yumurta kokuyo bardaklardan su içerkende yumurta kokuyo

Canım çok fena dondurma istiyor hmmmm:97::97:

cıs sevdiceğini düşün az kaldı süprizmi dondurmamı

paylaşıyım çıtırım a ne dimek senden öğrendimm daha da sapıtmasam fazla verirdim
Evet abla paylaş kaptan beni uyardıktan sonra bende herkesin menüsüne dikkat ediyorum.
Özellikle kilo veren kısçelerin menüsü mercek altında

canım arka sayfada da yazdığım gibi bu ara gündeli,k hayatımda ufak değişiklikler oldu ve ben fırsat bulamıyrum ama kasımdan iti baren eski gaz devam olcak inş.
sen kilo mu verdin hı ?
Hayırlısı olsun canım okudum demin. Gözümden kaçmış seni görünce direkt yazayım demiştim de
600 gram verdim canım cuma 74 kiloydum ama pazar 74.5 ü görmüştüm.
Pazartesinden beri dikkat ettim yememe 73e düştü sonunda
İlk defa 600gr verdiğim için bu kadar sevinmişimdir.

aay yaptın mı cayını, tuvalete gıtmıstım ben :26: ıcıceksek yapayım hemen cantamda bı tane slımım kalmıstı

cıs sevdiceğini düşün az kaldı süprizmi dondurmamı

Her ikisi diye bir şık yok dimi :26:
Tamam yok dondurma falan bu ay bitmeden 6 olmalıyım ben.
Savsaklaya savsaklaya aynı rakamlarda dönüp duruyorum.
Hemen kafama bi şaplak daha atayım ben
Bitki çayımı alıp geleyim ben

Son düzenleme:

tşk ederim cnm

bugun paylaşamasam cnm ara öğün bi tane halley yedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…