- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Suyu ısıtıyorum bende
Yeşilçay içicem. Form çayını da akşama içerim artık.
Çakkk
kızlar bu ara sol kolumda bi ağrı var korkuyorum bişey mi var acaba böle ağrısı olan var mı doktora giden :18: :18: :18: :18: :18: :18:
hayatım bugün yiyebilirsin :131:Canım çok fena dondurma istiyor hmmmm:97::97:
çok sağol,,bekliyoruz...allah kabul etsin
yarın belli olucak canım sabrediceksin
aynen canım ilk defa aldık zaten ve son olucak zaten aman aman yıllardır kullananlara yazık dedim şimdiii
ben karnımı doyurup çocuklarıda uyutup geliyorum kızlar byss
:79::79::79::92::92::92::92::92:
aralarda kuru üzüm yenir mi, yenirse ne kadar yenir acabaaa :26:
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişlertşk ederim cnm
bugun paylaşamasam cnm ara öğün bi tane halley yedimde
Sen kilo verdin mi bu arada canımcanım arkadaşım hiç biyere gitmiyorum merak etme .sadece nete fazla giremiyorum o yüzden
Bilmiyorum kii ben bi başlasam bitene kadar durmam onu biliyorum amaaralarda kuru üzüm yenir mi, yenirse ne kadar yenir acabaaa :26:
sıcak su vardı hazır bız de, bende aldım bı kupa saldım içine slimimi
çakayım hemen
hayatım bugün yiyebilirsin :131:
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler
Sen cıssları yazsanda yanınakoy biz anlarız
Sen kilo verdin mi bu arada canım
Bilmiyorum kii ben bi başlasam bitene kadar durmam onu biliyorum ama
Dün akşam marketten kuru incirle, ceviz alıcaktım aralarda kızlar 1-2 tane yiyolar ya.
Dedim ki Dilek sen kendini biliyon bi alırsan paket bitmeden duramazsın hiç bulaşma
Almadım tabi ki ama hep aklımda
Bende saldım bardağın dibine yeşilçayımı
Afiyet olsun bizee...
Hadi kızlar sizde için bitki çayınızı
Ne kadar güzel örnek oluyoruz dimi
canım sana kolay gelsın evet farkındayım ben gırmedıgının cok boslama burayı okkızlar merhabaaaaaaaaaaaa
artık eskisi gibi giremediğimin farkındayım belki sizlerde farkındasınızdır.
ama artık sporu bırakmak zorunda kaldım ve bebeğimle büyük kızımla ve işimle daha çok ilgilenmem gerekiyor.
kpss içinde hazırlıklara başlamam nedeniyle hal böyle olunca forumda dolaşamıyorum.
sizleri habersiz bırakmak istemedim.kasımın ilk cumasına kadar bildirim yapamayacağım.diyeti bırakmıyorum.elimden geldiği kadar dikkate devam
arada sık olmasada yoklarım sizi
hepinizi öpüyorum
kız istemeyen canımızı da çektiriyon yaa olur mu boyleeYa ikiyle kısıtlıyorum kendimi yoksa 10 tane rahat yiyebilirim.
Bu sefer magnum değilde burger da satılan üstü çikolata soslu dondurma çekti canım:97:
Ya da şu bonibonlu veya negrolu olanlardan:97:
Dondurma benim sonum olacak sanırım:101:
Neyse kafama bi şaplak atıp dondurma rüyasından uyanmalıyım.
Hadi ger-düş bitki çayı içelim ve de tokuşturalım.
aralarda kuru üzüm yenir mi, yenirse ne kadar yenir acabaaa :26:
heyyy bende sizdenim yeşilçayım ve KK :126:
canım ben böyle bir aqrıyla doktora gittim romatizma var dediseni korkutmak istemiyorum cnm bence mevsimsel bişeydir malum sabahki havayla öqlenki hava farklı bu aralar..
teşekkür ederim cnm
yiyebilirsin cnm bir avuç..
Dün akşam marketten kuru incirle, ceviz alıcaktım aralarda kızlar 1-2 tane yiyolar ya.
Dedim ki Dilek sen kendini biliyon bi alırsan paket bitmeden duramazsın hiç bulaşma
Afiyet olsun bizee...
canım sana kolay gelsın evet farkındayım ben gırmedıgının cok boslama burayı ok
kız istemeyen canımızı da çektiriyon yaa olur mu boylee
evet ben yıyom bu ara sıyah vardı ıse getırdım az kaldı evde de sarı var 1 avuc yıyebılırısn bence
valla bilmiyorum cnm biraz daha beklicem geçer belki:18: :18:
bunlar cısssssssuyarı yazarım
kıskandım bende içiyorum hemen
canım ben böyle bir aqrıyla doktora gittim romatizma var dediseni korkutmak istemiyorum cnm bence mevsimsel bişeydir malum sabahki havayla öqlenki hava farklı bu aralar..
teşekkür ederim cnm
yiyebilirsin cnm bir avuç..
Afiyet olsun bizee...
canım sana kolay gelsın evet farkındayım ben gırmedıgının cok boslama burayı ok
kız istemeyen canımızı da çektiriyon yaa olur mu boylee
evet ben yıyom bu ara sıyah vardı ıse getırdım az kaldı evde de sarı var 1 avuc yıyebılırısn bence
valla bilmiyorum cnm biraz daha beklicem geçer belki:18: :18:
bunlar cısssssssuyarı yazarım
kıskandım bende içiyorum hemen
ciddi anlamda iştah kesiyor ve tok tutuyor..nezaman yeşilçay içsem ara öqün yapmak istemiyorum...ve beni dinlendiriyor..kızlar biberiyede alıp içelim yaq yakımında son derece önemli bir bitki..sallama olanları varmı bilmiyorum bnmki demleme..ama varsa almak isterim çantama atıyorum sallama çayları gittiqim yerdede içiyorum çok rahat oluyor...
Aa bilmiyordum :26: Vardır herhalde ben çaylara bakayım haftasonu.ciddi anlamda iştah kesiyor ve tok tutuyor..nezaman yeşilçay içsem ara öqün yapmak istemiyorum...ve beni dinlendiriyor..kızlar biberiyede alıp içelim yaq yakımında son derece önemli bir bitki..sallama olanları varmı bilmiyorum bnmki demleme..ama varsa almak isterim çantama atıyorum sallama çayları gittiqim yerdede içiyorum çok rahat oluyor...
ooh herkes şu şekil :126:
kuru üzümde de işte kendını durdurabılmek onemlı, yanına leblebıde mı yesem
dilek sende eve bırak ıncırı, yanına 2-3 tane al getır
evet cnm sviyorum bitki çayları biberiye bende var içim sallama görmedim hiç demleme yaparızzzzzz
ciddi anlamda iştah kesiyor ve tok tutuyor..nezaman yeşilçay içsem ara öqün yapmak istemiyorum...ve beni dinlendiriyor..kızlar biberiyede alıp içelim yaq yakımında son derece önemli bir bitki..sallama olanları varmı bilmiyorum bnmki demleme..ama varsa almak isterim çantama atıyorum sallama çayları gittiqim yerdede içiyorum çok rahat oluyor...
Bitki çayı veya yeşilçay içtim yazdım kaç mesajda ondan canın çekmedi ama dimi
Algıda seçicilik işte sen cıssııı gör arada pekii demem bi daha ayrıca bugün yenilebilirmişş
Hadi bakalım çay iç sendeee Arzu ablaa bekliyorumm baakkkk
ooh herkes şu şekil :126:
kuru üzümde de işte kendını durdurabılmek onemlı, yanına leblebıde mı yesem
dilek sende eve bırak ıncırı, yanına 2-3 tane al getır
farkındamısın canım biberiye insanı hem sakinleştiriyor hemde süper dinlendiriyor...yaq yakımının dışında bu yaönelrini daha çok seviyorum..evet cnm sviyorum bitki çayları biberiye bende var içim sallama görmedim hiç demleme yaparızzzzzz
Aa bilmiyordum :26: Vardır herhalde ben çaylara bakayım haftasonu.
Saolasın kaptan yazdım bunu kenara
Azimle gitcek inş. kilolar..
O daha fena onu da düşündüm akşam gecenin bi körü aklıma gelir gen hepsini yerim.
Bende açtığım paketi bitirme hastalığı var
Sadece sevdiğim şeylere karşı ama
biberiyenın sallaması var ama marketlerde deıl aktar gıbı yerlerde satılıyo, ben pars markasının kullanıyorum hem bıberıye hem mate almıstım, ikisinden de bırer kutu bıtırdım, şimdi slimi deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?