70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu ara sol kolumda bi ağrı var korkuyorum bişey mi var acaba böle ağrısı olan var mı doktora giden :18: :18: :18: :18: :18: :18:

canım ben böyle bir aqrıyla doktora gittim romatizma var dedi seni korkutmak istemiyorum cnm bence mevsimsel bişeydir malum sabahki havayla öqlenki hava farklı bu aralar..

Canım çok fena dondurma istiyor hmmmm:97::97:
hayatım bugün yiyebilirsin :131:

teşekkür ederim cnm
aralarda kuru üzüm yenir mi, yenirse ne kadar yenir acabaaa :26:

yiyebilirsin cnm bir avuç..

tşk ederim cnm
bugun paylaşamasam cnm ara öğün bi tane halley yedimde
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler
Sen cıssları yazsanda yanına koy biz anlarız

canım arkadaşım hiç biyere gitmiyorum merak etme .sadece nete fazla giremiyorum o yüzden
Sen kilo verdin mi bu arada canım

Bilmiyorum kii ben bi başlasam bitene kadar durmam onu biliyorum ama
Dün akşam marketten kuru incirle, ceviz alıcaktım aralarda kızlar 1-2 tane yiyolar ya.
Dedim ki Dilek sen kendini biliyon bi alırsan paket bitmeden duramazsın hiç bulaşma
Almadım tabi ki ama hep aklımda

sıcak su vardı hazır bız de, bende aldım bı kupa saldım içine slimimi
çakayım hemen

Bende saldım bardağın dibine yeşilçayımı
Afiyet olsun bizee...
Hadi kızlar sizde için bitki çayınızı
Ne kadar güzel örnek oluyoruz dimi

canım sana kolay gelsın evet farkındayım ben gırmedıgının cok boslama burayı ok
kız istemeyen canımızı da çektiriyon yaa olur mu boylee

evet ben yıyom bu ara sıyah vardı ıse getırdım az kaldı evde de sarı var 1 avuc yıyebılırısn bence

valla bilmiyorum cnm biraz daha beklicem geçer belki:18: :18:

bunlar cısssssss uyarı yazarım

heyyy bende sizdenim yeşilçayım ve KK :126:

kıskandım bende içiyorum hemen

Bitki çayı veya yeşilçay içtim yazdım kaç mesajda ondan canın çekmedi ama dimi
Algıda seçicilik işte sen cıssııı gör arada pekii demem bi daha ayrıca bugün yenilebilirmişş
Hadi bakalım çay iç sendeee Arzu ablaa bekliyorumm baakkkk

ciddi anlamda iştah kesiyor ve tok tutuyor..nezaman yeşilçay içsem ara öqün yapmak istemiyorum...ve beni dinlendiriyor..kızlar biberiyede alıp içelim yaq yakımında son derece önemli bir bitki..sallama olanları varmı bilmiyorum bnmki demleme..ama varsa almak isterim çantama atıyorum sallama çayları gittiqim yerdede içiyorum çok rahat oluyor...

heyyy bende sizdenim yeşilçayım ve KK :126:

ooh herkes şu şekil :126:

kuru üzümde de işte kendını durdurabılmek onemlı, yanına leblebıde mı yesem

dilek sende eve bırak ıncırı, yanına 2-3 tane al getır

evet cnm sviyorum bitki çayları biberiye bende var içim sallama görmedim hiç demleme yaparızzzzzz

Aa bilmiyordum :26: Vardır herhalde ben çaylara bakayım haftasonu.
Saolasın kaptan yazdım bunu kenara
Azimle gitcek inş. kilolar..

O daha fena onu da düşündüm akşam gecenin bi körü aklıma gelir gen hepsini yerim.
Bende açtığım paketi bitirme hastalığı var
Sadece sevdiğim şeylere karşı ama

evet cnm sviyorum bitki çayları biberiye bende var içim sallama görmedim hiç demleme yaparızzzzzz

biberiyenın sallaması var ama marketlerde deıl aktar gıbı yerlerde satılıyo, ben pars markasının kullanıyorum hem bıberıye hem mate almıstım, ikisinden de bırer kutu bıtırdım, şimdi slimi deniyorum

yok algıdadan cok burger kıngte dedıgın negrolu dondurma dıkkatımı cektı hıc yemedım de ondan
ay ben de ıcecem ya kahve ya bı bıtkı cayıda fırsat bulamadım kı buguna cayıp bı yogunluk ıcersındeyım

hepsini yanına getirme cnm bir çay tabaqına koy bitki çayınıda yanına al...bitince hemen bitki çayını içersen krizi atlarmış olursun..

farkındamısın canım biberiye insanı hem sakinleştiriyor hemde süper dinlendiriyor...yaq yakımının dışında bu yaönelrini daha çok seviyorum..

çaylarınızı dönüşümlü kullanın cnm..mesela akşama kadar 3 fincan çay içecekseniz hepsi farklı olsun..ekmeqinizde öyle..buqday bitince gidip aynısını almayın..çavdar alın..oda bitince tahılı..bu şekilde deqiştirin..vücut sonra baqışıklı yapıyor kilo vermemiz sekteye uqrıyor..müsli ürünlerinizde deqiştirerek kullanın...bunlar çok önemli ayrıntılar..

mate bana acımsı geliyor içemiyorum..ama biberiyeyi hemen alıyım aktardan...çantama atıyorum iyi oluyor..

1 çay tabaqı fındıkla ara öqün yapıyorum sabahki arada meyve yemiştim..akşama special k yicem..bu sefer işi şansa bırakmıcam...çok seviyorum irademi kendi elimde tutabilmeyi..ve günü kaçamaksız kapattıqım günler çok mutlu oluyorum...artık börekler çörekler pastalar vs... yemek beni mutlu etmiyor aksine sinirli oluyorum ogün...mutsuz oluyorum..ama günü kaçamaksız kapattıysam son derece huzurlu oluyorum..65ten çok sıkıldım artık ramazanda veda ettiqim 62mi geri istiyorum...son derece hırslıyım kızlar...hafta sonunda bile kaçamak yapmayı düşünmüyorum...zafer bizimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…