70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı bitki çayı içilmemesini bilmiyordum:26:
Ben 2 kupa yeşilçay 1 bardak form çayı içiyorum.
Doğanın form, slim ve doğuşun form çayını kullanıyorum.
Aynı ürünü kullanmamak yazmışsın ya onu da bilmiyodum:26:
Bide abla haftaya şu menüyü planladım sence nasıl?
Sabah klasik dediğin kahvaltı akşam da k-flakes düşünüyorum.
Pazartesi Buğday Salatası+Ayran
Salı Ispanak+ Yoğurt
Çarşamba Karnabahar+Yoğurt
Perşembe Tavuklu Salata+Ayran
Cuma Bezelye+Yoğurt

Deneme hiç güzel değil

NaF
lütfen onlıne olurmusun cnm...burdasın ama arkadaşlar senin burda olduqunu göremiyorlar..lütfen hayalet modundan çıkarmısın

Kızlar bugün hiç iştahım yok şeker ilacına başlamıştım yarım içiyordum bir haftadır 1 hafta sonra tam iç demişti doktor bugün tama geçtim mafetti beni yan etkisi olacağını söylemişti öğlen yediklerimi çıkardım elim ayağımda deman kalmadı şimdi bir armut yedim biraz bastırdı. midem çok bulanıyor. sanırım bir kaç gün böyle devaö edecekmiş bide cırcır da oldum ayıptır söylemesi nasıl bir ilaç buuuuu öfff daha bu yaşta şeker ilacı kullanırsam ben yaşlanınca napcam ama genlerde var ailede :26:

yinede yediklerimi yazayım

sabah: zorla peynirli tost

öğlen: 2çk pilav 4çk tavk sote salata

ara: 1 armut

akşam: brokolim var ama yiyebilceğimden emin değilim öğlenkilerde çıktı zaten

çok geçmiş olsun cnm...ameliyatla şeker hastalıqına son verielbiliyormuş..sana uyarmı acaba...sordunmu doktoruna...

NaF
lütfen onlıne olurmusun cnm...burdasın ama arkadaşlar senin burda olduqunu göremiyorlar..lütfen hayalet modundan çıkarmısın

Çıktım çıktım tavsiyelere dalmışım

Çok teşekkür ederim kaptancımm bu hafta liste yapıcamm salatalar yapıcam kendime

vakit buldukça sporda yapmak istiyorum haftaya birinci olucam

msj tekrarı.......

sağol canım. yok sormadım öyle bişey ama ameliyata cesaretim olmaz zati :) hamile kalana kadar şimdi bu ilacı kullancakmışım sonra hamile kalınca bidaha bakcaklarmış ona göre tevadi vercek herhalde bilemedim ameliyat nasıl bişey acaba ben yine kontrole gidince sorayım bakayım :26:

Çıktım çıktım tavsiyelere dalmışım

Çok teşekkür ederim kaptancımm bu hafta liste yapıcamm salatalar yapıcam kendime

vakit buldukça sporda yapmak istiyorum haftaya birinci olucam

hadi bakalım göreyim seni...aa bak ne dicem gel senle yarışalım..kim birinci olucak...motive olmuş oluruz hem..ne dersin

buqday salatası kilo yapar..karbon yüklü buqday..onu deqiştir cnm..birde k-flaksi neli yiyorsan bir başka versiyonunu al birgün birini diqer gün diqerini kullan cnm..bunların dışında menün qayet güzel...(hatta kopya çekecek kadar güzell)

hadi bakalım göreyim seni...aa bak ne dicem gel senle yarışalım..kim birinci olucak...motive olmuş oluruz hem..ne dersin

Evet aynı şeyi ben düşünmüştüm kopya çekecek kadar güzel

Tamam anlaştık kaptanım yarışa varım :13:

ayyy bi heyecan sardı beniiii bu hafta acaip dikakt edicem..hatta arkadaşlar sizlerde kendinize birer kişi belirleyin..nerde motivasyon orda bzi..bu bizi fişekler...benim ortim(biz diqer topikte yarıştıqımız kişilere ortim derdik) NaF..sizinki kimmmmm haydi bakalım yarışacakalr orti seçmeyeee

Aaa
Buğday mideyi çalıştırıyor diye biliyordum bende :26:
Başka bişey bulayım onun yerine bakalım
Kopya çekilcek mi Çekin çekin bu haftaki menü de güzeldi zannımca

Aaa
Buğday mideyi çalıştırıyor diye biliyordum bende :26:
Başka bişey bulayım onun yerine bakalım
Kopya çekilcek mi Çekin çekin bu haftaki menü de güzeldi zannımca

pırasa pişirsene cnm çok güzel oluyor..ama yemeqi deqil kavurması..yada ızgara köfte yapabilirsin...yada güzel bir çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…