70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ortiii heee
Ortim yok benimmm:2::2::2::2:

eyyy aşada sıralanıp boy gösteren cemaati müsliminnnnn....neden sohbete katılmıyosunuzz bakimmmmm öyyle gizli gizli izlemek yok konuşun bakimmm :82:

Bende acayip dikkat edicem orti içim pır pır oldu

Demin sucuklu lokumlar varya ondan teklif etti kızlar yemicem bana destek olun dedim anamm hayırr dedimmm çok güzel bi duyguydu

Bende acayip dikkat edicem orti içim pır pır oldu

Demin sucuklu lokumlar varya ondan teklif etti kızlar yemicem bana destek olun dedim anamm hayırr dedimmm çok güzel bi duyguydu

evet canım bizim mutfaktada kremşantili kurabiyeler duruyor..gelip geçerken onlara sizi yemicem diyorum artık şimdi sen varsın yarışıcaz...çok daha dikkatli olucam...gerçekten çok heyecanlandım..bu bnm için çok iyi oldu..haftayı sıkı tutmam için çok iyi bir nedenim var

Köfte+Salata olabilir Sena abla
Pırasanın yemeğini yiyorum bi tek pirinçsiz güzel olmuyor sanki
H.sonuda bırakmıcam bu sefer hep devamm

seninle aynı şeylerimi yesem acaba..menülerin hem iştah kabartıcı hemde çok güzell

Köfte+Salata olabilir Sena abla
Pırasanın yemeğini yiyorum bi tek pirinçsiz güzel olmuyor sanki
H.sonuda bırakmıcam bu sefer hep devamm

canım pırasayı ben de pırıncsız sevmem ama yumurtayla kavuruyolar bı de onu, ozmnda cok lezztlı oluyo oyle de denıyebılırsınız yanı kenardan yarısmacılara destek olayım ben de hatta benımde canım cektı, ıyı aklıma getırdınız haftaya bı yumurtalı pırasa yapayım

Sizi yemicem

Bu hafta hepimizin menüleri aynı olacak sanırım

hadi bakalım kızlar herkes kendine bir orti seçsin..kim birinci olacak...veee her haftanın sonunda;

BİRİNCİ OLAN GURUBU BÜYÜK HARFLERLE TOPİĞİMİZE YAZALIM!!!!

Son düzenleme:
selam kizlarrrrrr bana gunaydin size tunaydinnn
cok mutluyum cunkuuuuu daha 3 gun diyet yapmistimkiii 800 gr vermisim.. iyiki bana bu hafta tartil demissiniz :))
gerci devenin yaninda kulak ama damlaya damlaya da gol olur dimi dimi dimi

valla ben cok yogunum kaptan burda belgelerle bogusuyorum arada bakmaya calısıyorum yarış mı var

Sizi yemicem
Bu hafta hepimizin menüleri aynı olacak sanırım
aynen Herkesin evinde aynı şeyler pişecek demek ki

Aaa hiç duymadım öyle anneme diyim ben bilmiyorum pırasa yapmasını
Annem biliyosa yapar ama ben bol limon sıkıp yemeyi tercih ederim gene de
Bak sana da menü bulduk iki dakika da

seninle aynı şeylerimi yesem acaba..menülerin hem iştah kabartıcı hemde çok güzell
Süper olur abla hem doyurucu hem az kalorili hem de lezzetli bence
Değiştire değiştire yeriz artık

anlaştık sen ne yiyosan bende onu yiyorummm

Tamam ablacım o zaman Menüyü yazdım buğdaylı salata kilo aldırabilirmiş o vakit köfte+salata yaparız onu da
Bi gün önceden konuşuruz gene Ayy süper oldu valla bu :13:

valla ben cok yogunum kaptan burda belgelerle bogusuyorum arada bakmaya calısıyorum yarış mı var

ihmal etme arzuuu bızı

ay kzılar yarısıyo, bız de senle amigo mu olsak, çıtır vucutlarımızla bızden ıyısını mı bulcaklar, ponponlarımızı alıp tempo tutalımmm :124: :124:

hadi bakalım kızlar herkes kendine bir orti seçsin..kim birinci olacak...veee her haftanın sonunda;

BİRİNCİ OLAN GURUBU BÜYÜK HARFLERLE TOPİĞİMİZE YAZALIM!!!!

cok mutluyum cunkuuuuu daha 3 gun diyet yapmistimkiii 800 gr vermisim.. iyiki bana bu hafta tartil demissiniz :))

Selam canım tebrikler

Evetttttttt çok güzel oldu yarın pazara gidicem alayım bari yemekliklerimi

canım ne güzell..tebrik ederim...3 günde 800qr çok çok iyi..böyle böyle gidiyor kilolar...tekrar tebrike ederim..hiç bozma aynen devam...

arzucum herkes kendine birini seçicek ve her hafta birinci olan gurubu ve kişiyi topiqe yazıcaz..amacımız yüksek bir motivasyon saqlamak...ben şimdiden çok heyecanlandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…