ayyy bi heyecan sardı beniiiibu hafta acaip dikakt edicem..hatta arkadaşlar sizlerde kendinize birer kişi belirleyin..nerde motivasyon orda bzi..bu bizi fişekler...benim ortim(biz diqer topikte yarıştıqımız kişilere ortim derdik) NaF..sizinki kimmmmm haydi bakalım yarışacakalr orti seçmeyeee
ayyy bi heyecan sardı beniiiibu hafta acaip dikakt edicem..hatta arkadaşlar sizlerde kendinize birer kişi belirleyin..nerde motivasyon orda bzi..bu bizi fişekler...benim ortim(biz diqer topikte yarıştıqımız kişilere ortim derdik) NaF..sizinki kimmmmm haydi bakalım yarışacakalr orti seçmeyeee
Ortiii heee
Ortim yok benimmm:2::2::2::2:
pırasa pişirsene cnm çok güzel oluyor..ama yemeqi deqil kavurması..yada ızgara köfte yapabilirsin...yada güzel bir çorba
beni istermisin çıtırımmmmm orti olalımmmmm:79: :79: :79: :79: :79: :79:
Ayy ayyy sen beni istersen ben seniii istememm mmiiiiiii
O zaman bizde ortiyiz :13:
Sevindim bak şimdi
Bende acayip dikkat edicem ortiiçim pır pır oldu
Demin sucuklu lokumlar varya ondan teklif etti kızlar yemicem bana destek olun dedimanamm hayırr dedimmm çok güzel bi duyguydu
Köfte+Salata olabilir Sena abla
Pırasanın yemeğini yiyorum bi tek pirinçsiz güzel olmuyor sanki
H.sonuda bırakmıcam bu sefer hep devamm
Köfte+Salata olabilir Sena abla
Pırasanın yemeğini yiyorum bi tek pirinçsiz güzel olmuyor sanki
H.sonuda bırakmıcam bu sefer hep devamm
evet canım bizim mutfaktada kremşantili kurabiyeler duruyor..gelip geçerken onlara sizi yemicem diyorumartık şimdi sen varsın yarışıcaz...çok daha dikkatli olucam...gerçekten çok heyecanlandım..bu bnm için çok iyi oldu..haftayı sıkı tutmam için çok iyi bir nedenim var
seninle aynı şeylerimi yesem acaba..menülerin hem iştah kabartıcı hemde çok güzell
anlaştık sen ne yiyosan bende onu yiyorummm
kıss bak bu iyi fikir..aynı şeyleri yiyebilirsek çok daha etkili olur..herkes ortisiyle aynı şeyi yesin ozaman...ama tabi çalışanlar var belki herkes uyamaz :44:
aynenSizi yemicem
Bu hafta hepimizin menüleri aynı olacak sanırım
Aaa hiç duymadım öyle anneme diyim ben bilmiyorum pırasa yapmasınıcanım pırasayı ben de pırıncsız sevmem ama yumurtayla kavuruyolar bı de onu, ozmnda cok lezztlı oluyooyle de denıyebılırsınız yanı kenardan yarısmacılara destek olayım ben de hatta benımde canım cektı, ıyı aklıma getırdınız haftaya bı yumurtalı pırasa yapayım
Süper olur abla hem doyurucu hem az kalorili hem de lezzetli benceseninle aynı şeylerimi yesem acaba..menülerin hem iştah kabartıcı hemde çok güzell
anlaştık sen ne yiyosan bende onu yiyorummm
valla ben cok yogunum kaptan burda belgelerle bogusuyorum arada bakmaya calısıyorum yarış mı var
hadi bakalım kızlar herkes kendine bir orti seçsin..kim birinci olacak...veee her haftanın sonunda;
BİRİNCİ OLAN GURUBU BÜYÜK HARFLERLE TOPİĞİMİZE YAZALIM!!!!
selam kizlarrrrrr bana gunaydin size tunaydinnn
cok mutluyum cunkuuuuu daha 3 gun diyet yapmistimkiii 800 gr vermisim.. iyiki bana bu hafta tartil demissiniz :))
gerci devenin yaninda kulak ama damlaya damlaya da gol olur dimi dimi dimi
aynenHerkesin evinde aynı şeyler pişecek demek ki
Aaa hiç duymadım öyle anneme diyim ben bilmiyorum pırasa yapmasını
Annem biliyosa yapar ama ben bol limon sıkıp yemeyi tercih ederim gene de
Bak sana da menü bulduk iki dakika da
Süper olur abla hem doyurucu hem az kalorili hem de lezzetli bence
Değiştire değiştire yeriz artık
Tamam ablacım o zamanMenüyü yazdım buğdaylı salata kilo aldırabilirmiş o vakit köfte+salata yaparız onu da
Bi gün önceden konuşuruz geneAyy süper oldu valla bu :13:
selam kizlarrrrrr bana gunaydin size tunaydinnn
cok mutluyum cunkuuuuu daha 3 gun diyet yapmistimkiii 800 gr vermisim.. iyiki bana bu hafta tartil demissiniz :))
gerci devenin yaninda kulak ama damlaya damlaya da gol olur dimi dimi dimi
valla ben cok yogunum kaptan burda belgelerle bogusuyorum arada bakmaya calısıyorum yarış mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?