canım ne güzell..tebrik ederim...3 günde 800qr çok çok iyi..böyle böyle gidiyor kilolar...tekrar tebrike ederim..hiç bozma aynen devam...
arzucum herkes kendine birini seçicek ve her hafta birinci olan gurubu ve kişiyi topiqe yazıcaz..amacımız yüksek bir motivasyon saqlamak...ben şimdiden çok heyecanlandım..
ihmal etme arzuuu bızı
ay kzılar yarısıyo, bız de senle amigo mu olsak, çıtır vucutlarımızla bızden ıyısını mı bulcaklar, ponponlarımızı alıp tempo tutalımmm :124: :124:
tesekkur ederim NaF
insaallah heeeeppppp birlikte istedigimiz kiloya varincaya kadar eririz yahuuu
beni istermisin çıtırımmmmm orti olalımmmmm:79: :79: :79: :79: :79: :79:
kızlar şu an bi dilekçe yazıyorum ama ne şartlar altında yazıyorum bı bilseniz, çalışma hayatının zorlukları işte, arka taraftaki binalardan gelen kızartma kokuları altında işimi yapmaya calışıyorummm
bi de bı haftadır ofisin bulunduğu bınanın orta havalandırmasından kotu kokular gelıyo arada boyle lagım kokusu
bugunde boyle bı kızartma kokusuyla iştahlanıp bı o pis kokuyla baygınlık gecırıyorummmm
sizde arzuyla orti olun cnm biraz olsun heves geliyro insana..kilo vermek için ne gerekiyorsa onu yapıcaz artık...ortiyse orti yarışsa yarışş
sizde arzuyla orti olun cnm biraz olsun heves geliyro insana..kilo vermek için ne gerekiyorsa onu yapıcaz artık...ortiyse orti yarışsa yarışş
coookkk tesekkur ediyorum.. burasi beni cok iyi motive ediyor hakikaten.. diger meseleyi anlamadim yaris gibi bisey dediniz ya.. nasil olacak o:44:
kızlar şu an bi dilekçe yazıyorum ama ne şartlar altında yazıyorum bı bilseniz, çalışma hayatının zorlukları işte, arka taraftaki binalardan gelen kızartma kokuları altında işimi yapmaya calışıyorummm
bi de bı haftadır ofisin bulunduğu bınanın orta havalandırmasından kotu kokular gelıyo arada boyle lagım kokusu
bugunde boyle bı kızartma kokusuyla iştahlanıp bı o pis kokuyla baygınlık gecırıyorummmm
iki kişi olmak gerekiyor..kendine bir arkadaş seç..ikiniz yarışacaksınız...haftanın sonunda birinci olan gurubu ve gurubun birincisini ilan edicez cnm...
Ayyy hayal ettim bi anda
Bi ohh diyosundur
Bi bögkkk :120: :120:
İnsanın midesi kaldırmaz ki :111::111:
Kesinlikleee ortimle beraber güzel kilolar vericez inşaallah bugün kaçamak yapacaktım vazgeçtim
Herşey diğer cuma günü için
ben bugun yarın regl beklıyorum canım, boyle de mısafır beklıyomuş gıbı oldu amaben seyırcı olarak katılıyım, takıpçınızımmmm amigo olarak kenarda hoplayıp zıplarken belkı verırım ben de bısıler :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?