70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birinin beni durtmesi lasım
yarısmak isteyen varsa rakibi olabilirim
bugun bende 1 yıl sonra dogum yapmıs olan arkadasımın benden daha zayıf oldugunu gorunce gaza geldim

coookkk tesekkur ediyorum.. burasi beni cok iyi motive ediyor hakikaten.. diger meseleyi anlamadim yaris gibi bisey dediniz ya.. nasil olacak o:44:

ihmal etme arzuuu bızı

ay kzılar yarısıyo, bız de senle amigo mu olsak, çıtır vucutlarımızla bızden ıyısını mı bulcaklar, ponponlarımızı alıp tempo tutalımmm :124: :124:

sizde arzuyla orti olun cnm biraz olsun heves geliyro insana..kilo vermek için ne gerekiyorsa onu yapıcaz artık...ortiyse orti yarışsa yarışş

kızlar şu an bi dilekçe yazıyorum ama ne şartlar altında yazıyorum bı bilseniz, çalışma hayatının zorlukları işte, arka taraftaki binalardan gelen kızartma kokuları altında işimi yapmaya calışıyorummm

bi de bı haftadır ofisin bulunduğu bınanın orta havalandırmasından kotu kokular gelıyo arada boyle lagım kokusu

bugunde boyle bı kızartma kokusuyla iştahlanıp bı o pis kokuyla baygınlık gecırıyorummmm

Ayyy hayal ettim bi anda

Bi ohh diyosundur

Bi bögkkk :120: :120:

İnsanın midesi kaldırmaz ki :111::111:

sizde arzuyla orti olun cnm biraz olsun heves geliyro insana..kilo vermek için ne gerekiyorsa onu yapıcaz artık...ortiyse orti yarışsa yarışş

ben bugun yarın regl beklıyorum canım, boyle de mısafır beklıyomuş gıbı oldu ama ben seyırcı olarak katılıyım, takıpçınızımmmm amigo olarak kenarda hoplayıp zıplarken belkı verırım ben de bısıler :124:

coookkk tesekkur ediyorum.. burasi beni cok iyi motive ediyor hakikaten.. diger meseleyi anlamadim yaris gibi bisey dediniz ya.. nasil olacak o:44:

iki kişi olmak gerekiyor..kendine bir arkadaş seç..ikiniz yarışacaksınız...haftanın sonunda birinci olan gurubu ve gurubun birincisini ilan edicez cnm...

Oyyy yemek kokusu neyse de diğer koku hiç çekilmezz böykkkk
Gözlerin bu şekildedir herhalde :111::111::111::111::111::111:

şu pıarasayı hiç yemedim ya bende denemek istiyom hiçte yapmadım. eşim istedi oda diyete girdi ya aşeren bayanlar gibi hiç sevmediği şeyleri bile canı istiyo

kaynanacığım güzel yapar zeytinyağlıları bi tarfi alayım ondan hafta sonu yapayım bari

Ayyy hayal ettim bi anda

Bi ohh diyosundur

Bi bögkkk :120: :120:

İnsanın midesi kaldırmaz ki :111::111:

ben sana küsümmm

tam dıyorum Naf yazıyo tamamdır buzluğa bısıler atma işi, sonra bı bakıyorum pır dıye kacıyosunnn yakalayamadım valla, sabah sormusun ne atmak ıstıyosun dıye, bı guzel yazdım hepsını, sonra bı baktım Naf yıne topıkte yok

Kesinlikleee ortimle beraber güzel kilolar vericez inşaallah bugün kaçamak yapacaktım vazgeçtim
Herşey diğer cuma günü için

:13::13::13::13::13::13:

peqi cnm sen bilirsin...

Bu arada şu kilo verme işini bir şeye bağlı olarak mı yapıyorsunuz yoksa
uyguladığınız bir metod mu var. Bildirirseniz ve beni de aranıza alırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…