70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendimi tanıtayım düzenli beslenirim çok kaçamak yapmam haftada en az 3 gün 1,5 saat spor yaparım yokmu talibim

Bu arada şu kilo verme işini bir şeye bağlı olarak mı yapıyorsunuz yoksa
uyguladığınız bir metod mu var. Bildirirseniz ve beni de aranıza alırsanız sevinirim.

canım kendi istediqimiz şeyleri yiyoruz ama kurallarımız var...arada kuralalrı yazıyoruz buraya..neyi nezaman yememiz gerektiqi gibi...tuqba gelince asar tekrar buraya...tabiki alırız cnm ben takım kaptanıyım adım sena..hoşgeldin aramıza

Bu arada şu kilo verme işini bir şeye bağlı olarak mı yapıyorsunuz yoksa
uyguladığınız bir metod mu var. Bildirirseniz ve beni de aranıza alırsanız sevinirim.

selam canim
ben kendi adima diyetisyenimin bana verdigi listeden gitmeye calisiyorum.. ( tamtamina da uyguladigim soylenemez ama cabaliyorum )
hosgeldinn

kızlar günaydınnnn ben geldim!!:))
şimdi sıra bildirimde
başlangıç kilo: 71.7
geçen haftaki kilo:71.7
bu haftaki kilo:70.7
fark:1000gr
hedef:52

dilekkkkkkk sen nerelıydın aslen :26: kusura bakma balık hafızalıyımda ben bıraz:26:

yumurtalı pırasayı sen yapabılırsın canım, yumurta kırmak kdr basıt, pırasalrı ınce ınce dogruyosun , teflonda kavuruyosun, suyunu salıp cekıyo, uzıerne baharatını dök, iki yumurta kır karıstır, yanıdna yogurtla cok guzel oluyo şimdi netten tarıfıne baktım, onlar taze soganla taze sarımsakta dogramıslar ıcıne ozmnda guzel oluyomuş, bazıları oturma gıbı yumurtaları dırek kırıp karıstırmadan pısırmısler bazıları karıstırmış, istegıne gore yaparsın, hem cok pratık hem de sebze yemış oluyosun

sena ablaaa bak bende tanimis oldum seniii .

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

şimdi sıra bildirimde

vaaaayyyyy hayirli ugurlu olsun bir kilo daha gidivermis gariiii :))
tebrikler canim..
bu arada bence araliga kadar istedigin kiloya gelebilirsin canim..

Ben kendime kopyalamıştım buraya da kopyaladım Sena abla

şimdi sıra bildirimde

Bildirimi Tuğbaya yapıcaksın canım hatırlatayım da

Anne tarafım Çanakkale baba tarafım Kırklareli'li canım
Bende tam şopar oluyorum
Deniyim bakalım nasıl olacak merak ettim:26:

şimdi sıra bildirimde
tebrikler cnm....
sena ablaaa bak bende tanimis oldum seniii .

teşekkürler cnm

tamam ozmn yanlıs hatırlamamısım, cunku google yumurtalı pırasa kavurması yazdım ilk cıkan site trakya gezı formdu, trakya mutfagı ıcınde yumurta yemeklerınde tarıfı var

bak bende yeni gelen arkadas oldugum icin bilmiodum bunlari ogrenmis oldum simdi..
ama ben su icmeyi hic sevmiyorum
zorla iki litre iciyorum 2.5-3 icersem tuvalette yasarim heralde
neyse once su iki litreye alisayim da sonra yavas yavas cikarim

tamam ozmn yanlıs hatırlamamısım, cunku google yumurtalı pırasa kavurması yazdım ilk cıkan site trakya gezı formdu, trakya mutfagı ıcınde yumurta yemeklerınde tarıfı var

Fasulye kavurması da güzel oluyor aklıma geldi
Karadenizli tanıdıklarımız çok güzel yapıyor.
Bizimkiler hiç yapmaz ilk duydum yani

arkadaşlar

LÜTFEN YENİ GELEN HERKES GEÇMİŞİ OKUSUN!! YENİ ALDIQIMIZ KARARLAR VAR..HEM BİLDİRİM HAKKINDA HEMDE YENİ BİR YARIŞMA YAPIYORUZ..LÜTFEN OKUYALIM!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…