bende koymicam kis :86:
zorlanalimki sonucu guzel olsun sekerimmmm... :)
bende pek kolay lokma sayilmam
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesine gir sonra sırayla resimlere bak canım.
Bu resimlerle yapamayan daha gelmedi buraya
Eki Görüntüle 269312
Eki Görüntüle 269313
Eki Görüntüle 269315
Eki Görüntüle 269316
Eki Görüntüle 269317
Eki Görüntüle 269318
aslında ben kolay lokmayım
benim duduk kocam pek bi sever tatlıyıbeni de o alıstırdı bu merete
ama bu hafta soz verdim kendime agzıma lokma tatlı girmicek :82:
Fasulye kavurması da güzel oluyor aklıma geldi
Karadenizli tanıdıklarımız çok güzel yapıyor.
Bizimkiler hiç yapmaz ilk duydum yani
valla bızde oyle olalım en ıyısı diğeri bizi kasarihmal etme arzuuu bızı
ay kzılar yarısıyo, bız de senle amigo mu olsak, çıtır vucutlarımızla bızden ıyısını mı bulcaklar, ponponlarımızı alıp tempo tutalımmm :124: :124:
hııı anladım kaptan ıyıymıs hadı size başarılarcanım ne güzell..tebrik ederim...3 günde 800qr çok çok iyi..böyle böyle gidiyor kilolar...tekrar tebrike ederim..hiç bozma aynen devam...
arzucum herkes kendine birini seçicek ve her hafta birinci olan gurubu ve kişiyi topiqe yazıcaz..amacımız yüksek bir motivasyon saqlamak...ben şimdiden çok heyecanlandım..
valla sana dıycektım rakıp olalım dıye amma kacırmısım kılomuz yakındı tühbirinin beni durtmesi lasım
yarısmak isteyen varsa rakibi olabilirim
bugun bende 1 yıl sonra dogum yapmıs olan arkadasımın benden daha zayıf oldugunu gorunce gaza geldim
kızlar şu an bi dilekçe yazıyorum ama ne şartlar altında yazıyorum bı bilseniz, çalışma hayatının zorlukları işte, arka taraftaki binalardan gelen kızartma kokuları altında işimi yapmaya calışıyorummm
bi de bı haftadır ofisin bulunduğu bınanın orta havalandırmasından kotu kokular gelıyo arada boyle lagım kokusu
bugunde boyle bı kızartma kokusuyla iştahlanıp bı o pis kokuyla baygınlık gecırıyorummmm
EŞİM ARADI kızlar k.valideye gidiyomuşuz bismillahirrahmanirrahimmmmm geçen akşamda gittiqimizde bişey yemedim bi ton laf işittim aneyyyy napıcam ben..ayy koçiş yola çık dedi ben daha giyinmedim size laf yetiştiriyom..tamda yarış haftasını buldu amaniiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
o da oyle yumurtalı dımı, annem yapar benım, bı de tursu kavurması var karadenızlıler onu yapıyolar, lahana tursusunu & fasulye tursusunu fılan soganlı salcalı kavuruyolar, onda yumurta yok ama o da pek gzuel oluyo da sonrasında susatıyo
yeme bacim yeme eger canin cooookkk tatli cekerse bir bardak az yagli sute tarcin koy ic.. tamam mi.. bak rakibimsin ama yine de taktik veriyorum :)
yeme bacim yeme eger canin cooookkk tatli cekerse bir bardak az yagli sute tarcin koy ic.. tamam mi.. bak rakibimsin ama yine de taktik veriyorum :)
Zorlu görünüyorsun ama ben varım
züpper o zaman bacumm birlikyetiz artık biz bir takımız bütün takımları geçmemiz lazım ona göre
kızlar ciddenr regl öncesi spor çok dha işeyarıyor dmi
kızlar bende merak ettim öncesinde ve reglyken spor ne kadar yararlı dahamı yararlı oluyor bende bugün gideceğim çünkü spora :26:
Tut kendini sena abla
Hadi görüşürüzzz afiyet olsun şimdiden
Evet yumurtalı canım tadı çok güzel oluyor.
Fasulyenin turşusu da güzel aama ben alışmışım klasik havuç,salatalık,lahanaya diğerlerini pek yiyemiyorum.
Sen aslen nereliydin peki?
ben aslen batı karadenızlıyım ama bızde karadenız ozellıklerı yok hıc, eşim orta karadenız de onlardan ogrendım ben de bunları :26: bızde de bılmezler oyle fasulye tursusu fılan, sımdı var bı bıdon evde saolsun kayınvalıdem yapmıs
Akşam Derya abla (KILAVUZ) metabolizma zaten regl dönemi öncesi hızlı çalıştığı için daha iyi demişti.
Kendisi de spor yapıyor.
Benim sevdicek de batı karadenizli
Ailesi neler yapar evlenirsek görcez
Evlenmezsekte kısmet :))
anaa nerelı kız yoksa bızemı gelın gelıyosun yoksa kaptanın tarafına mı safranboluluydu sanırım sena da :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?