70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende koymicam kis :86:
zorlanalimki sonucu guzel olsun sekerimmmm... :)
bende pek kolay lokma sayilmam

aslında ben kolay lokmayım
benim duduk kocam pek bi sever tatlıyı beni de o alıstırdı bu merete
ama bu hafta soz verdim kendime agzıma lokma tatlı girmicek :82:

aslında ben kolay lokmayım
benim duduk kocam pek bi sever tatlıyı beni de o alıstırdı bu merete
ama bu hafta soz verdim kendime agzıma lokma tatlı girmicek :82:

yeme bacim yeme eger canin cooookkk tatli cekerse bir bardak az yagli sute tarcin koy ic.. tamam mi.. bak rakibimsin ama yine de taktik veriyorum :)

Fasulye kavurması da güzel oluyor aklıma geldi
Karadenizli tanıdıklarımız çok güzel yapıyor.
Bizimkiler hiç yapmaz ilk duydum yani

o da oyle yumurtalı dımı, annem yapar benım, bı de tursu kavurması var karadenızlıler onu yapıyolar, lahana tursusunu & fasulye tursusunu fılan soganlı salcalı kavuruyolar, onda yumurta yok ama o da pek gzuel oluyo da sonrasında susatıyo

EŞİM ARADI kızlar k.valideye gidiyomuşuz bismillahirrahmanirrahimmmmm geçen akşamda gittiqimizde bişey yemedim bi ton laf işittim aneyyyy napıcam ben..ayy koçiş yola çık dedi ben daha giyinmedim size laf yetiştiriyom..tamda yarış haftasını buldu amaniiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

ihmal etme arzuuu bızı

ay kzılar yarısıyo, bız de senle amigo mu olsak, çıtır vucutlarımızla bızden ıyısını mı bulcaklar, ponponlarımızı alıp tempo tutalımmm :124: :124:
valla bızde oyle olalım en ıyısı diğeri bizi kasar
hııı anladım kaptan ıyıymıs hadı size başarılar
birinin beni durtmesi lasım
yarısmak isteyen varsa rakibi olabilirim
bugun bende 1 yıl sonra dogum yapmıs olan arkadasımın benden daha zayıf oldugunu gorunce gaza geldim
valla sana dıycektım rakıp olalım dıye amma kacırmısım kılomuz yakındı tüh

ayy cok kötü bi durumdaymıssın

Tut kendini sena abla
Hadi görüşürüzzz afiyet olsun şimdiden

Evet yumurtalı canım tadı çok güzel oluyor.
Fasulyenin turşusu da güzel aama ben alışmışım klasik havuç,salatalık,lahanaya diğerlerini pek yiyemiyorum.
Sen aslen nereliydin peki?

ben aslen batı karadenızlıyım ama bızde karadenız ozellıklerı yok hıc, eşim orta karadenız de onlardan ogrendım ben de bunları :26: bızde de bılmezler oyle fasulye tursusu fılan, sımdı var bı bıdon evde saolsun kayınvalıdem yapmıs

Benim sevdicek de batı karadenizli
Ailesi neler yapar evlenirsek görcez
Evlenmezsekte kısmet :))

Akşam Derya abla (KILAVUZ) metabolizma zaten regl dönemi öncesi hızlı çalıştığı için daha iyi demişti.
Kendisi de spor yapıyor.

öğrendiğim iyi oldu canım bende öncesi spor yaptım bu hafta ama tartıda şimdi kımıldama olmadı bitince göreceğiz bugünde spordayım pek halim yok ama yapacam orda kendim gelirim heralde. eşimde sen halsiz oluyon bazen ama sporu duyunca bitin canlanıyo diyo seviyom napim bu zamana kadar gitmdiğimiz hata

Kızlar merhba nasılsınız canlarım

Canım çok sıkkın bugün dahiliyeye gttim kontrole kan değerlerim cok düşük çıktı iğne verdi sonrada diyetisyene gittim oda değerlerime baktı değerlerin çok düşük eğer diyet yaparsan seni hastaneye yatrmak zorunda kalırız dedi

Normal bslenecekmişim iğnede vuruncam sonra gelsin kilolar offff

Ben yıllardr cekıyorum bu hastalıgı daha bulamadım şifasını ayakta bile zor duruyorum düşünün Allah şifamızı versin ne dıyeyim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…