70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Müşavir geldi aniden çıktım haber veremedim kusura bakmayın kızlar

Ortime msnden söylemiştim ama dur bi geçmişe bakim azcuk

tarıldım bugun kilo almısım
66.9 cıktım :78: gecen hafta 66.1 dim
özele bildirimini yapmamışsıngelecek hafta hatırlatma yapmıycam
hımmm iyi fikir ama herkez ortisini bulmuuş e ben geçmi kaldım şimdiii

Bu arada şu kilo verme işini bir şeye bağlı olarak mı yapıyorsunuz yoksa
uyguladığınız bir metod mu var. Bildirirseniz ve beni de aranıza alırsanız sevinirim.
hoşgeldin canım bu sabahki kilonu biliyormusun:97:
arkadaşlar

LÜTFEN YENİ GELEN HERKES GEÇMİŞİ OKUSUN!! YENİ ALDIQIMIZ KARARLAR VAR..HEM BİLDİRİM HAKKINDA HEMDE YENİ BİR YARIŞMA YAPIYORUZ..LÜTFEN OKUYALIM!!!
bencedeee

geçmiş olsun tatlım yaa,,

Anaaa bebem görmedimmm hemen bakıyorum cevap veriyorum kusura bakma

Bayılırım turşu kavurmasına

Amanınnnnnnnn ortiii bende yarın gidiyorum kayınvalidemeeeeee 3 kilo alır gelirim artık ama dayanıcam

dayanabildiğim kadar yemicem

Ben Maçkalıyım

Erfelek :)
Bende merak ediyorum resimlerine falan bakıyorum çok güzel yer.
Küçük yerlerii seviyorum kısmet olurda bi gün giderim inş.
Kusura bakma arada hemşerilerine laf sokucam ama

yaaaaa evet çok özledim erfeleğe 1 kez gittim ama sinop un merkezi çok güzel hemde çok küçük biyer herkez birbirin tanıyo inşallah gidersin cnm...
ya varya dün birden aklımdan geçti sana sorucaktım nerelisin diye ama gelinmişşin
eger hakediyosa söle cnm :)

ben buldum ortimiiii,kabul ederse tabii(kılavuuuzz),şurda gelmesine ne kaldıkii,bende düşünüyorum benim kiloma göre biri olsun diye,,buldum bilee..bakalım

Aslen Trakyalıyım canım
Kırklareli-Çanakkale karışımı
Kısmettt yarın ne olacağı belli olmaz hayırlısı diyorum şimdi :)
Ama olursada güzel olur Sinop'a karşı hep bi sempatim var :)

Aslen Trakyalıyım canım
Kırklareli-Çanakkale karışımı
Kısmettt yarın ne olacağı belli olmaz hayırlısı diyorum şimdi :)
Ama olursada güzel olur Sinop'a karşı hep bi sempatim var :)

benimde eşim kırklarelili cnm bende size gelinim galiba

Yeşil fasulyeyi nasıl attın tatlım :26: direk attıysan o dolap kokusu yapıyo pişirdiğinde

Taze fasulye ;
Domatesler küp küp doğranır az zeytinyağında pişirilirken içine temizlenip ayıklanmış fasulyeler eklenir fasulyelerin rengi solana kadar pişirilir ( en çok 5 dk ) sonra ocaktan alınır soğumaya bırakılır ve poşetlenerek dolaba kaldırılır.

Pişirme ; Dolaptan çıkarttığında sadece soğanı kavurup fasulyeyi eklersin mis gibi olur

Bezelye ; Güzelce ayıklanır yıkanır kurutulur ve poşetlenir.

Pişirme ; Soğan,havuç,patates eklenerek salçalı (domates konservesi varsa daha güzel olur) pişirilir

Barbunya ; Ayıklanır poşetlenerek dolaba birer pişirimlik olarak kaldırılır.

Pişirme ; Barbunyalar bir taşım kaynatılır siyah suyunu saldığında suyu süzülerek soğan,patates,havuç ilavesi ile pişirilir.

Kırmızı Etli Biber ( Salçalık biber ) ;
güzelce yıkanır fırın tepsisine koyulur közlenir (sıcakken daha kolay soyuluyo bence ) soyularak iç çekirdekleri çıkartılır ve birer porsiyonluk olarak poşetlenir.

Servis önerisi ;
Kahvaltıda üzerine az zeytinyağı ile servis edilebilir. / İçine peynir doldurularak servis edilebilir. / Sirkeli,yağlı,limonlu olarak salatası yapılabilir.

Patlıcan ; Musakkalık olarak doğranıp acı suyunu saldıktan sonra ( tuzlu suya koyulur ) kızartılır soğuduktan sonra poşetlenir.(En uygunu kemer patlıcandır.)

Pişirme ;
Yağ,soğan üstüne patlıcanlar,kavrulmuş maydonozlu sarımsaklı baharatlı kıyma ve salçalı su yapılır fırına verilir.

Veya ;
Fırında közlenir kabukları soyulur güzelce doğranır soğuduktan sonra poşetlenir. (En uygunu topan patlıcandır.)

Servis önerisi ;
Sarmısaklı yoğurtlu / Közlenmiş biber ile karıştırılarak limonlu,zeytinyağlı salatası yapılır. / Alinazik alt malzemesi olarak kullanılabilinir

Veya ;
küp küp doğranır acı suyu alındıktan sonra az yağda hafif kavrularak soğuduktan sonra poşetlenir.

Pişirme ;
Çok güzel açma börek yapılır.

Domates ; Güzelce yıkadıktan sonra rendelenir poşetlenir.

Servis önerisi ;
Her türlü yemekte kullanılır, sabah kahvaltısına kavrulur yenir , menemen yapılır , kızartma vb yemeklere sos yapılır.

Yeşil sivri biber ; Güzelce yıkanır ve doğranır kurutulduktan sonra birer pişirimlik olarak paketlenir.

Pişirme ;
Menemen için idealdir. Diğer biber kullanılan yemeklerde de kullanılabilinir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım başka aklıma gelirse yine yazarım :97:

Bide ben o lahanadan yapmadım bilmiyom :26: ama öğrenirsem hemen söylerim

Hadi ya Maçka'dan geçtim ama gezemedim maalesef güzel her karadeniz bölgesi gibi :))
Trabzon hatunu seni
Çok fena oluyorlar valla sende çok baskın bir karakter misin?

Eşim inadımdan illahlah dedi sanırım :26:

Bide her konuda gerçekten konuşabiliyorum ben ya ne kadar çok konuşuyorum bazen

Burcumun birçok özelliğini taşıyorum

canım aynı dert bendede vardı geçmiş olsun 6 ayda düzeldi ama bana şurup vermişlerdi . benim diyetisyenim tam tersi uygun bi diyet vermişti ama ben uymadım o ayrı mesele ama diyet yapamazdın diye bişey yok uzmana danışarak yapabilirsin bence seni başından savmış. kansızlık demir eksikliğine bağlıysa bol kırmızı et tüket ilaçını alınca öncesi ve sonrası 2 saat yumurta yoğurt ayran vs tüketme sakın
bol bol kuru üzüm tüket pekmezde iyi geliyor çok sabaları yarım çay bardağı içmelisin

Ger-düş yazmayı unutmuşum tatlım turşu kurmadım hiç babama sorar en kısa sürede onuda yazarım sana :97: babam çok güzel turşu kurar kütür kütürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…