- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Sinoplu canım :'))) Gelin geliyomuyum
ee o orta karadenızlı oluyo canım benım eşim tarafına yakın, onlara benzer yemekelrı avrdır herhlde,mısır corbası, keşkek, kara lahananın kavurması, corbas gibi bılımum yemekler vs vs ve bol balık
cnm bana gelin geliyosunnnnnnnnnn
Hadi ya neresindensin bakalım
özele bildirimini yapmamışsıntarıldım bugun kilo almısım
66.9 cıktım :78: gecen hafta 66.1 dim
hımmm iyi fikir ama herkez ortisini bulmuuş e ben geçmi kaldım şimdiii1 çay tabaqı fındıkla ara öqün yapıyorum sabahki arada meyve yemiştim..akşama special k yicem..bu sefer işi şansa bırakmıcam...çok seviyorum irademi kendi elimde tutabilmeyi..ve günü kaçamaksız kapattıqım günler çok mutlu oluyorum...artık börekler çörekler pastalar vs... yemek beni mutlu etmiyor aksine sinirli oluyorum ogün...mutsuz oluyorum..ama günü kaçamaksız kapattıysam son derece huzurlu oluyorum..65ten çok sıkıldım artık ramazanda veda ettiqim 62mi geri istiyorum...son derece hırslıyım kızlar...hafta sonunda bile kaçamak yapmayı düşünmüyorum...zafer bizimmmm
hoşgeldin canım bu sabahki kilonu biliyormusun:97:Bu arada şu kilo verme işini bir şeye bağlı olarak mı yapıyorsunuz yoksa
uyguladığınız bir metod mu var. Bildirirseniz ve beni de aranıza alırsanız sevinirim.
bencedeeearkadaşlar
LÜTFEN YENİ GELEN HERKES GEÇMİŞİ OKUSUN!! YENİ ALDIQIMIZ KARARLAR VAR..HEM BİLDİRİM HAKKINDA HEMDE YENİ BİR YARIŞMA YAPIYORUZ..LÜTFEN OKUYALIM!!!
Kızlar merhba nasılsınız canlarım
Canım çok sıkkın bugün dahiliyeye gttim kontrole kan değerlerim cok düşük çıktıiğne verdi sonrada diyetisyene gittim oda değerlerime baktı değerlerin çok düşük eğer diyet yaparsan seni hastaneye yatrmak zorunda kalırız dedi
Normal bslenecekmişim iğnede vuruncam sonra gelsin kilolar offff
Ben yıllardr cekıyorum bu hastalıgı daha bulamadım şifasını ayakta bile zor duruyorum düşünün Allah şifamızı versin ne dıyeyim :2:
merkez cnm hatta kurbandada gitmeyi düşünüyoruz kısmett seninki neresinden?
ben sana küsümmm
tam dıyorum Naf yazıyo tamamdır buzluğa bısıler atma işi, sonra bı bakıyorum pır dıye kacıyosunnnyakalayamadım valla, sabah sormusun ne atmak ıstıyosun dıye, bı guzel yazdım hepsını, sonra bı baktım Naf yıne topıkte yok
o da oyle yumurtalı dımı, annem yapar benım, bı de tursu kavurması var karadenızlıler onu yapıyolar, lahana tursusunu & fasulye tursusunu fılan soganlı salcalı kavuruyolar, onda yumurta yok ama o da pek gzuel oluyo da sonrasında susatıyo
EŞİM ARADI kızlar k.valideye gidiyomuşuz bismillahirrahmanirrahimmmmm geçen akşamda gittiqimizde bişey yemedim bi ton laf işittim aneyyyy napıcam ben..ayy koçiş yola çık dedi ben daha giyinmedim size laf yetiştiriyom..tamda yarış haftasını buldu amaniiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ben aslen batı karadenızlıyım ama bızde karadenız ozellıklerı yok hıc, eşim orta karadenız de onlardan ogrendım ben de bunları :26: bızde de bılmezler oyle fasulye tursusu fılan, sımdı var bı bıdon evde saolsun kayınvalıdem yapmıs
Ben Maçkalıyım
Erfelek :)
Bende merak ediyorum resimlerine falan bakıyorum çok güzel yer.
Küçük yerlerii seviyorum kısmet olurda bi gün giderim inş.
Kusura bakma arada hemşerilerine laf sokucam ama
yaaaaa evet çok özledim erfeleğe 1 kez gittim ama sinop un merkezi çok güzel hemde çok küçük biyer herkez birbirin tanıyo inşallah gidersin cnm...
ya varya dün birden aklımdan geçti sana sorucaktım nerelisin diye ama gelinmişşin
eger hakediyosa söle cnm :)
Aslen Trakyalıyım canım
Kırklareli-Çanakkale karışımı
Kısmettt yarın ne olacağı belli olmaz hayırlısı diyorum şimdi :)
Ama olursada güzel olur Sinop'a karşı hep bi sempatim var :)
benimde eşim kırklarelili cnm bende size gelinim galiba
Ayyy süpermiş
Aynen gelinimizsin
Vayyy be ne güzelll heee daha bi kanım kaynadı bak
cnaım ya bulunmuyorum ne bıleyım, her hafta kendımı aynı kılada gorunce motıve olamıyorum, ben de yıne devam edıyorum saglıklı beslenmeye, topıgı bırakmıyorum, sohbete katılıyorum, ama bıldırımde bulunmuyorum sadece :26:
hmm dolaba ne mı atmak ıstıyorum, herseyı atabılırım yanı, sadece bamyayı agzıma sürmem ben onu atmama gerek yok,bı de yesıl fasulye attım o hazır su anda, boyle corbalık yemeklık ne varsa benım ıcın pratık olcak onları atabılırım, bı de şu menemenlık mı ne yapıyolar ya onları denemek ıstıyorum, bıde mor lahanadan bısıler yapıyolar ya tursu gıbı onu yapmak ıstıyorum, onu gecen sene bı deneıdm ama olmadı cöpe gıttı :26:
tursu bıle yapmak ıstıyorum, kayınvalıdem fasulye tursusu verdı, ama bende salatalık yada bıber tursusu yapmak ıstıyroum, hamarat ve pratık evhanımı olmak ıstıyorum
cok gecmıs olsun canım, valla ben de şu an hem ekonomık hem de izin problemı nedenlerıyle erteleme faslındayım, ıkı problemlı dişte ben de var :26: dişte artık cok pahalı ya, bı dolgu bıle yanı cep yakıyoyoksa doktor korkum yok benım pek, dişçilerle tel tadavısı gordugumden kucuk yastan berı haşır neşirim :94: şu ekonomıyı düzeltelım yapcak çok şey avr zatennn sıradaaa
Hadi ya Maçka'dan geçtim ama gezemedim maalesef güzel her karadeniz bölgesi gibi :))
Trabzon hatunu seni
Çok fena oluyorlar valla sende çok baskın bir karakter misin?
Kızlar merhba nasılsınız canlarım
Canım çok sıkkın bugün dahiliyeye gttim kontrole kan değerlerim cok düşük çıktıiğne verdi sonrada diyetisyene gittim oda değerlerime baktı değerlerin çok düşük eğer diyet yaparsan seni hastaneye yatrmak zorunda kalırız dedi
Normal bslenecekmişim iğnede vuruncam sonra gelsin kilolar offff
Ben yıllardr cekıyorum bu hastalıgı daha bulamadım şifasını ayakta bile zor duruyorum düşünün Allah şifamızı versin ne dıyeyim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?