bi zahmet canim yardimci olda birde korbayuyat diyetinide yapayim
ise yariyormu yapanlar varmi?
ben lahana diyeti yapiyorum ama biktim valla,
senağlama
elif hadı yaplım cnm beraber bır hafta cumaya kadar bakalım nasıl degısıklık olcak :)
canım ama greyfurttun zayıflamaya yardımcı oldugu dogru karbonhidrat degerinin yüksek olmasına bakma bu sadece karbonhidrat diyeti için geçerli bişey zaten bu diyette meyve ve baklagil pek yenilemedigi için çok uzun süre yapmayın diyorlarGreyfurt (1 adet) 16
ya ben günde 4-5 tane yiyorum yani yagi eritiyor diye aboooo ben karbanyat depoluyormusum meger
:1shok:
else cok tesekür ederim sanada zahmet verdim.
ama et tavuk nerdeyse hic yok karbonyat
ben simdi anlamadim bu meselesi kalorisi az yiyecekler yenmeli diyet icin öyle deyilmi eeee etdede kalori cok var, kafam karisti valla,
sen mesela neler yiyorsun yaziyormusun hesapliyormusun ne yediklerini,
ilk defa korbonyat diyeti duydum
ayy cok geri kalmisim galiba-tatlicadiarzu-
tamam elifcım yarın baslıyalım yedıklerımızı söleyelım her gun bırbırımıze bakalım yıne işe yarıcakmı inş eskısı gıbı 5 kılo verırım kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba.minnacım geçmiş olsun.arkadaşlar hafta sonu forum da pek kimse yoktu gülçiçek in samsuna gitmesi gerekiyormuş bugün gidecekti kilo bildirimini yapamayacakmış haber verdi görevi üstlenmek isteyen varmı diye sordu hafta sonu kimse olmayınca sonuç çıkmadı bir karara bağlayalım cumaya kadar. ben o gün okuldan geç geliyorum gelince de kızımdan ve yemek hazırlamaktan forumda yazılanların hepsini takip edemiyorum görevi üstlenebilecek gönüllü var mı
tabıkı mınnacım katıl bakalım sonuc ne olcaka hem böle beraber yapınca dahada hırslanırız kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?