70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar iki aylik tatilden sonra araniza tekrar dondum topigimi ozlemisim vallah dun berbat bir yolculuktan sonra nihayet evime kavustum hepinii cok ozledim gecmisi okuyamadim eskilerden kimler var kilo durumlari nasil ben 71 kiloyla geri dondum giderken yanilmiyorsam 67 kiloydum 4 kilo almisim insalah sizlerle beraber hepsinden kurtulurum hepinizi opuyorum

Cnm bnm esimm olrmsn yarsmada. Bn 70 kiloymmm

benimde eşim kırklarelili cnm bende size gelinim galiba

süper oldu boyle, bı kız alınmış şimdi bı kız verıelcek inşallah

aaaaaaay saol canımmmmm ne guzel yazmıssın, ben şu patlıcayı istyorum ya kavurup ya kızartıp, bıde karnıyarıklık yapıyolarmıso da olabılır, yrn evde tek olcak bunlarla ve evle ugrasayım dıyorum : kırmızıbıberı yapmak ıstıyorum közlemesini ama fırında bı turlu beceremedım ben onu, tekrar denıyım bakayım fasulyelerıde domateslı attım bıraz kavurup, onu gecen kısta yapmıstım rahat oluyo işten gelıp pısırmesı

hatta evde kısme yokken nohut fasulye fılan haslayıp kaldırayım dıyorum hazır dursunlar ama işte şu kuru fasulye yaparken boyle tırnak tırnak cıkıyo uzıerne yıyemıyorum ben o zmn nedne oluyo oooo

bı de barbunya yapabılırım cok severım kendısını , aay hepsını yapasım geldı sen yazıncaaaa

Son düzenleme:
Ger-düş bak çıkıcam he okudun mu sonra NaF yine gitmiş deme yarında çalışmıyon zaten

Ger-düş yazmayı unutmuşum tatlım turşu kurmadım hiç babama sorar en kısa sürede onuda yazarım sana :97: babam çok güzel turşu kurar kütür kütürr

Ger-düş bak çıkıcam he okudun mu sonra NaF yine gitmiş deme yarında çalışmıyon zaten

anaaaaaaaaaaammm o babayı bıze gonder yaaa, bı bıber tursusu bıde salatalık tursusu ıstıyorum, şu hazır tursu yapları mı denesem ki :26:

canım benım valla cok yararlı olsu bu bılgıler, tesekkur ederım, hamarat gelın olayım ben de, doldurayım buzlugumu, kayınvalıdemle annem bısı vermek ıstedıklerınde derım, aay anne ben herrseyımı hazırladım sız zahmet etmeyın dıye

Rica ederim canım Evet karnıyarıklık yapıp kızartıp kaldırabilirsin çok güzel olur onu yazmamışım

Fasulye,nohut olayını ona özel değilde haşladığında fazlaca yapıp poşetleyebilirsin. Ama vaktim var yaparım diyosan oda olur cnm

Valla bende pek beceremiyorum kuru fasulye yapmasını her türlüsünü denedim ama henüz tam kıvamında tutturamadım

Barbunyanın tam dolaba atma zamanı şimdi fiyatıda düşmüştür.

Bu arada börülce haşlayıp atabilirsin sonra çıkarır salatasını yaparsın mis gibi

aaa canım benim hoşgeldiin baaak ben kaç kiloo oldum gördüünmüü,,bizamanlar aynı gidiyoduuk ben aldım başımı gitttiiimmmdarısı başına tekrar hoşgeldiin özlettin kendini valla haaa...

Oyyyyy oyyyyyy eşini çok iyi anlıyorummmm
Sonuna kadar destekçisiyim

Salatalık yapıyo da biberi bilmiyom bak yarın görüşcez sorucam senin için azcuk sabret hazır suya para verme

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

Kızlar servis beni bekliyo çıkıyorum öptünm hepinizi iyi akşamlar yarın görüşürüz

6846.cı sayfaya geçemiyorum dileeek bana sayfa atlayınca 6847e bana alıntı yapıp göstersene 6846yıben bu sana yazdığım yazıyı bile göremiycem yani

Canım benim ay halim çok yoğun olduğu için vücudum toparlanamıyorum Okadar cok doktora gttim ki daha da kötüye gııdyorum canım sıkılıyor Allah şifa versin inşAllah elden bişey gelmiyor.

Cnm bnm esimm olrmsn yarsmada. Bn 70 kiloymmm

aaa canım benim hoşgeldiin baaak ben kaç kiloo oldum gördüünmüü,,bizamanlar aynı gidiyoduuk ben aldım başımı gitttiiimmmdarısı başına tekrar hoşgeldiin özlettin kendini valla haaa...

neyi takip ediyosun seeeenn:26::26:

hosbulduk canim dedigin gibi bir zamanlar beraberdik simdi bende tersi durumda aldim basimi gitim

kiz kilomuz ayni ya yaris esim olurmusun dedi bende anca haftaya iyete baslayacagim icin haftaya birbirimii takip edelim dedim

6846.cı sayfaya geçemiyorum dileeek bana sayfa atlayınca 6847e bana alıntı yapıp göstersene 6846yıben bu sana yazdığım yazıyı bile göremiycem yani

aay yıen basladı, hıc gulecegım yoktu yemın ederımmmmm, tugba yıne guldurdun beniiiiiiii

ilkyardım dileeeeeeeeeek kooooooooooooooooşşşş

kızlar ben cıkıyorum, dunden berı regl sadece tuvalette kendını bellı edıyodu ama nıhayetınde tam olarak basladı sanırımmmm vatana mıllete hayırlı olsun

herkese ıyı haftasonları, yrn evde yanlız olcam gelın beraber evı temızleyelım, kışa hazırlık yapalımmm c.tesi gecesı de tekim yaa, kardeşim memlekete gıdıyo 1-2 gunlugune, kocişte sehırdısına cıkıyo :26: ozyuden kendımı bı aksılık olmazsa evıme adamayı dusunuyorummm hepınızı öpüyorumm:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…