70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadiya hızlıyazında çok çok yazında geçsin diğer sayfayaa sıkıldıım kaldım burda ben

merhaba arkadaşlar..ben 77 kiloyum ve 4 aylık bi bebeğim var...kaptanın öylediklerini not aldım ve buzdolabıma yapıştırdım....1 aydır 1 gram veremedim fenalardayım.....bide ben burda yeniyim bana kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını biri anlatabilirmi...

herkeslere iyi akşamlar canlarım. işten çıkıcam sporuma gidicem birazdan öpüyorum hepinizi mutlu bir akşam olur işallahhhhhhhhhhh

Selam Kızlaaar..
Mevluuten anca geldım eve ancak sımdı yapabıldım bıldırımı...
Yalnız berbatlardayım fenalardayımmmm.... :96::96:

Canım Gerdüş de istiyordu bayadır beklettım onuda gecen gun cektım resımlerı..
Ya ben sevmıyorum aslında ama sızın hatırınız ıcın koyucam.. yanı gosterıs yapar gıbı algılanır dıye cekınıyorum..
Ama profılıme koyarım hıc olmazsa tamam canım...

Bende artık ne yedım ne de yemedım bır turlu duzene donemedım aram cok oldu... 71 den asagısını goremedım yeteeeerrrr... :95::95::95:

Ve berbat durumu yazayım,

:95::95:

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 73 kg

Bu hafta: 73 kg
Gelen/Giden: yok

Toplam giden: 8 kg
Hedef: 70 kg

:95::95:

kızlar tickerda sorunmu var yapıştıramadaım bir türlü:26::26:
pardon olmuş zaten ,salaklığım üstümde gene

Son düzenleme:
kilo bildirimim
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg
geçen hafta:62
bu hafta:61.4
giden:600 gr
toplam giden:24.6 kg
hedef:60
boy:162 cm
beden:38-40
dün akşam yediğim gül böreğinin ve regl öncesinin kurbanı oldum...oysaki çarşamba sabahı 60.8 i görmüştüm...neyse bunada şükür

hftaya cuma baslarız cnm

hosbulduk canim dedigin gibi bir zamanlar beraberdik simdi bende tersi durumda aldim basimi gitim

kiz kilomuz ayni ya yaris esim olurmusun dedi bende anca haftaya iyete baslayacagim icin haftaya birbirimii takip edelim dedim

kızlarrrrrrr kaçamagın dibine vuruyorummmmmmmmmmmm yazamam bile neler yediğimi alacaaa hoşgeldinnnn derya kuzum napıyonnnnnnnnnnn

hoşgeldin fıstığım nörüyon kız...özlettin kendini,oğluşun nasıl sen nasılsın:26:
ben buldum ortimiiii,kabul ederse tabii(kılavuuuzz),şurda gelmesine ne kaldıkii,bende düşünüyorum benim kiloma göre biri olsun diye,,buldum bilee..bakalım

geçmiş olsun canım...yeşil mercimek ve bulgur pilavı,koyu yeşil renli sebzeler kan yapar bilgine...özellikle ilk ikisi
kızlar ciddenr regl öncesi spor çok dha işeyarıyor dmi
ben şahidim şekerim,uygulanıp onaylanmıştır
kızlarrrrrrr kaçamagın dibine vuruyorummmmmmmmmmmm yazamam bile neler yediğimi alacaaa hoşgeldinnnn derya kuzum napıyonnnnnnnnnnn
iyiyim aşkitom sen nasılsın canımın içi

napıyonnn görüşemiyoruzz beni sorma şuan kaçamagın dibine vuruyorum 3 paket cip çiğköfte rus salatası hamburger vs vs vs vs :26: :26: :26: :26: :26: :26:

harika cnm yaaa =)))
bnde o zmn bu aralar spora agırlık veriyimki bi işe yarasın reglimde :))

napıyonnn görüşemiyoruzz beni sorma şuan kaçamagın dibine vuruyorum 3 paket cip çiğköfte rus salatası hamburger vs vs vs vs :26: :26: :26: :26: :26: :26:

noluyor kız:26::26:depresyonamı giriyon ne...biliyon dimi depresyonun belirtisidir çok yemek ve çok alışveriş

harika cnm yaaa =)))
bnde o zmn bu aralar spora agırlık veriyimki bi işe yarasın reglimde :))

diyorum ya ablacım...regle 10 gün kala sporu sıkılayınca bayağı gidiyorda ben dünkü akşam menümün ve sporsuzluğumun kurbanı oldum hemen artı yaptı hain(tabi çarşamba günkü 60.8 e göre...yoksa geçen haftaya göre eksi 600 gr da)

noluyor kız:26::26:depresyonamı giriyon ne...biliyon dimi depresyonun belirtisidir çok yemek ve çok alışveriş

depresyondayım şuan evet cnm kocam yok oğlumda babannesiyle ist gitti tek başıma oturuyorum marketten ne bulduysam aldım yiyorum kusana kadar yicem

Son düzenleme:
depresyondayım şuan evet cnm kocam yok oğlumda babannesiyle ist gitti tek başıma oturuyorum marketten ne bulduysam aldım yiyorum kusana kadar yicem

yapma be kuzum...sen dirayetli bir hatunsun,ne salıyosun ipin ucunu suya...kendine bu durumu yakıştırabiliyormusun hımmmmkızayımda sana belki sirkelenir ve eski muazzez olursun değilmi be aşkımcım...yapma bunu kendine sonra gene sen uğraşıcaksın yazık değilmi...kendine daha dikkat etki hergeldiğinde eşin sendeki olumlu gelişmeleri görüp helal benim hatuna bak kendini salmamış desin değilmi amaama en önemliside bunu kendin için yap...sen iyi olursan etrafındaki herkesde mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…