- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ben hala bi baskül edinemedim eşim çok yoğun çalışıyor bu aralar zaten sanki aldım ben olmadığı iyi olmuş bide charm yatak odanın fotolarını koysan aynanı çok beğendim resimlerin arkasında çıkmış bi de genel bi iki foto çekebilir misin zahmet olmasa tabi
Fenalardayım Charmm napimm karnım, belim heryerim ağrıp duruyo.
Sen nasılsın?
İnşaalllah yarın herkes eksilerde çıkar canım
Bende fenalardayııımmmm ne eksılerde ne artılardayımmm gecen haftayla aynılardayıımm...
Salı gunu 71.7 cıkmıstım nasıl olduda tekrar 73 oldum ben anlamıyorum yaaa.. bıktım artık yaaa.... :95::95::95:
Ben geldiimmm
NaF ve tugbaemrah
kızlar ben domatesin kabuklarını soyup küçük küçük doqrıuyorum..sonrada suyu çekene kadar soteliyorum...soquyuncada buzdolabı poşetine koyup diprize atıyorum...hepsi
bu...kırmızı biberleride yıkayıp yaqlı kaqıdın üstüne koyup sürün fırına...pişirin...sonra kabuklarını soyup buzdolabı poşetine koyun ve buzaluqa atın..ihtiyacınız olduqunda çıkarıp kullanırsınız fıstıklar....
peki artan hamuru nasıl saklıyosun..bozulmuyormu?
herşey çok güzelde reql olmam herşeyi mahvetmiş
ayy canım özendi yavrucakkAllah gönlüne göre versin bebişimm
hoşgeldin...bizim motivasyon sorunumuz yok cnm...buraya hergün birsürü kişi gelri ama nasibi olan kalır..inşallah sende kalanlardan olursun..
iyiyiz biz sen nasılsın...ya benn ben kaç çıkıcam görmek bile istemiyorum..dün dünyayı yedim
a.s ben varımm
hosbulduk canim dedigin gibi bir zamanlar beraberdik simdi bende tersi durumda aldim basimi gitim
kiz kilomuz ayni ya yaris esim olurmusun dedi bende anca haftaya iyete baslayacagim icin haftaya birbirimii takip edelim dedim
olur canim......hftaya cuma baslarız cnm
kızlarrrrrrr kaçamagın dibine vuruyorummmmmmmmmmmmyazamam bile neler yediğimi alacaaa hoşgeldinnnn derya kuzum napıyonnnnnnnnnnn
olur canim......
hosbulduk canim yine aranizdayim citirrrrrrrrr olacammmmmmm
hoşgeldin fıstığım nörüyon kız...özlettin kendini,oğluşun nasıl sen nasılsın:26:slm kizlar iki aylik tatilden sonra araniza tekrar dondum topigimi ozlemisim vallah dun berbat bir yolculuktan sonra nihayet evime kavustum hepinii cok ozledim gecmisi okuyamadim eskilerden kimler var kilo durumlari nasil ben 71 kiloyla geri dondum giderken yanilmiyorsam 67 kiloydum 4 kilo almisim insalah sizlerle beraber hepsinden kurtulurum hepinizi opuyorum
ben buldum ortimiiii,kabul ederse tabii(kılavuuuzz),şurda gelmesine ne kaldıkii,bende düşünüyorum benim kiloma göre biri olsun diye,,buldum bilee..bakalım
geçmiş olsun canım...yeşil mercimek ve bulgur pilavı,koyu yeşil renli sebzeler kan yapar bilgine...özellikle ilk ikisiKızlar merhba nasılsınız canlarım
Canım çok sıkkın bugün dahiliyeye gttim kontrole kan değerlerim cok düşük çıktıiğne verdi sonrada diyetisyene gittim oda değerlerime baktı değerlerin çok düşük eğer diyet yaparsan seni hastaneye yatrmak zorunda kalırız dedi
Normal bslenecekmişim iğnede vuruncam sonra gelsin kilolar offff
Ben yıllardr cekıyorum bu hastalıgı daha bulamadım şifasını ayakta bile zor duruyorum düşünün Allah şifamızı versin ne dıyeyim :2:
ben şahidim şekerim,uygulanıp onaylanmıştırkızlar ciddenr regl öncesi spor çok dha işeyarıyor dmi
iyiyim aşkitom sen nasılsın canımın içikızlarrrrrrr kaçamagın dibine vuruyorummmmmmmmmmmmyazamam bile neler yediğimi alacaaa hoşgeldinnnn derya kuzum napıyonnnnnnnnnnn
hoşgeldin fıstığım nörüyon kız...özlettin kendini,oğluşun nasıl sen nasılsın:26:
geçmiş olsun canım...yeşil mercimek ve bulgur pilavı,koyu yeşil renli sebzeler kan yapar bilgine...özellikle ilk ikisi
ben şahidim şekerim,uygulanıp onaylanmıştır
iyiyim aşkitom sen nasılsın canımın içi
kilo bildirimim
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg
geçen hafta:62
bu hafta:61.4
giden:600 gr
toplam giden:24.6 kg
hedef:60
boy:162 cm
beden:38-40
dün akşam yediğim gül böreğinin ve regl öncesinin kurbanı oldum...oysaki çarşamba sabahı 60.8 i görmüştüm...neyse bunada şükür
napıyonnn görüşemiyoruzz beni sorma şuan kaçamagın dibine vuruyorum 3 paket cip çiğköfte rus salatası hamburger vs vs vs vs :26: :26: :26: :26: :26: :26:
harika cnm yaaa =)))
bnde o zmn bu aralar spora agırlık veriyimki bi işe yarasın reglimde :))
noluyor kız:26::26:depresyonamı giriyon ne...biliyon dimi depresyonun belirtisidir çok yemek ve çok alışveriş
depresyondayım şuan evet cnm kocam yok oğlumda babannesiyle ist gitti tek başıma oturuyorum marketten ne bulduysam aldım yiyorum kusana kadar yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?