yapma be kuzum...sen dirayetli bir hatunsun,ne salıyosun ipin ucunu suya...kendine bu durumu yakıştırabiliyormusun hımmmmkızayımda sana belki sirkelenir ve eski muazzez olursun değilmi be aşkımcım...yapma bunu kendine sonra gene sen uğraşıcaksın yazık değilmi...kendine daha dikkat etki hergeldiğinde eşin sendeki olumlu gelişmeleri görüp helal benim hatuna bak kendini salmamış desin değilmi ama ama en önemliside bunu kendin için yap...sen iyi olursan etrafındaki herkesde mutlu olur
çarşamba günü diş doktoruna başladık hayırlısı ile. ama o gün çok kötüydü. allah kimsenin başına diş ağrısı vermesin. alt çenemdeki sol en arkada köprüm vardı. 1 tanesi ölmüş tabiki. köprü çıktı. en arkadaki diş çekildi. hemen implant yerleştirildi. yanındaki olmayan diş etim de oyuldu ona da implant yerleştirildi. o gün çok kötüydüm. kaç tane iğne vuruldu sayamadım. eve geldiğimde sol yanağım komple şişti. evde akşam bayılmışım. apar topar hastaneye götürmüşler. tansiyonum düşmüş. o gece eşimin ısrarlarıyla hastanede geçirdik. dün evde hep yattım. kafamı kaldırmamla başımın dönmesi bir oluyordu. aman çok kötüydü valla. neyseki bugün biraz daha iyiyim. en azından kendi işlerimi görebiliyorum. işte böle kızlar. hala yüzüm şiş. doktor bazı bünyelerde olabileceğini söyledi. iğneler ağır gelmiş bana.
benden size bir tavsiye. dişinizde ufacık bir sızı mı hissettiniz... en kısa zamanda lütfen diş hekimine gidiniz. ufak bir kırığınız mı oldu hiç gecikmeden hemen doktora gidiniz. ben hep erteledim. maddi açıdan yok dedim korktum şu an hem daha da pahalıya patladı hem de manevi açıdan korktuğumdan daha kötü oldu. psikolojim hiç iyi değil kızlar. lütfen dişlerinizi ihmal etmeyin. ben daha 30 yaşındayım. üst dişlerimin hepsi kaplama olacak. alt dişlerimin de 2 tane implant 1 kaplama 1 tane de köprü değişecek. düşünün yani. bunların hepsi sadece 2 yıl kadar ertelediğim için oldu.2 yıl önce yaptırsaydım doktor 2-3 bine biterdi dedi. ama şu anda 8500 liraya malolacak((((((((((((((( 2::2::2::2::2::2::2::2:
kızlar ögle yemegim salata makarna ve fasülye haslama oldu. makarnayı braz kacırdım ama canım cekmişti regle yaklastım ondan..
neyse ara ögün yourt yiycem.
aksamda yumurta et ve brokoli
öglen cok karbonhdrt yptm die dikket edicem
yorumlarınızı bekliorm:)
kızlar ögle yemegim salata makarna ve fasülye haslama oldu. makarnayı braz kacırdım ama canım cekmişti regle yaklastım ondan..
neyse ara ögün yourt yiycem.
aksamda yumurta et ve brokoli
öglen cok karbonhdrt yptm die dikket edicem
yorumlarınızı bekliorm:)
bende yidim ogle yemegimi ne tesaduf
bende elimden bile kucun izgara somon salata corba ve bi dilim ekmek yidim
kızlar dizi seyredicem uzanıp öptüm sizi derya kuzum saol bitanem inan ii geldi yazdıkların öpüyorum senide bitanem görüşürüzz
güzeeeellll...canım istedi balığa bayılırım
aslinda ben hiicc sevmem balik ama yemem gerektigi icin yiyorum mecburen
balik zaten yagsizmis izgara yaptim azcikk yag cikti.. tamamen saglkli oldu oglen menumm :))
ve sennn inanilmazzz kilo vermissin ve hedefine cok az kalmis.. ne guzel yaa.. bende istiyorum bende :84:
burda bir espiri vardır
kıskanma nolur çalış seninde olurşaka şaka...azmeder ve inanırsan oluyor merak etme:78:
aslinda ben hiicc sevmem balik ama yemem gerektigi icin yiyorum mecburen
balik zaten yagsizmis izgara yaptim azcikk yag cikti.. tamamen saglkli oldu oglen menumm :))
ve sennn inanilmazzz kilo vermissin ve hedefine cok az kalmis.. ne guzel yaa.. bende istiyorum bende :84:
canım ya bebiş olrsa ikinci dönem okl zor olmazmı?? dondurcakmısın o zmn?? bn yakında olsam gelir bakardım bebişine çok seviyorum çocukları cnku <3 <3
yok canim problem olmuyor cunku derslerimi ayarlayabiliyorum. istersem online alirim istersem de butun derslerimi sadece cumartesi gunune alirim ki o da sabahtan aksama oluyor. o surede de esim bakar ki hafta ici de alsam burda arkadaslarim var bebe bakmak icin dortgozle bekleyen :))
kızlar bn kacırdım galiba biri buraya tekrrdan listeyi kopyala yapıstır yapabilrmi
liste daha yapılmadıki yoksa bendemi kaçırdımyarın ancak olur daha gece 12 ye kadar bildirim süresi var:26:
:46
olsun canım özele mj atamayanlar ,,100mj dolduramayanlar yanii,,triendy21'in dikkatine yazıp kilo bildirimlerini buraya yapabiliyorlar canım
aaaay kıyamam sana ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?