70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocam sağolsun telefona yapışık hep arıyo meraktan nerdesin ne yapıyon dikkat et kendine oh olsun özledim diyo üzdügün günler aklına gelsin diyorum bende
yavaş yavş azalttım yemeyi birazdan kesilirr krizim toplarım yarın kendimi aha feriha başlıyo kızlar koşun koşun gıııııı

çok geçmiş olsun canım,diş zor ve pahallı bir mevzuu...allah kolaylık ve sabır versin

kızlar ögle yemegim salata makarna ve fasülye haslama oldu. makarnayı braz kacırdım ama canım cekmişti regle yaklastım ondan..
neyse ara ögün yourt yiycem.
aksamda yumurta et ve brokoli
öglen cok karbonhdrt yptm die dikket edicem
yorumlarınızı bekliorm:)

kızlar dizi seyredicem uzanıp öptüm sizi derya kuzum saol bitanem inan ii geldi yazdıkların öpüyorum senide bitanem görüşürüzz

bende yidim ogle yemegimi ne tesaduf
bende elimden bile kucun izgara somon salata corba ve bi dilim ekmek yidim

bence akşamki yumurtayı çıkarırsan menüden daha şık olucak:79:

kızlar dizi seyredicem uzanıp öptüm sizi derya kuzum saol bitanem inan ii geldi yazdıkların öpüyorum senide bitanem görüşürüzz

sen benim ilk göz ağrımsın yaflum..üzülmene dayanamıyorum napayım...dedim ya kızkardeşim gibisin öpüyorum gıdıdan

güzeeeellll...canım istedi balığa bayılırım

aslinda ben hiicc sevmem balik ama yemem gerektigi icin yiyorum mecburen
balik zaten yagsizmis izgara yaptim azcikk yag cikti.. tamamen saglkli oldu oglen menumm :))
ve sennn inanilmazzz kilo vermissin ve hedefine cok az kalmis.. ne guzel yaa.. bende istiyorum bende :84:

burda bir espiri vardır
kıskanma nolur çalış seninde olurşaka şaka...azmeder ve inanırsan oluyor merak etme:78:

burda bir espiri vardır
kıskanma nolur çalış seninde olurşaka şaka...azmeder ve inanırsan oluyor merak etme:78:

masallah masallah.. cok guzel..
ama bide ben bebis istiyorum.. :) ama genelde en erken 3 ayi falan buldugu icin ( nasip gerci ) o zamana kadar ne kadar verebilirsem vermeye calisicam..
nolur bu kilomda hamile kalirsam.. korkuyorum biraz

canım ya bebiş olrsa ikinci dönem okl zor olmazmı?? dondurcakmısın o zmn?? bn yakında olsam gelir bakardım bebişine çok seviyorum çocukları cnku <3 <3

canım ya bebiş olrsa ikinci dönem okl zor olmazmı?? dondurcakmısın o zmn?? bn yakında olsam gelir bakardım bebişine çok seviyorum çocukları cnku <3 <3

yok canim problem olmuyor cunku derslerimi ayarlayabiliyorum. istersem online alirim istersem de butun derslerimi sadece cumartesi gunune alirim ki o da sabahtan aksama oluyor. o surede de esim bakar ki hafta ici de alsam burda arkadaslarim var bebe bakmak icin dortgozle bekleyen :))

bu arada cooookkk saol tatlim :)
ne ben artik daha evde oturmaya dayanabilirim ne de kocacimin bebek askini onleyebilirim
hayirlisi olsun bebisimm

iyi akşamlar arkadaşlar
birsürü şey olmuş burada yaa. yarışlar falan. ne çok şey kaçırmışım. neyseki listeye alınmışım. sağolun arkadaşlar.

kızlar bn kacırdım galiba biri buraya tekrrdan listeyi kopyala yapıstır yapabilrmi

liste daha yapılmadıki yoksa bendemi kaçırdım yarın ancak olur daha gece 12 ye kadar bildirim süresi var:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…