- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hoşgeldin canım,,hemen kilo cetvelini hazırlaahoşbulduk...inşallah kalanlardan ve kilo verenlerden olurum...yazılanları okudukça pek bi iştaha geldim ben....zayıflamam lazıımmm:2:
:87::87::87::87:haftaya 1. ci biz olcez tamammı
iyi akşamlar arkadaşlar
birsürü şey olmuş burada yaa. yarışlar falan. ne çok şey kaçırmışım. neyseki listeye alınmışım. sağolun arkadaşlar.
sağol canım. çabalarımı görmen çok hoş
hoşgeldin canım,,hemen kilo cetvelini hazırlaa
önemli değil canım,haftaya özele atarsın artıık
bu arada evet yarış başladı herkez bi ortak bulup haftaya en çok kiloyu vermeye çalışcak 1.ci olan grubun ismi ve kazananların ismi büyük harflerle açıklanıcak hadi rast gelee
hoşgeldin canım,,hemen kilo cetvelini hazırlaa
önemli değil canım,haftaya özele atarsın artıık
bu arada evet yarış başladı herkez bi ortak bulup haftaya en çok kiloyu vermeye çalışcak 1.ci olan grubun ismi ve kazananların ismi büyük harflerle açıklanıcak hadi rast gelee
ortiiiii...şimdi biz senlemi yarışıcaz yoksa ikimizin ekip olarak verdiği toplam kilo diğer ekiplerlemi karşılaştırılıcak hangisi guuuu...kafam karıştı beynim durdu bugün
suzaaaann naber kız hiç görüşemiyokyine 100gr gitmiş ne yiyon kız sen hala anlat bakiim
kızlarrrrrrr kaçamagın dibine vuruyorummmmmmmmmmmmyazamam bile neler yediğimi alacaaa hoşgeldinnnn derya kuzum napıyonnnnnnnnnnn
bilmemki canım kaptan cvb verir inşallah...canım bnm eşşim alaca ama bu hafta yogunum dedi o yzdende hftaya baslaycz bi sorun olmaz dmi cnm??
hadi inşallahkızlar 15 aralıga kadar hedef 65 sonra 5 marta kadar hedef 62. mayıs 15e kadarda 59
Ortim yapma böyle yaa noldu sana :26:
Boşver dizi izle yeme yemek cıssss
yeni yarisma acilmis hadi hayirli ugurlu olsunhadi bakalım kızlar herkes kendine bir orti seçsin..kim birinci olacak...veee her haftanın sonunda;
BİRİNCİ OLAN GURUBU BÜYÜK HARFLERLE TOPİĞİMİZE YAZALIM!!!!
100 gramm gidiyo 300 geliyosuzaaaann naber kız hiç görüşemiyokyine 100gr gitmiş ne yiyon kız sen hala anlat bakiim
ortiiiii...şimdi biz senlemi yarışıcaz yoksa ikimizin ekip olarak verdiği toplam kilo diğer ekiplerlemi karşılaştırılıcak hangisi guuuu...kafam karıştı beynim durdu bugün
merhaba kizlar2 gündür giremiyordum
is yerinde okudum birazama cevap yazamadim 40 sayfa olmus gecmis önce tugba ya bildirim yaptim ama tek tek yine okuyamadim
kilo veren kizlara kocaman birkiloveremeyenler üzülmesin isallah haftaya daha güzel bi sonuc alirlar
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bugün: 74.0
giden 100 gramm
toplamda giden: 2.3 kilo
hedef:65
yeni yarisma acilmis hadi hayirli ugurlu olsunbeni isteyen varmi ama benim metabolizma diye birsey yok kis uykusuna yatti herhalde ne calisiyor ne bir ise yariyo yinede beni isteyen varmi
100 gramm gidiyo 300 geliyoay aslinda dogru dürüst birsey yemedim ondan oldu herhalde iki gün seminar vardin sade öglen yiyebildim
bak sena abladan öğrendim şimdi işin aslı şöyleymiş
deryayı seçtiysen ikiniz orti olacaksınız
diyelimki bütün guruplar içinde en çok kiloyu deryayla sen verdin
gurup olarak birinci siz olacaksınız
ikinizden hanginiz en çok kiloyu verdiyse birinci o olacak
mantık bu yani
kıyamam sana ben sona kalan dona kalıyomuş valla ben boşta kalıyodum az daha ama buldum hemencik,derdine yan
bak sena abladan öğrendim şimdi işin aslı şöyleymiş
deryayı seçtiysen ikiniz orti olacaksınız
diyelimki bütün guruplar içinde en çok kiloyu deryayla sen verdin
gurup olarak birinci siz olacaksınız
ikinizden hanginiz en çok kiloyu verdiyse birinci o olacak
mantık bu yani
yarına görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben esimi bulayim sana gösterecem haftaya dur sen
canım kaptanımız cvp vermesse napalm biz bu konuda alacayla??
bi de bnm zmn farkım var onu nasl ayarlıycz bildirim için??
Kızlar merhba nasılsınız canlarım
Canım çok sıkkın bugün dahiliyeye gttim kontrole kan değerlerim cok düşük çıktıiğne verdi sonrada diyetisyene gittim oda değerlerime baktı değerlerin çok düşük eğer diyet yaparsan seni hastaneye yatrmak zorunda kalırız dedi
Normal bslenecekmişim iğnede vuruncam sonra gelsin kilolar offff
Ben yıllardr cekıyorum bu hastalıgı daha bulamadım şifasını ayakta bile zor duruyorum düşünün Allah şifamızı versin ne dıyeyim :2:
Anaaa bebem görmedimmm hemen bakıyorum cevap veriyorum kusura bakma
Bayılırım turşu kavurmasına
Amanınnnnnnnn ortiii bende yarın gidiyorum kayınvalidemeeeeee3 kilo alır gelirim artık ama dayanıcam
dayanabildiğim kadar yemicem
Ben Maçkalıyım
hoşgeldin cnm...bugün aklıma geldin..bizim kızdan ses seda çıkmadı naptı acaba dedim..eve geldim kkyı bi açtım sen gelmişsin..bu kadar olur yaniiislm kizlar iki aylik tatilden sonra araniza tekrar dondum topigimi ozlemisim vallah dun berbat bir yolculuktan sonra nihayet evime kavustum hepinii cok ozledim gecmisi okuyamadim eskilerden kimler var kilo durumlari nasil ben 71 kiloyla geri dondum giderken yanilmiyorsam 67 kiloydum 4 kilo almisim insalah sizlerle beraber hepsinden kurtulurum hepinizi opuyorum
merhaba arkadaşlar..ben 77 kiloyum ve 4 aylık bi bebeğim var...kaptanın öylediklerini not aldım ve buzdolabıma yapıştırdım....1 aydır 1 gram veremedim fenalardayım.....bide ben burda yeniyim bana kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını biri anlatabilirmi...
mywish89 gelsin seni bi güzellkızlarrrrrrr kaçamagın dibine vuruyorummmmmmmmmmmmyazamam bile neler yediğimi alacaaa hoşgeldinnnn derya kuzum napıyonnnnnnnnnnn
heçç kıskanmadımmsen benim ilk göz ağrımsın yaflum..üzülmene dayanamıyorum napayım...dedim ya kızkardeşim gibisin öpüyorum gıdıdan
aferin yatır falakayaOrtim yapma böyle yaa noldu sana :26:
Boşver dizi izle yeme yemek cıssss
canım kaptanımız cvp vermesse napalm biz bu konuda alacayla??
bi de bnm zmn farkım var onu nasl ayarlıycz bildirim için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?