70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk...inşallah kalanlardan ve kilo verenlerden olurum...yazılanları okudukça pek bi iştaha geldim ben....zayıflamam lazıımmm:2:
hoşgeldin canım,,hemen kilo cetvelini hazırlaa
:87::87::87::87:haftaya 1. ci biz olcez tamammı
iyi akşamlar arkadaşlar
birsürü şey olmuş burada yaa. yarışlar falan. ne çok şey kaçırmışım. neyseki listeye alınmışım. sağolun arkadaşlar.

sağol canım. çabalarımı görmen çok hoş

önemli değil canım,haftaya özele atarsın artıık
bu arada evet yarış başladı herkez bi ortak bulup haftaya en çok kiloyu vermeye çalışcak 1.ci olan grubun ismi ve kazananların ismi büyük harflerle açıklanıcak hadi rast gelee

suzaaaann naber kız hiç görüşemiyokyine 100gr gitmiş ne yiyon kız sen hala anlat bakiim

ortiiiii...şimdi biz senlemi yarışıcaz yoksa ikimizin ekip olarak verdiği toplam kilo diğer ekiplerlemi karşılaştırılıcak hangisi guuuu...kafam karıştı beynim durdu bugün

e benimde bir ortağım olsun. var mı bir talibim acaba

ortiiiii...şimdi biz senlemi yarışıcaz yoksa ikimizin ekip olarak verdiği toplam kilo diğer ekiplerlemi karşılaştırılıcak hangisi guuuu...kafam karıştı beynim durdu bugün

ya nebilem ben yaa:95::95::95: anladığım başta rakip olarak iki kişinin yarışıcağı yönündeydi,,ama sonra kazanan grubun ismi açıklancak diyince sena abla,bende öyle anladım ,,yanlışmı bilmiyorum,,kendisi geldi şimdi açıklarda öğreniriz:44::44:

Son düzenleme:
canım bnm eşşim alaca ama bu hafta yogunum dedi o yzdende hftaya baslaycz bi sorun olmaz dmi cnm??
bilmemki canım kaptan cvb verir inşallah...
kızlar 15 aralıga kadar hedef 65 sonra 5 marta kadar hedef 62. mayıs 15e kadarda 59
hadi inşallah
Ortim yapma böyle yaa noldu sana :26:
Boşver dizi izle yeme yemek cıssss

valla haftaya birinci olmak için önüme geleni fişekleyebilirimm:86:

merhaba kizlar 2 gündür giremiyordum
is yerinde okudum biraz ama cevap yazamadim 40 sayfa olmus gecmis önce tugba ya bildirim yaptim ama tek tek yine okuyamadim
kilo veren kizlara kocaman bir kiloveremeyenler üzülmesin isallah haftaya daha güzel bi sonuc alirlar
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bugün: 74.0
giden 100 gramm
toplamda giden: 2.3 kilo
hedef:65

hadi bakalım kızlar herkes kendine bir orti seçsin..kim birinci olacak...veee her haftanın sonunda;

BİRİNCİ OLAN GURUBU BÜYÜK HARFLERLE TOPİĞİMİZE YAZALIM!!!!
yeni yarisma acilmis hadi hayirli ugurlu olsun beni isteyen varmi ama benim metabolizma diye birsey yok kis uykusuna yatti herhalde ne calisiyor ne bir ise yariyo yinede beni isteyen varmi

suzaaaann naber kız hiç görüşemiyokyine 100gr gitmiş ne yiyon kız sen hala anlat bakiim
100 gramm gidiyo 300 geliyo ay aslinda dogru dürüst birsey yemedim ondan oldu herhalde iki gün seminar vardin sade öglen yiyebildim

bak sena abladan öğrendim şimdi işin aslı şöyleymiş

deryayı seçtiysen ikiniz orti olacaksınız
diyelimki bütün guruplar içinde en çok kiloyu deryayla sen verdin
gurup olarak birinci siz olacaksınız
ikinizden hanginiz en çok kiloyu verdiyse birinci o olacak
mantık bu yani

kıyamam sana ben sona kalan dona kalıyomuş valla ben boşta kalıyodum az daha ama buldum hemencik,derdine yan

canım kaptanımız cvp vermesse napalm biz bu konuda alacayla??

bi de bnm zmn farkım var onu nasl ayarlıycz bildirim için??

bana uyar,kızlar içinde güzel motivasyon olucak...cuma liste heyecanı dışında bir amaçları daha olucak...güzeeeeeeeeeeelllllllllllll

yarına görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bugün nasıl bildirim yaptıysan haftayada öyle yapıcaksın,,alacanın bu hafta yoğun olması kilo vermesini nasıl ve niye etkilediğini anlamadım ben,alt tarafı kilo vermeye gayret etcek cumaya kadar vede buraya bildirimi yapıcak,bütün hafta buraya girme gibi bi zorunluluğuda yok zaten neyse inşallah okurda başlar bu hafta yoksa canım istersen şimdilik suzanla orti ol yoksa bu hafta devre dışı kalıcaksınız listede benden demesi,senin fikrin eğer alaca bu hafta yoğunum olmaz diyosa alaca haftaya kadar bulur kendine başka bi ortii

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm önce saqlık...sonra gerisi gelir...acil şifalar dilerim...

sakınnn yemee birinci biz olalım ben bu akşamı en az hasarla kapattım sende öyle yap...işin ucunu baştan sıkı tutalım cnm..son 2-3 günle olacak iş deqil bu...bak yarın sakın yanlış bişey yeme haftaya sevinen kupayı kaldıran biz olalım cnmm

hoşgeldin cnm...bugün aklıma geldin..bizim kızdan ses seda çıkmadı naptı acaba dedim..eve geldim kkyı bi açtım sen gelmişsin..bu kadar olur yaniii

hoşgeldin cnm panik yapma verirsin..bak buraya gelipte kilo vermeyen kimse yok..listemizi gördünmü ne güzel kilolar verdik..sende vereceksin emin ol..kilo çizelgesiyle ilgili tuqba sana yardımcı olur...

kızlarrrrrrr kaçamagın dibine vuruyorummmmmmmmmmmm yazamam bile neler yediğimi alacaaa hoşgeldinnnn derya kuzum napıyonnnnnnnnnnn
mywish89 gelsin seni bi güzell

sen benim ilk göz ağrımsın yaflum..üzülmene dayanamıyorum napayım...dedim ya kızkardeşim gibisin öpüyorum gıdıdan
heçç kıskanmadımm biz noluyoruz

Ortim yapma böyle yaa noldu sana :26:
Boşver dizi izle yeme yemek cıssss
aferin yatır falakaya ilk günden su koyvermek yok

canım zaman farkı önemli deqil listeler cumartesi asılıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…