valla haftaya birinci olmak için önüme geleni fişekleyebilirimm:86:
merhaba kizlar2 gündür giremiyordum
is yerinde okudum birazama cevap yazamadim 40 sayfa olmus gecmis önce tugba ya bildirim yaptim ama tek tek yine okuyamadim
kilo veren kizlara kocaman birkiloveremeyenler üzülmesin isallah haftaya daha güzel bi sonuc alirlar
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.1
bugün: 74.0
giden 100 gramm
toplamda giden: 2.3 kilo
hedef:65
yeni yarisma acilmis hadi hayirli ugurlu olsunbeni isteyen varmi ama benim metabolizma diye birsey yok kis uykusuna yatti herhalde ne calisiyor ne bir ise yariyo yinede beni isteyen varmi
100 gramm gidiyo 300 geliyoay aslinda dogru dürüst birsey yemedim ondan oldu herhalde iki gün seminar vardin sade öglen yiyebildim
kilo bildirimim
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg
geçen hafta:62
bu hafta:61.4
giden:600 gr
toplam giden:24.6 kg
hedef:60
boy:162 cm
beden:38-40
dün akşam yediğim gül böreğinin ve regl öncesinin kurbanı oldum...oysaki çarşamba sabahı 60.8 i görmüştüm...neyse bunada şükür
sakınnn yemeebirinci biz olalım ben bu akşamı en az hasarla kapattım sende öyle yap...işin ucunu baştan sıkı tutalım cnm..son 2-3 günle olacak iş deqil bu...bak yarın sakın yanlış bişey yeme haftaya sevinen kupayı kaldıran biz olalım cnmm
bülent ersoy&tarkan bir ben bir allah biliyor - YouTube
Ayy çok beğendimm bağırarak söyleyesim varrr.
Ne çektiğimiii birr beennn biirr Allah biliiyoorrrr..
Ablaaa bikaç menünü bizimle paylaşırmısın örnek alalımtebriklerr bu arada
Yarın çok dikkat edicem ortiiiiBu akşamda bir kase çorba içtim ekmeğin ucundan tırtıkladım
Çok güzel yaa Bülent Ersoy yorumunu çok seviyorum yaaa :118:
Ablaaa bikaç menünü bizimle paylaşırmısın örnek alalımtebriklerr bu arada
Yarın çok dikkat edicem ortiiiiBu akşamda bir kase çorba içtim ekmeğin ucundan tırtıkladım
Çok güzel yaa Bülent Ersoy yorumunu çok seviyorum yaaa :118:
nasılsınız çıtırlar anam girmedik neler olmuş herkes kendine bi orti bulmuş yarış içinde yarışhadi bakalım rastgele ay bende katılayım bari benim ortimde bebişim olsun yanlız biz böle giderse bebişimle açık ara önde gideriz bebiş bişey yedirmiyor çünkü
heyecanlı bir yarış olacak gibi takip ediyoruz siziböyle giderse kısa süede verilecek anlaşılan kilolar haydi ortiler yarışa hepinize başarılar diliyorum çıtırlar
Vayyy Sena ablaa fena gaz vermiş
Hadi bakalım görücezz
nasılsınız çıtırlar anam girmedik neler olmuş herkes kendine bi orti bulmuş yarış içinde yarışhadi bakalım rastgele ay bende katılayım bari benim ortimde bebişim olsun yanlız biz böle giderse bebişimle açık ara önde gideriz bebiş bişey yedirmiyor çünkü
heyecanlı bir yarış olacak gibi takip ediyoruz siziböyle giderse kısa süede verilecek anlaşılan kilolar haydi ortiler yarışa hepinize başarılar diliyorum çıtırlar
ekmekmiişaka yapıyosun dimii şaka bu şaka sakin ol senaa :87:
Ya bi ortak listesi çıkarsaydıkta kim kiminle orti bilseydik
Teşekkürler cnm
Bilemiyorum ciddi de söylüyo olabilirim şakada yapıyo olabilirimsonuçlar cumaya ortaya çıkıcak
uykum geldii..ben kaçıyorum..hadi HEPİNİZE HAYIRLI GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN kızlarr
evet ortileri yazmamız gerek..sen bu konuda biz yardımcı olurmusun ortim...
uykum geldii..ben kaçıyorum..hadi HEPİNİZE HAYIRLI GECELER ALLAH RAHATLIK VERSİN kızlarr
Ya bi ortak listesi çıkarsaydıkta kim kiminle orti bilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?