70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarışmaya katılan gruplar ;

1- erginsena - NaF
2- mywish89 - barkinim
3- bukett - ztar
4- deryaak - silverpowder
5- triendy21 - kılavuz
6- ms22 - alaca
7- sibel29 - zeynepberat

Araştırmalarım sonucu bunları toparladım arkadaşlar itirazı olan varsa şimdi söylesin yoksa ebediyen sussun

Uykum geldi iyi geceler kızlar :97: Topiği kitledim anahtar pas.... altında

buldun buldun bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne dersinnnnnn???
amanen hadi bakalim zeynepcim cok sevindirik oldum escagzim

Vayyyyy yarışta ve savaşta herşey mübah diyorsun öylee miiii??
Bittinn sennnn

Nasılsın suzncımmm? Çok özledim seniiii bitti şükür semineriinn
canim benim fistik bende seni ve bütün topigi cok özledim 2 gün giremedim diye ne hallere girdim
evet bitti

belenaycim ve hadi bakalim bebisle yaris gerci o kazanir gibime geliyo

Son düzenleme:
cocugu uyutmaya gitmisdim onu uyutum geri kalkacakdim kalkarsin bekle uyuya kalmissim
simdi saat 2.20 geciyo cok ama cok kötü bir rüyya gördüm agladim resmen uyaninca cok etkilendim
allahim isallah hayirlara yor dedim :97:
anlatayim icimi dökmüyeli baya oldu topikde kimsecik de yok konusmak icin
anam kim olacak gecenin köründe herkes 7inci uykusunda
rüyam: ben anemgillen altli üstlü oturuyorum üsten anem cikmis baskasina kiralamislar vermisler 3-4 genc kiz gelmis o eve
bende hemen alt katayim tamir olana kadar kizin tekini benim eve almissim bende yatirmissim ertesi gün
yukariya yerlesmisler esim yok ortalikda diyorum bu nereye gidiyor iki ye bi
meyerse o kizlan kizdan almanmis tövbe tövbe
ben bunlari yakaliyorum esimi atiyorum evden mahale var etrafimda es dost akraba kasaba gibi bizim türkiyedeki kasaba burdaymis
onu dövüyorlar falan iste kiz benim yanimda gelip kocami öpüyor
cocugumu aliyorum cikiyorum cocuk agliyo baba diye :84:
amann cok sükür uyandim ve rüyaymis ama hepsini ta icimde hissetim o aci yi gercek gibi
allahim dedim hem agliyom hem dua ediyorum bana bu aciyi yasatma diye
cok etkilendim bi rüya bukadarmi insana gercek gibi gelir :26:

yaa 2 gün giremedim topike uyuya kalmanin zamanimi iki lak lak edecekdim sizlerle ne uykucuymussum bende ya
kendime bir kahve yaptim sok dan ve yanlizim da yanlizim buralarda :84::84::84::84:
ben bi turlayim topikleri ne var ne yok sonra da yatarim geri bu kadar gerilim yetti bana :80:

kızlar yaaa hftasonu die herkes oturur diye bekledim geç saate kdr yazısırz ama olmadı :))))
ya annem dioki bn çok hızlı kilo veriomş dikkat etmeliymişim. 25 agustostn beri 4 kilo. bnce hiç çok diil aslnda

canım bnm kafam karmakarısık oldu ya suzan hangi arkadasımızdı cnm biliosn çok yeniyim o yüzden :)))
tugba bana suzanla esles ddi cnku

canım bn alacayla olamıycm cnku o bu hfta uyamıycak diye bnde liste dısı kalmamak için suzanla eslesicem

canım bnm kafam karmakarısık oldu ya suzan hangi arkadasımızdı cnm biliosn çok yeniyim o yüzden :)))
tugba bana suzanla esles ddi cnku

canim sena gelsin soralim bu hafta 3 kisi olarak yapabilirmiyiz diye :26:
sen ben zeynep bidahaki haftaya kadar :26:

bende yatayim yarin festival yapiyorlar burda gidcem herhalde
nihat hatipoglu, memati , su kimse yokmu deki kadin ikbal gülpinardin herhalde gidebilirsem foto da eklerim
yarin ola hayrola

pardon cnm ya isimleri karıstırdm :))
peki sn zeyneple mi eşleşmiştin eyvah inş 3 kişi yapabilirz bu hfta yaa cnku alacalı bna öle dedi biz hftaya baslayalm die
bide senaya eger sabah sorarsan bna özel msj atabilrmsn cnku saat frkndan ötürü bazn gecmişte yazılanları okumayı unutyorum
suzan benim hayatim

iyi geceler sabah görüşürüz. benimde bir talibim çıkar inşallah...
günaydın arkadsım benım tekım aklında bulunsun lakın herkesın bır esı olmasından zıyade toplu yarıs ıstemekteyız
canım gecmıs olsun allah hayırlara cıkarsın sıkma canını adı üstünde rüya bilinç altı rüyasıdır
vesfese yapma sadece rüya tekrardan gecmiş olsun... düşünmememye çalıs sevgiler...

aynen bende inşallah birinci olucez ulennnnnn

bende yatayim yarin festival yapiyorlar burda gidcem herhalde
nihat hatipoglu, memati , su kimse yokmu deki kadin ikbal gülpinardin herhalde gidebilirsem foto da eklerim
yarin ola hayrola

sevgili ortim festival filan deyip beni yani bizi yanı cumayı unutma emiii

bu tarz bi rüya bende görmüştüm hatta anlattığım bikaç kişi de bende gördüm dedi sanırım eşlerimizi çok seviyoruz da ondan bende hüngür hüngür ağladım uyandım hala ağlıyorum bunu gören eşim ne oldu dedi böyle böyle derken ne derse beğenirsin kız güzelmiydi bari:84::84::84:

Saol ablacım biraz diyete ara vericem sanırım doktor öyle söyledi off

günaydın güzel bayanlarrrr...

dün spor yaptım tam 1,5 saat. dünkü halsizliğimden eser kalmadı. spor bana çok iyi geliyor. Sabah çok dinç ve aç uyandım dün yediklerimi yazayım size midemden dolayı çok abuk subuk oldu kusura kalmayın

sabah: 1 petnirli tost yağsız

öğlen: 2 çk pilav 4çk tavuk sote salata (ama tüm yediklerimi çıkardım )

ara: 4 adet etiform

akşam: 2 dl ekmek 2 domates 7 zeytin (midem bulandığı için hafif yedim)

ara: yarım muz spordan sonra

sabah tartıldım regl olmama rağmen yarım kg gitmiş ilk defa bu dönemde kilo verdim tarihe yazıcam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…