Naf- Erginsena,
Mywish-Barkınım,
Triendy21-Kılavuz,
Bukett-deryaak
Benim aklımda olanlar bunlar canım
İyi gecelerr kızlar:92:
amanen hadi bakalim zeynepcim cok sevindirik oldum escagzimbuldun buldun bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne dersinnnnnn???
canim benimVayyyyy yarışta ve savaşta herşey mübah diyorsun öylee miiii??
Bittinn sennnn
Nasılsın suzncımmm? Çok özledim seniiii bitti şükür semineriinn
belenaycim venasılsınız çıtırlar anam girmedik neler olmuş herkes kendine bi orti bulmuş yarış içinde yarışhadi bakalım rastgele ay bende katılayım bari benim ortimde bebişim olsun yanlız biz böle giderse bebişimle açık ara önde gideriz bebiş bişey yedirmiyor çünkü
heyecanlı bir yarış olacak gibi takip ediyoruz siziböyle giderse kısa süede verilecek anlaşılan kilolar haydi ortiler yarışa hepinize başarılar diliyorum çıtırlar
yaa 2 gün giremedim topike uyuya kalmanin zamanimi iki lak lak edecekdim sizlerlene uykucuymussum bende ya
kendime bir kahve yaptim sok danve yanlizim da yanlizim buralarda :84::84::84::84:
ben bi turlayim topikleri ne var ne yok sonra da yatarim geri bu kadar gerilim yetti bana :80:
Yarışmaya katılan gruplar ;
1- erginsena - NaF
2- mywish89 - barkinim
3- bukett - ztar
4- deryaak - silverpowder
5- triendy21 - kılavuz
6- ms22 - alaca
7- sibel29 - zeynepberat
Araştırmalarım sonucu bunları toparladım arkadaşlar itirazı olan varsa şimdi söylesin yoksa ebediyen sussun
Uykum geldi iyi geceler kızlar :97: Topiği kitledim anahtar pas.... altında
canım bnm kafam karmakarısık oldu ya suzan hangi arkadasımızdı cnm biliosn çok yeniyim o yüzden :)))
tugba bana suzanla esles ddi cnku
suzan benim hayatim
cocugu uyutmaya gitmisdimonu uyutum geri kalkacakdim kalkarsin bekle uyuya kalmissim
simdi saat 2.20 geciyo cok ama cok kötü bir rüyya gördüm agladim resmen uyaninca cok etkilendim
allahim isallah hayirlara yor dedim :97:
anlatayim icimi dökmüyeli baya oldu topikde kimsecik de yok konusmak icin
anam kim olacak gecenin köründe herkes 7inci uykusunda
rüyam: ben anemgillen altli üstlü oturuyorum üsten anem cikmis baskasina kiralamislar vermisler 3-4 genc kiz gelmis o eve
bende hemen alt katayim tamir olana kadar kizin tekini benim eve almissim bende yatirmissim ertesi gün
yukariya yerlesmisler esim yok ortalikda diyorum bu nereye gidiyor iki ye bi
meyerse o kizlan kizdan almanmis tövbe tövbe
ben bunlari yakaliyorum esimi atiyorum evden mahale var etrafimda es dost akraba kasaba gibi bizim türkiyedeki kasaba burdaymis
onu dövüyorlar falan iste kiz benim yanimda gelip kocami öpüyor
cocugumu aliyorum cikiyorum cocuk agliyo baba diye :84:
amann cok sükür uyandim ve rüyaymis ama hepsini ta icimde hissetim o aci yi gercek gibi
allahim dedim hem agliyom hem dua ediyorum bana bu aciyi yasatma diye
cok etkilendim bi rüya bukadarmi insana gercek gibi gelir :26:
biliyorum bende gormustum o tarz biseyler ve insan icinde yasiyor resmen.. hayirlara ciksin insaallah..
Yarışmaya katılan gruplar ;
1- erginsena - NaF
2- mywish89 - barkinim
3- bukett - ztar
4- deryaak - silverpowder
5- triendy21 - kılavuz
6- ms22 - alaca
7- sibel29 - zeynepberat
Araştırmalarım sonucu bunları toparladım arkadaşlar itirazı olan varsa şimdi söylesin yoksa ebediyen sussun
arkdaslar yarısmamız bözyle degıldı grubun tamamı yarısyrdu dıyelım tuzkısıyse anyyen osekıl devam edıyrdu ve hafta sonun da sampyon bellı olup kupalar hedıye edılyordu bız böyle yapıyorduk eskıdek gercı buda guzel lakın esıden böyle ıdı ayrıca ben her turlu yarısta vardım ismimi göremedım üzüldümönemıyok lakın du gıremedım cok yogun ve vınım bıtık ablamlardan fırsat buldukca gırmeye calısıyorum umarımanlasılımısımdır tskler kaptancıgım
Uykum geldi iyi geceler kızlar :97: Topiği kitledim anahtar pas.... altında
günaydın arkadsım benım tekım aklında bulunsun lakın herkesın bır esı olmasından zıyade toplu yarıs ıstemekteyıziyi geceler sabah görüşürüz. benimde bir talibim çıkar inşallah...
canım gecmıs olsun allah hayırlara cıkarsın sıkma canını adı üstünde rüya bilinç altı rüyasıdırcocugu uyutmaya gitmisdimonu uyutum geri kalkacakdim kalkarsin bekle uyuya kalmissim
simdi saat 2.20 geciyo cok ama cok kötü bir rüyya gördüm agladim resmen uyaninca cok etkilendim
rüyam: ben anemgillen altli üstlü oturuyorum üsten anem cikmis baskasina kiralamislar vermisler 3-4 genc kiz gelmis o eve
bende hemen alt katayim tamir olana kadar kizin tekini benim eve almissim bende yatirmissim ertesi gün
ben bunlari yakaliyorum esimi atiyorum evden mahale var etrafimda es dost akraba kasaba gibi bizim türkiyedeki kasaba burdaymis
amann cok sükür uyandim ve rüyaymis ama hepsini ta icimde hissetim o aci yi gercek gibi
amanen hadi bakalim zeynepcim cok sevindirik oldum escagzim
canim benimfistik bende seni ve bütün topigi cok özledim 2 gün giremedim diye ne hallere girdim
evet bitti
belenaycim vehadi bakalim bebisle yaris gerci o kazanir gibime geliyo
bende yatayim yarin festival yapiyorlar burda gidcem herhalde
nihat hatipoglu, memati , su kimse yokmu deki kadin ikbal gülpinardin herhalde gidebilirsem foto da eklerim
yarin ola hayrola
cocugu uyutmaya gitmisdimonu uyutum geri kalkacakdim kalkarsin bekle uyuya kalmissim
hoşgeldin fıstığım nörüyon kız...özlettin kendini,oğluşun nasıl sen nasılsın:26:
geçmiş olsun canım...yeşil mercimek ve bulgur pilavı,koyu yeşil renli sebzeler kan yapar bilgine...özellikle ilk ikisi
ben şahidim şekerim,uygulanıp onaylanmıştır
iyiyim aşkitom sen nasılsın canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?