aynen bende inşallah birinci olucez ulennnnnn
sevgili ortim festival filan deyip beni yani bizi yanı cumayı unutma emiii
bu tarz bi rüya bende görmüştüm hatta anlattığımbikaç kişi de bende gördüm dedi sanırım eşlerimizi çok seviyoruz da ondan bende hüngür hüngür ağladım uyandım hala ağlıyorum bunu gören eşim ne oldu dedi böyle böyle derken ne derse beğenirsin kız güzelmiydi bari:84::84::84:
kaptanım senacım teşekkür ederim güzel dileklerin için güzel olmuş bu orti işi valla topiğin bütün hatunları çıtır olacak bende doğumdan sonra inşallah Allah nasip ederse katılıcam aranıza kaçmak yok
BÜTÜN ORTİLERE BAŞARILAR DİLİYOORUM
canım listen hiç olmamış..sende zaten altına yazmışsın..farkındasın diye bişey söyleme gereqi duymadım cnm..benim listemi de yorumlamadın bugün
cocugu uyutmaya gitmisdimonu uyutum geri kalkacakdim kalkarsin bekle uyuya kalmissim
simdi saat 2.20 geciyo cok ama cok kötü bir rüyya gördüm agladim resmen uyaninca cok etkilendim
allahim isallah hayirlara yor dedim :97:
anlatayim icimi dökmüyeli baya oldu topikde kimsecik de yok konusmak icin
anam kim olacak gecenin köründe herkes 7inci uykusunda
rüyam: ben anemgillen altli üstlü oturuyorum üsten anem cikmis baskasina kiralamislar vermisler 3-4 genc kiz gelmis o eve
bende hemen alt katayim tamir olana kadar kizin tekini benim eve almissim bende yatirmissim ertesi gün
yukariya yerlesmisler esim yok ortalikda diyorum bu nereye gidiyor iki ye bi
meyerse o kizlan kizdan almanmis tövbe tövbe
ben bunlari yakaliyorum esimi atiyorum evden mahale var etrafimda es dost akraba kasaba gibi bizim türkiyedeki kasaba burdaymis
onu dövüyorlar falan iste kiz benim yanimda gelip kocami öpüyor
cocugumu aliyorum cikiyorum cocuk agliyo baba diye :84:
amann cok sükür uyandim ve rüyaymis ama hepsini ta icimde hissetim o aci yi gercek gibi
allahim dedim hem agliyom hem dua ediyorum bana bu aciyi yasatma diye
cok etkilendim bi rüya bukadarmi insana gercek gibi gelir :26:
bende görüyorum bazen çok kötü oluyorum ama tamamen kaybetme korkusundan çok sevmekten.. ben anlattığımda eşimde aynı tepkiyi veriyo kız güzelmi bari sarışınmı rusmu gibi laflar. kafasını karasım geliyo o zaman sinirlendiğimi görünce gülme krizine giriyo çok hoşuna gidiyomuş beni kıskandırmak
pardon cnm ya isimleri karıstırdm :))
peki sn zeyneple mi eşleşmiştin eyvah inş 3 kişi yapabilirz bu hfta yaa cnku alacalı bna öle dedi biz hftaya baslayalm die
bide senaya eger sabah sorarsan bna özel msj atabilrmsn cnku saat frkndan ötürü bazn gecmişte yazılanları okumayı unutyorum
hayirlisi canim cok sagolbiliyorum bende gormustum o tarz biseyler ve insan icinde yasiyor resmen.. hayirlara ciksin insaallah..
tesekkürler canimgünaydın arkadsım benım tekım aklında bulunsun lakın herkesın bır esı olmasından zıyade toplu yarıs ıstemekteyız
canım gecmıs olsun allah hayırlara cıkarsın sıkma canını adı üstünde rüya bilinç altı rüyasıdır
vesfese yapma sadece rüya tekrardan gecmiş olsun... düşünmememye çalıs sevgiler...
yok unutmam gaz geldim seni yanlis birakipda homini girtlak yemem merak etmeaynen bende inşallah birinci olucez ulennnnnn
sevgili ortim festival filan deyip beni yani bizi yanı cumayı unutma emiii
bu tarz bi rüya bende görmüştüm hatta anlattığımbikaç kişi de bende gördüm dedi sanırım eşlerimizi çok seviyoruz da ondan bende hüngür hüngür ağladım uyandım hala ağlıyorum bunu gören eşim ne oldu dedi böyle böyle derken ne derse beğenirsin kız güzelmiydi bari:84::84::84:
simdi benimkide öyle diyo delü mü ne döverim seni a dedim
bana da diyo daha yukarda oturyorlarmi bi bakimbende görüyorum bazen çok kötü oluyorum ama tamamen kaybetme korkusundan çok sevmekten.. ben anlattığımda eşimde aynı tepkiyi veriyo kız güzelmi bari sarışınmı rusmu gibi laflar. kafasını karasım geliyo o zaman sinirlendiğimi görünce gülme krizine giriyo çok hoşuna gidiyomuş beni kıskandırmakdelü
cok sagol senacim aklimda bulunsun öyle yapayim bidaha kineçok teşekkür ederiz cnm...hayırlısıyla bebişimiz doqsun katılırsın aramaıza cnm..öpüyorum cnm...
canım listen hiç olmamış..sende zaten altına yazmışsın..farkındasın diye bişey söyleme gereqi duymadım cnm..
Rabbim hayırlara çıkarsın cnm...ama her rüya kaile alınmaz...kötü rüyaları kimseye anlatmamak lazım..musluqu açıp akan suya anlatmak lazımmış ilk önce...birde rüyanın hayırlı yorumlanması lazımmış..onun için anlattıqımız kişilere çok dikkat etmemiş lazım..birde peyqamber efendimiz(s.a.v.) ''kötü bir rüya gördüqünüzde önce;
1 Fatiha
3 ihlas-ı şerif
1 hüvallahüllezi okuyup ğeygamber efendimize hediye edip (bu rüya hayırlıysa üzerime deqilde daqlara taşlara olsun) dememizi tavsiye etmiş cnm...
affiyet olsun canimgünaydın arkadaşlarr herkese iyi tatillerr....
kızlar 2 gün önce peynir yaptım demiştim ya ayy süper bişey olmuş aynı kaşar peyniri..yerken böööyle uzuyor...mmmmsizde peynirinizi kendiniz yapın çok kolay..sütü ılıtıp peynir mayasını katıyorsunuz hepsi bu..uyuyuncada bezle süzüyorsunuz..harika bir lezzet..dışardaki peynirlere hiç benzemiyor buram buram süt kokuyor...denemek için az yapmıştım..bugün sütçüyü 8 gözle bekliyorum..çok yapıcam bu sefer...ayrıca böreklerin içine koymak içinde çökelek yapıcam...böyle şeyler beni çok heyecanlandırıyor..harika bir duyguu :92::92::92::92::92:
bende yapayimtemizlik yapıyım koçiş dışarı çıkmışken...ben süpürücem kızım silecek işim çabuk biter..sonrasında burdayım kızçelerraklima getirdin
kızlar lütfen kusura bakmayın sabahı zor ettim zaten,uykusuz olduğum gibi geç kalktım,,bide şimdi kayınbiraderim geldi yemek hazırlamam lazım,listeyi beklediğinizi biliyorum,,öğleden sonra hemen halledicem.....zaten ben biliyodum bi aksilik olucanıda geceden yapıyımmı diye sormuştum sena ablaya ama yapmayanlar sabah yapar belki bekle diyince karar verdiydik,ama neyse halledicem en yakın saatte görüşürüz....
gec olsun güc olmasin hayatim
ortim hişşş nerdesin kızbak ben bugüne yarım kilo vererek başladım cumaya kadan allah sonumu hayor ede.. işin zor ona göre çok dişli bir ortin vara diğer ortileri geçmemizde lazım ona göre dikkat etmen lazım özellikle hafta sonu. belki bu mesajımı okuduğunda ben çok uzaklarda olcem bugün gezmeğe verdim kendimi öğlenden sonra yarında giremem pazartesi çok güzel listeler bekliyom senden
1- erginsena - NaF
2- mywish89 - barkinim
3- bukett - ztar
4- deryaak - silverpowder
5- triendy21 - kılavuz
6- ms22 - alaca
7- sibel29 - zeynepberat
8- ms22 - musize (ikinizi eşleştirdim kızlar)
günaydın arkadaşlarr herkese iyi tatillerr....
kızlar 2 gün önce peynir yaptım demiştim ya ayy süper bişey olmuş aynı kaşar peyniri..yerken böööyle uzuyor...mmmmsizde peynirinizi kendiniz yapın çok kolay..sütü ılıtıp peynir mayasını katıyorsunuz hepsi bu..uyuyuncada bezle süzüyorsunuz..harika bir lezzet..dışardaki peynirlere hiç benzemiyor buram buram süt kokuyor...denemek için az yapmıştım..bugün sütçüyü 8 gözle bekliyorum..çok yapıcam bu sefer...ayrıca böreklerin içine koymak içinde çökelek yapıcam...böyle şeyler beni çok heyecanlandırıyor..harika bir duyguu :92::92::92::92::92:
citiriz tabikide citirlarim benim tatil ck yorucu gecti helede yolculuk cok zor gecti bir daha esim olmadan bir yere gitmeyecem valahçıtırız biz zatennnnnnn çıtır çıtır olcaz cnmkeyifn nasıl oğluşun nasıl gittin bizi bırakıp
hosbulduk fistigim ozledim lennn sizleriiiiihoşgeldin fıstığım nörüyon kız...özlettin kendini,oğluşun nasıl sen nasılsın:26:
geçmiş olsun canım...yeşil mercimek ve bulgur pilavı,koyu yeşil renli sebzeler kan yapar bilgine...özellikle ilk ikisi
ben şahidim şekerim,uygulanıp onaylanmıştır
iyiyim aşkitom sen nasılsın canımın içi
hosbulduk senacim valah bende gelir gelmez topigi actim su anda yiginla is beni bekliyor aksama misafir var nerden baslayacagimi bilemiyorum artik bol bol girerimçok geçmiş olsun cnm önce saqlık...sonra gerisi gelir...acil şifalar dilerim...
sakınnn yemeebirinci biz olalım ben bu akşamı en az hasarla kapattım sende öyle yap...işin ucunu baştan sıkı tutalım cnm..son 2-3 günle olacak iş deqil bu...bak yarın sakın yanlış bişey yeme haftaya sevinen kupayı kaldıran biz olalım cnmm
hoşgeldin cnm...bugün aklıma geldin..bizim kızdan ses seda çıkmadı naptı acaba dedim..eve geldim kkyı bi açtım sen gelmişsin..bu kadar olur yaniii
hoşgeldin cnm panik yapma verirsin..bak buraya gelipte kilo vermeyen kimse yok..listemizi gördünmü ne güzel kilolar verdik..sende vereceksin emin ol..kilo çizelgesiyle ilgili tuqba sana yardımcı olur...
mywish89 gelsin seni bi güzell
heçç kıskanmadımmbiz noluyoruz
aferin yatır falakayailk günden su koyvermek yok
canım zaman farkı önemli deqil listeler cumartesi asılıyor..
canım bn alacayla olamıycm cnku o bu hfta uyamıycak diye bnde liste dısı kalmamak için suzanla eslesicem
cocugu uyutmaya gitmisdimonu uyutum geri kalkacakdim kalkarsin bekle uyuya kalmissim
simdi saat 2.20 geciyo cok ama cok kötü bir rüyya gördüm agladim resmen uyaninca cok etkilendim
allahim isallah hayirlara yor dedim :97:
anlatayim icimi dökmüyeli baya oldu topikde kimsecik de yok konusmak icin
anam kim olacak gecenin köründe herkes 7inci uykusunda
rüyam: ben anemgillen altli üstlü oturuyorum üsten anem cikmis baskasina kiralamislar vermisler 3-4 genc kiz gelmis o eve
bende hemen alt katayim tamir olana kadar kizin tekini benim eve almissim bende yatirmissim ertesi gün
yukariya yerlesmisler esim yok ortalikda diyorum bu nereye gidiyor iki ye bi
meyerse o kizlan kizdan almanmis tövbe tövbe
ben bunlari yakaliyorum esimi atiyorum evden mahale var etrafimda es dost akraba kasaba gibi bizim türkiyedeki kasaba burdaymis
onu dövüyorlar falan iste kiz benim yanimda gelip kocami öpüyor
cocugumu aliyorum cikiyorum cocuk agliyo baba diye :84:
amann cok sükür uyandim ve rüyaymis ama hepsini ta icimde hissetim o aci yi gercek gibi
allahim dedim hem agliyom hem dua ediyorum bana bu aciyi yasatma diye
cok etkilendim bi rüya bukadarmi insana gercek gibi gelir :26:
canım bn alacayla olamıycm cnku o bu hfta uyamıycak diye bnde liste dısı kalmamak için suzanla eslesicem
günaydın arkadsım benım tekım aklında bulunsun lakın herkesın bır esı olmasından zıyade toplu yarıs ıstemekteyız
canım gecmıs olsun allah hayırlara cıkarsın sıkma canını adı üstünde rüya bilinç altı rüyasıdır
vesfese yapma sadece rüya tekrardan gecmiş olsun... düşünmememye çalıs sevgiler...
1- erginsena - NaF
2- mywish89 - barkinim
3- bukett - ztar
4- deryaak - silverpowder
5- triendy21 - kılavuz
6- ms22 - alaca
7- sibel29 - zeynepberat
8- ms22 - musize (ikinizi eşleştirdim kızlar)
günaydın arkadaşlarr herkese iyi tatillerr....
Selam kızlar
Bugün geç kaldım biraz sabahtan çok yoğundu burası bide patron vardı açamadım interneti :97: ne var ne yokgeçmişe bakim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?