70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende görüyorum bazen çok kötü oluyorum ama tamamen kaybetme korkusundan çok sevmekten.. ben anlattığımda eşimde aynı tepkiyi veriyo kız güzelmi bari sarışınmı rusmu gibi laflar. kafasını karasım geliyo o zaman sinirlendiğimi görünce gülme krizine giriyo çok hoşuna gidiyomuş beni kıskandırmak

ortim hişşş nerdesin kız bak ben bugüne yarım kilo vererek başladım cumaya kadan allah sonumu hayor ede.. işin zor ona göre çok dişli bir ortin vara diğer ortileri geçmemizde lazım ona göre dikkat etmen lazım özellikle hafta sonu. belki bu mesajımı okuduğunda ben çok uzaklarda olcem bugün gezmeğe verdim kendimi öğlenden sonra yarında giremem pazartesi çok güzel listeler bekliyom senden

günaydın kızlarrr
haftasonu diye kimsecikler yok
sabah menümü vereyim dedim

2 dilim tam buğday ekmek
1 kk b.peynir
1 çk tahin pekmez
2 zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
domates salatalık

çok teşekkür ederiz cnm...hayırlısıyla bebişimiz doqsun katılırsın aramaıza cnm..öpüyorum cnm...

benim listemi de yorumlamadın bugün
canım listen hiç olmamış..sende zaten altına yazmışsın..farkındasın diye bişey söyleme gereqi duymadım cnm..

Rabbim hayırlara çıkarsın cnm...ama her rüya kaile alınmaz...kötü rüyaları kimseye anlatmamak lazım..musluqu açıp akan suya anlatmak lazımmış ilk önce...birde rüyanın hayırlı yorumlanması lazımmış..onun için anlattıqımız kişilere çok dikkat etmemiş lazım..birde peyqamber efendimiz(s.a.v.) ''kötü bir rüya gördüqünüzde önce;

1 Fatiha
3 ihlas-ı şerif
1 hüvallahüllezi okuyup ğeygamber efendimize hediye edip (bu rüya hayırlıysa üzerime deqilde daqlara taşlara olsun) dememizi tavsiye etmiş cnm...

1- erginsena - NaF
2- mywish89 - barkinim
3- bukett - ztar
4- deryaak - silverpowder
5- triendy21 - kılavuz
6- ms22 - alaca
7- sibel29 - zeynepberat
8- ms22 - musize (ikinizi eşleştirdim kızlar )

hani diyolar ya bu erkeklerin hepsi aynı doğru bence

günaydın arkadaşlarr herkese iyi tatillerr....
kızlar 2 gün önce peynir yaptım demiştim ya ayy süper bişey olmuş aynı kaşar peyniri..yerken böööyle uzuyor...mmmm sizde peynirinizi kendiniz yapın çok kolay..sütü ılıtıp peynir mayasını katıyorsunuz hepsi bu..uyuyuncada bezle süzüyorsunuz..harika bir lezzet..dışardaki peynirlere hiç benzemiyor buram buram süt kokuyor...denemek için az yapmıştım..bugün sütçüyü 8 gözle bekliyorum..çok yapıcam bu sefer...ayrıca böreklerin içine koymak içinde çökelek yapıcam...böyle şeyler beni çok heyecanlandırıyor..harika bir duyguu :92::92::92::92::92:

temizlik yapıyım koçiş dışarı çıkmışken...ben süpürücem kızım silecek işim çabuk biter..sonrasında burdayım kızçelerr

kızlar lütfen kusura bakmayın sabahı zor ettim zaten,uykusuz olduğum gibi geç kalktım,,bide şimdi kayınbiraderim geldi yemek hazırlamam lazım,listeyi beklediğinizi biliyorum,,öğleden sonra hemen halledicem.....zaten ben biliyodum bi aksilik olucanıda geceden yapıyımmı diye sormuştum sena ablaya ama yapmayanlar sabah yapar belki bekle diyince karar verdiydik,ama neyse halledicem en yakın saatte görüşürüz....

sena yapmis eslesmeleri canim eyer kacirirsan ben sana kopyalarim yine

geldi ortim burdayım yarım kilo süperrrrr
irademe hakim olmaya ve su içmeye çalışıyorum . bide her idrara çıkışımız
35 kalori atılmasını sağladıgını ögrendim koca bardagı doldurdum koydum masama
o bana ben ona bakışıyoruz yok biz hiç hoşlanmadık birbirimizden

aa çok iyi fikir yaa. yalnız burada açık süt alabileceğim yer yok. pastorize sütle de olur mu acaba. birde peynir mayası yoğurtta olduğu gibi mi oluyor. yoksa özel peynir mayasımı alınıyor. hiç bilmem böyle işleri ama çok iyi fikir ede peynir yapmak.

çıtırız biz zatennnnnnn çıtır çıtır olcaz cnm keyifn nasıl oğluşun nasıl gittin bizi bırakıp
citiriz tabikide citirlarim benim tatil ck yorucu gecti helede yolculuk cok zor gecti bir daha esim olmadan bir yere gitmeyecem valah
hosbulduk fistigim ozledim lennn sizleriiiii

hosbulduk senacim valah bende gelir gelmez topigi actim su anda yiginla is beni bekliyor aksama misafir var nerden baslayacagimi bilemiyorum artik bol bol girerim
canım bn alacayla olamıycm cnku o bu hfta uyamıycak diye bnde liste dısı kalmamak için suzanla eslesicem

canim hadi seni kirmayayim bilmiyordum genel bir yerisma oldugunu ben oylesine yarisalim diyorsun sandim tamam bende varim ama kilomu soyleyeyim dun sabah 71 kiloydum en iyisi senayada bildireyim.....

ara öğünümü yaptım
2 kuru kayısı
1 ceviz

şimdi bende evi süpüreceğm biraz temizlik zamanı. az önce saklı gizli bir sigara içtim. kızım 2 gün önce yakaladı içerken çok sızlandı. ama yine kaçak göçek içmeye devam. of off bir kurtulsam şu illetten.

Selam kızlar

Bugün geç kaldım biraz sabahtan çok yoğundu burası bide patron vardı açamadım interneti :97: ne var ne yok geçmişe bakim bi

Allah hayırlara çıkartsın canım

canım bn alacayla olamıycm cnku o bu hfta uyamıycak diye bnde liste dısı kalmamak için suzanla eslesicem

Pazartesi herkes burdayken netleşir canım ben eski yazılanlara göre yaptığım için böyle oldu. :82:

Canım ben kendi kafama göre liste filan yapmadım yanlış anlaşılmasın. Sizin daha önceki yarışmanızı bilemem ama kaptanımız böyle uygun gördü bu şekilde yapılacak ve isteyen herkes eşleşip yarışabilir. Yani beni yazmamışsınız gibi birşey söz konusu değil çünkü herkes kendi eşini kendisi seçip bildiriyor.

1- erginsena - NaF
2- mywish89 - barkinim
3- bukett - ztar
4- deryaak - silverpowder
5- triendy21 - kılavuz
6- ms22 - alaca
7- sibel29 - zeynepberat
8- ms22 - musize (ikinizi eşleştirdim kızlar )

alaca katılmıycam demiş kaptan

Afiyetle yedikten sonra tarif istiyorum bide peynir mayasını nerden bulucaz :26:

07.10.2011
Sabah

2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk kadar hellim peyniri
1 yumurtadan omlet
domates
salatalık
şekersiz çay

1 litre su
1 bardak limonlu yeşil çay
2 kuru kayısı

Öğle

Tavuk sote
domates
salatalık

1 litre su
1 bardak limonlu beşibiyerde çayı

Akşam

1 kase çorba
1 kk kadar peynir

1 litre su
1 bardak biberiye çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…