70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isallah canim:97:

yaa burasi cok soguk oldu 10 derece disarisi yagmur da yagiyor bugün gidesim yok biryere üsüyorum hem misafirler gelcek

Son düzenleme:

keske gidebilseydim ne güzel gösteriler olacak anemlen bohca falan yaptik aksam yine misafir gelecek hacca gidcekler ya tarih yaklasdikca ben heycanlaniyorum:97: ama yarin da var belki giderim ilk kez böyle birsey yapiyorlar etkinlikler yani zaten türkiyede olmadigimizdan göremiyoruz böyle oluncada seviniyor insan

evet canım ben evdeyim. ben zaten hep evdeyim uzun zamandır çalışmıyorum.

Bende bi süre evde olsam fena olmazdı :97:

isallah canim:97:

yaa burasi cok soguk oldu 10 derece disarisi yagmur da yagiyor bugün gidesim yok biryere üsüyorum hem misafirler gelcek

Burası sıcak sözde yağmur var dediler eser yok yağmur sıcağımı acaba :26:

Sibel nerede bu?

Kendi derdimden nerde ne var bilmiyorum valla

canım sn basta katılamıycam dedin diye sena bizi musizeyle eşleştirmiş cnm kusura bkma

canım ben çiq sütten yapıyorum..pastörize sütten olurmu bilmiyorum..

aktarlarda peynir mayası var cnm..bulamazsan sütçüye söyle o getirir...ben mahmutpaşadan almıştım..ama çok aktarda var..5 kilo sütü çok hafif ılıt...yoqurt mayaladıqın sıcaklıktan daha soquk olsun..içine 1 tatlı kaşıqı peynir mayası ve biraz tuz kat...kapaqını kapat..2-3 saat kalsın..yoqurt gibi bir görünümü olacak..bıçakla bikaç yerinden çiz..sonra bir tülbentin üzerine koy servis kaşıqıyla...üstünü tülbentin kenarlarıyla kapat..ertesi güne kadar süzülsün...sonrada afiyetle ye...istersen tuzlu suyun içine peynirleri koy salamura olsun...afiyet olsun cnm..

ortim çok güzel bir menü ama hani ara öqünler??

öğle öğünüm

1 adet gordon blue
yeşil salata 1 çk zeytinyağı ile
2 yk haşlanmış kuru fasulye

Kızartma mı o tavıkk

Teşekkür ederim hemen not ettim ilk fırsatta denicem ablacım

Sabah ile öğle arasındaki ara öğünüm 2 kuru kayısı oldu ama öğle ile akşam arasında yapmadım :26: daha doğrusu unuttum

Bidaha olmucak ortim

Kızlar ben çıkıyorum akşam ve yarın gelemicem büyük ihtimalle çünkü kayınvalidemlere gidiyoruz :97:

En geç pazartesi görüşürüz

herkes hep bna nasl üniversiteye başlayıp kilo aldıgımdan dem vuruyor ama onlara inat hırslandıgımdan ötürü böle iradeliyim.. yazlıktn bi kız sni neyle yedirip içirmişler orda demişti. bu tür şeyleri insanı nasl kırıor tahmn edersiniz. oysa bn 6 ay hep ilcla regl oldm hızlı kilo aldıgım için burda ve stres yaptıgım için. yani insanlar o kdr densizki...

sen hic takma onlari herkes önce kendine baksin kilosu yoksa baska birsey si vardir kusursuz insan yok bazilari densiz densiz insanlari hic ciddiye alma canim isallah verecez citir olcaz gösterecez onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…