canım kimsecikler yok bugün. herkes tatil modunda. sen c.tesileride mi çalışıyosun.
Allah hayırlara çıkartsın canım
Pazartesi herkes burdayken netleşir canım ben eski yazılanlara göre yaptığım için böyle oldu. :82:
Canım ben kendi kafama göre liste filan yapmadım yanlış anlaşılmasın. Sizin daha önceki yarışmanızı bilemem ama kaptanımız böyle uygun gördü bu şekilde yapılacak ve isteyen herkes eşleşip yarışabilir. Yani beni yazmamışsınız gibi birşey söz konusu değil çünkü herkes kendi eşini kendisi seçip bildiriyor.
alaca katılmıycam demiş kaptan
Afiyetle yedikten sonra tarif istiyorumbide peynir mayasını nerden bulucaz :26:
evet canım ben evdeyim. ben zaten hep evdeyim uzun zamandır çalışmıyorum.
isallah canim:97:
yaa burasi cok soguk oldu 10 derece disarisi yagmur da yagiyor bugün gidesim yok biryere üsüyorum hem misafirler gelcek
Eki Görüntüle 269804 Eki Görüntüle 269805
keske gidebilseydim ne güzel gösteriler olacakanemlen bohca falan yaptik aksam yine misafir gelecek hacca gidcekler ya tarih yaklasdikca ben heycanlaniyorum:97: ama yarin da var belki giderim ilk kez böyle birsey yapiyorlar etkinlikler yani zaten türkiyede olmadigimizdan göremiyoruz böyle oluncada seviniyor insan
öğle öğünüm
1 adet gordon blue
yeşil salata 1 çk zeytinyağı ile
2 yk haşlanmış kuru fasulye
citiriz tabikide citirlarim benim tatil ck yorucu gecti helede yolculuk cok zor gecti bir daha esim olmadan bir yere gitmeyecem valah
hosbulduk fistigim ozledim lennn sizleriiiii
hosbulduk senacim valah bende gelir gelmez topigi actim su anda yiginla is beni bekliyor aksama misafir var nerden baslayacagimi bilemiyorum artik bol bol girerim
canim hadi seni kirmayayim bilmiyordum genel bir yerisma oldugunu ben oylesine yarisalim diyorsun sandim tamam bende varim ama kilomu soyleyeyim dun sabah 71 kiloydum en iyisi senayada bildireyim.....
aa çok iyi fikir yaa. yalnız burada açık süt alabileceğim yer yok. pastorize sütle de olur mu acaba. birde peynir mayası yoğurtta olduğu gibi mi oluyor. yoksa özel peynir mayasımı alınıyor. hiç bilmem böyle işleri ama çok iyi fikir ede peynir yapmak.
Allah hayırlara çıkartsın canım
Pazartesi herkes burdayken netleşir canım ben eski yazılanlara göre yaptığım için böyle oldu. :82:
Canım ben kendi kafama göre liste filan yapmadım yanlış anlaşılmasın. Sizin daha önceki yarışmanızı bilemem ama kaptanımız böyle uygun gördü bu şekilde yapılacak ve isteyen herkes eşleşip yarışabilir. Yani beni yazmamışsınız gibi birşey söz konusu değil çünkü herkes kendi eşini kendisi seçip bildiriyor.
alaca katılmıycam demiş kaptan
Afiyetle yedikten sonra tarif istiyorumbide peynir mayasını nerden bulucaz :26:
07.10.2011
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk kadar hellim peyniri
1 yumurtadan omlet
domates
salatalık
şekersiz çay
1 litre su
1 bardak limonlu yeşil çay
2 kuru kayısı
Öğle
Tavuk sote
domates
salatalık
1 litre su
1 bardak limonlu beşibiyerde çayı
Akşam
1 kase çorba
1 kk kadar peynir
1 litre su
1 bardak biberiye çayı
öğle öğünüm
1 adet gordon blue
yeşil salata 1 çk zeytinyağı ile
2 yk haşlanmış kuru fasulye
canım ben çiq sütten yapıyorum..pastörize sütten olurmu bilmiyorum..
aktarlarda peynir mayası var cnm..bulamazsan sütçüye söyle o getirir...ben mahmutpaşadan almıştım..ama çok aktarda var..5 kilo sütü çok hafif ılıt...yoqurt mayaladıqın sıcaklıktan daha soquk olsun..içine 1 tatlı kaşıqı peynir mayası ve biraz tuz kat...kapaqını kapat..2-3 saat kalsın..yoqurt gibi bir görünümü olacak..bıçakla bikaç yerinden çiz..sonra bir tülbentin üzerine koy servis kaşıqıyla...üstünü tülbentin kenarlarıyla kapat..ertesi güne kadar süzülsün...sonrada afiyetle ye...istersen tuzlu suyun içine peynirleri koy salamura olsun...afiyet olsun cnm..
ortim çok güzel bir menü ama hani ara öqünler??
demekki buraya gelmisBende bi süre evde olsam fena olmazdı :97:
Burası sıcak sözde yağmur var dediler eser yokyağmur sıcağımı acaba :26:
canim avusturya viyanada ben gurbetdeyimSibel nerede bu?
Kendi derdimden nerde ne var bilmiyorum valla
ben pazara gidiyorum
görüsürüz canimKızlar ben çıkıyorum akşam ve yarın gelemicem büyük ihtimalle çünkü kayınvalidemlere gidiyoruz :97:
En geç pazartesi görüşürüz
ne derdiSibel nerede bu?
Kendi derdimden nerde ne var bilmiyorum valla
takım eşim menünü çok begendim tebrikler :))
bnde şimdi khvltı yapıorm. yumurta 2 dl ekmek ve peynirle
herkes hep bna nasl üniversiteye başlayıp kilo aldıgımdan dem vuruyor ama onlara inat hırslandıgımdan ötürü böle iradeliyim.. yazlıktn bi kız sni neyle yedirip içirmişler orda demişti. bu tür şeyleri insanı nasl kırıor tahmn edersiniz. oysa bn 6 ay hep ilcla regl oldm hızlı kilo aldıgım için burda ve stres yaptıgım için. yani insanlar o kdr densizki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?