70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben daha öncede burda rejime başlamıştım daha sonra ara verdim şuan tekrar aranıza katılmak istiyorum

ah canım bende ilk üniversiteye başladığımda senin gibi her ay bir kilo almıştım ve 1. sınıfı 10 kg artıyla kapatmıştım. üstelik hiçbir rahatsızlığımda yoktu. bu tamamen düzen değişikliğinden kaynaklanıyor. densiz insanlara gelince hayatın bütün evrelerinde ve yerlerinde var onlardan. zamanla ya başetmeyi yada umursamamayı öğretiyor hayat.

Son düzenleme:
sen naptin canim birsey yapmadim üstümde uyusuklu var hic birsey yapasim gelmiyo evi toparladim geri döktü cocuk ya :84:
yastiklari oyuncaklari evin hali yarim saat sonra ayni oldu

sorma canımya aynı bizim evdede durum öyle,bide düşün yani senin evin ikikatı dağılıyo 2çocuktan ötürüben napcam en iyisi hiç toplamamak ,,insan çıldırıyo bazen

s.a kızlar
bugün misafirim vardı hiç giremedim neler kaynattınız kimler kilo verdi
herkesi tebrik ediyorum şöyle bir geçmişe bakıp geleyim

iyi akşamlar fıstıklarımm :79::79:
menüm kızlar

kahvaltı
1 bardak su
1 ısırık sandviç
sucuklu yumurta
domates
salatalık
kaşar peyniri
bitki çayı..

ara
1 elma

öqleden sonra
1 kaşık kokoreç
1 bardak ayran

ara
maden suyu

akşam
bir ısırık elmalı kurabiye

3 litre su...

geçmişe dalıp geliyorummm

canım aksam yemegin cok az bnce gece acıkırsan mmeyve süt yap mutlaka metabolizman yavaslamasın cnku :))

canım aksam yemegin cok az bnce gece acıkırsan mmeyve süt yap mutlaka metabolizman yavaslamasın cnku :))

akşamı daha yemedim fırından yeni çıktı...canım hiçbirşey istemiyor..onu bile zor yicem..bozuk para büyüklüqünde kurabiye yaptım kendime..gece acıkma gibi bi huyum yok cnm...inşallah kahvaltıda artık..

kızlarrr oqlumun oyunu öbür pcye yüklenmiyormuş...ram i düşükmüş...laptopumu ona vermemi istiyor...öıkmak zorundayım...pcyi bırakırsa girerim yine giremezsem iyigeceler sizlere iyi sohbetlerr...:79:

ÇITIR GEBİŞİM ,ÖZLEDİK KIZ SENİ...BÜCÜRÜĞÜN NASIL ,YARAMAZLIK YAPIYOR YEDİRMİYOR DEĞİLMİ...OLSUN GELSİN BİZ ONU YİYİCEZ

olurmu yaflu sen ve muazzezin bendeki yeriniz çok özel ve güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…