- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
herkes hep bna nasl üniversiteye başlayıp kilo aldıgımdan dem vuruyor ama onlara inat hırslandıgımdan ötürü böle iradeliyim.. yazlıktn bi kız sni neyle yedirip içirmişler orda demişti. bu tür şeyleri insanı nasl kırıor tahmn edersiniz. oysa bn 6 ay hep ilcla regl oldm hızlı kilo aldıgım için burda ve stres yaptıgım için. yani insanlar o kdr densizki...
selam kızlar ben daha öncede burda rejime başlamıştım daha sonra ara verdim şuan tekrar aranıza katılmak istiyorum
hosgeldin
hoşbulduk eskisi gibi yediklerimizi yazıyormusunuz ona göre yorum yapılıyormu??:44:
evet canim kaptanimiz sena canim simdi birde yeni yarisma yapiyoruz herkesin bir es i var erginsena veya triendy gelsin canim sana detailari anlatirlar
hadi bakalım kızlar herkes kendine bir orti seçsin..kim birinci olacak...veee her haftanın sonunda;
BİRİNCİ OLAN GURUBU BÜYÜK HARFLERLE TOPİĞİMİZE YAZALIM!!!!
senayı tanıyorum zayıflama yarışmasımı?
kızlar yarısmann kurallarnı ve özelliklerini birde bnm için tekrrlarmsnz
selam kızlar ben daha öncede burda rejime başlamıştım daha sonra ara verdim şuan tekrar aranıza katılmak istiyorum
hoşgeldin canım
suzaaan naptın gıııı
sen naptin canim birsey yapmadim üstümde uyusuklu varhic birsey yapasim gelmiyo evi toparladim geri döktü cocuk ya :84:
yastiklari oyuncaklari evin hali yarim saat sonra ayni oldu
sorma canımya aynı bizim evdede durum öyle,bide düşün yani senin evin ikikatı dağılıyo 2çocuktan ötürü ben napcam en iyisi hiç toplamamak ,,insan çıldırıyo bazen
iyi akşamlar fıstıklarımm :79::79:
menüm kızlar
kahvaltı
1 bardak su
1 ısırık sandviç
sucuklu yumurta
domates
salatalık
kaşar peyniri
bitki çayı..
ara
1 elma
öqleden sonra
1 kaşık kokoreç
1 bardak ayran
ara
maden suyu
akşam
bir ısırık elmalı kurabiye
3 litre su...
geçmişe dalıp geliyorummm
canım aksam yemegin cok az bnce gece acıkırsan mmeyve süt yap mutlaka metabolizman yavaslamasın cnku :))
kaptanım senacım teşekkür ederim güzel dileklerin için güzel olmuş bu orti işi valla topiğin bütün hatunları çıtır olacak bende doğumdan sonra inşallah Allah nasip ederse katılıcam aranıza kaçmak yok
BÜTÜN ORTİLERE BAŞARILAR DİLİYOORUM
ÇITIR GEBİŞİM ,ÖZLEDİK KIZ SENİ...BÜCÜRÜĞÜN NASIL ,YARAMAZLIK YAPIYOR YEDİRMİYOR DEĞİLMİ...OLSUN GELSİN BİZ ONU YİYİCEZnasılsınız çıtırlar anam girmedik neler olmuş herkes kendine bi orti bulmuş yarış içinde yarışhadi bakalım rastgele ay bende katılayım bari benim ortimde bebişim olsun yanlız biz böle giderse bebişimle açık ara önde gideriz bebiş bişey yedirmiyor çünkü
heyecanlı bir yarış olacak gibi takip ediyoruz siziböyle giderse kısa süede verilecek anlaşılan kilolar haydi ortiler yarışa hepinize başarılar diliyorum çıtırlar
çok geçmiş olsun cnm önce saqlık...sonra gerisi gelir...acil şifalar dilerim...
sakınnn yemeebirinci biz olalım ben bu akşamı en az hasarla kapattım sende öyle yap...işin ucunu baştan sıkı tutalım cnm..son 2-3 günle olacak iş deqil bu...bak yarın sakın yanlış bişey yeme haftaya sevinen kupayı kaldıran biz olalım cnmm
hoşgeldin cnm...bugün aklıma geldin..bizim kızdan ses seda çıkmadı naptı acaba dedim..eve geldim kkyı bi açtım sen gelmişsin..bu kadar olur yaniii
hoşgeldin cnm panik yapma verirsin..bak buraya gelipte kilo vermeyen kimse yok..listemizi gördünmü ne güzel kilolar verdik..sende vereceksin emin ol..kilo çizelgesiyle ilgili tuqba sana yardımcı olur...
mywish89 gelsin seni bi güzell
heçç kıskanmadımmbiz noluyoruz
aferin yatır falakayailk günden su koyvermek yok
canım zaman farkı önemli deqil listeler cumartesi asılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?