hoşgeldin cnm seni hatırlıyorum
ezan okundu namaz kılıp geliyorummm
deryaa nasılsın kuzummm
selammm kızlarrr
liste yayınlanmadı mı ben mi bulamadım:44:
bu hafta listedeyim ya heyecan yaptım
bir de şu orti olayı güzel olmuş
ben de ortimi arıyorummmmmm
yayınlanmamış canım bende orti arıyorum talipsen yaz canım bende yoktum herkes ortisini bulmuş
selammm kızlarrr
kaptaaaannnnnnn
bende eş istiyorum dün bugün giremedim herşeyden uzak kaldım yalnız 2gündür yediklerim
yarın söz daha kaçamak yok
söylemesi ayıp çok güzel kısır yaparım komşular kısır istedi yaptım bide un helvası süperdi
oh yedik içtik 5.30 da hepsi bitti tekrar diyet moduna girdim
eşim bilsinde hayal kırıklığına uğramasın
kızlar talibimi bekliyorum
günaydın arkadsım benım tekım aklında bulunsun lakın herkesın bır esı olmasından zıyade toplu yarıs ıstemekteyız
canım gecmıs olsun allah hayırlara cıkarsın sıkma canını adı üstünde rüya bilinç altı rüyasıdır
vesfese yapma sadece rüya tekrardan gecmiş olsun... düşünmememye çalıs sevgiler...
ben de giremedim bir haftadır ortalık kaynamış
tamam bundan sonra ortimsin ablacım
bildiğim kadarıyla üçünüz boştasınız ...konuşun anlaşın isterseniz :26:
kaptaaaannnnnnn
bende eş istiyorum dün bugün giremedim herşeyden uzak kaldım yalnız 2gündür yediklerim
yarın söz daha kaçamak yok
söylemesi ayıp çok güzel kısır yaparım komşular kısır istedi yaptım bide un helvası süperdi
oh yedik içtik 5.30 da hepsi bitti tekrar diyet moduna girdim
eşim bilsinde hayal kırıklığına uğramasın
kızlar talibimi bekliyorum
bende iyiyim canımcım...menüm çok az oldu açıkçası ben pek beqenmedim..nedense hafta sonları hep bir düzensizlik oluyor :26:iyiyim kuşum sen nasılsın ...motivasyon had safhada menü öyle gösteriyor hımmm
selammm kızlarrr
monarosayla eş olmuşsunuz olay çözülmüş cnm
bende iyiyim canımcım...menüm çok az oldu açıkçası ben pek beqenmedim..nedense hafta sonları hep bir düzensizlik oluyor :26:
canım liste yayınlanmadı bi problem çıktı..kkdaki table tuşunu kaldırmışlar..tabloyu yapamıyoruz...en geç pazartesi bişeyler yaparız ne yapılabilir diye düşünüyoruz...aranızda bilişimci olan varsa yardımcı olsunlar..
kızlar nerden duydum hatırlamıorm ama motivasyon için güzel bir söz:
hiç bir yemegin tadı zayıflamak kadar güzel diildr
sizcede dogru degilmi
kocam demin yanımda bir kase çekirdek çitledi,yarım kilo dondurmayı bitirdi ve çöpe attı...banada dönüp sende yiycenmi vereyimmi dedi...gerçi aburcubur sevmem yememde ama bu kadarda insafsızlık olmazki kardişşşş...bende limonlu form plus çayımı koydum çocuklarada ballı ıhlamur yaptım ve geldim yudumluyorum çayımı ohhhhhhhhhh
doqrumu deqilmi bilemicem ama bizim evdeki kurabiyeler nefis olmuş zor tutuyorum kendimiiii :84:
ohh afiyet olsun bnm CANIMAAA
listemizi kıskandılar göze geldik heralde...niye böyle yapıyorlarki,öncedende beğen tuşunu kaldırdılar elimiz kolumuz gitti,şimdide listelermi:26:
ahanda duzelttimmmm
simdi cizelgem var daha bi gaza geldimm
doqrumu deqilmi bilemicem ama bizim evdeki kurabiyeler nefis olmuş zor tutuyorum kendimiiii :84:
ohh afiyet olsun bnm CANIMAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?