70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptaaaannnnnnn
bende eş istiyorum dün bugün giremedim herşeyden uzak kaldım yalnız 2gündür yediklerim
yarın söz daha kaçamak yok
söylemesi ayıp çok güzel kısır yaparım komşular kısır istedi yaptım bide un helvası süperdi
oh yedik içtik 5.30 da hepsi bitti tekrar diyet moduna girdim
eşim bilsinde hayal kırıklığına uğramasın

kızlar talibimi bekliyorum

selammm kızlarrr
liste yayınlanmadı mı ben mi bulamadım:44:
bu hafta listedeyim ya heyecan yaptım

bir de şu orti olayı güzel olmuş
ben de ortimi arıyorummmmmm

kızlar VEDE ORTİMMMMMMMMM daha ortada yok ama gelince okur
menümü vereyim
sabah(09.30)
2 dlm.kızarmış ttbuğday ekm.üzerine labne peyniri,2 hşl.yumurta,söğüş domates,yarım demet limonlu maydanoz,5 zeytin,2 dlm.salam,çay
ara(11.30)
5-6 fındık içi,1 limonlu soda
öğle
yok işe dalmışım
akşam(17.30)

1 tabak nar ekşili ve kuşbaşılı yarmadan yapılmış yuvalama köfte çorbası,1 kuru soğan,nar ekşili bol yeşil salata
kahvaltı sonrası dip bucak ev temizliği yapıldı,çamaşır yıkandı asıldı,hazır terlemişkende sporumu yapayım dedim veeee
25 dk ayakta eliptik bisiklet,50 dk. 6.7 ayarda yürüme bandında ytempolu yürüyüş,25 dk yürüme bandının bel kemeriyle ön ve arka vücut gıpraştırıldı (aşağıdan yukarıya doğru)
gün boyu 2 lt. su içtim birazdan yeşil çayımı içerim
nasıl iyi değilmi

selammm kızlarrr

bildiğim kadarıyla üçünüz boştasınız ...konuşun anlaşın isterseniz :26:

monarosayla eş olmuşsunuz olay çözülmüş cnm
iyiyim kuşum sen nasılsın ...motivasyon had safhada menü öyle gösteriyor hımmm
bende iyiyim canımcım...menüm çok az oldu açıkçası ben pek beqenmedim..nedense hafta sonları hep bir düzensizlik oluyor :26:

selammm kızlarrr

canım liste yayınlanmadı bi problem çıktı..kkdaki table tuşunu kaldırmışlar..tabloyu yapamıyoruz...en geç pazartesi bişeyler yaparız ne yapılabilir diye düşünüyoruz...aranızda bilişimci olan varsa yardımcı olsunlar..

ztar bajimm naptin??
ben menemen, kofte yedim. biraz fazla oldu sanirim ama yarin daha az yicem :18:
bu arada cuma gunleri kilolarimizi ozeldende mi yaziyoruz? yaziosak kime yazioruz?

ahanda tickerim gorunuo. ama bmi neden oyle dusuk gorunuo?? bi yanlislik olmus sanirim

Son düzenleme:
kızlar nerden duydum hatırlamıorm ama motivasyon için güzel bir söz:
hiç bir yemegin tadı zayıflamak kadar güzel diildr

sizcede dogru degilmi

kocam demin yanımda bir kase çekirdek çitledi,yarım kilo dondurmayı bitirdi ve çöpe attı...banada dönüp sende yiycenmi vereyimmi dedi...gerçi aburcubur sevmem yememde ama bu kadarda insafsızlık olmazki kardişşşş...bende limonlu form plus çayımı koydum çocuklarada ballı ıhlamur yaptım ve geldim yudumluyorum çayımı ohhhhhhhhhh

listemizi kıskandılar göze geldik heralde...niye böyle yapıyorlarki,öncedende beğen tuşunu kaldırdılar elimiz kolumuz gitti,şimdide listelermi:26:

kızlar nerden duydum hatırlamıorm ama motivasyon için güzel bir söz:
hiç bir yemegin tadı zayıflamak kadar güzel diildr

sizcede dogru degilmi

doqrumu deqilmi bilemicem ama bizim evdeki kurabiyeler nefis olmuş zor tutuyorum kendimiiii :84:

ohh afiyet olsun bnm CANIMAAA

doqrumu deqilmi bilemicem ama bizim evdeki kurabiyeler nefis olmuş zor tutuyorum kendimiiii :84:

zaten regl arefesindeyim canım tatlı çekiyor sevmememe rağmen ...bende kendimi sabah kahvaltısına saklıyorum itinayla,1 çk. çokokrem yiycem çünkü

listemizi kıskandılar göze geldik heralde...niye böyle yapıyorlarki,öncedende beğen tuşunu kaldırdılar elimiz kolumuz gitti,şimdide listelermi:26:

Deryacım malesef öylee.. tuqba bugün table tuşu yok deyince biran kaldım öyle...world ve excelldende eklenmiyor diyor...

canım kurabiyeleri eşine filan yedir btsin yada komsulara götür :)))
bn kurabiye yaptıgımda (ymk yapmayı seviorm) komsulara götürüodm kndim yememk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…