- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tm elıfcım ama bence kılolarımızıda yazalım bakalım ne kadr verıcez :)
ay ben de heyecanlandım şimdi siz hadi birden başlayalım olunca hihoyyyttm elıfcım ama bence kılolarımızıda yazalım bakalım ne kadr verıcez :)
ay ben de heyecanlandım şimdi siz hadi birden başlayalım olunca hihoyyyt
ben kozmik temizlik yapıyorum ya bu hafta yoksa kim tutar beni hemen katılırdım..bakalım öbür hafta ben de devam ederim sonuçlar iyi olursa ki olacagına eminimhadi sende katıl hep beraber yapalımkaydirigubbakcemile5
slm kızlar bende geldim taze taze sticker ımı da yaptım
uzun bi süredir yatıyodum aşılama oldu ama tutmadı şimdi herşeyden vazgeçip yaza zayıf girme hevesiyle yanıp tutuşuyorum
topiciğinize gelmeden önce gündüz yürüyüşümü yaptım ebru şallı nın dvd sinin karşısına yattım bi güzel debelendim durdum-tatlicadiarzu-
reklamlardaki kız gibi 6 nisanda başlayalaım dedim umarım beni de alırsınız aranıza :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:zafer bizim olacakkkkk:sm_cool::sm_cool:
hoşgeldin..a.s.slm kızlar bende geldim taze taze sticker ımı da yaptım
uzun bi süredir yatıyodum aşılama oldu ama tutmadı şimdi herşeyden vazgeçip yaza zayıf girme hevesiyle yanıp tutuşuyorum
topiciğinize gelmeden önce gündüz yürüyüşümü yaptım ebru şallı nın dvd sinin karşısına yattım bi güzel debelendim durdum-tatlicadiarzu-
reklamlardaki kız gibi 6 nisanda başlayalaım dedim umarım beni de alırsınız aranıza :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:zafer bizim olacakkkkk:sm_cool::sm_cool:
almira merhaba burda çok yeniyim mesaj doğru yere gitmiştir umarım.sana acil şifalar dilerim en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inş moralini yüksek tut
kızlar meraba nasılsınız?cok hastayımbu sırA REJIMLEDE ARAM ACIK kullandıgım toz mıgdemı bozdu kanımda mıkrop cıktı ıdrar yollarım ıltıhaplandı.reglım geldı antıbıyotıklerle ayakta duruyorum özel sorunlarım var cok kötüyüm su sıra canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?