70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar ben de katılmak istiyorum karbonhidrat diyetine merak ettim bende etkisi ne olacak diye

bu sabah bi programda iç hastalıkları uzmanı bi doktor sirke ve sıcak suyun yağ eritmede bi katkısının olmadığını söyledi arkadaşlar önemli olan hormonlar diyor kişinin kendi hormonlarına göre yemek yiyeceği saatleri ve bu saatlarde neler yemesi gerektiğini iyi ayarlamak gerekiyormuş o zaman aç kalmadan kilo veriliyor diyo
sirkeli suyun sadece insanın midesine zarar verdiğini söyledi
aramızda kullanan arkadaşlar varsa bilgilerine

tmm bakalım yarın sabah herkes tartılıp kılo bıldırımı yapsın yanı karn-bonhıdrat dıyet yapanlar

slm kızlar bende geldim taze taze sticker ımı da yaptım
uzun bi süredir yatıyodum aşılama oldu ama tutmadı şimdi herşeyden vazgeçip yaza zayıf girme hevesiyle yanıp tutuşuyorum
topiciğinize gelmeden önce gündüz yürüyüşümü yaptım ebru şallı nın dvd sinin karşısına yattım bi güzel debelendim durdum-tatlicadiarzu-
reklamlardaki kız gibi 6 nisanda başlayalaım dedim umarım beni de alırsınız aranıza :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:zafer bizim olacakkkkk:sm_cool::sm_cool:

hoşgeldin canım

slm kızlarrr
ya burada belli bir diyet listesine göremi yapıyorsunuz yoksa herkes kendi diyetini yapıp verdigi kilolarımı yazıyorrr????

hoşgeldin..a.s.

kızlar meraba nasılsınız?cok hastayımbu sırA REJIMLEDE ARAM ACIK kullandıgım toz mıgdemı bozdu kanımda mıkrop cıktı ıdrar yollarım ıltıhaplandı.reglım geldı antıbıyotıklerle ayakta duruyorum özel sorunlarım var cok kötüyüm su sıra canlarım

merhaba kızlar ben de varım aranıza benide alırsanız sevinirim kilom 77 benim hedefim 65 kadar düşmek işe lahana suyu ile başladım hergün 1 saat yürüş yapıyorum inş hep birlikte vermek dileğiyle yedikleriniz bal olsun yağ olmasın karalı olursak biz kadınların başaramayacağı hiç bir iş yokk..

almira merhaba burda çok yeniyim mesaj doğru yere gitmiştir umarım.sana acil şifalar dilerim en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inş moralini yüksek tut

almira merhaba burda çok yeniyim mesaj doğru yere gitmiştir umarım.sana acil şifalar dilerim en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inş moralini yüksek tut

saol canım yaa cok kötü oldum hersey üst üste gelıyo bazen yınede destegın ıcın saol arkadasım

geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda toparlanırsın

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler

günaydınlar herkese

ben tartıldım hala 76 kilodayım çakıldım kaldım ama karbonhidrat rejimi ile değişecek:lepi:
kahvaltıdan önce eliptik bisikletle yarım saat 120 kalori yakmaya gidiyorum kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar,

hepinize güzel birgün diliyorum.
kahvaltımı bugün kaşarlı tahıllı simit ile yapacağım.
Öğlende ızgara kabak ve yoğurt yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…