70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nerden duydum hatırlamıorm ama motivasyon için güzel bir söz:
hiç bir yemegin tadı zayıflamak kadar güzel diildr

sizcede dogru degilmi
süper bi söz bunu eniyi biz anlarız canım ama yemekleri görünce galiba fikirlerimiz değişiyo

afiyet olsun bende bi yeşil çay demliyeyim canım çay çekti
aslında bugün çok çay içmiştim

Deryacım malesef öylee.. tuqba bugün table tuşu yok deyince biran kaldım öyle...world ve excelldende eklenmiyor diyor...

olsun olsun bizi yıldıramazlarki...bizde normal düz sıralama yaparız 1-2-3-4 diye alt alta isim yazarız sadece mesaj saatine göre (aynı kilo kayıbı olanlar için)yaparız demi guuuuu...şenlikli bir liste olmaz ama bir listemiz olur gene...

zaten regl arefesindeyim canım tatlı çekiyor sevmememe rağmen ...bende kendimi sabah kahvaltısına saklıyorum itinayla,1 çk. çokokrem yiycem çünkü

aç karnına yersen tatlıyı hiçbir zararı olmaz cnm..bende sabah aç karnına bir kurabiye yemeyi düşünüyorum.. erken saatte..kızım birde elmalı kurabiyeleri tartolet şeklinde yapmış çok güzel görünüyorlar...bri tane yemek hakkım diye düşünüyorum

hakkın canım sen yemiycen de bizmi yiycez oohh afiyet olsun

selam kızlar ben bugün
sabah :1 tost
öğlen:1kase çorba ve 2 tane köfte yedim 1 dilim ekmekle
akşamiriçli ıspanak ve 2 ymek kaşığı yoğurt domates salatalık yedim.....bugün yeşil çay limon ve soda karışımlı çayımdan 4 bardak içtim şekersiz çok mu yemişim

Son düzenleme:
canım kurabiyeleri eşine filan yedir btsin yada komsulara götür :)))
bn kurabiye yaptıgımda (ymk yapmayı seviorm) komsulara götürüodm kndim yememk için

gözümün önünden kaybederek deqilde irademe sahip olarak kilo vermeyi öqrendim cnm...yaptıqım kurabiyeleri komşulara vereceksem niye yapıyımki..hiç yapmam daha iyi..koktu diye bir ısırık akşam yemeqi yerine yedim...nefsimi körledim...sabahta canım isterse 1 tane yerim..ben bunca kiloyu herşeyi yiyerek verdim...neyi nezaman nekadar yediqimiz çok önemli...bunu bilmek gerekiyor..gerisi fasafiso...

yaparız bişeyler cnm...nil varken zaten tablosuz liste yapıyorduk..bu kadar ayrıntılı deqildi ama yinede güzeldi..belki öyle bişey yapılır..ama bnm gönlüm tablodan yana..

hakkın canım sen yemiycen de bizmi yiycez oohh afiyet olsun

teşekkür ederim cnm..sabah fikrim deqişmezse yerim 1 tane inşallah...

öqlen yediqin ekmek akşamki ıspanaqın pirinçli olması ve ara öqünlerin yapılmamış olması menüyü bozmuş cnm..

canım keşke öğlen ekmek yemeseydin
bide aralar olmazsa metebolizman yavaşlar

Geldim been
Canım sıkkın Off ki ne off neysee
Sabah:
Yarım dilim pasta
Öğlen:
Izgara tavuklu salata
Ayran
Ara:
1 elma
1 bardak 7 otlu çay
1 bardak form çayı
Akşam:
2 yk fırında patates yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak siyah çay

3-4 saatlik yürüyüş

hayırdır cnm sorun ne :26:

ben küçük kase çorba içince bide 2 tane küçük köfte yiyince bişey olmaz diye düşünmüştüm ama yanlış oldu heralde aralarda siz neler yiyorsunz:44:

meyve yoğurt ayran salatalık kalorisi düşük olanlardan abartmadan
bende yeniyim öğremmeye çalışıyorum
hep diyet yaptım ma buraya takılınca yanlışlarımı daha iyi anladım diyetisyene gittim elime bi kağıt tutuşturdu burda yazılanları uygula dedi hiç ilgilenmedi
eşim kk diyetisyenden iyi geldi diyo

evet bende burada 4 ay önce filandı sanırım 4 kilo vermiştim bende diyetisyene gidecem ama o verdikleri listeyi tam uyguluyamam heralde vaz geçtim

eşine katılıyorum
teşekkür ederim ben 1 aydır sabah yürüyüşü yapıyordum ama şimdi havalar burda soğudu yürüyüşe gitmiyorum sizin evde yaptığınız sporlar varmı:82:

plates yapabilirsin cnm..tvde sabah spor yapan kanalalr var ordanda faydalanabilirsin..bazı arkadaşalr leslie indirim evde yürüyorlar..bunuda düşünebilirsin...

teşekkür ederim ben 1 aydır sabah yürüyüşü yapıyordum ama şimdi havalar burda soğudu yürüyüşe gitmiyorum sizin evde yaptığınız sporlar varmı:82:

öncelikle hoşgeldin fıstık...ben dışarıda olmayı pek sevmediğim için eve yürüme bandı ve eliptik bisiklet ,plates topu lastikleri falan aldım ...hergün sporumu evde yapıyorum...ama bazı arkadaşlar evde pc den nivea bodyynin cdsini yada leslie diye bir hatun var onun cd sini indirip günlük onla sporunu evde yapıyorlar,bilgi verirler heralde

süpersin amma yürümüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…