meyve yoğurt ayran salatalık kalorisi düşük olanlardan abartmadan
bende yeniyim öğremmeye çalışıyorum
hep diyet yaptım ma buraya takılınca yanlışlarımı daha iyi anladım diyetisyene gittim elime bi kağıt tutuşturdu burda yazılanları uygula dedi hiç ilgilenmedi
eşim kk diyetisyenden iyi geldi diyo
Sevgilimin hödük olması Sena abla..
Canım sıkkın fena hâlde.
Sevgilimin hödük olması Sena abla..
Canım sıkkın fena hâlde.
tamam yarın başlarız paylaşmaya...tamam canım yarın menülerimizi paylaşırız bugün yazmaya korkuyorum
sen nezamanlar girebiliyosun
monarosayla eş olmuşsunuz olay çözülmüş cnm
bende iyiyim canımcım...menüm çok az oldu açıkçası ben pek beqenmedim..nedense hafta sonları hep bir düzensizlik oluyor :26:
canım liste yayınlanmadı bi problem çıktı..kkdaki table tuşunu kaldırmışlar..tabloyu yapamıyoruz...en geç pazartesi bişeyler yaparız ne yapılabilir diye düşünüyoruz...aranızda bilişimci olan varsa yardımcı olsunlar..
o hödüklük sadece sevgililer için geçerli değil canım...erkeklerin çoğu için geçerli merak etme kuzum,anladın sen onu
canım devam edemiceksen zorlama kendini...bir ömür var önünde...çok iyi düşün..olmuyorsa olmuyordur..asla düzelmiyorlar bunu unutma..heleki flört ederken böyleyse ilerisini düşünemiyorum
Katılıyorum aynı şey benim başımdan da geçti diyetisyen hiç ilgilenmedi.
Bi daha da gitmek istemedim.
Hâlden anlamıyordu benim gittiğim.
süpersin amma yürümüşsün
herkeze aynı şeyi diyolar sanki herkes aynı evde yaşıyo hiç motivede yok insan hiçdeğilse motive eder
nasıl olsa parasını alıyo ilgisizliği aklıma geldikce sinir oluyorum:84::84:
okadar yürüyünce kilo gitmiştir tartılsaydın moralin düzelirdi
canım devam edemiceksen zorlama kendini...bir ömür var önünde...çok iyi düşün..olmuyorsa olmuyordur..asla düzelmiyorlar bunu unutma..heleki flört ederken böyleyse ilerisini düşünemiyorum
Kafam dağılsın diye sabah evden çıktım 7 gibi geldim eve.
Hâlâ yürüyesim var son tatil günümde de yürürüm belki..
geçmiş olsun canım neyin varhasta , yaşlı kadın geldi.
işte koşturmaca,ortamın gerginliği ve kavgalar dolayısı ile.
akşamlarıda hastalık yüzünden gelemedim.
özürlerimi sunarım.
sanırsam cıkarılmışımdır listeden.
ossun gelip arada ceeeeeeeeeeee yaparım gene :79:
eşi olmayanlar var canım muhakkak biri cevap verirslm kizlar sabahtan beri canim cikti biraz once oturdum ama dah yapilacak cok isim kaldi bol bl kalori yakiyorumdur ha bu arada ben basta yarisma oldugunu anlamamistim keske gecmisi okusaydim simdide ben essiz kaldim ne olacakyapayalniz kaldim yaaaa
hoşgeldin canımbaşlık dikkatmi çekti bi uğrim dedim en 79 lusundan lakn sayfa kaçyüzlere gekmş hepsni okumakta zor bri kısaca özetleyeblrmi
iyiyim canım iki gündür diyete uyamadım bugün komşular geldi kısırla un helvası yedik hiç pişman değilimBaya da su ve bitki çayı içtim o yüzden tartılmadım.
Sabah gördüğüm rakam çok hoşuma gitti umarım devam eder..
Yarın güzel bi kahvaltımı yapayım bugün yapamadan çıktım evden.
Sen nasılsın abla?
sevgi anlaşmak değildir
nedensiz de sevilir
bazen bir an için
bir ömür bile verilir
demişlercanım kendini onun yerine koy askerlik kolay değil hepsi geçer üzülme
erkekler çocuk gibidir ve bencildir işin garibi istisna yoktur bütün erkekler aynıdır
tamam yarın başlarız paylaşmaya...
ben akşam üstü 6dan sonra falan girip toplu olarak yazarım menümü kopuk kopuk olunca sevmiyorum
toplu yazalım sabah öğle akşam şeklinde..
hergün de yeni bişey kaldırıyorlar evet beğen tuşunu ben de çok arıyorum..
geç olsun da olsun bekleriz biz
hayırlı olsunda çok bi kilonda yokmuş canımcım
slm kizlar sabahtan beri canim cikti biraz once oturdum ama dah yapilacak cok isim kaldi bol bl kalori yakiyorumdur ha bu arada ben basta yarisma oldugunu anlamamistim keske gecmisi okusaydim simdide ben essiz kaldim ne olacakyapayalniz kaldim yaaaa
geçmiş olsun canım neyin var
eşi olmayanlar var canım muhakkak biri cevap verir
hoşgeldin canım
iyiyim canım iki gündür diyete uyamadım bugün komşular geldi kısırla un helvası yedik hiç pişman değilim
hasta , yaşlı kadın geldi.
işte koşturmaca,ortamın gerginliği ve kavgalar dolayısı ile.
akşamlarıda hastalık yüzünden gelemedim.
özürlerimi sunarım.
sanırsam cıkarılmışımdır listeden.
ossun gelip arada ceeeeeeeeeeee yaparım gene :79:
geçmiş olsun canım neyin var
eşi olmayanlar var canım muhakkak biri cevap verir
hoşgeldin canım
iyiyim canım iki gündür diyete uyamadım bugün komşular geldi kısırla un helvası yedik hiç pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?