70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Katılıyorum aynı şey benim başımdan da geçti diyetisyen hiç ilgilenmedi.
Bi daha da gitmek istemedim.
Hâlden anlamıyordu benim gittiğim.

tamam canım yarın menülerimizi paylaşırız bugün yazmaya korkuyorum
sen nezamanlar girebiliyosun
tamam yarın başlarız paylaşmaya...
ben akşam üstü 6dan sonra falan girip toplu olarak yazarım menümü kopuk kopuk olunca sevmiyorum
toplu yazalım sabah öğle akşam şeklinde..

hergün de yeni bişey kaldırıyorlar evet beğen tuşunu ben de çok arıyorum..
geç olsun da olsun bekleriz biz

Son düzenleme:
o hödüklük sadece sevgililer için geçerli değil canım...erkeklerin çoğu için geçerli merak etme kuzum,anladın sen onu

Anladım ablacım:2: :2:
Neyse özel konular ama geneli ilgisiz, umursamaz, ruhsuz, odun, sevgisini göstermekten yoksun insanlar.

canım devam edemiceksen zorlama kendini...bir ömür var önünde...çok iyi düşün..olmuyorsa olmuyordur..asla düzelmiyorlar bunu unutma..heleki flört ederken böyleyse ilerisini düşünemiyorum

Bilmiyorum aklım çok karışık evet düzelmiyorlar etrafımdaki örneklerden biliyorum..
Askerde olması daha da zorlaştırıyor işleri.
Umursamazlığı bi yandan..

Katılıyorum aynı şey benim başımdan da geçti diyetisyen hiç ilgilenmedi.
Bi daha da gitmek istemedim.
Hâlden anlamıyordu benim gittiğim.

herkeze aynı şeyi diyolar sanki herkes aynı evde yaşıyo hiç motivede yok insan hiçdeğilse motive eder
nasıl olsa parasını alıyo ilgisizliği aklıma geldikce sinir oluyorum:84::84:

okadar yürüyünce kilo gitmiştir tartılsaydın moralin düzelirdi

Baya da su ve bitki çayı içtim o yüzden tartılmadım.
Sabah gördüğüm rakam çok hoşuma gitti umarım devam eder..
Yarın güzel bi kahvaltımı yapayım bugün yapamadan çıktım evden.
Sen nasılsın abla?

hasta , yaşlı kadın geldi.
işte koşturmaca,ortamın gerginliği ve kavgalar dolayısı ile.
akşamlarıda hastalık yüzünden gelemedim.
özürlerimi sunarım.
sanırsam cıkarılmışımdır listeden.
ossun gelip arada ceeeeeeeeeeee yaparım gene :79:

slm kizlar sabahtan beri canim cikti biraz once oturdum ama dah yapilacak cok isim kaldi bol bl kalori yakiyorumdur ha bu arada ben basta yarisma oldugunu anlamamistim keske gecmisi okusaydim simdide ben essiz kaldim ne olacakyapayalniz kaldim yaaaa

başlık dikkatmi çekti bi uğrim dedim en 79 lusundan lakn sayfa kaçyüzlere gekmş hepsni okumakta zor bri kısaca özetleyeblrmi

canım devam edemiceksen zorlama kendini...bir ömür var önünde...çok iyi düşün..olmuyorsa olmuyordur..asla düzelmiyorlar bunu unutma..heleki flört ederken böyleyse ilerisini düşünemiyorum

Kafam dağılsın diye sabah evden çıktım 7 gibi geldim eve.
Hâlâ yürüyesim var son tatil günümde de yürürüm belki..

sevgi anlaşmak değildir
nedensiz de sevilir
bazen bir an için
bir ömür bile verilir
demişlercanım kendini onun yerine koy askerlik kolay değil hepsi geçer üzülme

erkekler çocuk gibidir ve bencildir işin garibi istisna yoktur bütün erkekler aynıdır

geçmiş olsun canım neyin var
slm kizlar sabahtan beri canim cikti biraz once oturdum ama dah yapilacak cok isim kaldi bol bl kalori yakiyorumdur ha bu arada ben basta yarisma oldugunu anlamamistim keske gecmisi okusaydim simdide ben essiz kaldim ne olacakyapayalniz kaldim yaaaa
eşi olmayanlar var canım muhakkak biri cevap verir
başlık dikkatmi çekti bi uğrim dedim en 79 lusundan lakn sayfa kaçyüzlere gekmş hepsni okumakta zor bri kısaca özetleyeblrmi
hoşgeldin canım
iyiyim canım iki gündür diyete uyamadım bugün komşular geldi kısırla un helvası yedik hiç pişman değilim

Haklsıın abla
Amma ilgi istemek benimde hakkım o kadar sabrediyorum ki erkek arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor kaç aydır.
İnsan ilgi bekliyor ve rahat şu anda onu da biliyorum.
Sürekli ben alttan aldıgım için sorun çıkmıyordu bende dayanamadım en sonunda olan oldu.
İkimizde acaip inatcıyız ve kafam çok karışık

tamam canım
haftanın birincisi oluruz inşallah

boşta bitek sevilcan kaldı kuşum yanlış bilmiyorsam geriye bi baksana yazısı vardı orda...bende 2 saat önce haşat gibi kendimi koltuğa zor attım iyi yoruldum bide spor tuzu biberi oldu

burda beraber mi zayıflanıyor ben braz umutsuz vakayın niçuunn kendimle hep yüzde 90 barışık oldum hamilelikte 95 eçıkınca bile aynaya bakıp çokta kilo almamışım diyenlerdenim
ben bir tatlı canavarıyım
ama zayıf hatunları görünce şöylede olmak vardı diyorm laf aramzda...

regl+grip birleşti. deli halsizlik var. dün soyundum yattım resmen vücudum yanıyodu.
bide sanırsam hemoroid var, konduramıyorum gerçi
2 saattirde gözüme bişe kaçtı onla uğraşıyom sol gözü açamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…