70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben hep 48-50 arasiydim

yaflu bende hep 60-63 arasıydım ama sağlık sorunu nedeniyle 86 yı bir gördüm görüş o görüş ..şimdi sonuç ortada aslında ben eski derya oldum ama insanız aç gözlü oluyoz60 ı göreyim hedefi aşağı çekip deniycem bakalım...en son oğluma hamile kaldığımda 56 idim doğum sonu 58 de takılı kalmıştım 3 sene sonra 60 la ikinci oğluma hamile kalmıştım...56 yı en son 13 yıl önce görmüştüm ...önümüzdeki maçlara bakıcaz

geçmiş olsun canım...geldimi üst üste gelir zaten

telefonlara ara verin biraz sevginizi tartın beraberolmayınca ne kadar özlüyosunuz neler yaşıyosunuz ona bakın sonra karar verin acele edip pişman olmayın canım ben eşimle severek evlendim çocukluk aşkım 9 sene sonra evlendim bizde yaşadık sorunlar ama arada aşk varsa hepsi aşılıyo

en doqru kararı sen vereceksin cnm...biz ne desek boş..ama bir abla olarak tavsiyem kafa yapına uymuyorsa ilişkiyi yürütmek için dhaa fazla fedakarlık yapma..bak burda kkda ne evliler ayrıldı..hikayelerini içim acıyarak okudum..baştan düzgün gitmeyen ilişkiler sonra daha kötü oluyor cnm..seni geçen günde üzmüştü arkadaşın...askerdeymiş birde daha çok özlemesi lazım...askerde adam olmayan sonradan hiç adam olmaz derler...nedense negatif elektrik alıyorum cnm..

hoşgeldin cnm...neden süreklilik yok bakiimmm

başlık dikkatmi çekti bi uğrim dedim en 79 lusundan lakn sayfa kaçyüzlere gekmş hepsni okumakta zor bri kısaca özetleyeblrmi
kısaca zayıflıyoruz cnm

nedensiz sevenler evlenince o rüyadan uyanıyorlar cnm...hergün yüzlerce kişi adliye koridorlarında ayrılmak için sıra bekliyor...mantık+sevgi diyorum...biri olmadan diqeri olmuyor...

canım hergün yediklerimizi yazıyorz aramızda yorum yapıp yanlışlarımızı öğreniyoruz cuma günü tartılıp kimin ne kadar kilo verdiği anlaşıyo
binevi yarışıyoruz motive oluyoz
üşütmüşsündür havalar malum

devamlılık var ama 2 gündür giremiyorum .. liste gününü kaçırdım.. bildirime gelmeyeni çıkar mıyonuz mu ?

hem havalar , hemde kist dolayısıyla mahvoldum.
kist olsuna kadar agrı sızı bilmezdm regl döneminde ben ya :2:

HIMM güzel br yöntem zayflamk isteyen benide bu tatlı merakımdan vazgeçirecek biri olursa buralardayım.............öpüldünuz bayyy

onlar ikigünde aşık oldum deyip evliliği evcilik oyunu zannediyolar iki gündede bıkıyolar benim söylemek istediğim onlar değil
işin ciddiyetini bilenler için maviş yeni değil biliyorum bi çırpıda atmak kolay değil iyi düşünüp karar versinlr

fıstıqım yoklardasın yinee...neden ?? canımıniçi bildirim yapmadıysan nasıl listeye yazıcaz senii

kızlar ben kaçıyorum..namaz kılıp yatıcam çok uykum var...hadi Allaha emanet olu öpüyorum hepinizii

deryammm sanada iyigeceler tatlımm

hastalık+yoğunluk canım :2:
bende gidip uyum . dinlenmekle geçiyo bu meret sadece :80:

4-5 yıldır beraberiz seviyoruz ama son zamanlarda bıktım artık ilgisizliğinden.
Sena ablanın dediği gibi askerde daha çok özleyeceğine ruhsuz bişey oldu.
Dayanamadım bende neyse boşverilim daha çok asabım bozuluyor..

kızlar yarın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyy

İyi geceler ablaa

Şimdide bilgisayar kafayı yedi.
Bende kafayı yicem o olacak vallahi.
Yeni bi pc şart çok eskidi.
Boşuna demiyorlar terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye.

listede yok ben pc den anlamam kaptan bişeyler diyodu keşke sana sorsaydı
ayyyy bi oyun havası aç kendine gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…