canim ben hep 48-50 arasiydim
Listeden kastın ne canım? Anlamadım:44:
tamam canım
haftanın birincisi oluruz inşallah
regl+grip birleşti. deli halsizlik var. dün soyundum yattım resmen vücudum yanıyodu.
bide sanırsam hemoroid var, konduramıyorum gerçi
2 saattirde gözüme bişe kaçtı onla uğraşıyom sol gözü açamıyorum
geçmiş olsun canım...geldimi üst üste gelir zaten
Haklsıın abla
Amma ilgi istemek benimde hakkım o kadar sabrediyorum ki erkek arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor kaç aydır.
İnsan ilgi bekliyor ve rahat şu anda onu da biliyorum.
Sürekli ben alttan aldıgım için sorun çıkmıyordu bende dayanamadım en sonunda olan oldu.
İkimizde acaip inatcıyız ve kafam çok karışık
Anladım ablacım:2: :2:
Neyse özel konular ama geneli ilgisiz, umursamaz, ruhsuz, odun, sevgisini göstermekten yoksun insanlar.
Bilmiyorum aklım çok karışık evet düzelmiyorlar etrafımdaki örneklerden biliyorum..
Askerde olması daha da zorlaştırıyor işleri.
Umursamazlığı bi yandan..
hasta , yaşlı kadın geldi.
işte koşturmaca,ortamın gerginliği ve kavgalar dolayısı ile.
akşamlarıda hastalık yüzünden gelemedim.
özürlerimi sunarım.
sanırsam cıkarılmışımdır listeden.
ossun gelip arada ceeeeeeeeeeee yaparım gene :79:
kısaca zayıflıyoruz cnmbaşlık dikkatmi çekti bi uğrim dedim en 79 lusundan lakn sayfa kaçyüzlere gekmş hepsni okumakta zor bri kısaca özetleyeblrmi
sevgi anlaşmak değildir
nedensiz de sevilir
bazen bir an için
bir ömür bile verilir
demişlercanım kendini onun yerine koy askerlik kolay değil hepsi geçer üzülme
erkekler çocuk gibidir ve bencildir işin garibi istisna yoktur bütün erkekler aynıdır
canım hergün yediklerimizi yazıyorz aramızda yorum yapıp yanlışlarımızı öğreniyoruz cuma günü tartılıp kimin ne kadar kilo verdiği anlaşıyoburda beraber mi zayıflanıyor ben braz umutsuz vakayın niçuunnkendimle hep yüzde 90 barışık oldum hamilelikte 95 eçıkınca bile aynaya bakıp çokta kilo almamışım diyenlerdenim
ben bir tatlı canavarıyım
ama zayıf hatunları görünce şöylede olmak vardı diyorm laf aramzda...
üşütmüşsündür havalar malumregl+grip birleşti. deli halsizlik var. dün soyundum yattım resmen vücudum yanıyodu.
bide sanırsam hemoroid var, konduramıyorum gerçi
2 saattirde gözüme bişe kaçtı onla uğraşıyom sol gözü açamıyorum
devamlılık var ama 2 gündür giremiyorum .. liste gününü kaçırdım.. bildirime gelmeyeni çıkar mıyonuz mu ?en doqru kararı sen vereceksin cnm...biz ne desek boş..ama bir abla olarak tavsiyem kafa yapına uymuyorsa ilişkiyi yürütmek için dhaa fazla fedakarlık yapma..bak burda kkda ne evliler ayrıldı..hikayelerini içim acıyarak okudum..baştan düzgün gitmeyen ilişkiler sonra daha kötü oluyor cnm..seni geçen günde üzmüştü arkadaşın...askerdeymiş birde daha çok özlemesi lazım...askerde adam olmayan sonradan hiç adam olmaz derler...nedense negatif elektrik alıyorum cnm..
hoşgeldin cnm...neden süreklilik yok bakiimmm
kısaca zayıflıyoruz cnm
nedensiz sevenler evlenince o rüyadan uyanıyorlar cnm...hergün yüzlerce kişi adliye koridorlarında ayrılmak için sıra bekliyor...mantık+sevgi diyorum...biri olmadan diqeri olmuyor...
canım hergün yediklerimizi yazıyorz aramızda yorum yapıp yanlışlarımızı öğreniyoruz cuma günü tartılıp kimin ne kadar kilo verdiği anlaşıyo
binevi yarışıyoruz motive oluyoz
üşütmüşsündür havalar malum
onlar ikigünde aşık oldum deyip evliliği evcilik oyunu zannediyolar iki gündede bıkıyolar benim söylemek istediğim onlar değilen doqru kararı sen vereceksin cnm...biz ne desek boş..ama bir abla olarak tavsiyem kafa yapına uymuyorsa ilişkiyi yürütmek için dhaa fazla fedakarlık yapma..bak burda kkda ne evliler ayrıldı..hikayelerini içim acıyarak okudum..baştan düzgün gitmeyen ilişkiler sonra daha kötü oluyor cnm..seni geçen günde üzmüştü arkadaşın...askerdeymiş birde daha çok özlemesi lazım...askerde adam olmayan sonradan hiç adam olmaz derler...nedense negatif elektrik alıyorum cnm..
hoşgeldin cnm...neden süreklilik yok bakiimmm
kısaca zayıflıyoruz cnm
nedensiz sevenler evlenince o rüyadan uyanıyorlar cnm...hergün yüzlerce kişi adliye koridorlarında ayrılmak için sıra bekliyor...mantık+sevgi diyorum...biri olmadan diqeri olmuyor...
HIMM güzel br yöntem zayflamk isteyen benide bu tatlı merakımdan vazgeçirecek biri olursa buralardayım.............öpüldünuz bayyy
kızlar yarın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyy
devamlılık var ama 2 gündür giremiyorum .. liste gününü kaçırdım.. bildirime gelmeyeni çıkar mıyonuz mu ?
hem havalar , hemde kist dolayısıyla mahvoldum.
kist olsuna kadar agrı sızı bilmezdm regl döneminde ben ya :2:
fıstıqım yoklardasın yinee...neden ?? canımıniçi bildirim yapmadıysan nasıl listeye yazıcaz senii
kızlar ben kaçıyorum..namaz kılıp yatıcam çok uykum var...hadi Allaha emanet olu öpüyorum hepinizii
deryammm sanada iyigeceler tatlımm
onlar ikigünde aşık oldum deyip evliliği evcilik oyunu zannediyolar iki gündede bıkıyolar benim söylemek istediğim onlar değil
işin ciddiyetini bilenler için maviş yeni değil biliyorum bi çırpıda atmak kolay değil iyi düşünüp karar versinlr
kızlar yarın görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyy
fıstıqım yoklardasın yinee...neden ?? canımıniçi bildirim yapmadıysan nasıl listeye yazıcaz senii
kızlar ben kaçıyorum..namaz kılıp yatıcam çok uykum var...hadi Allaha emanet olu öpüyorum hepinizii
deryammm sanada iyigeceler tatlımm
Şimdide bilgisayar kafayı yedi.
Bende kafayı yicem o olacak vallahi.
Yeni bi pc şart çok eskidi.
Boşuna demiyorlar terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?