70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listede yok ben pc den anlamam kaptan bişeyler diyodu keşke sana sorsaydı
ayyyy bi oyun havası aç kendine gel canım

Ben zaten bilgisayarcıyım ki
Bilgisayarımın özellikleri tırtt değişmesi gerek ama onlara vereceğim parayı notebook almak istiyorum.
Para vermeye kıyamıyordum ama artık kıymak gerek

fistik üzme tatli canini canim benim kiyamam sana bir kayit a yaz iyi yönlerini birde rahatsiz oldugun yönlerini hangisi daha agir basiyo bi bak:44: ama sena nin dedigi dogru sadece sevgi yetmiyo sadece mantik da yetmiyo ikiside olacak yoksa hep üzülen sen olursun fistik

gecmis olsun canim biran önce iyilisesirsin isallah sana da hepsi yüklenmis birden

Nasılsın Suzanımmmm yazışamıyoruz kaç gündür??
Gittin mi bugün etkinliğee?

Nasılsın Suzanımmmm yazışamıyoruz kaç gündür??
Gittin mi bugün etkinliğee?

hic sorma gitmedim yanliz gitmek istemedim anem gile de misafir geldi artik onuda yanliz birakmadim ama benim bi arkadasim var sürekli görüsdügüm o gitmis bana telefon acip anlatiyo nihat hatipoglunu gördük falan filan diye :97: ya madem telefon ac gitmeden suzan sen de gel diye cagirmadin niye arayip bana balandira balandira anlatiyon :97: alindim biraz yani normal arkadas olsa ama sürekli konusdugum samimi arkadaslarimdan ama bu aralar yavas yavas soguyorum ondan sanirsam sadece bu deyil tabii baska seyler de var :97:

Son düzenleme:
kızlar bnce herşeyden önce zayıflamak için şükretmeyi bilicez ve mutlu olucaz. bölece kendimize ve çevremize pozitif enerji yayıcaz. saglıgımız yerinde olduguna şükredicez yiyecek yemek buldugumuzada. mesela bn bazen cok kalın bacaklarım var diye söyleniyordum oysa düşündüm şimdi çok şükür yürüyebilcek bacaklarım var allaha şükür elimiz ayagımız tutmuo bacakları olmayan insanlar napsın böle düşününce insan zayıflıo çünkü kendinizi seviyorsunuz özünüze dönüyorsunuz

ben herşeye şükrederim canım kilom da orantılı fiziğim çirkin durmuyo sağlığım için kilo vermem lazım bide çıtır kaynana olmak istiyorum
canııımm

eşine katılıyorum

plates yapabilirsin cnm..tvde sabah spor yapan kanalalr var ordanda faydalanabilirsin..bazı arkadaşalr leslie indirim evde yürüyorlar..bunuda düşünebilirsin...
bende plates topu lastik bi kaç şey daha var ama tvde bakıyorum sabah eskiden vardı şimdi göremiyorum malesef....

oo sen evi spor salonu yapmışsın zaten bende yürüyüş bandı istiyorum ama

Son düzenleme:
boşta bitek sevilcan kaldı kuşum yanlış bilmiyorsam geriye bi baksana yazısı vardı orda...bende 2 saat önce haşat gibi kendimi koltuğa zor attım iyi yoruldum bide spor tuzu biberi oldu

canim ben seni bildim bileli senmi evin hasatini cikariyorsun evmi senin belli degil hayranim sana ya azmine...
sevilcan kim bilmiym ama tanisiriz herhalde insala duyarda beni cevap verir....

Günaydın kısçelerr.
İstanbul da hava yağmurlu :))
Tam sinema havası çok severim böyle havalarda accık yürüyüp film izlemeyi.
Aarkadaşlarla avm ye gidip sonra da film izlicez :))
Hayırlı pazarlarrr

kızlar günaydınnnnnnnnn kaçamagın hala dibine vursamda çok keyifliyim kocamla güzel vakit geçiridm süpriz yaptı bursada buluştuk saatlerce gezdik yediklerim ooooooo kızlar gülmekten ölürsünüz otele gittik kalcaz adam diyoki evlilik cüzdanı olmadan olmazz kendimi bi acayip hissettim ya :44: :44: :44: :44: sonra anlattık kimlikleri verince sorun çözüldü ama baya güldüm otel odası harikaydı lila krem beyaz tonlarında sonrası :92: :92: :92: otelden ayrıldık sonra dışarda yemek yedik sanki eski günler gibi ben yalovaya döndün önce ben bindim kocacım sonra bincekti ist arabasına arkamda el sallayan bi koca oh olsun ona kıymet anlıyo sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyo

hastalık+yoğunluk canım :2:
bende gidip uyum . dinlenmekle geçiyo bu meret sadece :80:

çok geçmiş olsun cnm...hava zaten tam hastalık havası..hatta uyku havası..çek yorqanı kafana yat uyu..arada bir kalk miss qibi sıcacık tarhana çorbası iç yada sıcak bir çay şööyle içini yaksın..ohh kebap valla.. ben kış mevsimini çok seviyorum...birde kar yaqdımı deymeyin keyfimee
bende plates topu lastik bi kaç şey daha var ama tvde bakıyorum sabah eskiden vardı şimdi göremiyorum malesef....

oo sen evi spor salonu yapmışsın zaten bende yürüyüş bandı istiyorum ama
canım nette var ordan indirebilirsin...
Günaydın kısçelerr.
İstanbul da hava yağmurlu :))
Tam sinema havası çok severim böyle havalarda accık yürüyüp film izlemeyi.
Aarkadaşlarla avm ye gidip sonra da film izlicez :))
Hayırlı pazarlarrr

günaydın cnm gez bakalım hakındır..iyi eqlenceler...canım madem bilgin var yardımcı olsana bizee excellden yada worldden tablo yapıpı yapıştıramıyoruz buraya...bir el atıver bakiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…