listede yok ben pc den anlamam kaptan bişeyler diyodu keşke sana sorsaydı
ayyyy bi oyun havası aç kendine gel canım
Geldim been
Canım sıkkınOff ki ne off neysee
Sabah:
Yarım dilim pasta
Öğlen:
Izgara tavuklu salata
Ayran
Ara:
1 elma
1 bardak 7 otlu çay
1 bardak form çayı
Akşam:
2 yk fırında patates yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak siyah çay
3-4 saatlik yürüyüş
fistik üzme tatli canini canim benim kiyamam sana
Anladım ablacım:2: :2:
Neyse özel konular ama geneli ilgisiz, umursamaz, ruhsuz, odun, sevgisini göstermekten yoksun insanlar.
Bilmiyorum aklım çok karışık evet düzelmiyorlar etrafımdaki örneklerden biliyorum..
Askerde olması daha da zorlaştırıyor işleri.
Umursamazlığı bi yandan..
regl+grip birleşti. deli halsizlik var. dün soyundum yattım resmen vücudum yanıyodu.
bide sanırsam hemoroid var, konduramıyorum gerçi
2 saattirde gözüme bişe kaçtı onla uğraşıyom sol gözü açamıyorum
suzannnnn kız hiç sesin çıkmıyo
fistik üzme tatli canini canim benim kiyamam sanabir kayit a yaz iyi yönlerini birde rahatsiz oldugun yönlerini hangisi daha agir basiyo bi bak:44: ama sena nin dedigi dogru sadece sevgi yetmiyo sadece mantik da yetmiyo ikiside olacak yoksa hep üzülen sen olursun fistik
gecmis olsun canimbiran önce iyilisesirsin isallah sana da hepsi yüklenmis birden
doğru geçmiş okumasan olmuyo okusan bi dertcanim ses cikmiyorku gecmise dalincases mes kalmiyo yarim saat cikamiyorsun icinden
Nasılsın Suzanımmmm yazışamıyoruz kaç gündür??
Gittin mi bugün etkinliğee?
Nasılsın Suzanımmmm yazışamıyoruz kaç gündür??
Gittin mi bugün etkinliğee?
doğru geçmiş okumasan olmuyo okusan bi dert
canım kk table tuşunu kaldırmışlar tobloyu hazırlayamamışlar haberiniz varmı
doğru geçmiş okumasan olmuyo okusan bi dert
canım kk table tuşunu kaldırmışlar tobloyu hazırlayamamışlar haberiniz varmı
Bilmiyordum canım şimdi gördüm niye kaldırma gereği duydular acep :26:
bilmiyorum kaptan neyapabiliriz bilen varmı diyodu
kızlar bnce herşeyden önce zayıflamak için şükretmeyi bilicez ve mutlu olucaz. bölece kendimize ve çevremize pozitif enerji yayıcaz. saglıgımız yerinde olduguna şükredicez yiyecek yemek buldugumuzada. mesela bn bazen cok kalın bacaklarım var diye söyleniyordum oysa düşündüm şimdi çok şükür yürüyebilcek bacaklarım var allaha şükür elimiz ayagımız tutmuo bacakları olmayan insanlar napsın böle düşününce insan zayıflıo çünkü kendinizi seviyorsunuz özünüze dönüyorsunuz
neyapalım canımız sağolsunKoddan kapatmışlar canım kodla denedim olmadı maalesef.
ben cocugu yatirayim bu sefer uyuyakalmam geri gelirim
neyapalım canımız sağolsun
bekliyoz
bugün sporda yapamadım şimdide canım istemiyo
bende plates topu lastik bi kaç şey daha var ama tvde bakıyorum sabah eskiden vardı şimdi göremiyorum malesef....eşine katılıyorum
plates yapabilirsin cnm..tvde sabah spor yapan kanalalr var ordanda faydalanabilirsin..bazı arkadaşalr leslie indirim evde yürüyorlar..bunuda düşünebilirsin...
öncelikle hoşgeldin fıstık...ben dışarıda olmayı pek sevmediğim için eve yürüme bandı ve eliptik bisiklet ,plates topu lastikleri falan aldım ...hergün sporumu evde yapıyorum...ama bazı arkadaşlar evde pc den nivea bodyynin cdsini yada leslie diye bir hatun var onun cd sini indirip günlük onla sporunu evde yapıyorlar,bilgi verirler heralde
boşta bitek sevilcan kaldı kuşum yanlış bilmiyorsam geriye bi baksana yazısı vardı orda...bende 2 saat önce haşat gibi kendimi koltuğa zor attım iyi yoruldum bide spor tuzu biberi oldu
hastalık+yoğunluk canım :2:
bende gidip uyum . dinlenmekle geçiyo bu meret sadece :80:
canım nette var ordan indirebilirsin...bende plates topu lastik bi kaç şey daha var ama tvde bakıyorum sabah eskiden vardı şimdi göremiyorum malesef....
oo sen evi spor salonu yapmışsın zatenbende yürüyüş bandı istiyorum ama
Günaydın kısçelerr.
İstanbul da hava yağmurlu :))
Tam sinema havası çok severim böyle havalarda accık yürüyüp film izlemeyi.
Aarkadaşlarla avm ye gidip sonra da film izlicez :))
Hayırlı pazarlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?