70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım :80: oooooo süper birgün geçirmişsiniz cnm heeçç kıskanmadım otel hikayeside enteresanmış cnm anı olarak kalır artık sizde bizde safranboluda bu tür kaçamaklar yapıyoruz eşimle...çocukları anneme bırakıp 2 gün balayıı gelsene msnye cnm...

günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk b.peynir
1 çk tahin pekmez
3 çatal sucuklu yumurta
domates salatalık

ara
2 kuru kayısı
1 ceviz

öğle
1 gordon blue yağsız tavada (180 kal)
yeşil slata
2 yk kuru fasulye

ara
1 elma
2 mor erik

akşam
1 kase mercimek çorbası
yeşil salata

ara
2 avuç patlamış mısır

bu sabah

2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta yağsız tavada
2 sosis
3 dilim sucuk
1 çk tahin pekmez
domates salatalık
1 kk peynir

günaydın ortağım görüşemiyoruz seninle. bu yazdıklarına katılmamak mümkü değil canım. bedenimiz için en iyisini yapalım ama yinede bir taraftan halimize şükredelim.

ya kızlar bişey soracağım. ben şimdi sabah kahvaltımı yaptım ama öğle yemeği saatinde ve uzunca bir süre halk dansları kursum var orada olacağım ve öğle yemek saatimi epey geçireceğim. yani öğle ve akşam yemeğim aynı saatte olacak. yanıma alıp yeme imkanım da yok. ne yapmalıyım sizce???????????

selam kızlar.nbr siniz.herkese iyi pazarlar diliyorum.ben bugünkü planlarımı yağmur yüzünden iptal ettim.ev işleri ile ilgilenicem ancak.akşamada alışveriş faslı olur ancak.

sabah

1 domates
1 yeşil biber
3 zeytin
beyaz peynir
2 dilim lıght ekmek
1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı ( fazla sevmiyorum arada canım çektikçe yiyorum vitamin eksikliği olmasın diye :) )
2 bardak çay tek şekerli
1 poğaça

ara yeşilçay
3 mürdüm eriği

kızlar hafta içi kahvaltı etmiyorum öle doğru düzgün o nedenle pazar kahvaltımı uzatarak ve acık abartarak yedim şeker poğaça :))) napiim haftada 1 gün böle olsun değilmi :))

öğlen yemeğini kahvaltıyı geç ettiğimden ancak 2 gibi yerim yayla çorbası ve 2 kepekli galeta eşliğinde

akşama ızgara köfte ve salata niyetim var bi değişiklik olmazsa tabii :))

tebrikler cnm....

ya ben bildirimi kaptana yaptım giremiyorum ya devamlı işyerinde . bu hafta sana yapılacağını bilmiyordum bildirimlerin.

ne oldu acep listeyi bulayım bi eklenmişmiyim eklenmemişmiyim ben..

valla bende özlüyorum sizleri ama işyerinde çok yoğun oluyorum inan kafamı kaşıyacak vaktim olmuyo eski muhasebeci baya olmuş işten ayrılalı .muhasebeci demek bile hata o adama ama onun yapmadığı atladığı bir sürü iş beni bekliyordu başladığımda ve hala onun bıraktığı eksiklerle uğraşıyorum o nedenle 4X4 performans göstermem gerekti .ama düzene girecek 1 aya kadar herşeyi düzene sokarsam accık rahatlarım herhalde

valla bu calgon olayını bende bıraktım makinam için servis gelmişti adama sordum bakın bakalım bi sorun varmı o kadar calgon kullanıyorum işe yaramışmı diye adam bana hesap yaptı aynen senin yaptığın gibi ama 60 tl den bahsetti rakam olarak ve beni yılda verdiğim calgon parasını gerçekten boşa olduğunu anlayıp bıraktım .zaten 7 yıldır kullanıyorum makinamı ömrü bitecek ben makina bedeli kadar calgon almış olucam :))) o nedenle bıraktım hepten

yemek yeme imkanın yoksa yapıcak bişey yok cnm..
ya bu table yeri yine yok liste işini napıcazz...

geldiqinde msnden konuşalım cnm..

merhaba kizlar
Günaydın kısçelerr.
İstanbul da hava yağmurlu :))
Tam sinema havası çok severim böyle havalarda accık yürüyüp film izlemeyi.
Aarkadaşlarla avm ye gidip sonra da film izlicez :))
Hayırlı pazarlarrr

iyi eglenceler fistik güzel birgün gecirirsin isallah canim :112:

cok romantik ne güzel

günaydınn kzıçelerr herkese hayırlı pazarlarrrrrrr :92::92::92::92::92::92:

hayirli pazarlar senacim

vışşşşşşşşşşşşşşş seksü şempanze...eski günlere özenti heeeeee
günaydınn kzıçelerr herkese hayırlı pazarlarrrrrrr :92::92::92::92::92::92:
8 de kalktım ama anca bu saatde gelebildim sanada günaydın
Günaydın kısçelerr.
İstanbul da hava yağmurlu :))
Tam sinema havası çok severim böyle havalarda accık yürüyüp film izlemeyi.
Aarkadaşlarla avm ye gidip sonra da film izlicez :))
Hayırlı pazarlarrr
iyi eğlenceler gez güzelim gez bari, sen gez:82:
canim ben seni bildim bileli senmi evin hasatini cikariyorsun evmi senin belli degil hayranim sana ya azmine...
sevilcan kim bilmiym ama tanisiriz herhalde insala duyarda beni cevap verir....

valla ikiside oluyor hem ev hem ben haşat oluyoruz ama iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…