70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben küçüğün dersini yaptırayım,yemeğimi koyup geleyim bekleyin açık olucam arada göz atarım kızlar

ben küçüğün dersini yaptırayım,yemeğimi koyup geleyim bekleyin açık olucam arada göz atarım kızlar

bende yeşil çayımı yapıp seni bekleyimm

canımmmm slm <3 burdaım bn bgn pazar ya rahat rahat giricem yazısırz dha yeni kalktm
günaydın ortağım görüşemiyoruz seninle. bu yazdıklarına katılmamak mümkü değil canım. bedenimiz için en iyisini yapalım ama yinede bir taraftan halimize şükredelim.

iki gündür bende uyusukluk var ya hic birsey canim istemiyo niye acaba :26:
ruh gibi geziyorum evin icinde demin anemle birseyler hazirladik misafirler icin ama hic keyfim yok :97:

müqecim hoşgeldin cnm eski ncikinle girdiqine qöre şifreni hatırlamışsın çok özledik seni..biyere kaybolma bidaha

Kızlar hoşbulduk...Ben uzun süre giremedim çünkü utancımdan giremiyordum...İyice kilo aldım ve şu an tamm 87 kilo oldum...69dan 87 e çıktım yani Ama neyse uzatıp ağlamaya gerek yok ben yarından itibaren yine sizinleyim sporumla, diyetimle...Aslında gün içinde giremiyorum bu zor olucak ama katlanıcaz artık..Bende çok özledim herkesi Topiğin en tombiş hatunu olarak :78::78::26:

iki gündür bende uyusukluk var ya hic birsey canim istemiyo niye acaba :26:
ruh gibi geziyorum evin icinde demin anemle birseyler hazirladik misafirler icin ama hic keyfim yok :97:

cnm bazen mevsim geçişlerinde böle durumlar olabiliyo

cnm çok gençsin daha verirsin bozma moralini çok çabuk alıyosun çokmu yükleniyosun acaba sağlığın içinde önemli dikkat et cnm

müqecim hızlı alınan kilolar inan çok çabuk veriliyor...ben tatilde 8 kilo aldım 1 haftada verdim..verilmicek bişey deqil cnm..yeterki istekli ol ve bırakma kendini...senin bunu başaracaqını ben çok iyi biliyorum..ve kilo vermek için çok fazla nedenin var..yarın bigün GELİN olacaksın cnm

cnm çok gençsin daha verirsin bozma moralini çok çabuk alıyosun çokmu yükleniyosun acaba sağlığın içinde önemli dikkat et cnm

Canım benim Aslında çabuk aldığım söylenemez yazın aldım hepsini , hem çalışıyordum hem atölyeye gidiyordum hem üniversiteye hazırlanıyordum..Yazın evde kaldım öyle oottuuuurrr oootttuuuuurrr bi de internetim de yoktu, ankarada değildim dostlarımdan uzakta kaldım ve evet resmen eski mügeye döndüm, sıkıldıkça yemek yiyen müge oldum, hergün en az yarım ekmek yiyordum ve farketmedm bi baktım ki aynada tanımadığım birisi var ve dolu dolu gözlerle bana bakıyor

Senin içine mi doğuyor ablacım ben evlenme teklifini aldım bile Üniversite bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz Yasinimle , tabi bu aralar benim keyfim olmadığı için onu da çok üzüyorum alttan alıyor devamlı , kaçmazsa evlencez yani Tabi daha 4 yılı var

demekki akşam facedeki konuşmamız tesadüf deqildi...senin buraya gelebilmen için Rabbim beni vesile kıldı...Allah tamamına erdirsin diyorum cnm..çoook mutlu ve çıtır bir gelin olman duasıyla HAYIRLI UĞURLU OLSUN CNM...

kızlar bu hfta hastalancm cok gazım vr khve içmemem lazım dha fazla şişkinlik yapmasın diye ama sbh erkn uyandım cok yorgunum hala basım agrıo napcm bilemiorm (

cnm hiç endişelenme bütün kilolarını verceksindir yeterki iste

Evet canım öyle olacak...

** Kızlar benim bir sorunum var sabah 9:30dan akşam 9 a kadar dışarda oluyorum önce okul ardından 4 saat iş ve dışarda yemek zorunda kalıyorum , etrafta dönerci kebapçılardan başka kimseler yok...Akşam çok yorgun geliyorum salata fln hazırlayamıyorum kendime...Önerebileceğini birşeyler var mı markette karın doyuru az kalorili birşeyler :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…