vışşşşşşşşşşşşşşş seksü şempanze...eski günlere özenti heeeeee
8 de kalktım ama anca bu saatde gelebildim sanada günaydın
iyi eğlenceler gez güzelim gez bari, sen gez:82:
valla ikiside oluyor hem ev hem ben haşat oluyoruz ama iyi oluyor
ben küçüğün dersini yaptırayım,yemeğimi koyup geleyim bekleyin açık olucam arada göz atarım kızlar
bende yeşil çayımı yapıp seni bekleyimm
bende birazdan içicem...ne uyuz şu ders çalıştırmak...biz biliyoruz ya bize basit geliyor,çocuk bilmiyor ve bana böyle bakıyor
günaydın ortağım görüşemiyoruz seninle. bu yazdıklarına katılmamak mümkü değil canım. bedenimiz için en iyisini yapalım ama yinede bir taraftan halimize şükredelim.
Kızlar selam :26::26::26:
müqecim hoşgeldin cnmeski ncikinle girdiqine qöre şifreni hatırlamışsın çok özledik seni..biyere kaybolma bidaha
iki gündür bende uyusukluk var ya hic birsey canim istemiyo niye acaba :26:
ruh gibi geziyorum evin icinde demin anemle birseyler hazirladik misafirler icin ama hic keyfim yok :97:
Kızlar hoşbulduk...Ben uzun süre giremedim çünkü utancımdan giremiyordum...İyice kilo aldım ve şu an tamm 87 kilo oldum...69dan 87 e çıktım yaniAma neyse uzatıp ağlamaya gerek yok ben yarından itibaren yine sizinleyim sporumla, diyetimle...Aslında gün içinde giremiyorum bu zor olucak ama katlanıcaz artık..Bende çok özledim herkesi Topiğin en tombiş hatunu olarak :78::78::26:
cnm bazen mevsim geçişlerinde böle durumlar olabiliyo
cnm çok gençsin daha verirsin bozma moralini çok çabuk alıyosun çokmu yükleniyosun acaba sağlığın içinde önemli dikkat et cnm
ben bi müzik acayim belki kendime gelirim :44: sonra görüsürüz kizlar
Kızlar hoşbulduk...Ben uzun süre giremedim çünkü utancımdan giremiyordum...İyice kilo aldım ve şu an tamm 87 kilo oldum...69dan 87 e çıktım yaniAma neyse uzatıp ağlamaya gerek yok ben yarından itibaren yine sizinleyim sporumla, diyetimle...Aslında gün içinde giremiyorum bu zor olucak ama katlanıcaz artık..Bende çok özledim herkesi Topiğin en tombiş hatunu olarak :78::78::26:
cnm çok gençsin daha verirsin bozma moralini çok çabuk alıyosun çokmu yükleniyosun acaba sağlığın içinde önemli dikkat et cnm
müqecim hızlı alınan kilolar inan çok çabuk veriliyor...ben tatilde 8 kilo aldım 1 haftada verdim..verilmicek bişey deqil cnm..yeterki istekli ol ve bırakma kendini...senin bunu başaracaqını ben çok iyi biliyorum..ve kilo vermek için çok fazla nedenin var..yarın bigün GELİN olacaksın cnm
Kızlar selam :26::26::26:
Canım benimAslında çabuk aldığım söylenemez yazın aldım hepsini , hem çalışıyordum hem atölyeye gidiyordum hem üniversiteye hazırlanıyordum..Yazın evde kaldım öyle oottuuuurrr oootttuuuuurrr bi de internetim de yoktu, ankarada değildim dostlarımdan uzakta kaldım ve evet resmen eski mügeye döndüm, sıkıldıkça yemek yiyen müge oldum, hergün en az yarım ekmek yiyordum ve farketmedm bi baktım ki aynada tanımadığım birisi var ve dolu dolu gözlerle bana bakıyor
Senin içine mi doğuyor ablacım ben evlenme teklifini aldım bileÜniversite bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz Yasinimle , tabi bu aralar benim keyfim olmadığı için onu da çok üzüyorum alttan alıyor devamlı , kaçmazsa evlencez yani Tabi daha 4 yılı var
cnm hiç endişelenme bütün kilolarını verceksindir yeterki iste
kızlar bu hfta hastalancm cok gazım vr khve içmemem lazım dha fazla şişkinlik yapmasın diye ama sbh erkn uyandım cok yorgunum hala basım agrıo napcm bilemiorm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?