Kızlar selam :26::26::26:
aç anacım aç aç bizde kendimize gelek
aaaaayyyyyyyyyyyyyy cıcığım çıktı yaaaaaaaaaaaaa
başlarım böyle aşkın ızdırabına...güya bugün işim yoktu dinlenicektim,herşeyi dün yapmıştım...bune yaaaa...dinlenemneden işe gidicem öffffff
halen gecmedi herseye kisiyorum hersey gözüme batiyo sinirlerim hat safada :84::84:
halen gecmedi herseye kisiyorum hersey gözüme batiyo sinirlerim hat safada :84::84:
oyyy kıyamammmmm
bende cuma akşamı böleydimm sen benim yaptıgımı yapma ne buldysam yedim cnm biraz yürü istersen fıırsatın varsa
ilk defa duydum hiç denk gelmedim,araştıralım bakalım :26::26:kizlar az önce misafir vardin delü kari sen yine kilo mu aldin dedi teki morelimi bozdu
öbürü de dedi ben size bir sir vereyim ben yaptim cok faydasini gördüm dedi :26:neymis dedim
yesil kahve evet yesil kahve varmis günde 2 bardak icecekmissin heryerde bulunmuyor dedi
dedim sen yesil cay diyorsun herhalde diye yok dedi yesil kahve yarin bakacam bakim nasil birsey mis sicak suyu kaynat icine 1 kasik kat beklet 4-5 dakika sonra süseceksin dedi bilen varmi bu yesil kahveyi
oyyy kıyamammmmm
bende cuma akşamı böleydimm sen benim yaptıgımı yapma ne buldysam yedim cnm biraz yürü istersen fıırsatın varsa
valla canım bikaç gündür bende evde terör estiriyorum ...evde yürüseler bile benden ciyaaaaaaaaakkkkk diye bir ses duyuyorlar ve hani böcükler insan gördümü kaçar ya hepsi birden ortadan yok oluyorlarnedir bu anlamadım...gerçi engeç çarşambaya kadar regl oucam ama,ozamana kadar evdekiler yaşarsa
acaba reglim gelmedi ondanmi :26: 1 hafta gecikdi
ay güldürdün ya beni bu sinirli halimle
ilk defa duydum hiç denk gelmedim,araştıralım bakalım :26::26:
sen kıyamıyon ama eller nasıl kıyıyor demiiiii
anam zor haklılar biz bile bazenbakıyoruzz
kizlar az önce misafir vardin delü kari sen yine kilo mu aldin dedi teki morelimi bozdu
öbürü de dedi ben size bir sir vereyim ben yaptim cok faydasini gördüm dedi :26:neymis dedim
yesil kahve evet yesil kahve varmis günde 2 bardak icecekmissin heryerde bulunmuyor dedi
dedim sen yesil cay diyorsun herhalde diye yok dedi yesil kahve yarin bakacam bakim nasil birsey mis sicak suyu kaynat icine 1 kasik kat beklet 4-5 dakika sonra süseceksin dedi bilen varmi bu yesil kahveyi
kızlar bu hfta hastalancm cok gazım vr khve içmemem lazım dha fazla şişkinlik yapmasın diye ama sbh erkn uyandım cok yorgunum hala basım agrıo napcm bilemiorm(
slmm
2 makina çamaşır yıkadım astım
kızı banyo yaptırdım
yarına yemek hazırladım e tabi bugünküleri de hallettim
1 saat kadar kardeşime kaçtım
alışveriş faslını bitirdim geldim
yemek olayını halledicem sonra..
az ütü yapıcam ancak 3-5 parça yaparım sonra kendim banyo yapıp saçıma fön çekicem ve yarın giyeceklerimi hazırlar ancak yatarımm
benden bu kadar bu gün:)
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel...l#post20505506 (Zayıflamada yeni bir moda ; YEŞİL KAHVE)
siteyi buldumda linki kopyalayabildimmiki acaba baksana suzancım(isim yanlış değil dimi)
kizlar az önce misafir vardin delü kari sen yine kilo mu aldin dedi teki morelimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?