70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortii çok yeni bişey gördüm zayıflamada sağolasında,,bunu kullanan varmı aranızda yaa,,ve nerden alabilirizkii...:26::26:biride 15günde 4 kilo vermiş bunla pek bi heycanlandım

bak merak ettim bende şu kahve işini neyse ben kaçıyom öğrenine haber verin bana da ok.kızlarr kaçıyom beennnnnnnn

yok canım zannetmiyorum bugünlük kaçamağın bu olsun yeterki sonraki günler dikkat edek..bak sen 5te yemişin ben daha yemek bile yemedim ne yicem onu bile bilmiyorum,,eşim 15te gitti işe akşamcı 1de gelcek ve ben haftaya kadar akşam tek başına yicem bu iyi bişey ama eşim olmayıncada evde yemek pişmiyoki bacım,,napcam bilmem...ama bugün çok su içtim liste yaparken

nasıl yaptın nen onumadem çözüm buldun ne diye uğraştırıyon benii

ortii çok yeni bişey gördüm zayıflamada sağolasında,,bunu kullanan varmı aranızda yaa,,ve nerden alabilirizkii...:26::26:biride 15günde 4 kilo vermiş bunla pek bi heycanlandım
bilmiyomki kuşum ,kahve satan yerlerde çekilmemiş olanı varmış ondan alıp değirmende kendiniz çekip yapın diyorlar yada çekirdeğini kaynayan suda 3-4 dk. demleyip sabah aç akşamda yemekten 1 saat sonra için deniyordu...bide büyük marketlerde varmış galiba

eline sağlık canım

Son düzenleme:

hımm:26:ama ben istiyorumbakalım yarın bi sordurayım eşime aktarda varmıı,,burda nerde açık kahve satılır bilmemki:97:neyse fiyatı ucuz bişeydir umarım,kilosu 8tl diyolarya birileri bakak ne kaa,,pahalıysa hayatta almaz eşim...bu aralar sıkı tutmamız lazım bütçeyii

tarhanan vardsa güzel bir tarhana çorbası yap yanınada bol salata sıcak sıcak için...çocuklardaısınır

valla bütçe konusunda bizde biraz sıkmalıyız canım...accuk ucu kaçtı ama kasım 15 toparlarız zannımca

ben bi koşu saçımı kurutup geliyorum bekle ortiiiicim vede kızlar

fıstığım hoşgeldin tatlım...üzülme hepimiz tatil dönüşü almıştık ama buranın sayesinde eski düzenimize girip aldıklarımızı veriyoruz...bu arada allah tamamına erdirsin kuşum

Sağol canım benim...Ay benim aldığım on kilo fln olsa yine razıyım, sanırım bir doktor şart bana :26:

Kızlar tebrikler Benide alın aranıza tekrar beraber yürüyelim

Bu arada kış geldi şimdi spor daha zor olucak dışarda ama, "yapıcaksın muku yerken iyiydi di mi "

tarhanan vardsa güzel bir tarhana çorbası yap yanınada bol salata sıcak sıcak için...çocuklardaısınır
ay ne güzel bi fikir hemen gidip yapayım biran evvel
valla bütçe konusunda bizde biraz sıkmalıyız canım...accuk ucu kaçtı ama kasım 15 toparlarız zannımca
inşallah,,,,biz acayip düşüşteyiz,,allah yanımızda olsun çocuklar olmasa herşey idare olunur ama çoukların ihtiyacı çok fazla napalım açıldıkça açıldık,,ama hepsi ihtiyaç,,fuzuli bişey olmuyoo..yalnızca maaşı yetmiyoo çok düşük,,allahım yeni bi iş verede kurtulsak heray tasalanma derdinden oy oy

canım bu hafta bildirim yapsaydın alırdım senide tabiki,ama haftaya bildirimini yaparsan hemen listeye alırım senii
bu arada tekrar hoşgeldin aramızaa,sakın takma kilolarına kafayı olumlu düşün vericeksin allahın izniyle...çabuk giderle merak etme

Son düzenleme:
tuqbacım eline saqlık liste için...ama bir çözüm bulmak lazım böyle bişey anlaşılmıyor...
bunun büyük halini topiqe yapıştırabilirsek süper olur....eline saqlık ben beqendim...
herkese merhaba..bu gruba herkes katılabiliyor mu acaba?ben dün üye oldum da.

hoşgeldin cnm..

herkese merhaba..bu gruba herkes katılabiliyor mu acaba?ben dün üye oldum da.
hoşgeldiin canım tabiki katılabilirsin giriş ücretini ödedinmii kapıdaa

bencedeeebişey anlaşılmıyoo,,neyse ama yaa,inşallah haftaya düzelmiş olur...:18:ama ya düzelmezsee,bişeyler düşünmemiz lazım:97::97:

Son düzenleme:
Benn geelldiimmmm:119::119:
6. olmuşum bu hafta:82::82:
Yediklerimi yazmıyım bugün
Dışarı çıkmak insanın moralini cidden yerine getiriyormuş azcık da olsa keyifledim.

hoşgeldin ortimmmm sen yazma ben hele hiç yazmayım orti yarından itibaren toplamamız lazım kendimizi

Kızlar ben bugün pek diikkat etmedm ama yarın süper motivasyonla en dikkatli şekilde burda olucam, o yüzden liste vermiyorum, yarın sporla birlikte yazarım herşeyi , hepinizi seviyorum öptüm çoook

iyi akşamlar kızlar...

menüm

kahvaltı
1 elmalı kurabiye
1 bardak süt

öqlen
sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
bitkiçayı

ara
1 armut

akşam
yarım kase mercimek çorbası
ızgara balık
havuç salatası

ara
bitkiçayı

3 litre su..

hoşgeldin ortimmmm sen yazma ben hele hiç yazmayım orti yarından itibaren toplamamız lazım kendimizi

Ben mutlulukta kilo alanlardanım abla sende öyleysen yandık biz
Yazdıklarını okudumm çok sevindim bi ömür ilk heyecanınız devam etsin inşaallah
Darısı ilerde benim başıma inşaallah
Pek kaçırmadım bayagı yürüdüm de ama yarın tartıda c.tesi gün gördüğüm rakamı görürmüyüm bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…