ortii çok yeni bişey gördüm zayıflamada sağolasında,,bunu kullanan varmı aranızda yaa,,ve nerden alabilirizkii...:26::26:biride 15günde 4 kilo vermiş bunlapek bi heycanlandım
yok canım zannetmiyorum bugünlük kaçamağın bu olsun yeterki sonraki günler dikkat edek..bak sen 5te yemişin ben daha yemek bile yemedim ne yicem onu bile bilmiyorum,,eşim 15te gitti işe akşamcı 1de gelcek ve ben haftaya kadar akşam tek başına yicem bu iyi bişey ama eşim olmayıncada evde yemek pişmiyoki bacım,,napcam bilmem...ama bugün çok su içtim liste yaparkençok güzel olmuş liste emeğine sağlık...
valla iki gündür çok güzel geldim ama saat 17 de akşam yemeğinde kendi yaptığım iki küçük pideyi hüplettimnapayım aylardır canım istiyordu çocuklar bugün paçama yapışınca kıyamadım...ama şu var 17 de yemiştim kötü değil dimi orticim...zaten suçlu hissediyorum
Eki Görüntüle 270339
denemek istedim böle nasıl olur diye... çok boş vaktim var yaa .. tuba arkadaşım olmuyo tablo diyince çözüm düşündüm kendimce :)) ekran yakalama ile hallediverdim :)) yanlışlık yoktur inşallah .. illa herşey düzgün olcek yaa .. tubacım kızma emi kötü olmuş demedim bu benim manyaklığımda accıkın :))
bilmiyomki kuşum ,kahve satan yerlerde çekilmemiş olanı varmış ondan alıp değirmende kendiniz çekip yapın diyorlar yada çekirdeğini kaynayan suda 3-4 dk. demleyip sabah aç akşamda yemekten 1 saat sonra için deniyordu...bide büyük marketlerde varmış galibaortii çok yeni bişey gördüm zayıflamada sağolasında,,bunu kullanan varmı aranızda yaa,,ve nerden alabilirizkii...:26::26:biride 15günde 4 kilo vermiş bunlapek bi heycanlandım
Eki Görüntüle 270339
denemek istedim böle nasıl olur diye... çok boş vaktim var yaa .. tuba arkadaşım olmuyo tablo diyince çözüm düşündüm kendimce :)) ekran yakalama ile hallediverdim :)) yanlışlık yoktur inşallah .. illa herşey düzgün olcek yaa .. tubacım kızma emi kötü olmuş demedim bu benim manyaklığımda accıkın :))
bilmiyomki kuşum ,kahve satan yerlerde çekilmemiş olanı varmış ondan alıp değirmende kendiniz çekip yapın diyorlar yada çekirdeğini kaynayan suda 3-4 dk. demleyip sabah aç akşamda yemekten 1 saat sonra için deniyordu...bide büyük marketlerde varmış galiba
eline sağlık canım
yok canım zannetmiyorum bugünlük kaçamağın bu olsun yeterki sonraki günler dikkat edek..bak sen 5te yemişin ben daha yemek bile yemedim ne yicem onu bile bilmiyorum,,eşim 15te gitti işe akşamcı 1de gelcek ve ben haftaya kadar akşam tek başına yicem bu iyi bişey ama eşim olmayıncada evde yemek pişmiyoki bacım,,napcam bilmem...ama bugün çok su içtim liste yaparken
nasıl yaptın nen onumadem çözüm buldun ne diye uğraştırıyon benii
hımm:26:ama ben istiyorumbakalım yarın bi sordurayım eşime aktarda varmıı,,burda nerde açık kahve satılır bilmemki:97:neyse fiyatı ucuz bişeydir umarım,kilosu 8tl diyolarya birileri bakak ne kaa,,pahalıysa hayatta almaz eşim... bu aralar sıkı tutmamız lazım bütçeyii
fıstığım hoşgeldin tatlım...üzülme hepimiz tatil dönüşü almıştık ama buranın sayesinde eski düzenimize girip aldıklarımızı veriyoruz...bu arada allah tamamına erdirsin kuşum
Eki Görüntüle 270339
herkese merhaba..bu gruba herkes katılabiliyor mu acaba?ben dün üye oldum da.
ay ne güzel bi fikir hemen gidip yapayım biran evveltarhanan vardsa güzel bir tarhana çorbası yap yanınada bol salata sıcak sıcak için...çocuklardaısınır
inşallah,,,,biz acayip düşüşteyiz,,allah yanımızda olsunvalla bütçe konusunda bizde biraz sıkmalıyız canım...accuk ucu kaçtı ama kasım 15 toparlarız zannımca
Sağol canım benim...Ay benim aldığım on kilo fln olsa yine razıyım, sanırım bir doktor şart bana :26:
Kızlar tebriklerBenide alın aranıza tekrar beraber yürüyelim
Bu arada kış geldi şimdi spor daha zor olucak dışarda ama, "yapıcaksın muku yerken iyiydi di mi "
bunun büyük halini topiqe yapıştırabilirsek süper olur....eline saqlık ben beqendim...Eki Görüntüle 270339
herkese merhaba..bu gruba herkes katılabiliyor mu acaba?ben dün üye oldum da.
hoşgeldiin canım tabiki katılabilirsin giriş ücretini ödedinmii kapıdaaherkese merhaba..bu gruba herkes katılabiliyor mu acaba?ben dün üye oldum da.
tuqbacım eline saqlık liste için...ama bir çözüm bulmak lazım böyle bişey anlaşılmıyor...
bunun büyük halini topiqe yapıştırabilirsek süper olur....eline saqlık ben beqendim...
hoşgeldin cnm..
Benn geelldiimmmm:119::119:
6. olmuşum bu hafta:82::82:
Yediklerimi yazmıyım bugün
Dışarı çıkmak insanın moralini cidden yerine getiriyormuş azcık da olsa keyifledim.
Kızlar ben bugün pek diikkat etmedm ama yarın süper motivasyonla en dikkatli şekilde burda olucam, o yüzden liste vermiyorum, yarın sporla birlikte yazarım herşeyi , hepinizi seviyorum öptüm çoook
hoşgeldin ortimmmm sen yazma ben hele hiç yazmayım orti yarından itibaren toplamamız lazım kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?