70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş cnmm herkes istediği mutluluğu heycanı yaşasın

kaçamağa gelince ben fazlasını yaptım valla cnm cumaya görcez bakalım

Kızlar ben bugün pek diikkat etmedm ama yarın süper motivasyonla en dikkatli şekilde burda olucam, o yüzden liste vermiyorum, yarın sporla birlikte yazarım herşeyi , hepinizi seviyorum öptüm çoook
hadi bakalım,bugün ucundan accuk bende kaçırdım yarın bende tam gaz geliyorum

bu haftanın birincisi belli galiba sanırsam zannımca emme yakın takipçin peşinde güzelim

ya nasıl bişeydirkii bu,,daha demin bin üzüntü çeken dibe vurduk diye hayıflanan,kahrolan ben,,saat 20.00 itibariyle zengin olduğumuzun haberini alıcağım kimin aklına gelirdikiiannem telefonda ilk defa bukadar mutluyduu uzun bi aradan sonraaa

nasıl yani ortiiii...hayırdır kuşum:26:

Amiiiiiinn ortiimmmm
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği,
Reçel,
Bi ufak tabak melemen,
Peynir,
Çay
Öğlen:
1 ufak hamburger,
Küçük boy kola
Türk kahvesi
Akşam:
6 hamsi,
Salata

gayet güzel cnmm ben bunları yesem öpüp başıma kordum nerdeeeee yemediğim şey kalmadı :26: :26: :26:

hadi bakalım,bugün ucundan accuk bende kaçırdım yarın bende tam gaz geliyorum

bu haftanın birincisi belli galiba sanırsam zannımca emme yakın takipçin peşinde güzelim

deryacım bu menüyümü beqendin ? sabah bir kaçamaqım var...pişman deqilim ama kilo vermemi etkiler..masum yüzlü karbonlar onlar...bizi onlar bu hale getiriyor..
birinciliqe gelince inan gözüm yok..kilo vereyim yeter...65ten çok sıkıldım...ben 5li rakamları görmek istiyorum...vücudum direnişte..o direniyor bende direniyorum..bakalım kim kazanacak...

tabikide sen galip geleceksin canım
masum karbonlara gelince ben akşam 17 de iki küçük ev yapımı pide yiyince seninki masumun katmerlisi oluyor kuşum

dilek fistik gittinmi sinemaya

noldu kiz sayisal mi tuttu

tabikide sen galip geleceksin canım
masum karbonlara gelince ben akşam 17 de iki küçük ev yapımı pide yiyince seninki masumun katmerlisi oluyor kuşum

deryacım iki defa tatile çıktım..birinde 6 kilo birinde 5 kilo aldım..ve ikisinide 1 haftada verdim...3.tatile çıkışımda aldıqım kiloyu veremeden ramazan girdi...sonrada bayram...aldıqım kilo 8....ve sanırım vücut al ver al ver sonunda isyan bayraqını kaldırdı..iyi direniyor inanki...normalde bu menülerle hemen vermem lazımdı...normal rütun kilo vermem deavm etse bende 2 pideyi rahat yerdim..hatta haftanın 3 günü kaçamak yapıp son 4 gün dikkat edip yine kilo veriyordum...sanırım metoyu bozdum...hersabah baskülü camdan atmamk için dişlerimi sıkıyorum...hergün aynı rakamı gösteriyoo:84::84::84::84:

gerilme be aşkitom...sen bizim gurumuzsun sende böyle yaparsan biz ölelim daha...merak etme biraz daha direnir sonra bakarki rakibi dişli yelkenleri suya indirir çatır çatır inersin tatlım,yapma böyle...bende bazı günler bildirimden yukarılara çıkıyorum 1-1.5 kilo kadar...son 3 yada 4 gün kala toparlıyorum,bazende anca bildirim kiloma inebiliyorum...vücut esnemiş olduğu için çabuk tutuyor naparsın

mutfak dolaplarinin iclerini sildim aha da yine otura kaldim ay ne bu böyle uyusuk birsey oldum cikdim ben :89:

mutfak dolaplarinin iclerini sildim aha da yine otura kaldim ay ne bu böyle uyusuk birsey oldum cikdim ben :89:

az işmi kız....sende naaptın mutfak dolaplarından bahsediyorsun...sanki çok basit bişeymiş gibi,incik cıncık dolu...boşalt sil tekrar doldur...süpermen değilsen zor iş valla,küçümseme kendini istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…