Ben mutlulukta kilo alanlardanım abla sende öyleysen yandık biz
Yazdıklarını okudumm çok sevindim bi ömür ilk heyecanınız devam etsin inşaallah
Darısı ilerde benim başıma inşaallah
Pek kaçırmadım bayagı yürüdüm de ama yarın tartıda c.tesi gün gördüğüm rakamı görürmüyüm bilmem
hadi bakalım,bugün ucundan accuk bende kaçırdım yarın bende tam gaz geliyorumKızlar ben bugün pek diikkat etmedm ama yarın süper motivasyonla en dikkatli şekilde burda olucam, o yüzden liste vermiyorum, yarın sporla birlikte yazarım herşeyi , hepinizi seviyorum öptüm çoook
iyi akşamlar kızlar...
menüm
kahvaltı
1 elmalı kurabiye
1 bardak süt
öqlen
sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
bitkiçayı
ara
1 armut
akşam
yarım kase mercimek çorbası
ızgara balık
havuç salatası
ara
bitkiçayı
3 litre su..
ya nasıl bişeydirkii bu,,daha demin bin üzüntü çeken dibe vurduk diye hayıflanan,kahrolan ben ,,saat 20.00 itibariyle zengin olduğumuzun haberini alıcağım kimin aklına gelirdikii annem telefonda ilk defa bukadar mutluyduu uzun bi aradan sonraaa
inş cnmm herkes istediği mutluluğu heycanı yaşasın
kaçamağa gelince ben fazlasını yaptım valla cnm cumaya görcez bakalım
ya nasıl bişeydirkii bu,,daha demin bin üzüntü çeken dibe vurduk diye hayıflanan,kahrolan ben ,,saat 20.00 itibariyle zengin olduğumuzun haberini alıcağım kimin aklına gelirdikii annem telefonda ilk defa bukadar mutluyduu uzun bi aradan sonraaa
Amiiiiiinn ortiimmmm
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği,
Reçel,
Bi ufak tabak melemen,
Peynir,
Çay
Öğlen:
1 ufak hamburger,
Küçük boy kola
Türk kahvesi
Akşam:
6 hamsi,
Salata
hadi bakalım,bugün ucundan accuk bende kaçırdım yarın bende tam gaz geliyorum
bu haftanın birincisi belli galiba sanırsam zannımca emme yakın takipçin peşinde güzelim
deryacım bu menüyümü beqendin ? sabah bir kaçamaqım var...pişman deqilim ama kilo vermemi etkiler..masum yüzlü karbonlar onlar...bizi onlar bu hale getiriyor..
birinciliqe gelince inan gözüm yok..kilo vereyim yeter...65ten çok sıkıldım...ben 5li rakamları görmek istiyorum...vücudum direnişte..o direniyor bende direniyorum..bakalım kim kazanacak...
gayet güzel cnmm ben bunları yesem öpüp başıma kordum nerdeeeeeyemediğim şey kalmadı :26: :26: :26:
dilek fistik gittinmi sinemaya
noldu kiz sayisal mi tuttu
tabikide sen galip geleceksin canım
masum karbonlara gelince ben akşam 17 de iki küçük ev yapımı pide yiyince seninki masumun katmerlisi oluyor kuşum
dili tutuldu heyecandan galiba...dur çözülsün anlıycaz noolduğunu
deryacım iki defa tatile çıktım..birinde 6 kilo birinde 5 kilo aldım..ve ikisinide 1 haftada verdim...3.tatile çıkışımda aldıqım kiloyu veremeden ramazan girdi...sonrada bayram...aldıqım kilo 8....ve sanırım vücut al ver al ver sonunda isyan bayraqını kaldırdı..iyi direniyor inanki...normalde bu menülerle hemen vermem lazımdı...normal rütun kilo vermem deavm etse bende 2 pideyi rahat yerdim..hatta haftanın 3 günü kaçamak yapıp son 4 gün dikkat edip yine kilo veriyordum...sanırım metoyu bozdum...hersabah baskülü camdan atmamk için dişlerimi sıkıyorum...hergün aynı rakamı gösteriyoo:84::84::84::84:
dilek fistik gittinmi sinemaya
noldu kiz sayisal mi tuttu
mutfak dolaplarinin iclerini sildim aha da yine otura kaldim ay ne bu böyle uyusuk birsey oldum cikdim ben :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?