70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmm kızlar çok özledim sizi net gitti kaç gündür giremedim bildirim de yapamadım yaaa.haftaya artık.herkes iyidir inşş.geçmişe bakamadım.

Gittim canımmm
Kafam dağıldı arkadaşlarla sohbet muhabbet falan :)
Daha sakin olmaya karar verdim.
Sinirlenip kendimi yıpratıyorum daha çok sorun çıkıyorrr sakinn olmaakkk lazımmm :119:
iyi olmus fistik cik gez insanin ici aciliyo

az işmi kız....sende naaptın mutfak dolaplarından bahsediyorsun...sanki çok basit bişeymiş gibi,incik cıncık dolu...boşalt sil tekrar doldur...süpermen değilsen zor iş valla,küçümseme kendini istersen

ama evin gözde görülür seyleri haledemedim daha benim esim geliyo sonra ne yaptin bütün gün diyo e benim huyum da deyil aha da bunu yaptim demiyorum cevap vermiyorum cocugu da yikadim giydirdim aman bu erkekler ne bilcek zaten

bu hafta son derece dikkatli olucam..bakalım cumaya ne olacak..canım 1 haftadrı öyle çok börek yemek istiyorki..ama inatla yapmıyorum...önce haketmeliyim...
senacim sen nediyorsun su yesil kahve meselesine :26: hic denedinmi :44:

bu konuda hiçbir bilqim yok suzancım...ama şunu biliyorum..hiçbirşey tek başına kilo verdirmez..ancak destek verir...kahveyi bırak yeşilçay başlı başına bir mucize...googlea yeşilçay mucizesi diye yazarsan böyle kalırsın diyet işini bir puzzle olarak düşün...biri olmadan diqeride olmuyor...vücudumuzun kilo vermek için hem proteinlere hem yaqlara hem karbonhidratlara hem bitki çaylarına hemde spora ihtiyacı var...tek birşeye takılıp kalmayın mucize beklemeyin...çünkü yok böyle bişey...

Kaptanım döktürmüşşş geneeee
Her yöntemi deneyen ben olaraktan katılıyorumm
Ne yemeyerek, ne ilaçla ne de çayla iksirle kilo verilmiyor
Yoksa ben çıpçıtır olurdum.
Öff yarın ne yicen öğlende sena abla benim hiç bişi hazırlayasım yok :2:

slmmm kızlar çok özledim sizi net gitti kaç gündür giremedim bildirim de yapamadım yaaa.haftaya artık.herkes iyidir inşş.geçmişe bakamadım.

tatlım hoşgeldin...aradı gözlerim hep seni..hep böyle oluyor gelemiyosun...tel açıp sanada bir fırça atma zamanı gelmiş

benim menüm kıymalı karnıbahar ve yoğurt canikom...beğendinmi:26:

kıymalı karnabahar

kızlar bn bu yeşil kahveye inanmıorm. öyle olsa dünyada kilolu insn kalırmıydı??
geçen ocak ayında aldım bn aktr ddiki türk kahvesinn ögütülmemiş hali. berbat bi tadı vrdı içim kaldırmadı ikinci gün içmedim bile.. isteyenler mısır crsında bulabilr ama bnce sadeece ödem söktürüo yag yakması imkansz

Ben gidiyim de umutsuz ev kadınlarına bakayım.
7 otlu çayımı höpürdeteyim.
Sizde bitki çayınızı alın beraber höpürtedelim
Bi yandan babama laptop işini söyliyim söylencek ama napalım

suzan sordu diye nete bakıp buldum...yoksa suzi söyleyene kadar bilmiyordum bile...biz eski düzen gidiyoruz zaten,gene devam

Ben gidiyim de umutsuz ev kadınlarına bakayım.
7 otlu çayımı höpürdeteyim.
Sizde bitki çayınızı alın beraber höpürtedelim
Bi yandan babama laptop işini söyliyim söylencek ama napalım

bende bi yandan ona bakıyorum ...çok güzel bir dizide,şu dedikoducu kadına uyuz oluyorum yaaa şirret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…