kızlr bu hfta regl haftam tartıda fzla cıkarsa nolcak ortimi utandırmk istemiormm
benimde aynen canım hafta içi birgün olucam ...aynı şeyi bende düşünüyordum tercüman oldun ...ben akşam iş dönüşleri spora yüklenicem ve akşam yemeği yerine bizim meşhur keten tohumlu müsli ve süt ikilimiz var ondan yemeyi düşünüyorum ...umarım fikir olmuştur canım
benimde aynen canım hafta içi birgün olucam ...aynı şeyi bende düşünüyordum tercüman oldun ...ben akşam iş dönüşleri spora yüklenicem ve akşam yemeği yerine bizim meşhur keten tohumlu müsli ve süt ikilimiz var ondan yemeyi düşünüyorum ...umarım fikir olmuştur canım
slmmm kızlar çok özledim sizi net gitti kaç gündür giremedim bildirim de yapamadım yaaa.haftaya artık.herkes iyidir inşş.geçmişe bakamadım.
bu hafta son derece dikkatli olucam..bakalım cumaya ne olacak..canım 1 haftadrı öyle çok börek yemek istiyorki..ama inatla yapmıyorum...önce haketmeliyim...
bu konuda hiçbir bilqim yok suzancım...ama şunu biliyorum..hiçbirşey tek başına kilo verdirmez..ancak destek verir...kahveyi bırak yeşilçay başlı başına bir mucize...googlea yeşilçay mucizesi diye yazarsan böyle kalırsındiyet işini bir puzzle olarak düşün...biri olmadan diqeride olmuyor...vücudumuzun kilo vermek için hem proteinlere hem yaqlara hem karbonhidratlara hem bitki çaylarına hemde spora ihtiyacı var...tek birşeye takılıp kalmayın mucize beklemeyin...çünkü yok böyle bişey...
yani sira belki faydasi olur diye düsünmüsdüm ama tadi da kötüyse bilmiyorum :44:kızlar bn bu yeşil kahveye inanmıorm. öyle olsa dünyada kilolu insn kalırmıydı??
geçen ocak ayında aldım bn aktr ddiki türk kahvesinn ögütülmemiş hali. berbat bi tadı vrdı içim kaldırmadı ikinci gün içmedim bile.. isteyenler mısır crsında bulabilr ama bnce sadeece ödem söktürüo yag yakması imkansz
cok güzel sarki sesi de güzel
canım özellikle kaptanımdan feyz aldığımız bir uygulamadır bu...gün içinde fazla kaçırdığımız yada böyle hedefimiz olduğumuz bir dönemde akşam yemeği yerine özellikle doğa markasının(şeker oranı en düşük olanı o)keten tohumlu müslisinden ben yarım kase üstüne yarım yağlı süt koyup yiyiyoruz başka bişey yok yani..işte böyle canımcnm bna bu müsli süt olayındn bahsedermsn dha acıklarmısın yeni sayılrım ya :))
bende yarın akşam nasip olursa special k yicem cnm...hatta bir aksilik olmazsa bütün hafta bu şekilde düşünüyorum...
hoşbulduk canımcımmhoşgeldin tatlım....
geldi geldi ama bu sefer elimde değildi hala gidip geliyo yani net siniroldum yyaaaaa.tatlım hoşgeldin...aradı gözlerim hep seni..hep böyle oluyor gelemiyosun...tel açıp sanada bir fırça atma zamanı gelmiş
ayyy ben de izliyorum yaaa süüüüperrr...Ben gidiyim de umutsuz ev kadınlarına bakayım.
7 otlu çayımı höpürdeteyim.
Sizde bitki çayınızı alın beraber höpürtedelim
Bi yandan babama laptop işini söyliyim söylencek ama napalım
slm canim
bugün bi kadin dedi misafir yani benimde bilgim yok:97:
yani sira belki faydasi olur diye düsünmüsdüm ama tadi da kötüyse bilmiyorum :44:
cok güzel sarki sesi de güzel
canım özellikle kaptanımdan feyz aldığımız bir uygulamadır bu...gün içinde fazla kaçırdığımız yada böyle hedefimiz olduğumuz bir dönemde akşam yemeği yerine özellikle doğa markasının(şeker oranı en düşük olanı o)keten tohumlu müslisinden ben yarım kase üstüne yarım yağlı süt koyup yiyiyoruz başka bişey yok yani..işte böyle canım
bende bu haftayı öyle geçiricem canımcım,spor takviyesiyle...zaten regl öncesi spor iyi verim veriyor...ikisi bir arada güzel olucak sanırım görcez bakalım
canım bu yöntem işe yarıomu peki?? bn 4 5 kasık müsli koysam olrmu?? bi de tam tersi etki yapmaz dmi metabolizmamızı yavaslatmz? bide bunu yiyip aksam acıkırsam napıyım?? meyve yiyimmi 8 9 gibi??
hoşbulduk canımcımm
geldi geldi ama bu sefer elimde değildi hala gidip geliyo yani net siniroldum yyaaaaa.
ayyy ben de izliyorum yaaa süüüüperrr...
slmm güzelimmm nasılsınnn fıstığımm
derya müsli bitince special k alcnm kırmızı meyvelisi.. müsliden çok daha güzel...mutlaka dene cnm...
evde varda sen yeme şekeri çok dediğin için açmadım duruyor be güzelim ...dönüşümlümü yiyelimki hıııı:26:
yapay deqilmiş cnm şekeri doqal şekermiş..yani içindeki meyvelerin şeker oranı yazıyormuş..dönüşümlü yersen daha iyi olur..ama ben müsliyi bekletiyorum dolapta..special k okadar güzelki müsli yiyesim gelmiyor
tamam ozaman canım...bigün onu bigün onu yerim sıkılmayız değilmi
kızlar burda felaket gök gürlemeye ve şimşek çakmaya başladı...sabah 8 den beri yağıyoru zatende iyice cozuttu...allah sonumuzu hayretsin kızlar
special kyı deneyince inşallah bnm gibi müsliyi kenara atmazsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?