70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlr bu hfta regl haftam tartıda fzla cıkarsa nolcak ortimi utandırmk istemiormm

benimde aynen canım hafta içi birgün olucam ...aynı şeyi bende düşünüyordum tercüman oldun ...ben akşam iş dönüşleri spora yüklenicem ve akşam yemeği yerine bizim meşhur keten tohumlu müsli ve süt ikilimiz var ondan yemeyi düşünüyorum ...umarım fikir olmuştur canım

cnm bna bu müsli süt olayındn bahsedermsn dha acıklarmısın yeni sayılrım ya :))

bende yarın akşam nasip olursa special k yicem cnm...hatta bir aksilik olmazsa bütün hafta bu şekilde düşünüyorum...

slmmm kızlar çok özledim sizi net gitti kaç gündür giremedim bildirim de yapamadım yaaa.haftaya artık.herkes iyidir inşş.geçmişe bakamadım.

slm canim

bugün bi kadin dedi misafir yani benimde bilgim yok:97:

yani sira belki faydasi olur diye düsünmüsdüm ama tadi da kötüyse bilmiyorum :44:

cok güzel sarki sesi de güzel

cnm bna bu müsli süt olayındn bahsedermsn dha acıklarmısın yeni sayılrım ya :))
canım özellikle kaptanımdan feyz aldığımız bir uygulamadır bu...gün içinde fazla kaçırdığımız yada böyle hedefimiz olduğumuz bir dönemde akşam yemeği yerine özellikle doğa markasının(şeker oranı en düşük olanı o)keten tohumlu müslisinden ben yarım kase üstüne yarım yağlı süt koyup yiyiyoruz başka bişey yok yani..işte böyle canım
bende yarın akşam nasip olursa special k yicem cnm...hatta bir aksilik olmazsa bütün hafta bu şekilde düşünüyorum...

bende bu haftayı öyle geçiricem canımcım,spor takviyesiyle...zaten regl öncesi spor iyi verim veriyor...ikisi bir arada güzel olucak sanırım görcez bakalım

herkese merhaba o halde tekrar:)ben de aranıza katılmaktan memenun oldum aslında çocukluktan beri kilolu olan biriyim..hayatımın hiç bir döneminde bu kadar azimli olduğumu hatırlamıyorum..üniversiteye başladığım ilk yıl orta derecede bir kilodaydım 68..ne olduysa o zaman oldu zaten yurtta kaldığım için sürekli yedim..abur cubur akşam gece yemeleri derken 3.sınıfın sonunda 89 kiloyu gördüm..çok kötüydü hemen spora yazıldım 2.5 ayda 12 kilo verdim okul açıldı tabi yine başladı gece yemeleri ve sınırsız abur cuburlar..6 kilosunu geri aldım okulum bitti çok şükür 23 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenimboyum 1.65 kilom 71.100:)tam 18 kilo verdim vermem gerekn 16 kilo kaldı umarım onuda bir çırpıda verir ömrüm sonuna kadar da koruyabilirim..dedim ya hayatım boyunca hiç bukadar azimli olduğumu hatırlamıyorum diye..değil 18 kilo vermek 5 kilo versem
fazlasını geri alıyordum..umarım herkes istediği kiloya en kısa sürede sağlıkı bir şekilde düşer..bol şans herkese:))

hoşgeldin tatlım....
hoşbulduk canımcımm
tatlım hoşgeldin...aradı gözlerim hep seni..hep böyle oluyor gelemiyosun...tel açıp sanada bir fırça atma zamanı gelmiş
geldi geldi ama bu sefer elimde değildi hala gidip geliyo yani net siniroldum yyaaaaa.
Ben gidiyim de umutsuz ev kadınlarına bakayım.
7 otlu çayımı höpürdeteyim.
Sizde bitki çayınızı alın beraber höpürtedelim
Bi yandan babama laptop işini söyliyim söylencek ama napalım
ayyy ben de izliyorum yaaa süüüüperrr...
slm canim

bugün bi kadin dedi misafir yani benimde bilgim yok:97:

yani sira belki faydasi olur diye düsünmüsdüm ama tadi da kötüyse bilmiyorum :44:

cok güzel sarki sesi de güzel

slmm güzelimmm nasılsınnn fıstığımm

canım bu yöntem işe yarıomu peki?? bn 4 5 kasık müsli koysam olrmu?? bi de tam tersi etki yapmaz dmi metabolizmamızı yavaslatmz? bide bunu yiyip aksam acıkırsam napıyım?? meyve yiyimmi 8 9 gibi??

canım bu yöntem işe yarıomu peki?? bn 4 5 kasık müsli koysam olrmu?? bi de tam tersi etki yapmaz dmi metabolizmamızı yavaslatmz? bide bunu yiyip aksam acıkırsam napıyım?? meyve yiyimmi 8 9 gibi??

valla ben dediğim miktarda kullanıyorum,arada yapınca metoya bişey yapmıyor...en azından bende

hoşbulduk canımcımm

geldi geldi ama bu sefer elimde değildi hala gidip geliyo yani net siniroldum yyaaaaa.

ayyy ben de izliyorum yaaa süüüüperrr...

slmm güzelimmm nasılsınnn fıstığımm

nolsun canim hep ayni aslinda monoton hayata devam:97: sen naptin nasilsin :26:

bu arada tuba kaçtı farkındamısınız,lafı ortaya koydu gitti...

derya müsli bitince special k alcnm kırmızı meyvelisi.. müsliden çok daha güzel...mutlaka dene cnm...

evde varda sen yeme şekeri çok dediğin için açmadım duruyor be güzelim ...dönüşümlümü yiyelimki hıııı:26:

evde varda sen yeme şekeri çok dediğin için açmadım duruyor be güzelim ...dönüşümlümü yiyelimki hıııı:26:

yapay deqilmiş cnm şekeri doqal şekermiş..yani içindeki meyvelerin şeker oranı yazıyormuş..dönüşümlü yersen daha iyi olur..ama ben müsliyi bekletiyorum dolapta..special k okadar güzelki müsli yiyesim gelmiyor

tamam ozaman canım...bigün onu bigün onu yerim sıkılmayız değilmi

kızlar burda felaket gök gürlemeye ve şimşek çakmaya başladı...sabah 8 den beri yağıyoru zatende iyice cozuttu...allah sonumuzu hayretsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…