70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada tuba kaçtı farkındamısınız,lafı ortaya koydu gitti...

evet ya gitti :84::84:

senacim sende mi iki kasik katiyorsun special k dan :26: iki kasik az deyilmi bi kücük kase ye katsam yemekkasigiyla fazla olmuyo :78::78:

evet ya gitti :84::84:

senacim sende mi iki kasik katiyorsun special k dan :26: iki kasik az deyilmi bi kücük kase ye katsam yemekkasigiyla fazla olmuyo :78::78:

müsliyi 2 kaşık koyuyodum ama special kyı çok sevdiqim için ölçmüyorum...yemek takımının kasesine koyuyorum..sütüyle birlikte kenarındaki çizgiyi geçmiyor...yarın ölçerek koyarım sizede ölçü olur...

bende bi yandan ona bakıyorum ...çok güzel bir dizide,şu dedikoducu kadına uyuz oluyorum yaaa şirret bişey

Bitti geldiim bendeee
Gıcık kadın ayrıca bende sinir oldum.

bende yarın akşam nasip olursa special k yicem cnm...hatta bir aksilik olmazsa bütün hafta bu şekilde düşünüyorum...

Ayy aynen abla bende h.sonunu iyi değerlendiremedim.
C.tesi sabah 72.8 ü görmüştüm halbuki:2:
Yarından itibaren tam gaz devam.
Yatmadan önce de nivea bodyle spor yapayyım

Bu arada bugün arkadaşlarımla buluştum dedim ya.
Kızlar alışveriş yaptılar.
İkiside çörpü
Ben renkli pantolonları seviyorum.
Böyle güzel bi mavi-turkuaz rengi karışımı bi pantolona bakıyordum arkadaşta baktı.
Ve kendisi XXS beden pantul aldı
Ben bakakaldım tabi
O renk ben alsam totom löp löp tuturdu hiç bulaşmıyım dedim

Bu arada toto demişken Yeşim abladan haberi olan var mı??

kızlar burda şimşek felaket ikide bir elektrikler gidip geliyor...ben kaçtım görüşürüz byyyyy
herkese verimli bir hafta diliyorum iyi geceler çıtırlarım

selam kızlar ben sabah:yumurta ve 2 dilim ekmek domates zeytin peynirle kahvaltı yaptım
malum bugün pazar olunca geç oldu kahvaltıda aralarda muz yedim akşamdarasa cacık ve domates salatalık yedim yinemi çok yedim

selam kızlar ben sabah:yumurta ve 2 dilim ekmek domates zeytin peynirle kahvaltı yaptım
malum bugün pazar olunca geç oldu kahvaltıda aralarda muz yedim akşamdarasa cacık ve domates salatalık yedim yinemi çok yedim

menün gayet güzel cnm..ama muzu dikkatli yemelisin...meyvelerin içinde en fazla karbon muzda var...

kasiklan ölc bi senacim merak ettim :26:

kızlar burda şimşek felaket ikide bir elektrikler gidip geliyor...ben kaçtım görüşürüz byyyyy
herkese verimli bir hafta diliyorum iyi geceler çıtırlarım
iyi geceler deryacimm :92:

xxs ha ben onu rüyamda görürüm :84: gercekden de bende merak ettim yesim i gerci o hafta ici daha cok giriyor sanirsam :26:

bu arada tugba gelince dövcem seni sacini basini yolcam aa bizi burda merak da birakip cekip gittin

oğlum babannesiyle feribotu kaçırmış offff yarın öğlen gelcek istanbuldan gece tekim offfffffffffffffffffff

senin oglan babaannesini feribotla mi kacirmis ay yanlis anladim feribotu kacirmis gelemiyor ben bunalik görüyorum herhalde kizlar bende ufak ufak gidiyorum evimin isini halledeyim sonra yatacam iyi geceler :92:

oğlum babannesiyle feribotu kaçırmış offff yarın öğlen gelcek istanbuldan gece tekim offfffffffffffffffffff

Hadi ya kötü olmuş ortim

xxs ha ben onu rüyamda görürüm :84: gercekden de bende merak ettim yesim i gerci o hafta ici daha cok giriyor sanirsam :26:
bu arada tugba gelince dövcem seni sacini basini yolcam aa bizi burda merak da birakip cekip gittin

Ya sorma S değil XS değil XXS
Benim kolum bile girmez XXS beden pantolona
Ayy o bile bol oldu çok komik kendimden utandım yemin ederim

kilo vermeni etkilemezse bnm için sakıncası yok cnm...

kıss hava şartları iyi deqil..yaqmur var..ya feribotlar çalışmazsa...

etkiliyor sanırım ben yemiyim en iyisi siz makarna kızartma vs yemiyorsunuz heralde hergün ne ve nekadar yiyorsunuz ki karbonhidrad hiç yemiyormusunuz?

tamam canım.....

Hadi ya kötü olmuş ortim

Ya sorma S değil XS değil XXS
Benim kolum bile girmez XXS beden pantolona
Ayy o bile bol oldu çok komik kendimden utandım yemin ederim

hadi ya oda mi bol geldi :78:

sen homini girtlak ye suzan böyle xxs leri rüyanda görürsün ay benim orti nerelerde zeynnneeppp nerdesin ya :84: ne yiyon ne iciyon kiz yaris basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…