70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben siteye yeni üye oldum çok hoşuma gitti bende sürekli zayıflamaya çalışan bir ev hanımıyım siteden fazla birşey anlayamıyorum nasıl mesaj yazılır nerelere bakılır öğrenmeye çalışıyorum bu grupla bende zayıflamak istiyorum artıkkkkkkkk

kızlar ve kaptanım bende evde yulaf ezmesi var sadece onu yesem nolur bu hafta akşamları...
önceden aldım bitmedi çok saman gibi sütün içine meyve atarsam oluyor briazcık tadı....
bide görümcemden kalmış karmelli gevrek onu yiyemmi tatlı geldi ama:26:

gunaydın bajılarrrrrrr
haftasonunu verdigi rahatlık bugunden itibaren kendini tikatli yemeye bırakıyooo
rakibim Ztar bajım naptın gıı?

ya sorma yaa haftasonu bende kacirdim . ama cok degil.. mesela dun bir kase kuruyemisti yememem gereken . onceki gunde bir borek. bugunde misafirlerim var sekerim pasta borek yapiyorum ya
ama yemicem iste
haftasonu kacirmis olabiliriz sekerim ama bugunden itibaren asilalim da arayi kapatalim baksana herkes tartida istedigi rakami gormus ama ben su anda tartilmak istemiyorum anladigim kadariyla sende haftasonu biraz kacirmissin :))
neyse. ha gayret baciiiimmmm

Aaa nasıl peki kız cana yakın mı :)
Gerçi kızla oğlan anlaştıysa bize ne de ama olsun izlenimlerin neler
Amin ablacım Allah herkes için hayırlısını versin.
Dua ederken hep öyle dua ederim.
Bizim bazen olmalı neden olmuyor direttiklerimizde de sonradan bişey çıkıyor iyi ki olmamış diyoruz.

İyiymiş ya buraya başlayan bayanların çoğunun eşi memnun
Kilo verdikçe rahat bırakıyonuz sanırım
Kilo verince insan mutlu oluyor etrafına enerji saçıyor.

tavuk ızgara artık midemde, ooh dünya varmış :26: ama c.tesi kışlık hazırlıklarıyla, pazarda temizlik-market filan uğrasınca en onelı şeyı es gectık bu aksama yemek yapamadık :26: eve gıdınce yapcam :26: bu hamaratlıga hıc yakıstıramadım bu da haftasonunun nazar boncugu oluversin bari

sabah - kepekli sandvıc ekmegıne beyaz peynır + taze kırmızı bıber
ara - 10 tane fılan kuru üzüm + 1 kupa 5i 1 yerde çayı
öğlen - tavuk ızgara

bı sonrakı aramda ya leblebı yerım ya da kepeklı galeta, akşama mutlaka corba yaparım corbasız duramıyorum ben aksamları, yanına da bısıler buluruz yıyecek napalım

kacamak konusunu acmayalım
bugun cok az yedim. ama midem kazınıo simdi. bu da iyi bisi deil. simdi islerim var. sonra ugramaya calısırım. atıstıracak biseyler de bulayım

İyiymiş ya buraya başlayan bayanların çoğunun eşi memnun
Kilo verdikçe rahat bırakıyonuz sanırım
Kilo verince insan mutlu oluyor etrafına enerji saçıyor.

benim en büyük hatammış meğer sabahları kahvaltı etmemek. öğle 2 ye kadar bir lokma yiyesim gelmezdi. sonra da artık uyuyana kadar diyette değilsem ne varsa allah kerim ye babam ye. e tabii durum böyle olunca sabah bir lokma peynir görsem midem kalkardı. şimdi bu değişti ve gerçekten sabahları daha enerjik olmaya başladım ve dahi pozitif

kacamak konusunu acmayalım
bugun cok az yedim. ama midem kazınıo simdi. bu da iyi bisi deil. simdi islerim var. sonra ugramaya calısırım. atıstıracak biseyler de bulayım

tamam canim .. ben az yiyip aksama karnim kazininca saldiriyorum yemeye. oyle yapma emi bacim

ya bu aralar topıgımıze bı suru yenı cıtır katıldı ben dıyorum ki hıc olmazsa yuzunuzu gostermek ıstemesenız de yuzunuzu saklayıp bı album yapsanız profılınıze, bı gorsek kılo durumunuz nasıl, kac kıloyla nası gorünüyorsunuz

bıızm cogumuzun profılllerınde albumlerı var, bırbırmızı bılıyoruz yenı gelelerde bı kaynassak gorsek tanıssak ıyı olmaz mı

Hoşbuldum cnm...neden gönderdinkii..ne biliyim ben yollayamazdım heralde..

hoşbuldum tatlım...

inşallah canımm

halası 3 hafta gelemedi lisans için hazırlanıyo gelemicekti diğer haftalarda özlemiş gitti eşimde gelmicektiya hem babasınıda görcekti meğer planlamışlar sonra kocacımla anlatmıştım bursada buluştuk

Ben Muazzez ablayla ortiyim canım.
Tuğbaemrah'ın ortisi yok ama isterseniz orti olabilirsiniz
Bizim gelin hanım yabancı değil hem

ortim ne oluyo vermem ortimi kimseyeeee

ne güzel eşlerimizinde kkya destek olması ve onaylaması...bizim evdede kahvaltı yaz kış 7de yapılır...ve ben bu durumdan çok memnunum...diyetle alakası yok düzenimiz bu şekilde...hafta sonları bazen 8de kalkıyorum başımın aqrısına duramıyorum..çok uyumak bana yaramıyor..
karamelli gevrek sana kilo aldırabilir onu yeme cnm...neden sırf yulaf ezmesi aldınki....neyse ye bakalım meyve takviyesiyle..ama bitnce sprcial k al çok nefis bişey...

selaaammm kizlar nasilsiniz ????
ya masallah haftasonu ucmussunuz ya hepinizzzzz
bende gecen hafta bes gun boyunca yuruyus yaptigimdan popom acidi cok valla :) demekki ise yaramis :)
simdi pogaca yaptim, birazdan kek aticam.. kahvaltilik biseyler de hazirlicam. misafirim var.
Allahim sana geliyorum :)
yemicem ama yemicem yemicem
yemiyim dimi dimi:97:

olur zuper olur ama valla ben bu sitede neyi nasil yapacagimi anlamadim daha.
ticker imi bile guc bela yaptim NaF bilir :)
anlatirsaniz ben yapmaya calisayim

süper dedin ger-düş. bende kaynaşmak için can atanlardanım. ama profile resim koyma işi nasıl yapılır becerebilir miyim bilmem. daha burada aynı pencerede 2 alıntıya cevap vermeyi bile beceremedim. bunları anlatan bir yer varmı bu sitede. ne nasıl yapılır gibi

olur zuper olur ama valla ben bu sitede neyi nasil yapacagimi anlamadim daha.
ticker imi bile guc bela yaptim NaF bilir :)
anlatirsaniz ben yapmaya calisayim

aay ilk nası yapılıyodu yaw,benım var sımdı albumumde bısı oldugunda hep ona eklıyorum :26:

bırılerı yardım etsın yenı cıtırlarımızaaaaa ben de lkelebek tugba gıbı baslıyım, dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkk

valla o ayni pencerede iki alintiya cevap vermeyi bende beceremedim musize:26:

bende senın gıbıyım canım sulu yemeklerde mutlaka ekmegı arıyorum az da olsa nası bırakcaz bılmem:26:

ya aslında herseye alısılıyor da ıste.. alısmak ıstemıyoruz sanırım.. soyle ekmegın suyuna banmak gıbısı yok..
ama kahvaltıda mı ogle yemegınde mı ekmek tercıh edersın dersen kahvaltıyı tercıh ederım ogleyı de salatayla fılan doldurulur napalım dimi baska care yok...

evet canım burdan kopunca ısler yas oluyor...

bende ıyıyım canım cok sukur, tesekkur ederım ayrıca...

Buraya takılmadığında da insan saçmalıyor ya en güzeli buraya takılmak.
Menü paylaşmak bende bu akşam bol bol tavık alayım.
Bugün yicek bişeyim yoktu aç da değilim ama aman aman doymadım da

tavık al tavık.. barı değişik tavık tarifleri öğrenmeli... yapıyorum bırseyler ama daha baska ne olabılır acep..

evet yoğurt ve salata baya yardımcı oluyor... bende yoğurdu yakıstırdıgım herseyle yemeye calısıyorum... aslında yemek yoğurt ve salata sısıyor ınsan....

Geçende yazmıştın canım. KK ya yeni girdikleri için çoğu şeyi bilmiyorlar zannımca.
Duu bakalım ben bi hal çaresi düşüneyim

Yok ortim hâlâ seninim
Cuma günki bildirimden sonra beni satıcak birilerini aramada sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…