70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cevap vermek istediğiniz mesajın sağ alt köşesinde (resimde belirttim) + simgesine tıklayın.
Kaç tane alıntı yapacaksanız + ya basmanız yeterlidir.
Konuya cevap ver veya alıntı ile cevapla demeniz yeterlidir.

eşimde benle birlikte diyete başladı bizde artık her sabah saat 7 de birlikte kahvaltı ediyoruz. Önceden eşim erken saatte yemezdi dışarda yapardı kahvaltısını şimdi akşam aç uyuduğu için sabah aç uyanıyor. mecburen kahvaltı ediyor şimdi daha enerjik olduğunu söylüyor diyetten beri

Kadınlar kulubünde Profilim/ Sol ortada albüm oluştur seçeneği vardır.
İlk resimde yer alan create album.
Albüm adı girip değişikleri kaydet diyoruz.
Resim yükle..
Dosya Ekleye tıklayıp hangi resimleri eklemek istiyorsanız seçiyorsunuz.
Ekledikten sonra bitir demeniz yeterli

Son düzenleme:

beceririz zamanla inşallah. deneye yanıla öğreniriz kızlarda yardım eder.

bakiiimm oldumu.. bi de ben sadece okuyordum yani kk yi bole yazmiodum. ondan bilmiyorum yani

ben bunu denicem insaallah tesekkur ederim.
misafirlerim gelecek simdi hazirliklarima devam edeyim.

bizimkinin kilo derdi yok tüy gibidir kendileri. o yüzden de neden kilo alır insan bir türlü anlayamaz. bende anlatmayı bıraktım zaten. ama cidden bu erken kahvaltı işi süper oldu sabah birde herkes yarı uykulu olduğundan kimse kimse kimseye sataşamıyor huzur içinde yapıyoruz kahvaltımızı

sen beni bırakmada ortimm

Yook ortim anca beraber kanca beraber
Akşamada k-fleks yiyip yatarsam yarım simit olayını toparlıcam

oldu oldu çokk teşekkür canımmm

Önemli değil canım

tavık al tavık.. barı değişik tavık tarifleri öğrenmeli... yapıyorum bırseyler ama daha baska ne olabılır acep..

Bi site var canım hoş yemek tarifleri var burdan yasak mı bilmiyorum mesaj atayım en iyisi

ben bunu denicem insaallah tesekkur ederim.
misafirlerim gelecek simdi hazirliklarima devam edeyim.

sağol canım bunu da denemeye çalışıcam.

Peki kızlarrrr..
Yardımcı olmak görevimizzzz

Siteye her yeni gelen üyelerde benim ilk siteye gelişim aklıma geliyor
Baya bi okuyordum bende herkes arkadaş kurmuş benimle konuşmazlar falan diyordum.
Çizelgeleri izliyordum. Hırs yaptım 79 oldumda geldim zaten topiğe
Bi selam vermeyle herşey değişiyor işte.
Hey gidi günlerrr heeyyyy

empati kurman ne hoş. şanslıyız demek ki. kıvranmaktan kurtardın bizi. birde şimdi arkadaş olarak eklerken gördüm irtibat ekle diyor o nedir acep????

Eşinin zayıf olması senin için daha zor çünkü o yşcek sen bakcan kıyamet kopcak ondan sonra insan eşi diyet yapmıyorken çok zor dayanıyor yapabilenleri tebrik etmek lazım benim eşim gibi olmadık şeyler isteyip canını çektirdiği halde zayıflayanlara madalya vermek lazım

muazzezzz bişey sorucaktım msnde yoksun telinde meşqullllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yoksa yinee

muazzezzz bişey sorucaktım msnde yoksun telinde meşqullllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yoksa yinee

Ayy abla hiç güleceğim yoktu

Ayy benim sevdicekte zayıf off offfff :2:
Tek dediği dikkat edersen kilo verirsin demesi.
Öyle demesi kolay gel bide bize sor dimiiiiii

empati kurman ne hoş. şanslıyız demek ki. kıvranmaktan kurtardın bizi. birde şimdi arkadaş olarak eklerken gördüm irtibat ekle diyor o nedir acep????

arkadaş olarak eklemekten bahsediyor canım tamam demen yeterli
Arkadaşlara otomatik eklenir zati

evet aynen öyle canım. geçen yemeğe gittik künefe istedi kendileri. ben salatamı ve çorbamı içerken 1.5 por. iskenderi götürdü. üstüne birde künefe. neyseki çok geç olduğu için iptal etti yiyemedi keh kehhh. gözüm mü kaldı ne işte böyle iradem sınanıyor hep. ama bu sefe çooook kararlıyım ne yerse yesin karşımda umurumda değil.

yoksa yinee

topiği ayaga kaldırmış yaaaaaaaaaa

canım zaten şekerli geldi yemiyorum...
bilmem yazınmı almıştım ne öbürlerinden sade gelmişti ama çok sadeymiş tabiki...
içine elma ne varsa doğrarım yada birtane kayısı,yada incir olabilir değilmi????
special kyı deniycem kesin

bende enerji saçacamda biraz daha aynı devam edersem eşimi bile katledebilrimm
buara regl öncesi sendromdan zaten terör estiryorum adama 6 yıldır çekiyo işte napsın gariban...
düşükleirmde oydu buydu sancım bitmedi...
bid ehamiş kalsamda öyle çekse bari değişiklik olur yaniihemde ne değişiklik evimin havası,suyu değişecek eminimhayırlı ve sağlıklısı bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…