Cevap vermek istediğiniz mesajın sağ alt köşesinde (resimde belirttim) + simgesine tıklayın.
Kaç tane alıntı yapacaksanız + ya basmanız yeterlidir.
Konuya cevap ver veya alıntı ile cevapla demeniz yeterlidir.
Eki Görüntüle 270719
ne güzel eşlerimizinde kkya destek olması ve onaylaması...bizim evdede kahvaltı yaz kış 7de yapılır...ve ben bu durumdan çok memnunum...diyetle alakası yok düzenimiz bu şekilde...hafta sonları bazen 8de kalkıyorum başımın aqrısına duramıyorum..çok uyumak bana yaramıyor..
evet evet süper oldu gerçekten. gece kuşu olmaktan çıktım.
oldu oldu çokk teşekkür canımmm
Geçende yazmıştın canım. KK ya yeni girdikleri için çoğu şeyi bilmiyorlar zannımca.
Duu bakalım ben bi hal çaresi düşüneyim
Yok ortim hâlâ seninim
Cuma günki bildirimden sonra beni satıcak birilerini aramada sakın
bu topiğe takılmaya başladıktan 3 gün sonra sabahın köründe ev ahalisini uyandırıp kahvaltı ettirmeye başladım. gerçi kız için kalkıp kahvaltı hazırlıyordum ama sofra kıvamında değildi. şimdi herkes sabah 7 de ayakta. bu durum benim eşin çok hoşuna gitti. normalde işyerinde yapardı kahvaltısını. bu sabahta madem bu kadar enerjik başlıyoruz güne artık beni sabahları metrobüse bırakırsın dimi dedi (normalde minübüs+ metrobüs yapıyor arabayla gitmek istemiyor o kadar trafiği yememek için). neyse sabah bıraktım metrobüse kadar. yolda bana kk yı övüp durdu yandan bir gülüşleşimdi de aramış her sabah bırakırsın dimi falan diyor yaa. elimizi verdik kolu kaptı şımarık adam yaa yakında bana kk pro üyelik hediye ederse şaşmam valla
Cevap vermek istediğiniz mesajın sağ alt köşesinde (resimde belirttim) + simgesine tıklayın.
Kaç tane alıntı yapacaksanız + ya basmanız yeterlidir.
Konuya cevap ver veya alıntı ile cevapla demeniz yeterlidir.
Eki Görüntüle 270719
beceririz zamanla inşallah. deneye yanıla öğreniriz kızlarda yardım eder.
Kadınlar kulubünde Profilim/ Sol ortada albüm oluştur seçeneği vardır.
İlk resimde yer alan create album.
Albüm adı girip değişikleri kaydet diyoruz.
Resim yükle..
Dosya Ekleye tıklayıp hangi resimleri eklemek istiyorsanız seçiyorsunuz.
Ekledikten sonra bitir demeniz yeterli
Eki Görüntüle 270721
Eki Görüntüle 270724
Eki Görüntüle 270723
Eki Görüntüle 270722
eşimde benle birlikte diyete başladı bizde artık her sabah saat 7 de birlikte kahvaltı ediyoruz. Önceden eşim erken saatte yemezdi dışarda yapardı kahvaltısını şimdi akşam aç uyuduğu için sabah aç uyanıyor. mecburen kahvaltı ediyorşimdi daha enerjik olduğunu söylüyor diyetten beri
sen beni bırakmada ortimm
oldu oldu çokk teşekkür canımmm
tavık al tavık.. barı değişik tavık tarifleri öğrenmeli... yapıyorum bırseyler ama daha baska ne olabılır acep..
Kadınlar kulubünde Profilim/ Sol ortada albüm oluştur seçeneği vardır.
İlk resimde yer alan create album.
Albüm adı girip değişikleri kaydet diyoruz.
Resim yükle..
Dosya Ekleye tıklayıp hangi resimleri eklemek istiyorsanız seçiyorsunuz.
Ekledikten sonra bitir demeniz yeterli
Eki Görüntüle 270721
Eki Görüntüle 270722
Eki Görüntüle 270723
Eki Görüntüle 270724
ben bunu denicem insaallah tesekkur ederim.
misafirlerim gelecek simdi hazirliklarima devam edeyim.
sağol canım bunu da denemeye çalışıcam.
Peki kızlarrrr..
Yardımcı olmak görevimizzzz
Siteye her yeni gelen üyelerde benim ilk siteye gelişim aklıma geliyor
Baya bi okuyordum bende herkes arkadaş kurmuş benimle konuşmazlar falan diyordum.
Çizelgeleri izliyordum. Hırs yaptım 79 oldumda geldim zaten topiğe
Bi selam vermeyle herşey değişiyor işte.
Hey gidi günlerrr heeyyyy
bizimkinin kilo derdi yok tüy gibidir kendileri. o yüzden de neden kilo alır insan bir türlü anlayamaz. bende anlatmayı bıraktım zaten. ama cidden bu erken kahvaltı işi süper oldu sabah birde herkes yarı uykulu olduğundan kimse kimse kimseye sataşamıyor huzur içinde yapıyoruz kahvaltımızı
muazzezzz bişey sorucaktım msnde yoksun telinde meşqullllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yoksa yinee
Eşinin zayıf olması senin için daha zor çünkü o yşcek sen bakcankıyamet kopcak ondan sonra insan eşi diyet yapmıyorken çok zor dayanıyor yapabilenleri tebrik etmek lazım benim eşim gibi olmadık şeyler isteyip canını çektirdiği halde zayıflayanlara madalya vermek lazım
empati kurman ne hoş. şanslıyız demek ki. kıvranmaktan kurtardın bizi. birde şimdi arkadaş olarak eklerken gördüm irtibat ekle diyor o nedir acep????
Eşinin zayıf olması senin için daha zor çünkü o yşcek sen bakcankıyamet kopcak ondan sonra insan eşi diyet yapmıyorken çok zor dayanıyor yapabilenleri tebrik etmek lazım benim eşim gibi olmadık şeyler isteyip canını çektirdiği halde zayıflayanlara madalya vermek lazım
muazzezzz bişey sorucaktım msnde yoksun telinde meşqullllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yoksa yinee
Ayy abla hiç güleceğim yoktu
Ayy benim sevdicekte zayıf off offfff :2:
Tek dediği dikkat edersen kilo verirsin demesi.
Öyle demesi kolay gel bide bize sor dimiiiiii
arkadaş olarak eklemekten bahsediyor canım tamam demen yeterli
Arkadaşlara otomatik eklenir zati
canım zaten şekerli geldi yemiyorum...ne güzel eşlerimizinde kkya destek olması ve onaylaması...bizim evdede kahvaltı yaz kış 7de yapılır...ve ben bu durumdan çok memnunum...diyetle alakası yok düzenimiz bu şekilde...hafta sonları bazen 8de kalkıyorum başımın aqrısına duramıyorum..çok uyumak bana yaramıyor..
çok doğru bende busabah fazla uyudum aptallaştım sanki iyi gelmiyor banada biraz daha erken yatsam daha iiy olucakta eşimin huyu işte napıcam bilmem...
karamelli gevrek sana kilo aldırabilir onu yeme cnm...neden sırf yulaf ezmesi aldınki....neyse ye bakalım meyve takviyesiyle..ama bitnce sprcial k al çok nefis bişey...
Aaa nasıl peki kız cana yakın mı :)
Gerçi kızla oğlan anlaştıysa bize ne de ama olsun izlenimlerin neler
Amin ablacım Allah herkes için hayırlısını versin.
Dua ederken hep öyle dua ederim.
Bizim bazen olmalı neden olmuyor direttiklerimizde de sonradan bişey çıkıyor iyi ki olmamış diyoruz.
ya kızı canlı göremedikki sadece fotosunu pcden görmüştük ya oğlanla kız görüştü diye olcak gibi ya aileylede bizimkiler tanışmak istediler,geçen hafta kızın kararı netd eğildi herhalde söz kesmiş gibi olur diye kabul etmemişlerdi şimdi kabul ettiler...
yani annesi,kızkardeşleri cana yakın artık oda öyledir galiba...
kayınvalidem görümceme istanbula gidecek kızıda görücek zaten..
karışık oldu biraz ama sonuçta hayırlısıyla olucak galiba..bayrama nişan isteme v.s...
sende çok haklısın,güzel duana devam et hayatım ama dikkatlide ol içine sinmezse olmaz b,napıcaksın sonradan üzülmek daha kötü olur..inş. iiy olurda herşey yine sen bilrisin tabiki...
İyiymiş ya buraya başlayan bayanların çoğunun eşi memnun
Kilo verdikçe rahat bırakıyonuz sanırım
Kilo verince insan mutlu oluyor etrafına enerji saçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?