70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümüde yazayım

sabah: 1 kaşarlı yağsız tost

ara: 1 madalin

öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası
1 küçük dolma 3çk yoğurt

ara: 1 mandalin

akşam: haşlanmış yağsız limonlu brokoli 1 dl ekmek 2çk yoğurt

gece spordan sonra bir kaç kaşık yoğurt yiyebilirim belki

Special K çilekli aldım canım o güzel sade de seviyorum ben hatta bu sefer sade de alabilirim.
İnşaallah Allah gönlüne göre versin canım.
Regl durumu fena önüme çıkan herkesin kaşını gözünü patlatasım oluyor benim
Gereksiz yere bi sinir bi tavır.
Sakin olmaya çalış sen gene de

günahını aldım kızınn kardeşiyle konuşuyomuşş

senacım napıyım benim gibi yerinde sayana ve regl haftasındayken orti olurmuki:26:
kızlar dışarı çıkmam lazım öğlen 1sat nivea body spor yaptım süperdi şimdide pazar bahanesiyle çıkayım...
enuzağa yürürümde arkdaş yok
kendime tavuk alayım(eşim yemiyorda:18:
kabak,kıvırcık v.s. hazır olsunki hemen öğlenleri yiyeyim değilmi

oluyorumm sakin

kızlar akşam yemeğini yapayım ben şimdi hazır olsun
akşama biber dolması var
yesem mi yoksa kendime başka bir sebze yemeği mi yapsam akşam için.

akşama biber dolması var

eşleri çok sebze yemeyenlerin hali işte..canım benim yemeğini erkenden yaparsan akşam yemezsin öğlen yersin sende..dolma içinde bu geçerli ...
bizim eşlerle akşam yemeği lüksümüz olmamalı artık olsada o yemekten yerken biz ya tek çorba salata yada müsli yiyecez yolu bu...
bende pek başaramıyorum ama yapıcak bişey yok eşim öğlen gelip benle yemek yiyemediğine göre...
sıkıcı olutyor hem eşine hem sana özel yapmak çorba yokmu dolmanın yanında onu ye salatayla ....yarın öğlende bir dolma yerisn...
neyse kaptan bana kızmasın :18:uygulamayan konuşan diyeee

tabi olabilir cnm..kuru meyve ve fındık ceviz vs..ekleyebilirsin...

sabah tost yiyerek ekmek hakını kullandıqın halde hem öqlen dolma yemişisn hemde akşam 1 dilim ekmek diyorsun

bu saatte kocayı yoldan çıkarmam

Ortimeee bakkıınn beee idolümsün

Hıı çok belli nedense

Ay evet evde olunca bunlar varken niye cısslardan yiyim kendime yazık edeyim diyorsun.
Bende bugün açım ama yarın tok olcem inşaallah.
Hadi git gel görüşürüz

akşama biber dolması var

bence kendine sebze yemeği yap dolma akşam yemek için pek uygın gelmiyor gözüme ben anca öğlen olursa yerim. akşam karbonhidrat almaya gerek yok daha iyi olur sebze

sizin saatiniz varmı kızım açtırma bnm bayramlık aqzımıı

ay utandımmm kocamamla sınır yok

kızlar kahvaltımı ediorm yumurta diyet kreker ve peynir <3
öglen arkadasımla dısarda yycz nasl bi terch yapsam :S

tabi olabilir cnm..kuru meyve ve fındık ceviz vs..ekleyebilirsin...

sabah tost yiyerek ekmek hakını kullandıqın halde hem öqlen dolma yemişisn hemde akşam 1 dilim ekmek diyorsun

kaptişim senin için akşam yemeeceğim ekmeğimi öğlen mecburen yedim işyerinde başka yemek yoktu seçebilceğim ama 1 tane okadar miniktiki yedimmi yemedimmi tadını bile anlamadım dişimin kovuğuna girmedi

bence kendine sebze yemeği yap dolma akşam yemek için pek uygın gelmiyor gözüme ben anca öğlen olursa yerim. akşam karbonhidrat almaya gerek yok daha iyi olur sebze

tamam öyle yapayım. akşama karnabahar haşlayayım kendime. yarın öğlen yerim dolmayı artık.

ortim naslsn günaydın
güzel bi hfta olur inşallh
şimdi khvltımı ettim. arada kayısı ve ceviz yiycem. öglen arkadasmla dısarda yiycem ne önerrsn??
en son 70.5tim. dua edelim bu cuma 69.8 olıym :))
spor konusuna gelince sadece crs ve prs yapabilcem cumadan önce((
ha bide regl haftam bgun yrn olucm şişlikte olabilr

akşama biber dolması var

inşallah canım. e süpersin canım . bu istikrarla biz kaparız kupayı. şampiyon belli 2. kim olur acaba

bişey soracağım yine:26:

yarın öğlen ben biber dolması yiyeceğim ya hani. o zaman sabah ekmek yemeyeyim mi:26::26: yani öğlen dolma yemek için :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…