ekmek yerine sabah yumurta haşla...ama ben olsam cumaya saklardım dolma hakkımı..biz bütün kaçamaklarımızı cuma günü yapmaya çalışıyoruz...sonra bildirim günü az kilo vermiş olursun ve üzülürüsn cnm...bişey soracağım yine:26:
yarın öğlen ben biber dolması yiyeceğim ya hani. o zaman sabah ekmek yemeyeyim mi:26::26: yani öğlen dolma yemek için :26::26::26:
Kaptanımmmm,
Yeşil mercimekli salata sence nasıl?
Buğday salatası için olmaz dediydin bunu yiyebilir miyim??
ekmek yerine sabah yumurta haşla...ama ben olsam cumaya saklardım dolma hakkımı..biz bütün kaçamaklarımızı cuma günü yapmaya çalışıyoruz...sonra bildirim günü az kilo vermiş olursun ve üzülürüsn cnm...
canım ikiside karbonhidrat....hemde çok bol.....ya tavuk salatası yada tonbalıklı salata yap illa salata yiceksen...cuma günü çok sevineceksin düzenli beslenirsen...karbon alırsan 2-3 günde etkisi gitmiyor vücuttan...en fazla çorba olarak tüketebiliriz mercimeqi..çünkü içinde daha az mercimek oluyor...onun dışında yemesek çok daha iyi olur..ama çok istiyorsan dene bakalım kilo vermeni etkilicekmi...
ekmek yerine sabah yumurta haşla...ama ben olsam cumaya saklardım dolma hakkımı..biz bütün kaçamaklarımızı cuma günü yapmaya çalışıyoruz...sonra bildirim günü az kilo vermiş olursun ve üzülürüsn cnm...
tamam kaptan zaten öyle çokta elzem değildi. canımın istediğinden değil yani akşam var
diye.
o zaman ben kendime karnabahar haşlayayım yoğurtla bir güzel onu yerim.
cuma kaçamağını dolma ile ödüllendirmek işime gelmez doğrusu.
bişey soracağım yine:26:
yarın öğlen ben biber dolması yiyeceğim ya hani. o zaman sabah ekmek yemeyeyim mi:26::26: yani öğlen dolma yemek için :26::26::26:
Kaptanımmmm,
Yeşil mercimekli salata sence nasıl?
Buğday salatası için olmaz dediydin bunu yiyebilir miyim??
Ihhh tavuklu salatayla olan bağlantımı koparmıyım ben.
Deneme yapcak zaman yok
Son 49 gün
Artık kaç kilo verilirse bakalım
muazzezle msnde çene çalmam bittikten sonra hemen sevgili akşam yemeqim olan special k mı afiyetle yicemm5 itibariyle akşam yemeqim her zaman bitmiş oluyor...bu durumda menümü paylaşabilirm...
kahvaltı
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
bir avuç badem
öqlen
1 porsiyon karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
1 elma
akşam
1 bardak süt
ölçtüm kızlar dolu dolu 4 yemek kaşıqı special k..
3 litre su...
muazzezle msnde çene çalmam bittikten sonra hemen sevgili akşam yemeqim olan special k mı afiyetle yicemm5 itibariyle akşam yemeqim her zaman bitmiş oluyor...bu durumda menümü paylaşabilirm...
kahvaltı
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
bir avuç badem
öqlen
1 porsiyon karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
1 elma
akşam
1 bardak süt
3 litre su...
kahvaltı
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
bir avuç badem
öqlen
1 porsiyon karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
1 elma
akşam
1 bardak süt
3 litre su...
yeşil mercimek Besin Değeri :
Tanelerin dış kısmında posa, iç kısmında nişasta ve protein bulunur. Yağ içeriği düşüktür ve çoğunluğu doymamış yağ asitlerinden oluşmaktadır.
Kolesterol içermez. 100 gr kuru yeşil mercimekte 24.7 gr. protein; 22 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 1,1 gr. yağ; 1,5 gr. lif: 145 mgr. fosfor; 79 mgr. kalsiyum; 6,8 mgr. demir; 6,8 mgr. sodyum; 370 mgr. potasyum; 60 IU A vitamini; 0,37 mgr. B1 vitamini; 0,32 mgr. B2 vitamini; 2 mgr. B3 vitamini ve yüksek oranda folik asit bulunmaktadır.
100 gr da bulunan kalori miktarı :
(kuru olarak) 338 kal.
ayy çok kalorisi varmış karbonu ve protein değeri nerdeyse birbirine çok yakın besin değerleri çok yüksek ama faydalı bir besin ama miktarını iyi ayarlamak lazım 100 gr için kalorisi çok yüksek
sporla desteklersen rahat 5 kilo canım :))
kahvaltı
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
bir avuç badem
öqlen
1 porsiyon karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
1 elma
akşam
1 bardak süt
3 litre su...
kahvaltı
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
bir avuç badem
öqlen
1 porsiyon karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
1 elma
akşam
1 bardak süt
3 litre su...
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler kızlar nasıl bu fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?