70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey soracağım yine:26:

yarın öğlen ben biber dolması yiyeceğim ya hani. o zaman sabah ekmek yemeyeyim mi:26::26: yani öğlen dolma yemek için :26::26::26:
ekmek yerine sabah yumurta haşla...ama ben olsam cumaya saklardım dolma hakkımı..biz bütün kaçamaklarımızı cuma günü yapmaya çalışıyoruz...sonra bildirim günü az kilo vermiş olursun ve üzülürüsn cnm...
Kaptanımmmm,
Yeşil mercimekli salata sence nasıl?
Buğday salatası için olmaz dediydin bunu yiyebilir miyim??

canım ikiside karbonhidrat....hemde çok bol.....ya tavuk salatası yada tonbalıklı salata yap illa salata yiceksen...cuma günü çok sevineceksin düzenli beslenirsen...karbon alırsan 2-3 günde etkisi gitmiyor vücuttan...en fazla çorba olarak tüketebiliriz mercimeqi..çünkü içinde daha az mercimek oluyor...onun dışında yemesek çok daha iyi olur..ama çok istiyorsan dene bakalım kilo vermeni etkilicekmi...

hepinize merhabaaaa,,,selam veriyim artık dimi amaa,daha geçmişteyim gelicem birazdan

Ihhh tavuklu salatayla olan bağlantımı koparmıyım ben.
Deneme yapcak zaman yok
Son 49 gün
Artık kaç kilo verilirse bakalım

ızgara salata güzel cnm dnliycem sni <3
bncede eet ekmek yeme sabah yada çok az al cnku sabah karbonhdrtsz enerjisiz olmazki metabolizmayı bozmaya gerek yok

bişey soracağım yine:26:

yarın öğlen ben biber dolması yiyeceğim ya hani. o zaman sabah ekmek yemeyeyim mi:26::26: yani öğlen dolma yemek için :26::26::26:

Kaptanımmmm,
Yeşil mercimekli salata sence nasıl?
Buğday salatası için olmaz dediydin bunu yiyebilir miyim??

yeşil mercimek Besin Değeri :

Tanelerin dış kısmında posa, iç kısmında nişasta ve protein bulunur. Yağ içeriği düşüktür ve çoğunluğu doymamış yağ asitlerinden oluşmaktadır.

Kolesterol içermez. 100 gr kuru yeşil mercimekte 24.7 gr. protein; 22 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 1,1 gr. yağ; 1,5 gr. lif: 145 mgr. fosfor; 79 mgr. kalsiyum; 6,8 mgr. demir; 6,8 mgr. sodyum; 370 mgr. potasyum; 60 IU A vitamini; 0,37 mgr. B1 vitamini; 0,32 mgr. B2 vitamini; 2 mgr. B3 vitamini ve yüksek oranda folik asit bulunmaktadır.

100 gr da bulunan kalori miktarı :

(kuru olarak) 338 kal.

ayy çok kalorisi varmış karbonu ve protein değeri nerdeyse birbirine çok yakın besin değerleri çok yüksek ama faydalı bir besin ama miktarını iyi ayarlamak lazım 100 gr için kalorisi çok yüksek

muazzezle msnde çene çalmam bittikten sonra hemen sevgili akşam yemeqim olan special k mı afiyetle yicemm 5 itibariyle akşam yemeqim her zaman bitmiş oluyor...bu durumda menümü paylaşabilirm...

kahvaltı

1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..

ara
bir avuç badem

öqlen
1 porsiyon karnabahar
3 kaşık yoqurt

ara
1 elma

akşam
1 bardak süt
ölçtüm kızlar dolu dolu 4 yemek kaşıqı special k..

3 litre su...

bende almak istiyorum special kama dışarsı soğuk ve ufaklık uyanık ,oğlan uyuyo nasıl gitcem

ne güzel menü bir ben sevemedim kfleksleri hiç midem almıyor tebirk ederim kaptanım. ama bana sabah hem yumurta hem tost fazla gibi geldi neyseki diğer öğünler çok az olduğu için çoktan eritmişsindir

bn evimi özledim galiba gurbet çok zor
ders calısmam gerekio ama böle yatıp dinlenmkte istiorm çok tembellik var bu ara

Yemesem daha iyi zannımca :26:
Teşekkür ederim canım

sporla desteklersen rahat 5 kilo canım :))

Akşamları spor yapıcam artık canım inşaallah verebilirim

Cuma günü takımın birincisi belli sanırsammm

canım bu aksam kfleks fln yemek cidden işe yarıomu??
yani metabolizmyı yavaslatmaz dmi ((
bide ondn sona gece nasl acıkmıosn ya bn cok acıkırm

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler kızlar nasıl bu fikri olan var mı

ay canım benimde buna benzer var bitane evde hiç yaradığını görmedim. selülitin en büyük düşmanı yürüyüş 2 haftada sporla gözle görünür sonuçlar aldım 20 dk bisiklet çeviriyom 20 dk yürüyüş 40 dkkada bacak kol bel kalça mekik falan çalışıyom çok faydalı oldu resmen kayboldu selülitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…