70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

sabah :1 bardak su domates salatalık ve yumurta
öğlen:domates çorbası az bişeyde rendelenmiş kaşar peyniri
küçük su bardağı gazoz içtim
ara öğün:1 bardak süt 1 saat sonra karnım acıktı 4 ceviz yedim
akşamda mısır gevreği veya çorba içerim heralde

selülit değilde masaj yağlarını sürerken faydalı olurmı sıkılştırma olurmu diye vazgeçiyim o zamn

bende almak istiyorum special kama dışarsı soğuk ve ufaklık uyanık ,oğlan uyuyo nasıl gitcem
tuqbacım ben kırmızı meyvelisini aldım daha doqrusu kızım seçti ''anne sen kansızsın kırmızı meyveler kan yapar bunu alalım'' dedi ve onu aldık...çok nefis bişey...müsliden katkat güzel..ben çok seviyorum...biticek yakında çikolatalısını denicem dönüşümlü olsun diye..açıkçası çikolatalısını denemk için sabırsızlanıyorum..bu sayede çikolatada yemiş olucam

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler kızlar nasıl bu fikri olan var mı
canım çok uygun ve şık bir görünümü var...ben ramazan ayında feshane şenliklerinde uzmanlar eşliqinde bir masaj aleti denemiştim...inanılmaz güzeldi..markasını hatırlamıyorum 150tl...ama okadar güzelki masaj yaparken kesinlikle titremiyor...yoqun baskılı çalışıyor..kullanmaya başladıqın andan itibaren rahatlıyorsun...geçen gün bir arkadaş bende var veriyim kullan dedi..bi kullandım nasıl titriyor..beynimin içi sarsıldı resmen..bimdekide şık ve uygun..ama denemek lazım..titreşimliyse almak doqru olmaz heleki bizee...miqren atakları direk devreye girer...

ne güzel menü bir ben sevemedim kfleksleri hiç midem almıyor tebirk ederim kaptanım. ama bana sabah hem yumurta hem tost fazla gibi geldi neyseki diğer öğünler çok az olduğu için çoktan eritmişsindir
canım ben 28 kiloyu her sabah tost ve yumurta yiyerek verdim..diqer öqünlerim deqişti ama sabahları(hafta sonu hariç) hep bu şekilde yedim...yumurta bol protein kaynaqı ve çokta güzel kilo verdiriyor ayrıca tok tutuyor...ekmekse kahvaltıda mutlaka tüketmemiz gereken bir besin...
canım bu aksam kfleks fln yemek cidden işe yarıomu??
yani metabolizmyı yavaslatmaz dmi ((
bide ondn sona gece nasl acıkmıosn ya bn cok acıkırm
evet cnm yarıyor..metobolizmayı çok güzel çalıştırdıqı gibi vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atıyor..bizim topik bu besinlere alışık her akşam yiyipte kilo vermeyen yok..hatta şaşırtacak kadak güzel kilo verdiriyor..tabii gündüz yediklerine dikkat etmek şartıyla...

sabah ekmek yememişsin...mutlaka yemen lazım..vücudumuzun ihtiyacı olan bieçok vitemin var ekmekte...ikincisi ara yapmamışsın sabah...akşam çorba içme iki öqünde aynı olmasın...

selülit değilde masaj yağlarını sürerken faydalı olurmı sıkılştırma olurmu diye vazgeçiyim o zamn

vazgeç bebeğim hiç bi faydası yok böyle şeylerin teyzem var o da tombiştir onda zayflama ile ilgili ne ararsan var masaj aleti kemer eşofmanı ayakkabısı vs.. hiç birinin faydasını görmedi o da. masaj anca rahatlacı etkisinden belki işine yarayabilir. :44:

o zaman bende tostumun yanına yumurtada ilave edeyim,ara sıra çok sevmem yumurtayıda.:86: 28 kilo süper yaaa spor yapıyormusun yapmıyorsan sarkma vs. oluyomu ya bende 20 kg vermem lazım toplamda gözüme çok geliyor ama neyseki ufak bir kısmı gitti

Kafeinden dolayı sanırsam diyetisyenler günde 1 bardak sade öneriyor.
Bende sade sevmem o yüzden hiç bulaşmıyorum :26:

Anladım cnm :97:

Erkek işte azcık yüz ver tepene çıkıyo hemen

Olurr dur ben seni ekleyeyim

Bu kekik çayda değil de etin, tavugun üstünde daha bi güzel tat veriyor bence

Süpersin ortimmm Bende sabah 2 ekmek ve yumurta yiyorum acaba çokmu bile dedim kendime çok güzel tok tutuyo

Bide sana teşekkür ederim doğadan kayısılı form çayını aldım ve tadına bayıldım kokusuna dayanamadığım tek çaydı ama bugün 2 fincan içtim

ya sena abla tamam karar verdim oğlanda uyandı gidip alıcam birazdan,,şey sen bitek akşammı yiyosun,,yani iki öğün iki kase deniyoya ya hani ondan soruyorum...:26:

canım form çayları işallah hergün tüketmiyorsundur. çünkü kalıcı zararları oluyor ben yaşadım. kesinlikle hergün kullanmayın bağırsakları tembelleştiriyor. belli bir süre sonra çaysız tuvalate çıkamıyorsunuz ve daha sonrada çayda fayda etmiyor bağışıklık kazanıyor vucut. bana dahiliye doktoru çok kzımıştı hergün içilirmi diye haftada 1 içersen sorun yok ama hergün çok zararlı demişti. birse wc sorunum vardı bi sabah kuru incir bi sabah kuru erik bi sabah kuru kayısı herügn farlı vermişti aç karnına ılık su içiyordum üstüne çok uzun zamanda düzene girdi. ben çektim siz çekmeyin

aaa nasıl yani ben içmiyodum da yeni başladım ama o amaçla içmiyorum :26: tırstım şuan :18:

ben de hergun form cay ıcenlere sasıyorum cunku ıcındekı sinamekının tuvalete cıkarma ozellıgı malum, ben de bı suru yerde bagırsakları tembellestırdıgını okumustum oyuzden sadece bagırsak sorunu yasadıgım zmnlarda ıcmek ıcın evde bulunduruyorum..normalde oyle kullanmadıgım ıcınde içince genelde etkısını gosterıyo, ama sureklı ıcseydım vucut alısırdı herhalde :26:

Ağlamak iyi gelir ağla açılırsın canım :26:

Kızlar acil çıkış veriyorum akşama girmeye çalışıcam

ilk 20 kiloyu verdikten sonra başladım spora...çok sıkı spor yaptım yaz ayında..ama ramazan ayının gelmesiyle bıraktım ve hala başlamış deqilim...sarkma olmadı çünkü beslenmeme çok dikkat ettim..protein aqırlıklı beslenirseniz bu konuda sorun yaşamazsınız..vereceqin kiloyu düşünme cumalara odaklan gerisi geliyor...
enfes bir lezzeti var..ben en çok kayısılı form seviyorum..ama dönşümlü kullan...mesela sabah yeşilçay öqlen form akşamda tarçınlı karanfil falan tüket...
ya sena abla tamam karar verdim oğlanda uyandı gidip alıcam birazdan,,şey sen bitek akşammı yiyosun,,yani iki öğün iki kase deniyoya ya hani ondan soruyorum...:26:
canım doktor akşam yememizi önerdi...ben sadece akşam yiyorum..çünkü kahvaltı yapmayı ve öqlen normal yemek yemeyi çok seviyorum...

bu çaylar tarım ve köy işleri bakanlıqının onayından geçerek satışa sunuluyor ve üzerinde günde 2 poşete kadar içilmesi tavsiye olunur diye yazıyor...1 paket çayda toplam 1 tatlı kaşıqı kadar çay var ve içindeki sinemaki miktarı nokta kadar..7-8 çeşit çaydan oluşuyor form çayları..birebir etkilemsi mümkün deqil..ben 1.5 yıldır diyetteyim..son 2 aydır çay sayımı 3e düşürdüm..5-6 fincana kadar içerdim ve 3 tanesi form çayı olurdu..20 kilo verdikten sonra doktora gidip a'dan z'ye bütün tahlillierimi yaptırdım ve doktorum beni tebrik etti...doktor kontrolünde verseydin bukadar olurdu dedi...hayatımdailk defa bütün deqerlerim referans aralıqında çıktı...ve ayrıca baqırsaklarımada bakıldı..kolonoskopiye girdim...temiz çıktı çok şükür...bieşy olsaydı bende olurdu çünkü çok içtim..bazı doktorlar işin kolayını biliyor hemen yediqin içtiqin ne varsa ona baqlıyorlar... hiçbir doktor baqırsak tembelliqini form çaylarına baqlayamaz...bu çaylar nasılki tek başına birebir zayıflatmıyorsa birebirde kesinlikle baqırsak tembelliqi yapamaz...velevki ben çok iyi bir dokrotum proqramı izleyicisiyim asla kaçırmam...ender saraç defalarca yemek öncesi ve yemek sonrası bu çayların önemine deqindi...hem maden bukadar etkili bu çaylar o zaman hiçbirimiz diyet yapmayalım sırf form çayı içelim bakalım işe yarıyormu

canım sakin ol lütfen :87: hepimiz bu durumları yaşıyoruz malesef...bir arkadaşına git biraz muhebbet et açılırsın..ben böyle durumlarda arkadaşıma giderim iyi geliyor insana...

Canım sen öyle söyleyince ben iş stresi filan sandım... hayırdır ınsallah önemli bir durum değildir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…