- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
ay canım benimde buna benzer var bitane evde hiç yaradığını görmedim. selülitin en büyük düşmanı yürüyüş 2 haftada sporla gözle görünür sonuçlar aldım 20 dk bisiklet çeviriyom 20 dk yürüyüş 40 dkkada bacak kol bel kalça mekik falan çalışıyom çok faydalı oldu resmen kayboldu selülitler
tuqbacım ben kırmızı meyvelisini aldım daha doqrusu kızım seçti ''anne sen kansızsın kırmızı meyveler kan yapar bunu alalım'' dedi ve onu aldık...çok nefis bişey...müsliden katkat güzel..ben çok seviyorum...biticek yakında çikolatalısını denicem dönüşümlü olsun diye..açıkçası çikolatalısını denemk için sabırsızlanıyorum..bu sayede çikolatada yemiş olucambende almak istiyorum special kama dışarsı soğuk ve ufaklık uyanık ,oğlan uyuyo nasıl gitcem
canım çok uygun ve şık bir görünümü var...ben ramazan ayında feshane şenliklerinde uzmanlar eşliqinde bir masaj aleti denemiştim...inanılmaz güzeldi..markasını hatırlamıyorum 150tl...ama okadar güzelki masaj yaparken kesinlikle titremiyor...yoqun baskılı çalışıyor..kullanmaya başladıqın andan itibaren rahatlıyorsun...geçen gün bir arkadaş bende var veriyim kullan dedi..bi kullandım nasıl titriyor..beynimin içi sarsıldı resmen..bimdekide şık ve uygun..ama denemek lazım..titreşimliyse almak doqru olmaz heleki bizee...miqren atakları direk devreye girer...BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler kızlar nasıl bu fikri olan var mı
canım ben 28 kiloyu her sabah tost ve yumurta yiyerek verdim..diqer öqünlerim deqişti ama sabahları(hafta sonu hariç) hep bu şekilde yedim...yumurta bol protein kaynaqı ve çokta güzel kilo verdiriyor ayrıca tok tutuyor...ekmekse kahvaltıda mutlaka tüketmemiz gereken bir besin...
ne güzel menü bir ben sevemedim kfleksleri hiç midem almıyortebirk ederim kaptanım. ama bana sabah hem yumurta hem tost fazla gibi geldi neyseki diğer öğünler çok az olduğu için çoktan eritmişsindir
evet cnm yarıyor..metobolizmayı çok güzel çalıştırdıqı gibi vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atıyor..bizim topik bu besinlere alışık her akşam yiyipte kilo vermeyen yok..hatta şaşırtacak kadak güzel kilo verdiriyor..tabii gündüz yediklerine dikkat etmek şartıyla...canım bu aksam kfleks fln yemek cidden işe yarıomu??
yani metabolizmyı yavaslatmaz dmi((
bide ondn sona gece nasl acıkmıosn ya bn cok acıkırm
selam kızlar
sabah :1 bardak su domates salatalık ve yumurta
öğlen:domates çorbası az bişeyde rendelenmiş kaşar peyniri
küçük su bardağı gazoz içtim
ara öğün:1 bardak süt 1 saat sonra karnım acıktı 4 ceviz yedim
akşamda mısır gevreği veya çorba içerim heralde
selülit değilde masaj yağlarını sürerken faydalı olurmı sıkılştırma olurmu diye vazgeçiyim o zamn
canım ben 28 kiloyu her sabah tost ve yumurta yiyerek verdim..diqer öqünlerim deqişti ama sabahları(hafta sonu hariç) hep bu şekilde yedim...yumurta bol protein kaynaqı ve çokta güzel kilo verdiriyor ayrıca tok tutuyor...ekmekse kahvaltıda mutlaka tüketmemiz gereken bir besin...
Kafeinden dolayı sanırsam diyetisyenler günde 1 bardak sade öneriyor.
Bende sade sevmem o yüzden hiç bulaşmıyorum :26:
bu topiğe takılmaya başladıktan 3 gün sonra sabahın köründe ev ahalisini uyandırıp kahvaltı ettirmeye başladım. gerçi kız için kalkıp kahvaltı hazırlıyordum ama sofra kıvamında değildi. şimdi herkes sabah 7 de ayakta. bu durum benim eşin çok hoşuna gitti. normalde işyerinde yapardı kahvaltısını. bu sabahta madem bu kadar enerjik başlıyoruz güne artık beni sabahları metrobüse bırakırsın dimi dedi (normalde minübüs+ metrobüs yapıyor arabayla gitmek istemiyor o kadar trafiği yememek için). neyse sabah bıraktım metrobüse kadar. yolda bana kk yı övüp durdu yandan bir gülüşleşimdi de aramış her sabah bırakırsın dimi falan diyor yaa. elimizi verdik kolu kaptı şımarık adam yaa yakında bana kk pro üyelik hediye ederse şaşmam valla
ya bu aralar topıgımıze bı suru yenı cıtır katıldıben dıyorum ki hıc olmazsa yuzunuzu gostermek ıstemesenız de yuzunuzu saklayıp bı album yapsanız profılınıze, bı gorsek kılo durumunuz nasıl, kac kıloyla nası gorünüyorsunuz
bıızm cogumuzun profılllerınde albumlerı var, bırbırmızı bılıyoruz yenı gelelerde bı kaynassak gorsek tanıssak ıyı olmaz mı
Bu kekik çayda değil de etin, tavugun üstünde daha bi güzel tat veriyor bence
muazzezle msnde çene çalmam bittikten sonra hemen sevgili akşam yemeqim olan special k mı afiyetle yicemm5 itibariyle akşam yemeqim her zaman bitmiş oluyor...bu durumda menümü paylaşabilirm...
kahvaltı
1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
bir avuç badem
öqlen
1 porsiyon karnabahar
3 kaşık yoqurt
ara
1 elma
akşam
1 bardak süt
ölçtüm kızlar dolu dolu 4 yemek kaşıqı special k..
3 litre su...
tuqbacım ben kırmızı meyvelisini aldım daha doqrusu kızım seçti ''anne sen kansızsın kırmızı meyveler kan yapar bunu alalım'' dedi ve onu aldık...çok nefis bişey...müsliden katkat güzel..ben çok seviyorum...biticek yakında çikolatalısını denicem dönüşümlü olsun diye..açıkçası çikolatalısını denemk için sabırsızlanıyorum..bu sayede çikolatada yemiş olucam
canım çok uygun ve şık bir görünümü var...ben ramazan ayında feshane şenliklerinde uzmanlar eşliqinde bir masaj aleti denemiştim...inanılmaz güzeldi..markasını hatırlamıyorum 150tl...ama okadar güzelki masaj yaparken kesinlikle titremiyor...yoqun baskılı çalışıyor..kullanmaya başladıqın andan itibaren rahatlıyorsun...geçen gün bir arkadaş bende var veriyim kullan dedi..bi kullandım nasıl titriyor..beynimin içi sarsıldı resmen..bimdekide şık ve uygun..ama denemek lazım..titreşimliyse almak doqru olmaz heleki bizee...miqren atakları direk devreye girer...
evet cnm yarıyor..metobolizmayı çok güzel çalıştırdıqı gibi vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atıyor..bizim topik bu besinlere alışık her akşam yiyipte kilo vermeyen yok..hatta şaşırtacak kadak güzel kilo verdiriyor..tabii gündüz yediklerine dikkat etmek şartıyla...
sabah ekmek yememişsin...mutlaka yemen lazım..vücudumuzun ihtiyacı olan bieçok vitemin var ekmekte...ikincisi ara yapmamışsın sabah...akşam çorba içme iki öqünde aynı olmasın...
Anladım cnm :97:
Erkek işte azcık yüz ver tepene çıkıyo hemen
Olurr dur ben seni ekleyeyim
Süpersin ortimmmBende sabah 2 ekmek ve yumurta yiyorum acaba çokmu bile dedim kendime çok güzel tok tutuyo
Bide sana teşekkür ederimdoğadan kayısılı form çayını aldım ve tadına bayıldım kokusuna dayanamadığım tek çaydı ama bugün 2 fincan içtim
canım form çayları işallah hergün tüketmiyorsundur. çünkü kalıcı zararları oluyor ben yaşadım. kesinlikle hergün kullanmayın bağırsakları tembelleştiriyor. belli bir süre sonra çaysız tuvalate çıkamıyorsunuz ve daha sonrada çayda fayda etmiyor bağışıklık kazanıyor vucut. bana dahiliye doktoru çok kzımıştı hergün içilirmi diye haftada 1 içersen sorun yok ama hergün çok zararlı demişti. birse wc sorunum vardı bi sabah kuru incir bi sabah kuru erik bi sabah kuru kayısı herügn farlı vermişti aç karnına ılık su içiyordum üstüne çok uzun zamanda düzene girdi. ben çektim siz çekmeyin
canım form çayları işallah hergün tüketmiyorsundur. çünkü kalıcı zararları oluyor ben yaşadım. kesinlikle hergün kullanmayın bağırsakları tembelleştiriyor. belli bir süre sonra çaysız tuvalate çıkamıyorsunuz ve daha sonrada çayda fayda etmiyor bağışıklık kazanıyor vucut. bana dahiliye doktoru çok kzımıştı hergün içilirmi diye haftada 1 içersen sorun yok ama hergün çok zararlı demişti. birse wc sorunum vardı bi sabah kuru incir bi sabah kuru erik bi sabah kuru kayısı herügn farlı vermişti aç karnına ılık su içiyordum üstüne çok uzun zamanda düzene girdi. ben çektim siz çekmeyin
aniden cıkmak zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın, şu an sınırleırm cok bozukbıraz kafamı dagıtmam lazım
Neyin var cnm noldu :26:
hem iş hemde aile münasebetiyle sinirlerim tavan yapmış durumda, sinirden bısılerımı kırıp döksem yoksa oturup ağlasam mı bılemıyorum!! içim daraldı, bazen boyle cıkmazlardaymıısm gıbı gelıyo boguluyorum
Ağlamak iyi gelir ağla açılırsın canım :26:
Kızlar acil çıkış veriyorum akşama girmeye çalışıcam
ilk 20 kiloyu verdikten sonra başladım spora...çok sıkı spor yaptım yaz ayında..ama ramazan ayının gelmesiyle bıraktım ve hala başlamış deqilim...sarkma olmadı çünkü beslenmeme çok dikkat ettim..protein aqırlıklı beslenirseniz bu konuda sorun yaşamazsınız..vereceqin kiloyu düşünme cumalara odaklan gerisi geliyor...o zaman bende tostumun yanına yumurtada ilave edeyim,ara sıra çok sevmem yumurtayıda.:86: 28 kilo süper yaaa spor yapıyormusun yapmıyorsan sarkma vs. oluyomuya bende 20 kg vermem lazım toplamda gözüme çok geliyor ama neyseki ufak bir kısmı gitti
enfes bir lezzeti var..ben en çok kayısılı form seviyorum..ama dönşümlü kullan...mesela sabah yeşilçay öqlen form akşamda tarçınlı karanfil falan tüket...Anladım cnm :97:
Erkek işte azcık yüz ver tepene çıkıyo hemen
Olurr dur ben seni ekleyeyim
Süpersin ortimmmBende sabah 2 ekmek ve yumurta yiyorum acaba çokmu bile dedim kendime çok güzel tok tutuyo
Bide sana teşekkür ederimdoğadan kayısılı form çayını aldım ve tadına bayıldım kokusuna dayanamadığım tek çaydı ama bugün 2 fincan içtim
canım doktor akşam yememizi önerdi...ben sadece akşam yiyorum..çünkü kahvaltı yapmayı ve öqlen normal yemek yemeyi çok seviyorum...ya sena abla tamam karar verdim oğlanda uyandı gidip alıcam birazdan,,şey sen bitek akşammı yiyosun,,yani iki öğün iki kase deniyoya ya hani ondan soruyorum...:26:
hem iş hemde aile münasebetiyle sinirlerim tavan yapmış durumda, sinirden bısılerımı kırıp döksem yoksa oturup ağlasam mı bılemıyorum!! içim daraldı, bazen boyle cıkmazlardaymıısm gıbı gelıyo boguluyorum
Ağlamak iyi gelir ağla açılırsın canım :26:
Kızlar acil çıkış veriyorum akşama girmeye çalışıcam
şuan ofiste oldugum ıcın kendıme hakim olmaya calısıyorum
ben de cıkıyorum herkese ıyı aksamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?