70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Belki bünyeden bünyeye farkeder canım ben onları içtikten sonra rahatsızlandım bırakınca çok uzun zaman sonra anca düzeldi benim bağırsaklarım belkide tembelleşmeye müsaittir. herkeste aynı etki olacak değil tabi ama yinede dikkatli kullanmak lazım.. en ufak bi tuhaflık hissedildiğinde devam edilmemesi daha hayırlı olur. maaşallah kaptişim demekki sağlam bir bünyen var allah bozmasın nazar değmesin işallah... hayranım zati sana 28 kilo ne demek yaaaa değişimin mükemmel olmuştur tahminin görenler tanıyabiliyormu ya

malzemelerimi aldım geldim..
eşime akşama yemek yaptım..
hiç hoşlanmadı ama kızarmış patlıcan yemeğini daha çok seviyor kızartmadan oturtma yaptım,yarın öğlen bende yerim diye bide evde çoktandır yapılmayı bekliyolardı...
arpa şehriye çorba yaptım...
neyse bende menümü yazayım briazdan çıkarım mantı bükmeye yine
uyanınca
1bardak su
kahvaltı
2 küçük dilim tam tahıl ekmeğimden yağzıs tost
bikaç çatal kuşburnu
2zeytin
kayısılı fprm çayım
ara
1orta boy elma
2ceviz
öğle yemeği
yarım porsiyon mantar sote
1bardak ayran
ara
2erik
2parça peynir
ekmek ucu birparça(yarım dilim diyelim hadii
yarım domates...
akşam
2yemek kaşığı yulaf ezmesi sütle(1kuru incir,6badem,5 fındık doğradım miss gibi oldu
müsliyi arada yapardım ama buhafta her akşam denemek istiyorum,nasılsa öğlen ve kahvaltım dolu dolu oluyor,1öğünde böyle olsun bari değilmi????
SU..ölçmedim ama bol içtim
SPOR:1saate yakın nivea bodyla spor yaptım..tavsiye ederim kendimede devamını beklerim yaniii
ısınma,soğuma derken hiç hamlamıyorum...sporuda seviyorum zaten ama nazar vermeyim aramıza giren olurda ayrılıırm yine spordan
haydee ben kaçar mantı bükmeyee

canım hava alabileceğin güzel sevdiğin bir yere gitsen yada çok sevdiğin bir kankinle dertleşsen biraz iyi gelir sana.. bu kadar sinir olma kendini yıpratmana değmez hiç bişey..

yazın gören herkes böyle kaldı tanıymayanlar bile oldu...ama artık onlarda alıştı bnede alıştım yeni görüntüme..koçişe diyorum tatilde çekildiqimiz resimleri yükle diye hep erteliyor..90 kiloluk halimle 72 kiloluk halim var..dur ekliyim cnm..

kaptanım sözünü dinledim akşam sadece haşlanmış brokolimi yedim ekmeksiz bol limonlu ohh fena doydum beya şişirdi minik ağaçlar beni saat 17:15 te yedim 7 çıkıp sporuma gideceğimmm değmeyin keyfime

waaawwwwwwwwww süpersin yaaa bana hırs veriyosun 72 kilo ne kadar fitsin sanki 65 kg falan gibi duruyor.... :46 diyecek söz bulamıyorum muhteşem nazar değmesinnnnn işallah...

canım ara öqünlerini tek çeşite indir...ve ekmeqi bir parçada olsa kahvaltı dışında kullanma..küçük şeyler gibi görünsede kilo vermemizi çok fazla etkiliyor...bunların dışında menün gayet güzel

waaawwwwwwwwww süpersin yaaa bana hırs veriyosun 72 kilo ne kadar fitsin sanki 65 kg falan gibi duruyor.... :46 diyecek söz bulamıyorum muhteşem nazar değmesinnnnn işallah...

teşekkür ederim cnm şimdi çok daha zayıfım...çok az fazlalıqım kaldı inşallah onlarıda vericem...sizlerinde bu kilolara indiqiniz günü görücez inşallah...

Bugün yediklerim;

Kahvaltı: Ayvalık ekmeğine domates ve kaşarlı tost.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: 1 tb tavuklu patates yemeği, yarım kase çorb, 2 dil. ekmek.
Ara: 1 dil. kek, 1 kupa türk kahvesi.
Akşam (17:00): Göbek salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.

teşekkür ederim cnm şimdi çok daha zayıfım...çok az fazlalıqım kaldı inşallah onlarıda vericem...sizlerinde bu kilolara indiqiniz günü görücez inşallah...

aminn canım bizede nasip olur işallah tahmin ediyorum daha zayıf olduğunu zaten verilcek çok az kilon kalmış sonra koruma.. aahhh bende versemde korumaya geçsem gerçi rabbim nasip ederse zayıflayınca hamile kalınca pek kouyabilceğimi sanmıyom ama diyetisyene gitmeyi düşünüyom en az zararla yırtmak için

beslenmene dikkat edersen hamileliqinde kilo almazsın cnm...ben her iki doqumumdada 6 kilo almıştım...

beslenmene dikkat edersen hamileliqinde kilo almazsın cnm...ben her iki doqumumdada 6 kilo almıştım...

Mecbur dikkat edecez kendimi değil bebeki beslemek isterim çünkü bazen görüyorum 30 kilo 20 kilo alanları küçücük çocuk doğuruyolar sadece kendilerine yaramış yedikleri sağlıklız olsun istemem öyle geri atmakta zor çünkü kalan kiloları ama sporu hiç bizaman bırakmayı düşünmüyorum hamilelikte yürüyüşte olsa yapacağım eğer sağlıklı olursam kesinlikle şişmek istemiyom davul gibi

Allah kabul etsin senacım... bende kaçtım yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar diliyorum gideyim yağlarımı yakayım bu akşamda

tü tü tü masallah canim yaa aha da böyle baktim cok sagol paylasim icin senacim

kiz sen benimi anlatiyon :78: 30 kilo aldim cocuk 1.700 gramm din :18:

bende de öyle oluyor bazen canim ya üzüldüm simdi gecen naptim annem markete gönderdi yag eksik diye oturdum parkda öyle bir yarim saat orda öyle kaldim ama iyi geldi gerci fircayi yedim nerde kaldin misafirler gelcek diye ama kafam rahatliyor benim biraz yanliz kaldimmi

senacim bende cok seviyorum special k yi sabah birde aksam yesem cok mu olur :26:

iyiyiz cnm sen nasılsın....kıss bak geçmişe bnm resimlerim var..bir önceki sayfada sanırım..sen görmedin daha önceden yayınlamıştım...

dayanamadim zati ben gecmise bakmadan duramam ama yinede daha fazla geriye gidemedim
cok taktir edim seni

bugünki menüm:
sabah: kücük kase special k süt ile
ara: 1 kuru erik
ara: cabuk corba mantarli
öglen: tavuk bacagi salatalik tursusu
ara: 1 bardak süt
aksam: brocoli corba

nasil olmus

Son düzenleme:
bugünki menüm:
sabah: kücük kase special k süt ile
ara: 1 kuru erik
ara: cabuk corba mantarli
öglen: tavuk bacagi salatalik tursusu
ara: 1 bardak süt
aksam: brocoli corba

nasil olmus

canım cok az olmus.. oglen corba aksam corba..
hanı et tavuk yada sebze yemeği salata yoğurt vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…