ilk 20 kiloyu verdikten sonra başladım spora...çok sıkı spor yaptım yaz ayında..ama ramazan ayının gelmesiyle bıraktım ve hala başlamış deqilim...sarkma olmadı çünkü beslenmeme çok dikkat ettim..protein aqırlıklı beslenirseniz bu konuda sorun yaşamazsınız..vereceqin kiloyu düşünme cumalara odaklan gerisi geliyor...
enfes bir lezzeti var..ben en çok kayısılı form seviyorum..ama dönşümlü kullan...mesela sabah yeşilçay öqlen form akşamda tarçınlı karanfil falan tüket...
canım doktor akşam yememizi önerdi...ben sadece akşam yiyorum..çünkü kahvaltı yapmayı ve öqlen normal yemek yemeyi çok seviyorum...
bu çaylar tarım ve köy işleri bakanlıqının onayından geçerek satışa sunuluyor ve üzerinde günde 2 poşete kadar içilmesi tavsiye olunur diye yazıyor...1 paket çayda toplam 1 tatlı kaşıqı kadar çay var ve içindeki sinemaki miktarı nokta kadar..7-8 çeşit çaydan oluşuyor form çayları..birebir etkilemsi mümkün deqil..ben 1.5 yıldır diyetteyim..son 2 aydır çay sayımı 3e düşürdüm..5-6 fincana kadar içerdim ve 3 tanesi form çayı olurdu..20 kilo verdikten sonra doktora gidip a'dan z'ye bütün tahlillierimi yaptırdım ve doktorum beni tebrik etti...doktor kontrolünde verseydin bukadar olurdu dedi...hayatımdailk defa bütün deqerlerim referans aralıqında çıktı...ve ayrıca baqırsaklarımada bakıldı..kolonoskopiye girdim...temiz çıktı çok şükür...bieşy olsaydı bende olurdu çünkü çok içtim..bazı doktorlar işin kolayını biliyor hemen yediqin içtiqin ne varsa ona baqlıyorlar... hiçbir doktor baqırsak tembelliqini form çaylarına baqlayamaz...bu çaylar nasılki tek başına birebir zayıflatmıyorsa birebirde kesinlikle baqırsak tembelliqi yapamaz...velevki ben çok iyi bir dokrotum proqramı izleyicisiyim asla kaçırmam...ender saraç defalarca yemek öncesi ve yemek sonrası bu çayların önemine deqindi...hem maden bukadar etkili bu çaylar o zaman hiçbirimiz diyet yapmayalım sırf form çayı içelim bakalım işe yarıyormu
hem iş hemde aile münasebetiyle sinirlerim tavan yapmış durumda, sinirden bısılerımı kırıp döksem yoksa oturup ağlasam mı bılemıyorum!! içim daraldı, bazen boyle cıkmazlardaymıısm gıbı gelıyo boguluyorum
Belki bünyeden bünyeye farkeder canım ben onları içtikten sonra rahatsızlandım bırakınca çok uzun zaman sonra anca düzeldi benim bağırsaklarım belkide tembelleşmeye müsaittir.herkeste aynı etki olacak değil tabi ama yinede dikkatli kullanmak lazım.. en ufak bi tuhaflık hissedildiğinde devam edilmemesi daha hayırlı olur. maaşallah kaptişim demekki sağlam bir bünyen var allah bozmasın nazar değmesin işallah... hayranım zati sana 28 kilo ne demek yaaaa değişimin mükemmel olmuştur tahminin görenler tanıyabiliyormu ya
yazın gören herkes böyle kaldıtanıymayanlar bile oldu...ama artık onlarda alıştı bnede alıştım yeni görüntüme..koçişe diyorum tatilde çekildiqimiz resimleri yükle diye hep erteliyor..90 kiloluk halimle 72 kiloluk halim var..dur ekliyim cnm..
Eki Görüntüle 270818 Eki Görüntüle 270819
malzemelerimi aldım geldim..
eşime akşama yemek yaptım..
hiç hoşlanmadı ama kızarmış patlıcan yemeğini daha çok seviyor kızartmadan oturtma yaptım,yarın öğlen bende yerim diye bide evde çoktandır yapılmayı bekliyolardı...
arpa şehriye çorba yaptım...
neyse bende menümü yazayım briazdan çıkarım mantı bükmeye yine
uyanınca
1bardak su
kahvaltı
2 küçük dilim tam tahıl ekmeğimden yağzıs tost
bikaç çatal kuşburnu
2zeytin
kayısılı fprm çayım
ara
1orta boy elma
2ceviz
öğle yemeği
yarım porsiyon mantar sote
1bardak ayran
ara
2erik
2parça peynir
ekmek ucu birparça(yarım dilim diyelim hadii
yarım domates...
akşam
2yemek kaşığı yulaf ezmesi sütle(1kuru incir,6badem,5 fındık doğradım miss gibi oldu
müsliyi arada yapardım ama buhafta her akşam denemek istiyorum,nasılsa öğlen ve kahvaltım dolu dolu oluyor,1öğünde böyle olsun bari değilmi????
SU..ölçmedim ama bol içtim
SPOR:1saate yakın nivea bodyla spor yaptım..tavsiye ederim kendimede devamını beklerim yaniii
ısınma,soğuma derken hiç hamlamıyorum...sporuda seviyorum zaten ama nazar vermeyim aramıza giren olurda ayrılıırm yine spordan
haydee ben kaçar mantı bükmeyee
waaawwwwwwwwww süpersin yaaa bana hırs veriyosun 72 kilo ne kadar fitsin sanki 65 kg falan gibi duruyor....:46 diyecek söz bulamıyorum muhteşem nazar değmesinnnnn işallah...
teşekkür ederim cnm şimdi çok daha zayıfım...çok az fazlalıqım kaldı inşallah onlarıda vericem...sizlerinde bu kilolara indiqiniz günü görücez inşallah...
aminn canım bizede nasip olur işallahtahmin ediyorum daha zayıf olduğunu zaten verilcek çok az kilon kalmış sonra koruma.. aahhh bende versemde korumaya geçsem gerçi rabbim nasip ederse zayıflayınca hamile kalınca pek kouyabilceğimi sanmıyom ama diyetisyene gitmeyi düşünüyom en az zararla yırtmak için
beslenmene dikkat edersen hamileliqinde kilo almazsın cnm...ben her iki doqumumdada 6 kilo almıştım...
Allah kabul etsin senacım...bende kaçtım yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar diliyorum gideyim yağlarımı yakayım bu akşamda
ay gecmis e dalayim dedim dalinmiyo
nabersiniz kizlar
yazın gören herkes böyle kaldıtanıymayanlar bile oldu...ama artık onlarda alıştı bnede alıştım yeni görüntüme..koçişe diyorum tatilde çekildiqimiz resimleri yükle diye hep erteliyor..90 kiloluk halimle 72 kiloluk halim var..dur ekliyim cnm..
Eki Görüntüle 270818 Eki Görüntüle 270819
kiz sen benimi anlatiyonMecbur dikkat edecez kendimi değil bebeki beslemek isterim çünkü bazen görüyorum 30 kilo 20 kilo alanları küçücük çocuk doğuruyolar sadece kendilerine yaramış yedikleri sağlıklız olsun istemem öyle geri atmakta zor çünkü kalan kiloları ama sporu hiç bizaman bırakmayı düşünmüyorum hamilelikte yürüyüşte olsa yapacağım eğer sağlıklı olursam kesinlikle şişmek istemiyom davul gibi
hem iş hemde aile münasebetiyle sinirlerim tavan yapmış durumda, sinirden bısılerımı kırıp döksem yoksa oturup ağlasam mı bılemıyorum!! içim daraldı, bazen boyle cıkmazlardaymıısm gıbı gelıyo boguluyorum
senacim bende cok seviyorum special k yi sabah birde aksam yesem cok mu olur :26:tuqbacım ben kırmızı meyvelisini aldım daha doqrusu kızım seçti ''anne sen kansızsın kırmızı meyveler kan yapar bunu alalım'' dedi ve onu aldık...çok nefis bişey...müsliden katkat güzel..ben çok seviyorum...biticek yakında çikolatalısını denicem dönüşümlü olsun diye..açıkçası çikolatalısını denemk için sabırsızlanıyorum..bu sayede çikolatada yemiş olucam
canım çok uygun ve şık bir görünümü var...ben ramazan ayında feshane şenliklerinde uzmanlar eşliqinde bir masaj aleti denemiştim...inanılmaz güzeldi..markasını hatırlamıyorum 150tl...ama okadar güzelki masaj yaparken kesinlikle titremiyor...yoqun baskılı çalışıyor..kullanmaya başladıqın andan itibaren rahatlıyorsun...geçen gün bir arkadaş bende var veriyim kullan dedi..bi kullandım nasıl titriyor..beynimin içi sarsıldı resmen..bimdekide şık ve uygun..ama denemek lazım..titreşimliyse almak doqru olmaz heleki bizee...miqren atakları direk devreye girer...
canım ben 28 kiloyu her sabah tost ve yumurta yiyerek verdim..diqer öqünlerim deqişti ama sabahları(hafta sonu hariç) hep bu şekilde yedim...yumurta bol protein kaynaqı ve çokta güzel kilo verdiriyor ayrıca tok tutuyor...ekmekse kahvaltıda mutlaka tüketmemiz gereken bir besin...
evet cnm yarıyor..metobolizmayı çok güzel çalıştırdıqı gibi vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atıyor..bizim topik bu besinlere alışık her akşam yiyipte kilo vermeyen yok..hatta şaşırtacak kadak güzel kilo verdiriyor..tabii gündüz yediklerine dikkat etmek şartıyla...
sabah ekmek yememişsin...mutlaka yemen lazım..vücudumuzun ihtiyacı olan bieçok vitemin var ekmekte...ikincisi ara yapmamışsın sabah...akşam çorba içme iki öqünde aynı olmasın...
iyiyiz cnm sen nasılsın....kıss bak geçmişe bnm resimlerim var..bir önceki sayfada sanırım..sen görmedin daha önceden yayınlamıştım...
bugünki menüm:
sabah: kücük kase special k süt ile
ara: 1 kuru erik
ara: cabuk corba mantarli
öglen: tavuk bacagi salatalik tursusu
ara: 1 bardak süt
aksam: brocoli corba
nasil olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?