iyilik canımay gecmis e dalayim dedim dalinmiyo
nabersiniz kizlar
yazın gören herkes böyle kaldıtanıymayanlar bile oldu...ama artık onlarda alıştı bnede alıştım yeni görüntüme..koçişe diyorum tatilde çekildiqimiz resimleri yükle diye hep erteliyor..90 kiloluk halimle 72 kiloluk halim var..dur ekliyim cnm..
Eki Görüntüle 270818 Eki Görüntüle 270819
tü tü tü masallah canim yaa aha da böyle baktim cok sagol paylasim icin senacim
kiz sen benimi anlatiyon:78: 30 kilo aldim cocuk 1.700 gramm din :18:
bende de öyle oluyor bazen canim ya üzüldüm simdi gecen naptim annem markete gönderdi yag eksik diye oturdum parkda öyle bir yarim saat orda öyle kaldim ama iyi geldi gerci fircayi yedim nerde kaldin misafirler gelcek diye ama kafam rahatliyor benim biraz yanliz kaldimmi
senacim bende cok seviyorum special k yi sabah birde aksam yesem cok mu olur :26:
dayanamadim zati ben gecmise bakmadan duramamama yinede daha fazla geriye gidemedim
cok taktir edim seni
olmaz böyle...hani yumurta peynir domates ekmek?? diqer öqünlerde çorba aqırlıklı..arada çorba içme myve yada kuruyemiş(ceviz fındık badem) bunlardan ye...her türlü vitamini almamız lazım...menünü beqenmedim cnm...bugünki menüm:
sabah: kücük kase special k süt ile
ara: 1 kuru erik
ara: cabuk corba mantarli
öglen: tavuk bacagi salatalik tursusu
ara: 1 bardak süt
aksam: brocoli corba
nasil olmus
yazarkene dedim senacım uzun arama dikkat eder,aslında fazlada olmuş ama bir açlık geldiki bana o ara...canım ara öqünlerini tek çeşite indir...ve ekmeqi bir parçada olsa kahvaltı dışında kullanma..küçük şeyler gibi görünsede kilo vermemizi çok fazla etkiliyor...bunların dışında menün gayet güzel
bugünki menüm:
sabah: kücük kase special k süt ile
ara: 1 kuru erik
ara: cabuk corba mantarli
öglen: tavuk bacagi salatalik tursusu
ara: 1 bardak süt
aksam: brocoli corba
tavuk bacağı saltalık turşusu yenimi çıktı
nasılsın canım görüşmeyeli...menünde idare ederrsanki çok bilipte uyguluyom yaa bendee
nasil olmus
canım cok az olmus.. oglen corba aksam corba..
hanı et tavuk yada sebze yemeği salata yoğurt vs ?
teşekkür ederim cnm...
tabiki 2 öqün yiyebilirsin ama ben herzaman sabah kahvaltısının kahvaltı şeklinde yapılması taraftarıyım...ve kalan bir öqünde mutlaka yemek yemeliyiz..etimiz sebzemiz mutlaka olmalı...bence bu tür ürünler akşam için ideal hemde hafif...
olmaz böyle...hani yumurta peynir domates ekmek?? diqer öqünlerde çorba aqırlıklı..arada çorba içme myve yada kuruyemiş(ceviz fındık badem) bunlardan ye...her türlü vitamini almamız lazım...menünü beqenmedim cnm...
iyilik canım
maşallah azimle nasıl kilo verildiğini gördüm darısı bize
bende menümü yazayım
sabahgeç kalkıyoruz bir hafta daha böyle
saat12
2 dilim ekmek
4zeytin
1kkpeynir
1 yumurta
1 dilim kek (orti kusura bakma)
saat 4
1 armut üzüm
saat 6
4 y k bezelye yemeği(susuz)
kıvırcık salata
bol su içtim şimdi yeşil çay demliyeceğim
sabah çok kaçırdım bide üzümü ortimden özür diliyorum
:78: :18: bilemedim dedim belki special k yedim ya o yumurtayi sebzeyi dengeler aksam yerim ozaman cok sagol
aslinda brokkoliyi haslayip yogurtlayip yiycekdim corba yapayim ayni hesap diye düsündüm :78:
ama ögrenmis oldum cok sagolun kizlarbidahakine öyle yapayim daha tam oturturamadim demek menülerimi
madem kek yicektin neden ekmek yedin hemde 2 dilimben dün sabah 1 tane elmalı kurabiye yemek için kahvaltımı öqlene kaydırıp sabah 1 kurabiye ve süt içtim...öqlende ekmeksiz kahvaltı yaptım..dengelemezseniz çabalarınız boşa gider arkadaşlar...hem kek hem ekmek yenmez...
Selam ben geldim uzun zamandir takip edemedim :26: zaten yeni katilmistim size 3 haftada 4 kilo verdim :26: simdi daha dikkatli olmam lazim
canım neden menülerimizi paylaşıyoruz hatalarımızı görelim diye...böyle böyle öqrenicez herşeyi...sonra sizler yorum yapacaksınız sizden sonrakilere...bizler bayraqı devretmiş olucaz ozaman...bir nevi kısır döngü yani...ama bugünleri unutmayın...sizlerin elinden nasıl bizler tuttuysak sizlerde sizden sonrakilere yardımcı olun...dualarını alın...bizlerede yol gösterenler olmasaydı bizlerde buralara gelemezdik...
selam canım çok güzel kilo vermişsin
bende yemiycektim ama oğlum gözümün önünde yedikce gerisini hatırlamıyorum gözüm dönmüş
sizler olmasanız ne yapacaz bilmiyorum
Selam ben geldim uzun zamandir takip edemedim :26: zaten yeni katilmistim size 3 haftada 4 kilo verdim :26: simdi daha dikkatli olmam lazim
bende yemiycektim ama oğlum gözümün önünde yedikce gerisini hatırlamıyorum gözüm dönmüş
sizler olmasanız ne yapacaz bilmiyorum
ay siz cokda güzel yapiyorsunuz canim benimben sizleri cok seviyorum ayrilik konusmasi gibi konusma lütfen sanki biyere gitcekmis gibi :84:
isallah yaslanip halen topik de olacaz ay ne güzel olur
türkiye ye geldiyimde allah nasip ederse sizlerle görüsmek de isterim
ben kactim canlarim annem cagriyo onunda 1-2 haftasi kaldi hacca gitcekler özlem gidereyim biraz 4 hafta yok
allahin izniyle hayirlisiyla gitsin gelsinler isallah
kilo verip hedeflerimize ulaştıqımız zaman bu topiqi gereksiz şeylerle meşgul etmek mantıklı olmaz...bnm ilerde 70-79 topiqi qeyik versiyonu adı altında bir topik açma isteqim var...ama önce hedefe ulaşıp başarı hikayemi yazmak istiyorum...sonrasında geyik versiyonumuzda istediqimiz gibi konuşup zaman geçiririz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?