70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay gecmis e dalayim dedim dalinmiyo
nabersiniz kizlar
iyilik canım

maşallah azimle nasıl kilo verildiğini gördüm darısı bize

bende menümü yazayım
sabahgeç kalkıyoruz bir hafta daha böyle
saat12
2 dilim ekmek
4zeytin
1kkpeynir
1 yumurta
1 dilim kek (orti kusura bakma)
saat 4
1 armut üzüm
saat 6
4 y k bezelye yemeği(susuz)
kıvırcık salata
bol su içtim şimdi yeşil çay demliyeceğim
sabah çok kaçırdım bide üzümü ortimden özür diliyorum

teşekkür ederim cnm...
tabiki 2 öqün yiyebilirsin ama ben herzaman sabah kahvaltısının kahvaltı şeklinde yapılması taraftarıyım...ve kalan bir öqünde mutlaka yemek yemeliyiz..etimiz sebzemiz mutlaka olmalı...bence bu tür ürünler akşam için ideal hemde hafif...

bugünki menüm:
sabah: kücük kase special k süt ile
ara: 1 kuru erik
ara: cabuk corba mantarli
öglen: tavuk bacagi salatalik tursusu
ara: 1 bardak süt
aksam: brocoli corba

nasil olmus
olmaz böyle...hani yumurta peynir domates ekmek?? diqer öqünlerde çorba aqırlıklı..arada çorba içme myve yada kuruyemiş(ceviz fındık badem) bunlardan ye...her türlü vitamini almamız lazım...menünü beqenmedim cnm...

yazarkene dedim senacım uzun arama dikkat eder,aslında fazlada olmuş ama bir açlık geldiki bana o ara...
teşekkür ederim gerisini beğendiğin için...ayyy ne mutlu bana bukadarınıda duymak bile iydir yanii amann nazar değmesin banada kaptanımıadaa

canım cok az olmus.. oglen corba aksam corba..
hanı et tavuk yada sebze yemeği salata yoğurt vs ?

:78::18: bilemedim dedim belki special k yedim ya o yumurtayi sebzeyi dengeler aksam yerim ozaman cok sagol
aslinda brokkoliyi haslayip yogurtlayip yiycekdim corba yapayim ayni hesap diye düsündüm :78:
ama ögrenmis oldum cok sagolun kizlar bidahakine öyle yapayim daha tam oturturamadim demek menülerimi

madem kek yicektin neden ekmek yedin hemde 2 dilim ben dün sabah 1 tane elmalı kurabiye yemek için kahvaltımı öqlene kaydırıp sabah 1 kurabiye ve süt içtim...öqlende ekmeksiz kahvaltı yaptım..dengelemezseniz çabalarınız boşa gider arkadaşlar...hem kek hem ekmek yenmez...

canım neden menülerimizi paylaşıyoruz hatalarımızı görelim diye...böyle böyle öqrenicez herşeyi...sonra sizler yorum yapacaksınız sizden sonrakilere...bizler bayraqı devretmiş olucaz ozaman...bir nevi kısır döngü yani...ama bugünleri unutmayın...sizlerin elinden nasıl bizler tuttuysak sizlerde sizden sonrakilere yardımcı olun...dualarını alın...bizlerede yol gösterenler olmasaydı bizlerde buralara gelemezdik...

Selam ben geldim uzun zamandir takip edemedim :26: zaten yeni katilmistim size 3 haftada 4 kilo verdim :26: simdi daha dikkatli olmam lazim

bende yemiycektim ama oğlum gözümün önünde yedikce gerisini hatırlamıyorum gözüm dönmüş
sizler olmasanız ne yapacaz bilmiyorum

ay siz cokda güzel yapiyorsunuz canim benim ben sizleri cok seviyorum ayrilik konusmasi gibi konusma lütfen sanki biyere gitcekmis gibi :84:
isallah yaslanip halen topik de olacaz ay ne güzel olur
türkiye ye geldiyimde allah nasip ederse sizlerle görüsmek de isterim

bende yemiycektim ama oğlum gözümün önünde yedikce gerisini hatırlamıyorum gözüm dönmüş

ben yemekte kendime bir servis tabaqı açıyorum...ve tabaqıma yemem gerektiqi kadarını alıyorum ve tabaqım bitince asla tekrar uzanmıyorum sofradakilere....ama birileri yerken kendine hakim olamıyorsan sen al tabaqını odada ye yemeqini...ben çoqu zaman öyle yapıyorum...sofrada oturdukça insanın yiyesi geliyor...

Selam ben geldim uzun zamandir takip edemedim :26: zaten yeni katilmistim size 3 haftada 4 kilo verdim :26: simdi daha dikkatli olmam lazim

hosgeldin tekrar canim

ay canim benim bidahakine kac sende baktin o yemeye basladi oglun da diyomus annemde nezaman yemek yesem kayboluyo nereye gitti

kilo verip hedeflerimize ulaştıqımız zaman bu topiqi gereksiz şeylerle meşgul etmek mantıklı olmaz...bnm ilerde 70-79 topiqi qeyik versiyonu adı altında bir topik açma isteqim var...ama önce hedefe ulaşıp başarı hikayemi yazmak istiyorum...sonrasında geyik versiyonumuzda istediqimiz gibi konuşup zaman geçiririz....

ben kactim canlarim annem cagriyo onunda 1-2 haftasi kaldi hacca gitcekler özlem gidereyim biraz 4 hafta yok
allahin izniyle hayirlisiyla gitsin gelsinler isallah

deryaa nerde kaldın bu akşam cnm yaaa....
seherimmm demin aşada gördüm seni aa kaçıp gittin iyi bir sopa lazım sana

ben kactim canlarim annem cagriyo onunda 1-2 haftasi kaldi hacca gitcekler özlem gidereyim biraz 4 hafta yok
allahin izniyle hayirlisiyla gitsin gelsinler isallah

hayırlısıyla gidip gelsinler cnm selam söyle bizlerden..mübarek topraklarda bizleride dualarından ayırmasınlar...iyiakşamlar cnm...

hakklisin canim güzel düsünmüssün evet basari hikayeni yazman lazim senacim cok duygulandim cok sevindim senin adina ne güzel yol kat etmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…