hayırlısıyla gidip gelsinler cnm selam söyle bizlerden..mübarek topraklarda bizleride dualarından ayırmasınlar...iyiakşamlar cnm...
canım allah gönlüne göre versin boyun kaçTsk ederimm ama pek o kdr agir diyet deyapmadim ben :26: 2 ogun ve az yedim bide gunde 20 dk spor yaptim simdi daha cok yapmam lazim cocuk istiyoruz doktor zayiflamam gerektigni soyledi :44:
evet ama bizimkiler bensiz sofraya oturmazlar sohbeti seviyoruz oda en güzel sofrada oluyoben yemekte kendime bir servis tabaqı açıyorum...ve tabaqıma yemem gerektiqi kadarını alıyorum ve tabaqım bitince asla tekrar uzanmıyorum sofradakilere....ama birileri yerken kendine hakim olamıyorsan sen al tabaqını odada ye yemeqini...ben çoqu zaman öyle yapıyorum...sofrada oturdukça insanın yiyesi geliyor...
hosgeldin tekrar canim
ay canim benimbidahakine kac sende baktin o yemeye basladi oglun da diyomus annemde nezaman yemek yesem kayboluyo nereye gitti
çok güzel olurkilo verip hedeflerimize ulaştıqımız zaman bu topiqi gereksiz şeylerle meşgul etmek mantıklı olmaz...bnm ilerde 70-79 topiqi qeyik versiyonu adı altında bir topik açma isteqim var...ama önce hedefe ulaşıp başarı hikayemi yazmak istiyorum...sonrasında geyik versiyonumuzda istediqimiz gibi konuşup zaman geçiririz....
ben kactim canlarim annem cagriyo onunda 1-2 haftasi kaldi hacca gitcekler özlem gidereyim biraz 4 hafta yok
allahin izniyle hayirlisiyla gitsin gelsinler isallah
ben çıkıyorum kızlar iyiakşamlar ...
deryaa nerde kaldın bu akşam cnm yaaa....
seherimmm demin aşada gördüm seni aa kaçıp gittin iyi bir sopa lazım sana
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Meltemdmc [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 6.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Belenay [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] Barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] Monarosa [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Papatyam [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.1 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 11.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] Mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 62.0 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 24.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] seanmph [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 10.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 19.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] mavigoz [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] tuğbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 61.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 16.900 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] .0. [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] mektup [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] .0. [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 24.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR][/TABLE]
Birincimiz meltemdmc arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan naf--musice--deryaak--ztar--ms22--silwerpowder--iden arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
charm--mektupp arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..
erginsena arkadaşımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
DÜZENLEYEN TOPİĞİN NESİDİR BİLİNMEYEN DİLEK'TEN :119:
canım allah gönlüne göre versin boyun kaç
evet ama bizimkiler bensiz sofraya oturmazlar sohbeti seviyoruz oda en güzel sofrada oluyo
çok güzel olur
bizim içinde dua etsinler inşallah bizede nasip olur oraları ziyaret etmek
ben geldüm çıkmayın guuuu
slm kızlar ben geldim çok yorgunum.
sabah bir açma yedim(
yeşil çayımı içtim
öğle çeyrek ekmek tavuk döner 1 ayran
akşam
yarım kase yayla çorba
3-4 kaşık yeşil salata 1 dilim ekmek yedim
bugünlük menüm böle
gün içinde neskafe ve çay içtim kaç tane içtim hatırlamıyorum 2 neskafe 2 çay sanırım çay 3 te olabilir ama tatlandırıcı kullanıyorum o daimii .şeker yokk
şimdi gidip 2-3 parça ütümü yapıp kızı yatırıcam sonra yarınki kıyafetlerimi hazırlayıp yatıcam ancak dinlenirim.ayaklarım ağrıyo bugün çok koşturdum şirket içinde düzen sağlamak için koşturmaktan ayaklarım ağrıyo platform toğuklarıda giymiştim bugün gel git baya yoruldum. offf sızlıyo ayaklarım valla bugün en az 500 gr vermediysm oynamıyorum yaaa
yazın gören herkes böyle kaldıtanıymayanlar bile oldu...ama artık onlarda alıştı bnede alıştım yeni görüntüme..koçişe diyorum tatilde çekildiqimiz resimleri yükle diye hep erteliyor..90 kiloluk halimle 72 kiloluk halim var..dur ekliyim cnm..
Eki Görüntüle 270818 Eki Görüntüle 270819
kilo verip hedeflerimize ulaştıqımız zaman bu topiqi gereksiz şeylerle meşgul etmek mantıklı olmaz...bnm ilerde 70-79 topiqi qeyik versiyonu adı altında bir topik açma isteqim var...ama önce hedefe ulaşıp başarı hikayemi yazmak istiyorum...sonrasında geyik versiyonumuzda istediqimiz gibi konuşup zaman geçiririz....
o ses türkiye var cok güzel yarisma ona bakayim arada gelirim
hoşgeldinSelam ben geldim uzun zamandir takip edemedim :26: zaten yeni katilmistim size 3 haftada 4 kilo verdim :26: simdi daha dikkatli olmam lazim
Sabah:
Yarım simit,
1 bardak şekersiz siyah çay
Ara:
7 otlu çay
Öğle:
1 bardak domatesli çabuk çorba
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
1 kase k-flakes
0.1 yağlı 2 yk süt
Ara:
1 bardak form çayı
hoşgeldin
yafluuuu...hani sebzen proteinin vede kalsiyumun...böyle yaparsan meton bozulur aşkitom veremezsin...kahvaltını tam yapıp sasece akşam k flakesini ye...öğlenide es geçmişsin bari ızgara yada sebze yeseydin kuşum
kizlar size bir siirimi vereyimben genc kizken mustafa sandal a hayrandim:89: hani genc kizken ünlü birine hayran kalirsiniz ya benimde platonik askim mustafa sandal di simdi yarismada görüyom da kiz murat boz a gitti ben olsam mustafa sandal a giderdim demeden edemedim
gencliyim geldi aklima :97:ankarada konser vermisdin yillar önce gidemedim diye iki gün aglamisdim
Ahh ablaacımm ahh üşengeçliğimden hep.
Sabah üşendim bişeyler hazırlamaya.
Akşam yesem iyicene sapıtcaktım.
Yarın güzel tostumu yapcam, kahvaltılıklarımı hazırlıycam.
Öğlende kıymalı bezelye + yoğurt götürcem.
Akşam k-flakes yerim gene.
Bugün işyerinde kuru fasulye+pilav vardı o yüzden çıkmadım.
Sipariş edeceğimde bi yer yok maalesef işe yakın
Ne geliyosa başıma üşengeçlikten geliyor
yüzlerini görmüyorlar ya cok hos olmus yoksa bende sevmiyom öyle sarki yarismalarini pek
Ablamlarda ben küçükken bayılırlardı mustiye
Programı izlemedim bana şarkı yarışmaları tırt geliyor.
Ne biliyim ne kadar Acun sunsa da izleyebileceğimi sanmıyorum.
Ama senin gençlik aşkın varsa o başka
Ahh ablaacımm ahh üşengeçliğimden hep.
Sabah üşendim bişeyler hazırlamaya.
Akşam yesem iyicene sapıtcaktım.
Yarın güzel tostumu yapcam, kahvaltılıklarımı hazırlıycam.
Öğlende kıymalı bezelye + yoğurt götürcem.
Akşam k-flakes yerim gene.
Bugün işyerinde kuru fasulye+pilav vardı o yüzden çıkmadım.
Sipariş edeceğimde bi yer yok maalesef işe yakın
Ne geliyosa başıma üşengeçlikten geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?