o üsengenclik bende de var fistik hele isyerinde:78: ama bende toparliycam isallah
yüzlerini görmüyorlar ya cok hos olmus yoksa bende sevmiyom öyle sarki yarismalarini pek
birde genclik aski var dogru
yarınki menün mükemmelmiş,uygularsan güzel olucak tatlım...sabahın haricindede ekmek yeme çünkü tost yiyeceksin
Menüyü başttan ayarlayıp akşamdan halledince sorun olmuyor.
Biliyorsun geçen hafta sadece 4 gün sağlıklı beslenerek 600 gram verdim.
Gene başlıyorum yarın öğlene bezelyemi alıcam tabi ki yoğurdumu da
Ya yoğurda bayılıyorum geçen 550 gram yazdım dedim biri şaşırmıştı.
1 kilo versen yerim hatta günde 1 kilodan da fazla yerimde tutuyorum kendimi
Ablam diyo ki sen hamile olsan dişlerine bişeycik olmaz
Nyese anlaşılan benimle muhattap olan kimseler yok , iyi geceler hepinize
benim küçük oğlum senin gibi ablası...önüne 1 kiloluk yoğurdu koy yer kalkar,2 kilo koy gene yer...çocuk çukulata,dondurma,çerez,fast food,yaş pasta ,kola fanta ,ekmek arası şeyler asla yemiyor...ona tencere yemeği yapacaksın,sebze pişireceksin ,etide sadece köfte ve biftek olarak yer ,balık hastasıdır,tavuğu ucundan yer...bazen diyorum büyük oğlumuda ben doğurdum ama iki çocuk bu kadarmı farklı olur...ne alaka abla diyebilirsin bende bilmiyom yazmak geldi içimden
Menüyü başttan ayarlayıp akşamdan halledince sorun olmuyor.
Biliyorsun geçen hafta sadece 4 gün sağlıklı beslenerek 600 gram verdim.
Gene başlıyorum yarın öğlene bezelyemi alıcam tabi ki yoğurdumu da
Ya yoğurda bayılıyorum geçen 550 gram yazdım dedim biri şaşırmıştı.
1 kilo versen yerim hatta günde 1 kilodan da fazla yerimde tutuyorum kendimi
Ablam diyo ki sen hamile olsan dişlerine bişeycik olmaz
Nyese anlaşılan benimle muhattap olan kimseler yok , iyi geceler hepinize
iyi geceler deryacim tatli rüyalar :92:kızlar ben kaçıyorum...daha saçlarımı kurutucam ve yatıcam...malum sabah kahvaltı faslı var erken kalkıcam...byyyyyyyyyyyy
beslenmene dikkat edersen hamileliqinde kilo almazsın cnm...ben her iki doqumumdada 6 kilo almıştım...
canim ben menülere yorum yapmadigim icin yazmadim yanlis yorum yapmim diye yolun basindayim benama bak senin sevdiceginin adinin yasin oldugunu aklimda tuttum niye diye sor benim esimin adi da yasin de ondan
dilek nereye gittin giisende birakdin beni :84::84:
evet dogru söylüyon fistik öncden ayarlaman lazimne güzel yogurt ne kadar faydali bir besin afferim fistik sana hamis oldugunda da problem yasamasin dis ile ilgili ablana hakk veriyorum
canim ben menülere yorum yapmadigim icin yazmadim yanlis yorum yapmim diye yolun basindayim benama bak senin sevdiceginin adinin yasin oldugunu aklimda tuttum niye diye sor benim esimin adi da yasin de ondan
iyi geceler deryacim tatli rüyalar :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?