70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o üsengenclik bende de var fistik hele isyerinde :78: ama bende toparliycam isallah
yüzlerini görmüyorlar ya cok hos olmus yoksa bende sevmiyom öyle sarki yarismalarini pek
birde genclik aski var dogru

Menüyü başttan ayarlayıp akşamdan halledince sorun olmuyor.
Biliyorsun geçen hafta sadece 4 gün sağlıklı beslenerek 600 gram verdim.
Gene başlıyorum yarın öğlene bezelyemi alıcam tabi ki yoğurdumu da
Ya yoğurda bayılıyorum geçen 550 gram yazdım dedim biri şaşırmıştı.
1 kilo versen yerim hatta günde 1 kilodan da fazla yerimde tutuyorum kendimi
Ablam diyo ki sen hamile olsan dişlerine bişeycik olmaz

yarınki menün mükemmelmiş,uygularsan güzel olucak tatlım...sabahın haricindede ekmek yeme çünkü tost yiyeceksin

Yok abla yemeğin yanında öyle ekmek aramam ben.
Ama sabah kahvaltı da yemek iyi oluyor 1 e kadar hiç acıkmıyorum.
Öğlen sadece bezelye+yoğurt.
Kaba koydum bilee
Sabah totoyu kaldırıp tost yapcam sadece

benim küçük oğlum senin gibi ablası...önüne 1 kiloluk yoğurdu koy yer kalkar,2 kilo koy gene yer...çocuk çukulata,dondurma,çerez,fast food,yaş pasta ,kola fanta ,ekmek arası şeyler asla yemiyor...ona tencere yemeği yapacaksın,sebze pişireceksin ,etide sadece köfte ve biftek olarak yer ,balık hastasıdır,tavuğu ucundan yer...bazen diyorum büyük oğlumuda ben doğurdum ama iki çocuk bu kadarmı farklı olur...ne alaka abla diyebilirsin bende bilmiyom yazmak geldi içimden

Nyese anlaşılan benimle muhattap olan kimseler yok , iyi geceler hepinize

ben açtığımda çevirim dışıydın yafluuu...nerdeydinki görmedim,bende konuşucak insan bekliyordum kızlar teker teker geldi sohbete başlamıştık seni görmedim be aşkitom...kusura bakma gönülde koyma hakketten görmedim...

Ne güzel ama sağlıklı beslenmesi.. Sağlıksız beslenmesindense sen tencere tencere yemek yaparsın zaten
Senin bu saydıklarını millet zorla cocugunun agzına tıkıyor
Yok abla içimizden ne geliyorsa yazıyoruz işte Hiç öyle şey olur muuu :))

kızlar ben kaçıyorum...daha saçlarımı kurutucam ve yatıcam...malum sabah kahvaltı faslı var erken kalkıcam...byyyyyyyyyyyy

evet dogru söylüyon fistik öncden ayarlaman lazim ne güzel yogurt ne kadar faydali bir besin afferim fistik sana hamis oldugunda da problem yasamasin dis ile ilgili ablana hakk veriyorum

Nyese anlaşılan benimle muhattap olan kimseler yok , iyi geceler hepinize

canim ben menülere yorum yapmadigim icin yazmadim yanlis yorum yapmim diye yolun basindayim ben ama bak senin sevdiceginin adinin yasin oldugunu aklimda tuttum niye diye sor benim esimin adi da yasin de ondan

kızlar ben kaçıyorum...daha saçlarımı kurutucam ve yatıcam...malum sabah kahvaltı faslı var erken kalkıcam...byyyyyyyyyyyy
iyi geceler deryacim tatli rüyalar :92:

nereye gittiniz topikde kaldim yanliz ne güzel cocugu da uyutum oturmusdum :84::84::84:
yarin esim izinliymis yarin giremem gelin biraz konusak
bugün suaenvar i gördüm topikde naptin canim tedavi sonuclandimi merak ettim seni
serpi semsi niye gelmiyon artik nerelerdesin :44:
yarimm yurtda iyi vakit geciryorsundur umarim
zeynepberat zeynepcimm nerdesin ortimm ya bi ses ver
kdr canim senlen de dek gelemedik iki sohbet etmeye
belenay 2-3 ay oldumu canim ya :26:
daha da unuttugum vardir kusura bakmayin unutkanlik var simdilik aklima gelenleri yazdim
green4 yesimcimm sen nerelerdesin :26:

kızlaaaaarrrrrrrrrr
sizi çok özledimmmmmmm
qünlerdir kk ya qiremiyorumm
internetimde sorun vardı bağlantım kopuyodu
msnye falanda qiremiyodum
kilo bildirirmimi bile yapamadım of yaa
qaliba düzeldi az önce denedim ve msnmede
kkyada girebildim inşallah yine öle olmaz
benim kocis buqün izin yaptı
yarında izinli işe qitmicek ama yinede fırsat bulduğum ilk anda uğricam
iyi qeceler...

beslenmene dikkat edersen hamileliqinde kilo almazsın cnm...ben her iki doqumumdada 6 kilo almıştım...

inanmiyorumm.. nasil becerdin sena abla yaaa. bende bebek istiyorum da.. su anda da 10 kilo fazlaligim var. korkuyorum hamileyken iyice siserim diye ama esim cok istiyor bebek. bende istiyorum aslinda. o yuzden de bebege kadar ( insaallah ) zayiflamaya calisiyorum.. nasil becerdin ya 6 kilo almayi

kızlar çoooook baydım içim sklıo acaba regl öncesi diemiii
blkide spora gidemedim diedir. hiç bişi yapasım yok ya drslr duruo

kızlar hepimiz istedigimz kiloya glnce bi blsma ayarlayalmmı çok güzl olr hem süpriz olur yeni görüntülerimiz :))

kızlar beni böyle bi skntı bi mutsuzlk kapladı ya ve bn burdayken herks uyuyo oluo onn için kimseyle sohbet edemiorm offf ((
bi anda motivasyon düşüklügü geldi bide böle dersler youn olnca insn iyice sklr ya hani 4 gündür tatilz sporada gidemiorm zaten öle içim karardı bya

Günaydııınnn kısssçeleerrr.
Gene uyuyakalmayı başardımmm.
Ammaa dünden hazırladığım için bugün aç kalmıcam.
Gözümü açar açmaz tost yapmalıyım dedim ve hemen tostumu yaptım
Hepimize güzel bir gün olsun

canim ben menülere yorum yapmadigim icin yazmadim yanlis yorum yapmim diye yolun basindayim ben ama bak senin sevdiceginin adinin yasin oldugunu aklimda tuttum niye diye sor benim esimin adi da yasin de ondan

Şeyy ben benim yasinimi çok seviyoyyum :78:

Kızlar ben yine yürüyüşe gidemedim ve bugn okulda ne yicem bilmiyorum , evde buzdolabı bomboş kepekli ekmek götürcem okula , bari ona sandviç yapsınlar bana Umarım bugünü güzel tamamlarım , öptüm herkesi , akşam görüşürüz

dilek nereye gittin gii sende birakdin beni :84::84:

Uykum gelmişti kaçmıştım canım sen yazmıyon diye dedim tv izliyor herhalde.
Malum musti

İnşaallah sorun yaşamam çok zor diğer türlü.
Hiç bıkmam sanırım yoğurttan
Sen gündüzleri hala okuyucusun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…