70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi diyelim iyi olalım canım..

kız sakın paylasma oyle resım fılan, zorla tıksındırıceksınız benı, valla tavuk olmazsa hayatımda ac kalırım ben, ne yıyecegımı sapıtırım vallaaa tavuk butu fılan tamam da bacak fılan gırınce araya olmuyooo ya:26:

tamam canim artik but derim bilemedim kanat yazsam deyil but da orta tarafi sandim :97:

Yok be şaka yaptım bende tavuk severim. Tavuk olmasa halimiz harap zati.
Boşver sen bacağı
Hep iyi ol canım ne olursa olsun zamanla geçiyor zaten.
Dertler de bizim için mutluluklarda

Günayddıınnn hatunceleeerr.....

Bugun -500 olmusum.. ama tabı bıldırım kılosundan değil... 73.5 den...
Pazara gidicem.. orda çok sevdiğim bir tavuk dönerci var her gidişimde yerim... anam bugun napam ben... :83:

ben de bu aksama o döne döne pılen tavukardan almayı düşünüyodum da bacak macak derken tavuga bakış açımı deıstırdıler en ıyısı eve gıdınce pırasa yapayım ben

iki tan ekayısılı form ıcmısın bagırsakların ne alemdeydı ben tuvalete cıkamadıgımda içiyorum bı tane bana yetıo o, ıkı tane ıcsem bı gunde tuvalatten cıkama o aksam herhalde

formların ıcınde o kayısılı guzel bencede, ben gecen sefer degısıklı yapayım dıye mısır püskullu olanını aldım ama tadına alısamadım:26: gercı saglıklı beslencem dıye ne tatlara alıstım buna da alısırım herhalde zamanla

Günaydınnn ekmeksiz yesen yanında da ayran

günaydın kızlarrrrrrrrrr kız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:

günaydın kızlarrrrrrrrrr kız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:

Günaydıınn...
Benimde eşim işten gelince yemek yedi yanına birde sucuklu yumurta yapıp yedı bır guzel kokutur zaten her zaman kı gıbı...
Sucuklu yumurtayı sevmeme ragmen canımı cektırdı... bende bu sabah kendıme yaptım yagsız yedim valla....

tamam canim artik but derim bilemedim kanat yazsam deyil but da orta tarafi sandim :97:

aaa üzülme ama senı üzmek ıcın solemedım güldüm zaten okuyunca ben de

Yok be şaka yaptım bende tavuk severim. Tavuk olmasa halimiz harap zati.
Boşver sen bacağı
Hep iyi ol canım ne olursa olsun zamanla geçiyor zaten.
Dertler de bizim için mutluluklarda

dogru soyluyosun canım da, bazen işte burama kadar gelıyo dıycemde nereme kadar sen goremıycen

Bizimde vardı ufak tefek deee bozuldu.
Allah'tan buzdolabımız var yoksa halim harap olurdu.
Bi ara bozuldu o dönem çubukla yaşadım ger-düş bilir

he valla cubuk yıyerek cubuk gıbı olacagını zannettı mywıshımmm dogru yolu buldu neysekı artıkkk

ye canım tavuk döner bısı olmaz herhalde ekmek içiolmadıkca, tabakta porsıyon ye, yanına da salata ayran tamam işte, süper bı öğün

Günaydın Charmm
Ger-düşle, Naf zaten ekmeksiz yee demişler bana bişi kalmamış

Oyy kıyamammmm ortimeeeeeeee
Helal olsun ve tebriklerrrr bunun ödülünü cuma tartıda alıcaksınn merak etmeee

Çıbık olamayacağımın farkına varınca böyle yememe geri döndüm
Ger-düş saolsun bıkmadan usanmadan uyardı

Benim canım ekmekli çekmişti ondan şeyetmiştim ekmeksiz tabi yerimde.. :78::78:
Neyse kaşınmıyım ekmekli olmaz....

yağsız sorun yok öğlen akşam dengelersin cnm afiyet olsun cnm

umarım görürüm cnm tartıda karşılığını

gunaydın bajılarrrrrrrr
yaf herkes kilo verio ben +200 gr cıktım bu sabah. bi yerde yanlıslık var ama :86:

günaydın cnm gece geç saatte bitki çayı içtiysen su tutar vucudun wc ye çıkamadıysan ondanda olur cnm

Benim canım ekmekli çekmişti ondan şeyetmiştim ekmeksiz tabi yerimde.. :78::78:
Neyse kaşınmıyım ekmekli olmaz....

hadi dün sulu yemeklerin yanında ekmek ıstıyo canım dedın, onu anlarım da ee döner bu porsıyon yeme secenegın var, bence ekmek arası yeme, baya ekmek oluyo yanı o yazık olur verdıgın o 500 grama da:26:

ama illa yıyecem dıye tuturursan ince tek bi lavasa sardır dürüm yaptır, yada porsıyon halınde al eve getır, evde salata yap içine kat tavuk ızgara salata gıbı ye yanında ayranla ya da evde lavasa kendın sar yogurtla filan ye, aklıma gelen alternatıfler bunlar:26: evde ısıtırsın tekrardan teflonda ya da mıkrodalgada :26:

yok gııı ondan deil
biraz fazla yedim aksam ondan sanırım

aaay herkesın sayfaısnın ıkı yanıdna Hadise cıkıyo mu, sol yanımda Hadisenın bacakalrı, sağ yanımda poposu daral geldı bana valaaaaa ortada sayfa sıkımıs, alttakı ıfadelerın yerı oynamış dağılınnn uleyyyyyynnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…