70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ya senıde sıkıntıya soktum...
Yok tamam yemıcem ekmekle acıkırsam ekmeksız yıcem ayranla, acıkmazsam eve gelıp fırında tavuk yapıcaktım zaten...
Saolasın tatlım...

gunaydın bajılarrrrrrrr
yaf herkes kilo verio ben +200 gr cıktım bu sabah. bi yerde yanlıslık var ama :86:
günaydın cnm gece geç saatte bitki çayı içtiysen su tutar vucudun wc ye çıkamadıysan ondanda olur cnm
yok gııı ondan deil
biraz fazla yedim aksam ondan sanırım

Alt alta kopyaladım bilerek alıntıları.
Bukettt nerde bi hata yaptım demişsin
Ortimde masum masum cevaplamış.
Sonra yediğini itiraf etmişsin
Sende biliyonda bizi oyalıyon he

Evet sınır oldum bende yazmaya yer kalmayacak neredeyse reklamdan... ıfadeler her zamankı yerınden kaymıs bende zor buluyorum...

tamam üzülmem

Benim canım ekmekli çekmişti ondan şeyetmiştim ekmeksiz tabi yerimde.. :78::78:
Neyse kaşınmıyım ekmekli olmaz....

:18:sen yine ekmesiz ye charmcim bak negüzel eksi cikmissin

günaydın kızlarrrrrrrrrr kız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:

makarna delisiyim bundan sonra gördügüm yerde kacacam uzaklasacam yanindan

gunaydın bajılarrrrrrrr
yaf herkes kilo verio ben +200 gr cıktım bu sabah. bi yerde yanlıslık var ama :86:
günaydin su toplanmisdir ödem falan

Evet sınır oldum bende yazmaya yer kalmayacak neredeyse reklamdan... ıfadeler her zamankı yerınden kaymıs bende zor buluyorum...

bırılerı ceksın şu hadısenın poposunu gozumun onunden

Canım ya senıde sıkıntıya soktum...
Yok tamam yemıcem ekmekle acıkırsam ekmeksız yıcem ayranla, acıkmazsam eve gelıp fırında tavuk yapıcaktım zaten...
Saolasın tatlım...

ni demek aşkolsun, ateste pısen tavuk dönerden kacmanı gerektırecek bı durum yok bence yeterkı ekmekten kac

Alt alta kopyaladım bilerek alıntıları.
Bukettt nerde bi hata yaptım demişsin
Ortimde masum masum cevaplamış.
Sonra yediğini itiraf etmişsin
Sende biliyonda bizi oyalıyon he

Bu arada menülerimin altına yazmayı unutuyorum.
Günde 3-3.5 litre su 2-3 fincanda bitki çayı tüketiyorum.
Bunlarında etkisi çok bence
Diceksiniz 73.4 sün sus bil haddini
Ama 86dan düştü bu bünye
Normalde günde 1 bardak su bile unutan bi insandım ben.

döne döne döndümü midende tavukbenimde hep canım çeker mis kokar ama çokta tuzsuz yavan olur içi
solucan jelibonmu
sabah selahattin dönmez diye adam var ya diyetisyen..10tane tok tutan yiyecekelri saydı tavukta vardı arasında
günaydın kızlarrrrrrrrrr kız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:
ayyy bekarkene kanımız hızlı akarkene ne yerdik ben,kızkardeşim,teyzemin kızı geceleri aklınca tek fantazimizdibolsalçalı acılı...çene çalmaktan erirdide gülmektende
nasıle vlendim kilo aldım makarnayı bırak gece gündüz bile bitabaktan fazla yemiyordum taaa kiiiii 1ay önce ankardayken evin son numarası üniversiteye gidecekti gece makarna istedi benim şişko kızkrdeşimde kalktı yaptı muhabbet o kadar güzeldiki yedim valla...gülerken erittik bile...
hatta makarnayla ilgili videolara baktık nasıl yenceğini tabi gece 3ten bahsetmiyodu azyağlı bol salçalı yaptık bide yoğurt kalori düşsün diyeee

kimse sana öyle bişey diyemez dedirtmemde

ben de su ıcmeyı unutmayan ınsanlara gıpta edıyorum, ıcmesem aklıma gelmez yanı :26: bana da hatırlatın arada suyu ya, masama koyuyorum ben de aklımdan cıkmasın dıye, ama oyle 3 lıtreyı bulması mumkun deıl nası ıcıyosun oyleee :26: bıberon gıbı sureklı agzımda olması gerekır ozmn benım su sısesının, bı içişte yudum yudum mu yoksa bardak seklınde mı ıcıyosun :26:

hadı bana su ıcme teknıklerı verın

buarada selammm
offf gece 2de yattım eve anca geldik mantı bükmeden tanm 22 kilo mantı yapıldı yani 2 gece gittiğimizin toplamı birgecede yapıldı ekipte kaabalıktı...
sabah eşimi aç gönderdimyine aksilişk bugünde dersi 7.30taydı sonrada uydum yorulmuşumj kalktım mis kahvaltımı yaptım....
buarada eşim salonda iyi çeker diye bizim kocabaş eski bilgisayarı odadan buraya taşımış ben yokken akşam süpperde çekiyor valla salon dağınık olur diye istemiyordum ama kocacım ben size rahat ulaşayım diyemi yaptı acaba

pelinn hamarat gelinnnn
üzüm var evde hani kokulu siyah üzümlerden komşu bahçeden verdi...onları nasıl kaynattın???*

pelinn hamarat gelinnnn
üzüm var evde hani kokulu siyah üzümlerden komşu bahçeden verdi...onları nasıl kaynattın???*

anaaaaaaam bırı bana mutfakla ılgılı danıştı, wuhuuuuuuuuu havalnadım bı an

ay canım uydurmasyon benımki, mürdüm erikleri cok yumusamıstı ve cok tatlılardı, netten 10 bardak suyu 2 bardak sekerle karıstırın dıyolardı kaynayınca da erıklerı atın yazmıslar, ben bızım erıkler zaten tatlı dıye 15 bardak fılan su koydum ona 2 bardak cıvarı seker koydum, kociş boyle tadını begendı.. üzümü de aynı sekıl yaptım, yıne 15 bardak su ama bu defa 1.5 su bardagı seker koydum fazla tatlı olmasın, meyvenın tadı gelsın dıye :26: o kadarcık yanı, dedım ya uydurmasyon bısıler işte maksat evde zıyan olmasınlar

ama yıne de enı de hamarayt bı gelın olarak gorup fıkrımı aldıgın ıcın saoll ama emınım sen zaten daha guzellerını yaparsın

selam hanımlar, yine bi kilo verme macerasına başladım, hadi bakalım hakkımda hayırlısı :) daha önce de çocuklarımın doğumlarında azmedip vermiştim kiloları, zaman içinde toparlamışım . topiklere bakayım derken kendim olmuşum topik :) bugünden başlayalım bakalım kaç kilo verebilicem ?

kimse sana öyle bişey diyemez dedirtmemde

Ayy ayyy yiriimmmmm seniiiii
Daha önümde çok yolum varya ukalalık etmiyim dedim canım benim

Şimdiiiii başlıyorum hazır mısın?
Sabah işe geliyorum. Şu sürahimi dolduruyorum.

Kahvaltı etmeden 2 bardak uzun ince bardak (cappy limonata bardağım ) dolduruyorum ve dikiyorum arka arkaya kafaya.
Ben normalde de yudum yudum su içmem canım.
1 bardak dikiyorum kafaya susayınca tekrar dikiyorum.
Bitki çayları beni susatıyor senin miden sevmiyor ama yeşilçay cidden çok susatıyor.
Bide masanda sürahin olsun bide sevdiğin bi bardak.
Ben sürekli bardak değiştiririm.
Şu an çekmecemde 7 tane falan fincan var
Eğlenceli şeyler alıyorum hoşuma gidiyor aynı bardaktan içince sürekli sıkılıyorum.
Bilmem aydınlatabildim mi

Bi gün mantı yemege gelcem sana he
Mantı büktüm diyince bende burda bükülüyorum
Hemen gözümün önünde bol yoğurtlu üstü soslu yanında buz gibi kola görüntüsü geliyor

hmmmm bardak bardak ıcıyosun sen, ben normalde su şişesi koyuyorum 1 ya da 1.5 litrelik ondan dıkıp kafama ıcıyorum:26: bıtınce tekrar dolduruyorum ama ıkıncı sıse hıc bıtmıyo :26:

ama gecenlerde ben de bardakla ıctım ozmn daha cok ıcıyodum, bardaga gerı döneyim ben bari boyle olmuo :26:

Bende şişeyle içerdim ama çok içilmiyor dediğin gibi sürahi+bardak bence
Bu gösterdiğim sürahi 1.5 litre canım.
Bide uzun bi bardak alırsan daha çabuk bitirirsin

AHH CANIM EBNİM BENDE yemiyorum satmak iöçin yapıyoruz kermeste,fakir öğrenciler için...sanada göndereyim burdan haftada bigün öğlen yersin bir porsiyon nolcek sabah ekmek yemezsin v.s...bunuda yiyeceksin daha bigün mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…