hadi dün sulu yemeklerin yanında ekmek ıstıyo canım dedın, onu anlarım da ee döner bu porsıyon yeme secenegın var, bence ekmek arası yeme, baya ekmek oluyo yanı o yazık olur verdıgın o 500 grama da:26:
ama illa yıyecem dıye tuturursan ince tek bi lavasa sardır dürüm yaptır, yada porsıyon halınde al eve getır, evde salata yap içine kat tavuk ızgara salata gıbı ye yanında ayranla ya da evde lavasa kendın sar yogurtla filan ye, aklıma gelen alternatıfler bunlar:26: evde ısıtırsın tekrardan teflonda ya da mıkrodalgada :26:
gunaydın bajılarrrrrrrr
yaf herkes kilo verio ben +200 gr cıktım bu sabah. bi yerde yanlıslık var ama:86:
günaydın cnm gece geç saatte bitki çayı içtiysen su tutar vucudun wc ye çıkamadıysan ondanda olur cnm
yok gııı ondan deil
biraz fazla yedim aksam ondan sanırım
aaay herkesın sayfaısnın ıkı yanıdna Hadise cıkıyo mu, sol yanımda Hadisenın bacakalrı, sağ yanımda poposu daral geldı bana valaaaaaortada sayfa sıkımıs, alttakı ıfadelerın yerı oynamış dağılınnn uleyyyyyynnnnn
tamam üzülmemaaa üzülme ama senı üzmek ıcın solemedımgüldüm zaten okuyunca ben de
dogru soyluyosun canım da, bazen işte burama kadar gelıyo dıycemde nereme kadar sen goremıycen
he valla cubuk yıyerek cubuk gıbı olacagını zannettı mywıshımmmdogru yolu buldu neysekı artıkkk
ye canım tavuk döner bısı olmaz herhalde ekmek içiolmadıkca, tabakta porsıyon ye, yanına da salata ayran tamam işte, süper bı öğün
Benim canım ekmekli çekmişti ondan şeyetmiştim ekmeksiz tabi yerimde.. :78::78:
Neyse kaşınmıyım ekmekli olmaz....
:18:sen yine ekmesiz ye charmcim bak negüzel eksi cikmissinGünayddıınnn hatunceleeerr.....
Bugun -500 olmusum.. ama tabı bıldırım kılosundan değil... 73.5 den...
Pazara gidicem.. orda çok sevdiğim bir tavuk dönerci var her gidişimde yerim... anam bugun napam ben...:83:
günaydın kızlarrrrrrrrrrkız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:
günaydingunaydın bajılarrrrrrrr
yaf herkes kilo verio ben +200 gr cıktım bu sabah. bi yerde yanlıslık var ama:86:
Alt alta kopyaladım bilerek alıntıları.
Bukettt nerde bi hata yaptım demişsin
Ortimde masum masum cevaplamış.
Sonra yediğini itiraf etmişsin
Sende biliyonda bizi oyalıyon he
tamam üzülmem
:18:sen yine ekmesiz ye charmcim bak negüzel eksi cikmissin
makarna delisiyim bundan sonra gördügüm yerde kacacam uzaklasacam yanindan
günaydinsu toplanmisdir ödem falan
Evet sınır oldum bende yazmaya yer kalmayacak neredeyse reklamdan...ıfadeler her zamankı yerınden kaymıs bende zor buluyorum...
Canım ya senıde sıkıntıya soktum...
Yok tamam yemıcem ekmekle acıkırsam ekmeksız yıcem ayranla, acıkmazsam eve gelıp fırında tavuk yapıcaktım zaten...
Saolasın tatlım...
Alt alta kopyaladım bilerek alıntıları.
Bukettt nerde bi hata yaptım demişsin
Ortimde masum masum cevaplamış.
Sonra yediğini itiraf etmişsin
Sende biliyonda bizi oyalıyon he
döne döne döndümü midende tavuk10.10.2011
Sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 tavada yumurta
1 tane sosis
1 kk peynir
4 siyah zeytin
salatalık
Doğadan kayısılı form çayı ( Sena abla tavsiye etmişti tadı çok güzel )
Ara
1 tane erik (mor eriklerden)
1 litre su
Limonlu beşibiyerde çayı
Öğle
Haşlanmış kabak
yoğurt
doğadan kayısılı form çayı (pek sevdim)
1 litre su
Ara
10 tane fındık
az kuru üzüm
limonlu yeşil çay
1 litre su
Akşam
Döne döne pişen tavuklardan yedim : )))))))
bitki çayı
Öhömm :82: bide orti kusura bakma 2 tane solucan jelibonlardan yedim :97: çok seviyorum kendimi zor tutuyorum yememek için :97:
sabah selahattin dönmez diye adam var ya diyetisyen..10tane tok tutan yiyecekelri saydı tavukta vardı arasındaiyi diyelim iyi olalım canım..
kız sakın paylasma oyle resım fılan, zorla tıksındırıceksınız benı, valla tavuk olmazsa hayatımda ac kalırım ben, ne yıyecegımı sapıtırım vallaaatavuk butu fılan tamam da bacak fılan gırınce araya olmuyooo ya:26:
ayyy bekarkene kanımız hızlı akarkene ne yerdik ben,kızkardeşim,teyzemin kızı geceleri aklınca tek fantazimizdigünaydın kızlarrrrrrrrrrkız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:
Bu arada menülerimin altına yazmayı unutuyorum.
Günde 3-3.5 litre su 2-3 fincanda bitki çayı tüketiyorum.
Bunlarında etkisi çok bence
Diceksiniz 73.4 sün sus bil haddini
Ama 86dan düştü bu bünye
Normalde günde 1 bardak su bile unutan bi insandım ben.
Bu arada menülerimin altına yazmayı unutuyorum.
Günde 3-3.5 litre su 2-3 fincanda bitki çayı tüketiyorum.
Bunlarında etkisi çok bence
Diceksiniz 73.4 sün sus bil haddini
Ama 86dan düştü bu bünye
Normalde günde 1 bardak su bile unutan bi insandım ben.
pelinn hamarat gelinnnn
üzüm var evde hani kokulu siyah üzümlerden komşu bahçeden verdi...onları nasıl kaynattın???*
kimse sana öyle bişey diyemez dedirtmemde
ben de su ıcmeyı unutmayan ınsanlara gıpta edıyorum, ıcmesem aklıma gelmez yanı :26: bana da hatırlatın arada suyu ya, masama koyuyorum ben de aklımdan cıkmasın dıye, ama oyle 3 lıtreyı bulması mumkun deıl nası ıcıyosun oyleee :26: bıberon gıbı sureklı agzımda olması gerekır ozmn benım su sısesının, bı içişte yudum yudum mu yoksa bardak seklınde mı ıcıyosun :26:
hadı bana su ıcme teknıklerı verın
buarada selammm
offf gece 2de yattım eve anca geldik mantı bükmeden tanm 22 kilo mantı yapıldı yani 2 gece gittiğimizin toplamı birgecede yapıldı ekipte kaabalıktı...
sabah eşimi aç gönderdimyine aksilişk bugünde dersi 7.30taydı sonrada uydum yorulmuşumj kalktım mis kahvaltımı yaptım....
buarada eşim salonda iyi çeker diye bizim kocabaş eski bilgisayarı odadan buraya taşımış ben yokken akşam süpperde çekiyor valla salon dağınık olur diye istemiyordum ama kocacım ben size rahat ulaşayım diyemi yaptı acaba
Ayy ayyy yiriimmmmm seniiiii
Daha önümde çok yolum varya ukalalık etmiyim dedim canım benim
Şimdiiiii başlıyorum hazır mısın?
Sabah işe geliyorum. Şu sürahimi dolduruyorum.
Eki Görüntüle 271052
Kahvaltı etmeden 2 bardak uzun ince bardak (cappy limonata bardağım) dolduruyorum ve dikiyorum arka arkaya kafaya.
Ben normalde de yudum yudum su içmem canım.
1 bardak dikiyorum kafaya susayınca tekrar dikiyorum.
Bitki çayları beni susatıyor senin miden sevmiyor ama yeşilçay cidden çok susatıyor.
Bide masanda sürahin olsun bide sevdiğin bi bardak.
Ben sürekli bardak değiştiririm.
Şu an çekmecemde 7 tane falan fincan var
Eğlenceli şeyler alıyorum hoşuma gidiyor aynı bardaktan içince sürekli sıkılıyorum.
Bilmem aydınlatabildim mi
Bi gün mantı yemege gelcem sana he
Mantı büktüm diyince bende burda bükülüyorum
Hemen gözümün önünde bol yoğurtlu üstü soslu yanında buz gibi kola görüntüsü geliyor
hmmmm bardak bardak ıcıyosun sen, ben normalde su şişesi koyuyorum 1 ya da 1.5 litrelik ondan dıkıp kafama ıcıyorum:26: bıtınce tekrar dolduruyorum ama ıkıncı sıse hıc bıtmıyo :26:
ama gecenlerde ben de bardakla ıctım ozmn daha cok ıcıyodum, bardaga gerı döneyim ben bari boyle olmuo :26:
Ayy ayyy yiriimmmmm seniiiii
Daha önümde çok yolum varya ukalalık etmiyim dedim canım benim
estağfurullah ne ukalalığı...inmişin 80lerden azmı
Şimdiiiii başlıyorum hazır mısın?
Sabah işe geliyorum. Şu sürahimi dolduruyorum.
Eki Görüntüle 271052
Kahvaltı etmeden 2 bardak uzun ince bardak (cappy limonata bardağım) dolduruyorum ve dikiyorum arka arkaya kafaya.
Ben normalde de yudum yudum su içmem canım.
1 bardak dikiyorum kafaya susayınca tekrar dikiyorum.
Bitki çayları beni susatıyor senin miden sevmiyor ama yeşilçay cidden çok susatıyor.
Bide masanda sürahin olsun bide sevdiğin bi bardak.
Ben sürekli bardak değiştiririm.
Şu an çekmecemde 7 tane falan fincan var
Eğlenceli şeyler alıyorum hoşuma gidiyor aynı bardaktan içince sürekli sıkılıyorum.
Bilmem aydınlatabildim mi
çok güzel aydınlatmışsın aferin...
bende hayatım son 3yada 4 sene hariç susuz yaşıyordum cahillik çokt akbızlık çektim sıkldığım an kabız olurum kilo almamd aböyle başladı nişanlıyken eşim askere gitmişti aileler arsı problemler derken 57-58 gibi güzel kilodayken 62yle evlendim önlemde almazdım..
su canım istemezdi şimdi ebni görenler şaşıyoralr tatlı yemiyon tuzlu yemiyon nasıl susuyorsun diye vücut alıştı istiyor çantamda şişem hep olur..susuyoruma rtık yaşasın ve idrar yolu enfeksiyonunu aman nazar değmesin bunun sayesinde olmuyroum 2senedir ....
yaşasın SU İÇMEK
Bi gün mantı yemege gelcem sana he
Mantı büktüm diyince bende burda bükülüyorum
Hemen gözümün önünde bol yoğurtlu üstü soslu yanında buz gibi kola görüntüsü geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?