anaaaaaaam bırı bana mutfakla ılgılı danıştı, wuhuuuuuuuuu havalnadım bı an
ay canım uydurmasyon benımki, mürdüm erikleri cok yumusamıstı ve cok tatlılardı, netten 10 bardak suyu 2 bardak sekerle karıstırın dıyolardı kaynayınca da erıklerı atın yazmıslar, ben bızım erıkler zaten tatlı dıye 15 bardak fılan su koydum ona 2 bardak cıvarı seker koydum, kociş boyle tadını begendı.. üzümü de aynı sekıl yaptım, yıne 15 bardak su ama bu defa 1.5 su bardagı seker koydum fazla tatlı olmasın, meyvenın tadı gelsın dıye :26: o kadarcık yanı, dedım ya uydurmasyon bısıler işte maksat evde zıyan olmasınlar
ama yıne de enı de hamarayt bı gelın olarak gorup fıkrımı aldıgın ıcın saollama emınım sen zaten daha guzellerını yaparsın
Bende şişeyle içerdim ama çok içilmiyor dediğin gibi sürahi+bardak bence
Bu gösterdiğim sürahi 1.5 litre canım.
Bide uzun bi bardak alırsan daha çabuk bitirirsin
anaaaaaaam bırı bana mutfakla ılgılı danıştı, wuhuuuuuuuuu havalnadım bı an
ay canım uydurmasyon benımki, mürdüm erikleri cok yumusamıstı ve cok tatlılardı, netten 10 bardak suyu 2 bardak sekerle karıstırın dıyolardı kaynayınca da erıklerı atın yazmıslar, ben bızım erıkler zaten tatlı dıye 15 bardak fılan su koydum ona 2 bardak cıvarı seker koydum, kociş boyle tadını begendı.. üzümü de aynı sekıl yaptım, yıne 15 bardak su ama bu defa 1.5 su bardagı seker koydum fazla tatlı olmasın, meyvenın tadı gelsın dıye :26: o kadarcık yanı, dedım ya uydurmasyon bısıler işte maksat evde zıyan olmasınlar
ama yıne de enı de hamarayt bı gelın olarak gorup fıkrımı aldıgın ıcın saollama emınım sen zaten daha guzellerını yaparsın
Ayyy kızlarrrr
İşyerinden bi erk. arkadaş dedi ki Dilek bişey dicem yanlış anlama ama sen baya bayaa kilo verdin.
Ne yapıyorsun falan
Dalga geçme dedim ciddiyim falan dedi.
Bi arkadaşı var o da tombik demiş ki Dilek'e sorsana ne yapıyor bende uygulıyım.
Bi güldüm bitki çayı+su+akşam az yemek dedim
Diyo ki bi 10 kilo vermişsindir falan aynen dedim
Ay çok hoşumaaa gitttiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ayyy kızlarrrr
İşyerinden bi erk. arkadaş dedi ki Dilek bişey dicem yanlış anlama ama sen baya bayaa kilo verdin.
Ne yapıyorsun falan
Bi arkadaşı var o da tombik demiş ki Dilek'e sorsana ne yapıyor bende uygulıyım.
Ay çok hoşumaaa gitttiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
eee sen daha taze gelinsin hayatım biz 7.seneye girdik yani...içinde istek olunca sende 7senede çok iş başarırısın...
ya üzümler hoşumuza çok gitmedide ziyan olamsın dedim az zaten ben göz kararı koyayım şekeri suyu
doğal meyve suları çok güzel daha çok koyamadım vişnem var buzlukta 2poşet,kızılcıkta koymak istiyordum kaldımı buzmaana bilmemde oda çok faydalı enfeksiyondan koruyor...
üzümüde ilk kez yapıcam hatta evde erikte var..
eşim sağolsun kol almaz bende çok aramam hazır meyve sularıda çok iyi olmuyor bari bunları içelim hep ayran ayran içip aydı düşmeyelim yani...
Ayyy kızlarrrr
Ne yapıyorsun falan
Ayyy kızlarrrr
Ne yapıyorsun falan
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::129::129::129::129::129:
:87::87::87:
erkegın fark etmesı daha guzel oluyo, doğaları geregı bıraz hödük oldukları için erkekte fark ettıyse tamamdır dıyosun
kızda tam çakal ha, gıtte sen öğren Dılek napmış diye nası didiklemiş hemen olayıerkekler boyle saftırık hödüklerken bız kadınalrda maşallah çakal gıbıyız, seytanlıkta üstumuze yok
bu motıvasyonla devam mywishimmmmm, daha cok merak eder o etrafındakıler bu dilek napmış boyle yaa dıye
ne güzel motive etmiştir seni .kim tutar şimdi :)
Ayy ayyy zayıflıyım ilk iş mantından tatmak olcak
Sevindin ve kaçıyorsunn yada bana devam et diyorsun bu mesajı algıladım ben.
Bu ikisinden biri
Benimle sevinmeniz ne güzeell seviyorum sizi topiğimizin çıtır adaylarıııı
Evet erkeklerden duymak daha güzel.
Bide kızlar pek dile getirmezler ben nadir kızlardan duydum zayıflamışsın lafını.
Bide hödük dedin aklıma benimki geldi
Geçen çok kızdım kendisine telefonda hödük diye kayıtlı
Ne mesaj atarsa atsın kızmıyorum böylelikle
Diğer türlü sevgilim diye kayıtlıydı öyle sevgilimden mesaj geldi okuyunca daha bi romantik bişeyler bekliyordum.
Şimdi hödükten geldiği için sinirlenmiyorum
Kızgınlığım geçince tekrar değiştiririm çok seviyorum çokta kızıyorum napcam
Ayy aynen bu laf bana bayagı bi yeter
benı de gecen boyle postacımız şaşırttı gercı aslıdna ben onu sasırttım, ofıse teblıgatları bı erkek postacı var bı de bayan hep ıkısınden bırı getırır, adli tatıl boyunca genelde katıbımız ofıste oldugu ıcın o aldı teblıgatları benı pek fazla gormedıler, gecenlerde bayan postacı geldı ofıste kısme yoktu ben actım kapıyı, teblıgat zarflarını ımzalarken kadın bakıyo oyle bana :44: ımzaladıklarımı ona uzatırken, şeey dedı bısı sorcam ben sizi kılolu olarak hatırlıyorum da kafam karıstı kılo mu verdınız sız dedı, oyle sorunca ben de sasırdım, evet verdım bıraz dedım, aay dedı ne bırazı cok guzel olmuşsunuz gorunce cok sasırdım dedı, naptınız dedı, ben de abur cuburu, ekmegı kestım, yemegı azalttım dedım, artık normal yemeye devam edıyo musunuz dedı, ben de yedıklerıme dıkkat edıyorum daha verılcek cok kılom var dedım, yok dedı kız verılcek hıcbısı kalmamış bence,boyle cok guzel olmuşsunuz cildniz bıle ışıl ışıl, daha fazla verırsenız yuzunuz çöker yuzünuzu bozmayın dedı, ben de bılmıyorum fılan dedım, meger kadında kıloluymuş onceden o da dıyet yapmıs, ama cıps fılan kesemedım ben dıyo, baska napmıs sormadım ben, baya ınce bı bayan boyu da var, ama yüzü çökmüş bıraz onun :26: oyzuden de benı uyarmak ıstedı sanırım :26: kadın bişiler dıye dıye gıttısonra bızım katıbımız geldı ona anlattım, kadının tepkısını onunda kılolu olup daha sonra verdıgını fılan, katıbımızın o bayanın daha once kılolu olduguna ınanmadı valla, aslına bakarsanız ben de hayal edemedım cunku baya zayıf ıncecık bısı su anda :26: bı de o gun sıyah gıymıstım, pantolonumda sıyahtı uzıermdekı buzda sıyahtı, kadına da dedım hatta uzıermde sıyah var ya ondan daha ınce gozuktum galıba dıye:26:
nedense ben motıve olamadım soyledıklerıyle o an tabı hosuma gıtmedı deıl ama sonucta goz var nızam var, tamam o benı uzun zmndır gormuyodu ona zayıflamıs gelmem normalde, artık vermeyın fılan demesı abartı oldu :26: bıde kadın o kdr ısrarcı ki o an soyunup aha bu popom bu gobegım bu basen bu ust bacak daha nolsun, ben vermıyımde kım versın dıyesım geldı
Ayyy kızlarrrr
Ne yapıyorsun falan
alsında ıyı fıkır ya, ben de cnaımı sıkanları oyle kaydedeyım artık, hıc olmazsa onlar aradıkalrında fılan kendımı hazırlamıs olurum soylıceklerınecan sıkan ayşe, kotu haber tellalı fatma, kıskanc ali, hödük mustafa fılan, boylece telefon calsıgında ne tıp bı ınsan oldukalrını tekrar hatırlamıs ve o psıkolojıyle telefonu acmıs olurum
senın ki ne hodukluk yaptı yıne bakayımmmm, bı askerden gelsın cekelım kulaklarınıbıızm kızımızı üzüyo taa oralardannn askerde adamları akıllanır derler inşallah senınkı de akıllanıp gelır:26:
Ayyy Ger-düşşş güldürdün geeneee
Bu lafların seni motive etmesi gerek verdiğin kilo az buz değil.
Bide bazı hatunlar balık etli kadınların güzel göründüğüne inanır.
Ve bi konuda katılıyorum benim bazı arkadaşlarımın kilosu normaldir veya normalin az altındadır yüzleri çökük durur.
Gözlerinin altında damarlar belli olur veya hemen gözlerinin altı mor mor durur.
Kadın bunu demiş bence. Senin ten renginde çok güzel bide herkesin bi albenisi vardır ya.
Bide cidden rakamsal olarak takılmamak gerek insan kendini hangi kiloda hissediyorsa o kiloda güzeldir.
Ben 65 kiloyken millet derdi güzel görünüyorsun sakın verme falan diye.
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan ona ulaşana kadar devam ama bende bazı bayanları görüyorum hafif bi kilosu oluyo ama çok güzel görünüyorlar.
Ve ben her zaman derim bi bayanda toto olcak.
Bayan seni uzun zaman görmemiş ve farketmesi çok güzel bişeyyy :)
Bi deri bi kemik kızlarda ne giyseler hoş durmuyor. Ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter
her söylediğine katılıyorum... insan kendini iyi hissettiği kiloda güzeldir zaten çok abartmamak lazım ideal kilo olcam derken.. bencede bir kadında azcık et olmalı türk erkeklerin yüzde doksanı kemikli sevmez eline et gelsin istervalla zayıf güzel derler ama iş başka şeye gelince sevmezler eşim bana sınır koydu 60 kg çok güzeldin sakın altına inmiceksin diye inersem boşarım seni diye tehdit ediyo
Ayyy Ger-düşşş güldürdün geeneee
Bu lafların seni motive etmesi gerek verdiğin kilo az buz değil.
Bide bazı hatunlar balık etli kadınların güzel göründüğüne inanır.
Ve bi konuda katılıyorum benim bazı arkadaşlarımın kilosu normaldir veya normalin az altındadır yüzleri çökük durur.
Gözlerinin altında damarlar belli olur veya hemen gözlerinin altı mor mor durur.
Kadın bunu demiş bence. Senin ten renginde çok güzel bide herkesin bi albenisi vardır ya.
Bide cidden rakamsal olarak takılmamak gerek insan kendini hangi kiloda hissediyorsa o kiloda güzeldir.
Ben 65 kiloyken millet derdi güzel görünüyorsun sakın verme falan diye.
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan ona ulaşana kadar devam ama bende bazı bayanları görüyorum hafif bi kilosu oluyo ama çok güzel görünüyorlar.
Ve ben her zaman derim bi bayanda toto olcak.
Bayan seni uzun zaman görmemiş ve farketmesi çok güzel bişeyyy :)
Bi deri bi kemik kızlarda ne giyseler hoş durmuyor. Ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter
Yani önceden ne diyeceğini kestirebiliyorsun
Ah ger-düşüm ilgi bekledim suçlu oldum. Bide ben sinirliyim ya da sadece beni sinirlendirmeyi başaran kendisi.
Umursamaz davranınca frankenstein a dönüşüyorum :)
Bilmiyorum böyle gider mi değişmezse istemediğim sonuç yakındır.
Asker psikolojisi de fena ama bana da yazık kaç aydır görmedim ve bekliyorum.
Beklemekte cidden çok zor. Bunu o koca, güzel kafası algılayamıyor :)
her söylediğine katılıyorum... insan kendini iyi hissettiği kiloda güzeldir zaten çok abartmamak lazım ideal kilo olcam derken.. bencede bir kadında azcık et olmalı türk erkeklerin yüzde doksanı kemikli sevmez eline et gelsin istervalla zayıf güzel derler ama iş başka şeye gelince sevmezler eşim bana sınır koydu 60 kg çok güzeldin sakın altına inmiceksin diye inersem boşarım seni diye tehdit ediyo
Aynen azcık et güzeldir
Eşin nasıl beğeniyorsa sen kendini nasıl beğeniyorsan o kilo güzeldir
Benim sevdicek 57 kg ol diyo
O bir hayal şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?