o bayanda yuzunden de vermıs ve bu durumdan memnun deıl buyuk ıhtımal, oda kendı capında benı uyarmak ıstedı, gecenlerde bırı de dedıkılo vermıssın dıye amamaşallah yzunden hıc gıtmemeıs ben versem hemen yuzum çöker dedı, aslında ben bıraz yuzumden de gıtsın ıstıyorum :26:
neyse koca popom yerıdne durduktan sonra uzıernde mınıcık kafayı napıyım ya, şarkıcı doğuş gıbıo da bı kas yapmıstı ya robot adam gıbı gezıyodu ortada kafası mınıcık kalmıstı vucuduna gore cok garıp gelmişti o zmn bana
bakalım şimdilik beklemekten baska care yok, hele gelsın bı askerden, askerlık yaramıs mı yaramamıs mı gorceksıninşallah hersey yolunde gıder
benım eşim de zayıf sevmedıgını soyluyo, sarılınca doldur kollarımı dıyoooama eski kırığını bılıyorum bıldıgın cubuk kraker:26: yanı bu ne perhız bu ne lahana tursusu
o bayanda yuzunden de vermıs ve bu durumdan memnun deıl buyuk ıhtımal, oda kendı capında benı uyarmak ıstedı, gecenlerde bırı de dedıkılo vermıssın dıye amamaşallah yzunden hıc gıtmemeıs ben versem hemen yuzum çöker dedı, aslında ben bıraz yuzumden de gıtsın ıstıyorum :26:
neyse koca popom yerıdne durduktan sonra uzıernde mınıcık kafayı napıyım ya, şarkıcı doğuş gıbıo da bı kas yapmıstı ya robot adam gıbı gezıyodu ortada kafası mınıcık kalmıstı vucuduna gore cok garıp gelmişti o zmn bana
bakalım şimdilik beklemekten baska care yok, hele gelsın bı askerden, askerlık yaramıs mı yaramamıs mı gorceksıninşallah hersey yolunde gıder
benım eşim de zayıf sevmedıgını soyluyo, sarılınca doldur kollarımı dıyoooama eski kırığını bılıyorum bıldıgın cubuk kraker:26: yanı bu ne perhız bu ne lahana tursusu
Eski kırığı çubuk kraker mi
Bence hoşuna gitmemiş seni almış işte
Benimkininde eski sevgilileri benden şişkoydu şimdi diyo zayıf istiyorum ben falan
Herkesin ayrı ayrı işte
Eski kırığı çubuk kraker mi
Bence hoşuna gitmemiş seni almış işte
Benimkininde eski sevgilileri benden şişkoydu şimdi diyo zayıf istiyorum ben falan
Herkesin ayrı ayrı işte
eşin tombul sevdiğine kanaat getirmişki seninle evlenmiş.iç bir erkek yada kadım eline kemik gelsin istemez bence
bugün galiba bu grup var sadece topikte....
konuları okudum ..ya milletin akıl vermesi bitmez bende sıkı etli kilosunu göstermeyen yani bütün hatunlardanım..
banada böyle güzelsin almada vermede diyenleri boğmak isterdim sanane kardeşim ben daha ince olcam allah allah tabi son 5yılım tombul ben eski beni istiyyosam yani...
tabi bunu diyenelr benden enaz 15kilo zayıflar...
benden şişkolarda derdi ama...kendi hallerine kıyaslayıp biz napalım der gibi len şişko yeyip yeyip oturuyon ben bile bukadar yemedim böyle oldum sende benim kadar ol oluyosan demek istedim ama diyemedim tabiki....
pelin bende senin gibi yok kıyafetten yok kaç aydır aynıyım sadece 5 kilo verdim gibi savunma yapıyorum napıyım karşımdaki erimiş muamelesi yapıyor benimde yanaklarım tombuldur normalde zaten gözaltlarım morarır genetik abartılyola yüzün çöktü falan yani zayıflamayı bırak der gibi
gerçekten tabiki azçok yüzüklerim bollaştı,yanaklarım indi ıolur bukadar yani...
çünkü doğduğumda bile 9aylık olmama rağmen çook zayıfmışım sarıp sarmalayaıp tontiş yanaklaırmı severlermiş
ve buyüzden 52 kiloyken bile kimse bana acımazdı kürdan gibi olmazdım safinaz gibide kemikte kalın
hele geçensene hormonlardan sonra davuldum yaniiozaman ayyy noldu saannnaaa derlerdi hemen
şimdide ayy yeter diyene aynı pelin gibi..
bende açıpta kalın bacaklarımı,popumun yükselen kısmını gösteresim geliyor ama lafı kesip başka konuya dalıyorummm
aylardır yaptığımda bu kimseyle konuşmuyorum bu konuyu sizin dışınızda konuşmamda...:13::13::13::13:
valla hem de ne çıbık krakermiş, bıldıgın safinaz işteben kocişle ilk tanıstıgımda kendısı o şırpıntıyla çıkıyodu onlar eleleyken tanıstırdı arkadasım benı kocişle, nerdne nereye işte.. bıleydım sacını basını yoalrdım orda kızın benımde hayatımda baskası avrdı o ara, sonra ıkımızde ayırlmısız aynı zmnlarda ortak arkadasımızda bızı bır araya getırdı
anaaaaaaaaaaam dolu başladı fena yagıyooo
neyse işte boyleydı bız de durumlarkocişle tanıstıgımızda boyle kılolu deıldım, onla yerken oldu zaten bunlar, bı de yurttan kaldı :26: ilk tanıstıgımız etıne dolgun hallerıme dönsem kocişe yeter, ne de olsa o benı oyle begendı
bazen takılınca soylerdım benden oncekını de bılıyorum ben çöp gıbıydı dıye, demekkı oyle sevmıyomusum ki bıraktım dıyo
zayıf olsun ister ama öyle sıfır beden değil hafiften etine dolgun bak güzel bi rakam söylemiş 57 kilo ne çok zayıf ne kilolu. hafif etli giyeceğinin yakışacağı bi kilo bence:80:
valla hem de ne çıbık krakermiş, bıldıgın safinaz işteben kocişle ilk tanıstıgımda kendısı o şırpıntıyla çıkıyodu onlar eleleyken tanıstırdı arkadasım benı kocişle, nerdne nereye işte.. bıleydım sacını basını yoalrdım orda kızın benımde hayatımda baskası avrdı o ara, sonra ıkımızde ayırlmısız aynı zmnlarda ortak arkadasımızda bızı bır araya getırdı anaaaaaaaaaaam dolu başladı fena yagıyooo
neyse işte boyleydı bız de durumlarkocişle tanıstıgımızda boyle kılolu deıldım, onla yerken oldu zaten bunlar, bı de yurttan kaldı :26: ilk tanıstıgımız etıne dolgun hallerıme dönsem kocişe yeter, ne de olsa o benı oyle begendı
bazen takılınca soylerdım benden oncekını de bılıyorum ben çöp gıbıydı dıye, demekkı oyle sevmıyomusum ki bıraktım dıyo
bugün galiba bu grup var sadece topikte....
konuları okudum ..ya milletin akıl vermesi bitmez bende sıkı etli kilosunu göstermeyen yani bütün hatunlardanım..
banada böyle güzelsin almada vermede diyenleri boğmak isterdim sanane kardeşim ben daha ince olcam allah allah tabi son 5yılım tombul ben eski beni istiyyosam yani...
tabi bunu diyenelr benden enaz 15kilo zayıflar...
benden şişkolarda derdi ama...kendi hallerine kıyaslayıp biz napalım der gibi len şişko yeyip yeyip oturuyon ben bile bukadar yemedim böyle oldum sende benim kadar ol oluyosan demek istedim ama diyemedim tabiki....
pelin bende senin gibi yok kıyafetten yok kaç aydır aynıyım sadece 5 kilo verdim gibi savunma yapıyorum napıyım karşımdaki erimiş muamelesi yapıyor benimde yanaklarım tombuldur normalde zaten gözaltlarım morarır genetik abartılyola yüzün çöktü falan yani zayıflamayı bırak der gibi
gerçekten tabiki azçok yüzüklerim bollaştı,yanaklarım indi ıolur bukadar yani...
çünkü doğduğumda bile 9aylık olmama rağmen çook zayıfmışım sarıp sarmalayaıp tontiş yanaklaırmı severlermiş
ve buyüzden 52 kiloyken bile kimse bana acımazdı kürdan gibi olmazdım safinaz gibide kemikte kalın
hele geçensene hormonlardan sonra davuldum yaniiozaman ayyy noldu saannnaaa derlerdi hemen
şimdide ayy yeter diyene aynı pelin gibi..
bende açıpta kalın bacaklarımı,popumun yükselen kısmını gösteresim geliyor ama lafı kesip başka konuya dalıyorummm
aylardır yaptığımda bu kimseyle konuşmuyorum bu konuyu sizin dışınızda konuşmamda...:13::13::13::13:
pelin üzümlerimi kaynattım rengi çok güzel çıktı
ama benim damak tadıma göre şekri fazla attım galiba ee ölçüsüz yaptım ama..
bakalım soğuyunca belki üzümlerden ekşilik alır eşim sever tatlıyı ama ben ballı şeyleri içemem hemde çayı şekersiz içtiğimden beri şekerden soğudum....
ev süprüdüm eşime yemek yapıcam,komşular dışarıda hava sıcak oturlaım diyolar cısta olur ama ben dikkat....
hava boğucu karadenizide yağmur bekliyor belli bunun sonu..
allah hayırlısını göstersin yağmurunda...
ben dekılo konusunda kımseyle konusmuyorum, kılo almısında vermısınde dıyenlere karsı konyu deıstırıyorum, verdım şite bişiler ya da almıs olabılırım fılan dıye kesıp atıyorumhem kılo cok konusmaya gelmıyo, takıntı halını alıyo, o hale getırmemek lazım:26:
57 güzelde bakalım inşaallah saglıklı bir şekilde o rakamı görürüm :))
Eşin haklı sevmemiş ki bırakmış
Aynen canım bugün bi biz varız
Ona bakarsak millet hep bişeyler der canım.
Ne zaman evlencen?
Evlendin ne zaman çocuk?
Çocuk yaptın 2. çocuk ne zaman?
Bu sefer eşinle ilgili sorunlar çıkar..
Kilo alırsan buna laf söz ederler..
En iyisi kendinin ne düşündüğü ve dost gördüklerimiz bazen düşmanımızda çıkabiliyor ben bunu gördüm..
aslında o dostlar düşman da deıl tam, genelde bayanlar arasında oluyo bu, bırbırmızı sevıyoruz ama daha ıyısı daha guzelı onda olunca garıp bı hasetlık bas gosterıyo, mesela bırıyle cok guzel dert paylasabılıyoruz, o aglarken bız de aglıyoruz ama iş onun mutlluluguna gelınce bıraz değişio olay.. herkes ıcın soylemıyorum tabı ama burda cogumuzun derdı en basıtınden bıle kılo verınce diğer bayanların bunu dillendırmemesı ama kılo aldıgımızda aay noldu sana boyle kılo mu aldın dıye on kılometre oteden tepkı vermelerı gıbı:26:
Aynen en yakınımdaki arkadaşım söylemedi kilo verdiğimi mesela.
Dedim ki vermemişmiyim vermişsin de vazgeçme diye bişey demedim dedi kapattı konuyu.
Bende bişey konuşmamaya çalışıyorum.
Bide herkesi kendim gibi gördüğümden anlatırım ufak tefek şeyleri sonra o anlattıklarım çok güzel başıma kakılır.
Ve ne kadar yakın olsa da dediğin gibi mutluluk paylaşılmıyor sanırım.
Ay öglen kıymalı bezelye yedim.
Fazla yedim sanırım kalmasın diye iki büklüm oturuyorum
Hadi bitki çayı içelimmm :126::126::119:
Ger-düüüşşşş;
Psikolog olan akrabana katılıyorum
Bu konuda derdimiz varmış
Bayağı bi geçe kalmış öğle yemeğin ben bitki çayımı bile aldım.
Bu arada 7 otlu çayı denemeni öneririm.
İçinde kilo vermeye yarar bitkiler var.
Tadı da eh işte pek keyifli içmezsin ama faydalı işte napcan.
5i 1yerdeden farklı ne varki içinde :26:
benım yanımda mısırpüsküllü form, slim bi de 5i 1 yerde var.. form çayı sadece tuvalet sorunum olunca ıcıyorum, iki secenek kalıyo geriye, galıba tercıhımı 5i 1 yerdeden yana kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?