70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu konuyu en cok dıllendıren eşinin ailesiyse olayı eşine havale etmen gerekıyo, kednı aılenı de kendın halletmen, bı daha konusu acıldıgında son derece cıddı ve kesin olarak "bı cocugumun olmasını ben sızden cok ıstıyorum ama saglıgım buna musade etmıyo su an, bu konuyu acıp durmanız benı uzmekten baska bı ıse yaramıyo bı daha bu konuyu konusmak ıstemıyorum, kımseyı kırmakta ıstemıyorum" dıye belırt.. eşinde aynı sekılde boyle bı konu acıldıgında bunu kendı aılesıne soylesın,bırbırnızın aılelerıyle bu konuda hıc muhattap olmayın, kimseyı kırmayın, onalr yanlıs bısı yaptıklarının farkına varsınlar..

İçinde kekik, kiraz sapı, yeşil çay, biberiye, mate yaprağı, funda yaprağı, ısırgan yaprağı var.

5i bi yerde kiraz sapı ve ısırgan yaprağı yokmuş.

Eki Görüntüle 271208

gördüm ben bunu markette ama 5i 1 yerde var dıye almadım, tadı guzel mı barı

valla mısırpuskullu formdan sonra bılmedıgım caylara temkınlı yaklasıyorum bı de kocişin yanında alamıyorum, ne bu boyle otlar caylar fılan dıyooo onun dırdırını çekemem, kimdemiş sadece kadınalr dırdırcı dıye valla erkekler daha dırdırcı bazı konularda ben de genelde tek gıttıgımde markete alıyorum caylarımı, 5i 1 yerde bıtıyo belkı denerım, kiraz sapı slımde var sanırım ama ısırgan yok benım ıctıklerımde :44:

canım evden çıkmadan mutlaka kahvaltını yap...zor olmasın diye akşamdan 1 yumurta haşla..2 dilim buqday ekmeqinden tost hazırla buzdolabına koy ama pişirme sabah pişirirsin...domates slatalık peynir kahvalt tamamdır...akşamdan ahzırlarsan çok rahat edersin ve bu kahvaltı seni uzun süre tok tutar...öqlen yemeqinide kantinden alma...yine evde hazırla...ben geçen yıl rölyef kursuna tam gün gidiyordum..öqlen yemeqimi kendim evde hazırlıyordum..mesela köfte yapabilirsin yanına domates salatalık doqra okula giderlende ayran al öqleni tamamla...ton balıqı yiyebilirsin ben çok seviyorum..yanında salata yada yine domates salatalık yiyebilirsin...ne biliyim istedikten sonra evde hazırlayabileceqin çok şey var...önceden planla..sabahın o saatinde olacak şey deqil...

Sabah:
Yarım simit,
1 bardak şekersiz siyah çay
Ara:
7 otlu çay
Öğle:
1 bardak domatesli çabuk çorba
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
1 kase k-flakes
0.1 yağlı 2 yk süt
Ara:
1 bardak form çayı
canım bitki çayları ara niyetine içilmez...yani onlarla ara yapılmaz..inşallah bende cuma günü simit yicem çok canım istiyor..kurstan dönerken hergün 2 simitçinin önünden geçiyorum içim gidiyor valla...ama ben sokak simitini seviyorum diqerlerini simitten bile saymam..geçen yıl her cuma bnm simit günümdü..kahvaltıyıda 7de yapıyorum...6.30ta kalkıp simit almaya gidiyordum..bu yılda aynı yoldan devam...gel cuma gell.....

canım 68le hamile kaldım 74le doqum yaptım...ozamanlar saqlıklı beslenme nedir bilmiyordum önüme ne gelirse yiyordum..şunu yaptım desem kocaman bir yalan olur..tamamen tesadüftü kilo almamam...

canım öncelikle her iki arayı aynı şeylerle yapma...deqiştir...süt iç yada meyve ye...ve ben akşamdan sonraki arayı mecbur kalınmadan yapılmaması taraftarıyım...çok çok acıkırsanız bişey yiyin...sonuçta meyvelerde yüksek oranda şeker var ve karbonu çok fazla...

canım boyum 1.65...

canım ardarda form çayı içme...3 çeşit çayın mutlaka olsun...sabah öqle akşam deqiştirerek iç cnm..tarçın karanfil çayı var doqadan takviye olarak bunu al...form çayını akşama bırak..

canım porsiyon ye lütfen....ekmek arası canım istiyorsa cuma gününe sakla bu hakkını..şurda bildirime kaç gün kaldı emeqine yazık etme...

ne yaparlarsa yapsınlar ne yerlerse yesinler kilo vermemizdeki en önemli unsur burasıdır kızlar..motivasyon olmadıktan sonra en zayıf anımızda diyet güme gider...size nasıl kilo verdin diye sorarlarsa ilk söyleyeceqiniz şey 70*79 topiqi kk...qerisi hikaye...burdan kopan arkadaşlarımızın hepsi kilo alıp dönüyorlar buraya..diyet mantıqını çözmüş olsakta motivasyon olmadıqı zaman hiçbir işe yaramaz...burasıda en büyük motivasyon kaynaqımız...

Selam ben geldim nasilsiniz hanimlar ?? :97: bu sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim domates ve 2 dilim salatalik yedim ekmek yemedim

canım neden ekmek yemedinki...keşke yeseydin..buqday çavdar ve tahıllı ekmekelrin kilo vermemize çok faydası var...mutlaka yemelisin..

kızlar arkadaşım geldi ben çıkıyorum....5ten sonra gelirim...

Affedersin ama hafif gegirirken bile kekik kokuyorum
Klasik bitki çayı ben içmek zorunda oldugum icin bitki çayını içiyorum sevmiyorum yoksa.
O yüzden tatları önemli değil

Nasıl geçti kurs abla?
Bitki çayları çok tıkıyor kaptan beni ondan bişey yiyemiyorum ama bu akşam ceviz yada fındık bakarım :26:
Tanıdıklarıma burayı söyleyemiyorum burda yazdığım için
Ama buraya gelen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

off kızlar ne bakabiliyorum ne yazabiliyorum arada acıyorum sayfayı kalıyor o kadar cok yoruldum boynum agrıdı evraklardan bırde bı arkadas yardım edıyorum (yardım derken ıste mecburı yanı kendı ıslerını yapıyorum ama amırın de haberı var yanı)hıc bos kalmıyorum yanı haftaya da boyle gecıcek sanırım ondan sonrada baska ıs bulurlar bana yaa oturup bekletıyolar resmen ısı hepsı bır olsun kolay olsun dıye sonrada sıkıscaklar gene amıre dıycekler yardım ıstıyoz dıyee off bu ınsanları anlamıyorum hepsı mı aynı olur yaa

anaaam ses vermiş bile kac gel arzu kızzzz, ben de kacıcam bu gıdışleeee

herkeze tünaydınların tünaydını millet ben geldiiim,,,çok çok mutlu bigüne uyandım dün akşam 20.00de 1 paket makarna pişirmiştim nefsime yenilipçocuklara bi tabak koydum kendim bütün kalanı bitirdim,,hemde salçalııı yoğurtluu
ve sabah kaç çıktım inanamazsınız hiç beklemiyodum,,ama her ne zaman geç saatte makarna yesem sabah tartıda güzel sonuç görüp mutlu oluyorum,,bünyem makarna istiyo benim demekkitartıda düne göre
200gr eksideydiiim

Dedeiğin şeyi defalarca söyledik eşim kendi ailesine ben kendi aileme ama sanki biz çaba harcamıyomuşuz gibi geliyor göze görünmüyor onlara 2 tarafta aynı bakıyı yapıyor. kırmamak için zor tutyorum bazen çok sıkıldım. sırf eşim bana destek olmak için benle spora yazıldı diyete başladı o da hevesli oda istiyor ama dillendirmiyor üzülmemi istemiyor çünkü:97:

Ben geldiim kızlaarr....
Dönerimi porsiyonda pilavsız domates ve yeşillikle yediim yanına da ayran.. 2 top da dondilik yedim sossuz...
Aferin bana dimi.. :76:

Şimdide evde kupada turk kahvemı ıcıyorum, şeytan dürtüyor git içerideki cevizli kekten bır dılım kapta gel dıyor ama yemıcemm....

oohh yürü kim tutar senii... :81::81:

o zmn bıraz sert konusmanın zamanı gelmıs, sen ıyı dayanmısın valla, ben cok yumusak bırıyımdır ama bı noktam avrdır herkes gıbı ozmn acaıp bısı olurum agzımdan dokuluverır butun bırıktırdıklerım karsımdakının kim oldugunu pek gormez gozum:26:

ztn boyle bı sorununuz varsa bunu en cok dert eden karı-koca olarak sizsinizdir bıde baskalarının hatırlayması can sıkıcı bı durum, sen kırıcı olmamaya calısırken sureklı kırılan oluyosun.. inş bı couzme kavusur bu olayınız ve saglıkla bebegınızı ıstedıgınız zaman kucagınıza alırsınız

ben de oglen turkuler indirdim, 7 iklimin nefesi diye, bolge bolge turkulerı ayırmıslar, onu dınlıyorum , keyfımı yerıne getırdı valla

bu devırde bırıne yardım demek işin zuıerne yıkılması demek zaten, ozyuden artık kımse kımseye yardım etmek ıstemıyo:26:

Vayy bee yiyip yiyip kilo veriyorsun ne güzel o öyle
Darısı başıma su içsem yarıyor

Vayy afiyet olsunnn canımmm.
Yeme o keki cumaya ne kaldı şurda

oohh yürü kim tutar senii... :81::81:

Charmmm tebrık ettım senı

dondilikte dondurmamı oluyo, iki top demişsin ama :26: eger dondurmaysa burda dolu yagıo şakır şakır sen hangı mevsımden baglanıyosun acaba yayınımızaaa

aaaaaa valla hadiseden nefret eder oldummmm, içim daralıyo okurken sayfayıııı sag taraftakı poposuna bı tekme atcam en sonunda o olcak yaniiii

selam kızlarr
bugün başımıza gelenler ay çok kötü ya tavanımızı su basmış ilgisiz ev sahiplerinin sorumsuzluğu sonucu gece saat 4 de yusuf kalktı emzirdim sonrabi su sesi anam dedim fırtına kopmuş yağmur yağıyor mutfaktan kafamı uzattım yağmur yok bi yukarı başımı çevirdim ki çatıdan allah versin şelale gibi su akıyo hemen ev sahiplerini uyaRDIM hava ışımaya başladı çıktık Allah ne verdiyse temizledik hani yapamasam olurdu ama en üsteki komşuma yatak yorgan hep ıslanmış bi el attım bende onunla bitirdik çok yorulduk ve kendimize ödül verdik gittik iskender yedik bide yarım lahmacun yaaa neyse en sonunda bi baskül alabildim manayla öyle oldu şimdi çok yorgunum biraz dinlenim öptüm hepinizi

morelim cok bozuldu ya
isarkadasi bana mail göndermis sadece bana da deyil bi kac isarkadasina müslimanin affedersiniz acin maili müslümanin mahrem yeri diye
mail i actim kedi var üstündede basörtü mailde ne bekliyordunuz yaziyo almanca
ya ne bicim insanlar bunlar insan deyil bunlar hic mi düsünmüyon benim kirilip gücencegimi böyle saka mi olur
elim ayagim titriyo sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…