- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Kızlar benimde gıcık olduğum bi durum var ya bu kiloyla ilgili ben pko hastasıyım aynı zamanda da insülin direncim var çok kilo verip geri aldım kansızlık tedavisi görüdüm hep o çok kilo aldırıyor. şeker vs çıktı hepsi bu pko yüzüden. neyse evleneli 3,5 yıl oldu eşimin ailesi ve kendi ailem artık en ufak birşeyde çocuğu dile getiriyorlar bazen çok bunalıyorum zaten borçlarımız yeni bitti evlenirken herşeyimizi kendimiz ödedik damatlıktır gelinliktir onlara varana kadar kendimiz yapmak zorunda kaldık yoksa çok uzun yıllar beklemek zorunda kalacakık.neyse şimdi çocuk çocuk diye tutturuyolar bizde istiyoruz ama sağlığım müsade etmiyor zamanla olur işallah diyruz tedavi oluyorum ama anlamıyolar sanki leylekler getirecek çocuğu bu konuda çok bunaldım sürekli kaç kilo verdin diye soruyorlar kilo vermem gerektiğini nihayet anladılar. artık konuşmak istemiyorum bendede heves kalmıcak böyle devam ederse çok kötü kıracam ama kırmakta istemiyom . bunaltıyorlar çok çocuk çocuk diye bizde ona uğraşıyoruz ama hergünde açılmazki bu konu
İçinde kekik, kiraz sapı, yeşil çay, biberiye, mate yaprağı, funda yaprağı, ısırgan yaprağı var.
5i bi yerde kiraz sapı ve ısırgan yaprağı yokmuş.
Eki Görüntüle 271208
ayyy kızlar bugün çok kötüydüüü
Sabah spora çıkamadım okula geç kaldım...
Kahvaltı : yulaf ezmesi - 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 kase kırmızı lahana (limonlu)
Öğlen: Izgara tavuk ( sandviç ekmeğine)çünkü okulda başka yağsız tuzsuz birşey yok...
Ara: yok
Akşam: 1 elma 1 havuç - sade kahve
Su : bugün hiç içmedim içemedim
Ben bir geçmişe gideyim ayy nasıl ayarlicam ben hem sporumu hem diyet yemeklerimi yaa ooofff yaa :84::84:
canım bitki çayları ara niyetine içilmez...yani onlarla ara yapılmaz..inşallah bende cuma günü simit yicem çok canım istiyor..kurstan dönerken hergün 2 simitçinin önünden geçiyorum içim gidiyor valla...ama ben sokak simitini seviyorum diqerlerini simitten bile saymam..geçen yıl her cuma bnm simit günümdü..kahvaltıyıda 7de yapıyorum...6.30ta kalkıp simit almaya gidiyordum..bu yılda aynı yoldan devam...gel cuma gell.....Sabah:
Yarım simit,
1 bardak şekersiz siyah çay
Ara:
7 otlu çay
Öğle:
1 bardak domatesli çabuk çorba
Ara:
7 otlu çay
Akşam:
1 kase k-flakes
0.1 yağlı 2 yk süt
Ara:
1 bardak form çayı
canım 68le hamile kaldım 74le doqum yaptım...ozamanlar saqlıklı beslenme nedir bilmiyordum önüme ne gelirse yiyordum..şunu yaptım desem kocaman bir yalan olur..tamamen tesadüftü kilo almamam...inanmiyorumm.. nasil becerdin sena abla yaaa. bende bebek istiyorum da.. su anda da 10 kilo fazlaligim var. korkuyorum hamileyken iyice siserim diye ama esim cok istiyor bebek. bende istiyorum aslinda. o yuzden de bebege kadar ( insaallah ) zayiflamaya calisiyorum.. nasil becerdin ya 6 kilo almayi
canım öncelikle her iki arayı aynı şeylerle yapma...deqiştir...süt iç yada meyve ye...ve ben akşamdan sonraki arayı mecbur kalınmadan yapılmaması taraftarıyım...çok çok acıkırsanız bişey yiyin...sonuçta meyvelerde yüksek oranda şeker var ve karbonu çok fazla...günaydın kızlar
önce dünkü mönümü vereyim
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk b.peynir
1 minik kaşar
2 çatal yumurta
domates salatalık
ara
2 kayısı
1 ceviz
öğle
4 dilim palamut buğulama
1 koca kase yeşil salata
ara
2 kuru kayısı
1 ceviz
akşam
haşlanmış karnabahar
1 çay.k zeytin yağ
2 kaşık yoğurt
ara
1 elma
canım boyum 1.65...Süper yaaabu arada hiç 72 kilo durmuyosun orti senin boyun kaç :26:
ön arka bakımı
Sen bu menüyle doydun mu canım :26: ben kesin düşer bayılırdım biyerde :76:
Bekleriz canımm :98:
Tostumu yapmalıyımyemeliyimmm
Bu sabah amma güldüm heeAllah iyiliğini versin canım yaa bi anlık gözün döndü sanırım
10.10.2011
Sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 tavada yumurta
1 tane sosis
1 kk peynir
4 siyah zeytin
salatalık
Doğadan kayısılı form çayı ( Sena abla tavsiye etmişti tadı çok güzel )
Ara
1 tane erik (mor eriklerden)
1 litre su
Limonlu beşibiyerde çayı
Öğle
Haşlanmış kabak
yoğurt
doğadan kayısılı form çayı (pek sevdim)
1 litre su
Ara
10 tane fındık
az kuru üzüm
limonlu yeşil çay
1 litre su
Akşam
Döne döne pişen tavuklardan yedim : )))))))
bitki çayı
Öhömm :82: bide orti kusura bakma 2 tane solucan jelibonlardan yedim :97: çok seviyorum kendimi zor tutuyorum yememek için :97:
canım porsiyon ye lütfen....ekmek arası canım istiyorsa cuma gününe sakla bu hakkını..şurda bildirime kaç gün kaldı emeqine yazık etme...Günayddıınnn hatunceleeerr.....
Bugun -500 olmusum.. ama tabı bıldırım kılosundan değil... 73.5 den...
Pazara gidicem.. orda çok sevdiğim bir tavuk dönerci var her gidişimde yerim... anam bugun napam ben...:83:
aaay herkesın sayfaısnın ıkı yanıdna Hadise cıkıyo mu, sol yanımda Hadisenın bacakalrı, sağ yanımda poposu daral geldı bana valaaaaaortada sayfa sıkımıs, alttakı ıfadelerın yerı oynamış dağılınnn uleyyyyyynnnnn
ne yaparlarsa yapsınlar ne yerlerse yesinler kilo vermemizdeki en önemli unsur burasıdır kızlar..motivasyon olmadıktan sonra en zayıf anımızda diyet güme gider...size nasıl kilo verdin diye sorarlarsa ilk söyleyeceqiniz şey 70*79 topiqi kk...qerisi hikaye...burdan kopan arkadaşlarımızın hepsi kilo alıp dönüyorlar buraya..diyet mantıqını çözmüş olsakta motivasyon olmadıqı zaman hiçbir işe yaramaz...burasıda en büyük motivasyon kaynaqımız...Ayyy kızlarrrr
İşyerinden bi erk. arkadaş dedi ki Dilek bişey dicem yanlış anlama ama sen baya bayaa kilo verdin.
Ne yapıyorsun falan
Dalga geçme dedim ciddiyim falan dedi.
Bi arkadaşı var o da tombik demiş ki Dilek'e sorsana ne yapıyor bende uygulıyım.
Bi güldüm bitki çayı+su+akşam az yemek dedim
Diyo ki bi 10 kilo vermişsindir falan aynen dedim
Ay çok hoşumaaa gitttiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Selam ben geldim nasilsiniz hanimlar ?? :97: bu sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim domates ve 2 dilim salatalik yedim ekmek yemedim
gördüm ben bunu markette ama 5i 1 yerde var dıye almadım, tadı guzel mı barı
valla mısırpuskullu formdan sonra bılmedıgım caylara temkınlı yaklasıyorumbı de kocişin yanında alamıyorum, ne bu boyle otlar caylar fılan dıyooo onun dırdırını çekemem, kimdemiş sadece kadınalr dırdırcı dıye valla erkekler daha dırdırcı bazı konularda ben de genelde tek gıttıgımde markete alıyorum caylarımı, 5i 1 yerde bıtıyo belkı denerım, kiraz sapı slımde var sanırım ama ısırgan yok benım ıctıklerımde :44:
canım bitki çayları ara niyetine içilmez...yani onlarla ara yapılmaz..inşallah bende cuma günü simit yicem çok canım istiyor..kurstan dönerken hergün 2 simitçinin önünden geçiyorum içim gidiyor valla...ama ben sokak simitini seviyorum diqerlerini simitten bile saymam..geçen yıl her cuma bnm simit günümdü..kahvaltıyıda 7de yapıyorum...6.30ta kalkıp simit almaya gidiyordum..bu yılda aynı yoldan devam...gel cuma gell.....
ne yaparlarsa yapsınlar ne yerlerse yesinler kilo vermemizdeki en önemli unsur burasıdır kızlar..motivasyon olmadıktan sonra en zayıf anımızda diyet güme gider...size nasıl kilo verdin diye sorarlarsa ilk söyleyeceqiniz şey 70*79 topiqi kk...qerisi hikaye...burdan kopan arkadaşlarımızın hepsi kilo alıp dönüyorlar buraya..diyet mantıqını çözmüş olsakta motivasyon olmadıqı zaman hiçbir işe yaramaz...burasıda en büyük motivasyon kaynaqımız...
off kızlar ne bakabiliyorum ne yazabiliyorum arada acıyorum sayfayı kalıyor o kadarcok yoruldum boynum agrıdı evraklardan bırde bı arkadas yardım edıyorum (yardım derken ıste mecburı yanı kendı ıslerını yapıyorum ama amırın de haberı var yanı)hıc bos kalmıyorum yanı haftaya da boyle gecıcek sanırım ondan sonrada baska ıs bulurlar bana yaa oturup bekletıyolar resmen ısı hepsı bır olsun kolay olsun dıye sonrada sıkıscaklar gene amıre dıycekler yardım ıstıyoz dıyee off bu ınsanları anlamıyorum hepsı mı aynı olur yaa
bu konuyu en cok dıllendıren eşinin ailesiyse olayı eşine havale etmen gerekıyo, kednı aılenı de kendın halletmen, bı daha konusu acıldıgında son derece cıddı ve kesin olarak "bı cocugumun olmasını ben sızden cok ıstıyorum ama saglıgım buna musade etmıyo su an, bu konuyu acıp durmanız benı uzmekten baska bı ıse yaramıyo bı daha bu konuyu konusmak ıstemıyorum, kımseyı kırmakta ıstemıyorum" dıye belırt.. eşinde aynı sekılde boyle bı konu acıldıgında bunu kendı aılesıne soylesın,bırbırnızın aılelerıyle bu konuda hıc muhattap olmayın, kimseyı kırmayın, onalr yanlıs bısı yaptıklarının farkına varsınlar..
anaaam ses vermiş bilekac gel arzu kızzzz, ben de kacıcam bu gıdışleeee
Ayyy kızlarrrr
İşyerinden bi erk. arkadaş dedi ki Dilek bişey dicem yanlış anlama ama sen baya bayaa kilo verdin.
Ne yapıyorsun falan
Dalga geçme dedim ciddiyim falan dedi.
Bi arkadaşı var o da tombik demiş ki Dilek'e sorsana ne yapıyor bende uygulıyım.
Bi güldüm bitki çayı+su+akşam az yemek dedim
Diyo ki bi 10 kilo vermişsindir falan aynen dedim
Ay çok hoşumaaa gitttiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Dedeiğin şeyi defalarca söyledik eşim kendi ailesine ben kendi aileme ama sanki biz çaba harcamıyomuşuz gibi geliyor göze görünmüyor onlara 2 tarafta aynı bakıyı yapıyor. kırmamak için zor tutyorum bazen çok sıkıldım. sırf eşim bana destek olmak için benle spora yazıldı diyete başladı o da hevesli oda istiyor ama dillendirmiyor üzülmemi istemiyor çünkü:97:
ayy valla bırı benı kurtarsın yapmıyom iş lan cok kötü oldum valla mılletın ısını yapıyoz kendılerı oturuyo nası iş anlamadım görünüşte yardım edıyoz iş üzerimize yıkılıyooo offf :84::84:
herkeze tünaydınların tünaydını millet ben geldiiim,,,çok çok mutlu bigüne uyandım dün akşam 20.00de 1 paket makarna pişirmiştim nefsime yenilip çocuklara bi tabak koydum kendim bütün kalanı bitirdim,,hemde salçalııı yoğurtluu
ve sabah kaç çıktım inanamazsınız hiç beklemiyodum,,ama her ne zaman geç saatte makarna yesem sabah tartıda güzel sonuç görüp mutlu oluyorum,,bünyem makarna istiyo benim demekkitartıda düne göre 200gr eksideydiiim
Ben geldiim kızlaarr....
Dönerimi porsiyonda pilavsız domates ve yeşillikle yediim yanına da ayran.. 2 top da dondilik yedim sossuz...
Aferin bana dimi.. :76:
Şimdide evde kupada turk kahvemı ıcıyorum, şeytan dürtüyor git içerideki cevizli kekten bır dılım kapta gel dıyor ama yemıcemm....
oohh yürü kim tutar senii...:81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?