70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmıs olsun canım ama bu ödüllendirme bıraz fazla olmamıs mı:26: hadı ıskenderı yedın o lahmucunu nası yedın bı de uzerınee :26:

neyse artık olan olmuş, baskulunu de aldıgına gore daha rahat olursun takip açısından

ah canım ya neden kafana takıyosun bu kadar hani bi laf var dinime söven müsliman olsa diye sen öbür tarafta alıcan karşılığını boşverrr

saol canımm
öyle oldu ama iskenderin yanında pilav vardı onu yemdim bide lahmacun hem yarım hem küçüktü
basküle çok sevindim bende eşim hamileyken simbonunkini almıştı hemen bozuldu ya da bana dayanamadı bu bekonun bakalım nası olacak:44:

Son düzenleme:

tövbe tövbeee, bunların hıc mı işi gucu yok anlamadım ben :26:

yapacagın ıkı sey var alıp karsına konusmak, gerekırse tartısmak ama bunların konusmaktan anlayacaklarını düşünmüyorum, hatta bu konuda tartısmak hoşlarına bıle gıder gıbı gelıyo, ne bıleım sankı hastalıklı bı ruh hallerı avr, olayın sadece dını yanı olmasını da bırakıyorum, her ne olursa olsun hosuna gıtmeyecek bıseyı sureklı senı gozune sokmaya calısıyolar, işte burda onların problemlı oldukalrı ortaya cıkıyo..

yapacagın ıkıncı sey ıse, Murathan Mungan'ın en sevdıgım sözünü gerceklestırmek olcak; "En ıyı ıntıkam sekli, kayıtsızlıktır." kayıtsız kalıcaksın, cunku amacları senı zıvanadan cıkarmak gıbı, sen tartısırsan tepkı verırsen bu hoslarına gıdıcek cunku ztn ıstedıklerı bu, bence kayıtsız kal, umursama..

hem nıye elın ayagın tıtrıo, nıye ısteklerını gerceklestırıyosun onların, kayıtsız olman onları daha cok sınırlendırecektır bence..din, dil, ırk fark etmez ama kendini insanlıktan nasibını almamaış ınsalar için üzme

Son düzenleme:
günydın kızlar bn dha yeni kalktım hiç saatlrimz uyusmuo sizinle konusamıorm die üzülüorm

günaydınnnnn,tünaydınnn hatta havanın yagmurlu olması sebebıyle karanlık bı havadan ıyı aksamlar bıle dıyebılırım

güle güle kullan, bol eksili günler

kızlar aranızda piercingi olan vrmııı

yok ben deee

haha dün de baska bısey vardı kk facebook baglantııs mı ne bend esınırı oluyom hergun bısey koyuyolar gözümüzün önüne istiyoz mu bakalım dımı yanii

valla charm cıdden hala dondurma mı yıyon sen yaa

canım onların baska ısı yok sızle ugrasıyo bosver bencede hıc umursama kı kendılerını bısey sanmasınlar

yazında sag tarafta cansu dereli magnum reklamları vardıı bız burda zayıflama topıgındeyız, aklımızdan cıakrmak sıterken magnumları gozumuze sokuyolar onlar yuzunden dilek her gun ıkı tane magnum yıyodu yaaa

hey yavrum kim tutar senii yürüüüüü,,bu hafta zafer bizim olucaaakkk
mükemmelsin ne diyim ama hiç 70lerde gibi durmuyo kilon

günaydın canım
ben yine bişey soracağım
fotolarda yüzlerinizi saklamışsınız ya. saklamayı burada albüm oluşturduktan sonra mı yaptınız????
hayır canım önce resmini paintte açıp ordan sıfatını gizlemen gerekiyooo
günaydın kızlar

sabah tartı beni mutlu etti .bu motiveyle bişi yemesem bile tüm gün açıkmam galiba
sabah
1 karışık tost
1 bardak çay
1 dilim elma

günaydın kızlarrrrrrrrrr kız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:
ben yediiimmmm hemde bi paket makarnayıı bitirdiiiiim ve sabah 200 ekside çıktıım sabah evi çınlattım eşimee bi yapıştııım
aaaaaa ben gece yatmadan 30dk önce bazen içiyorum keyif olsun diyeee:26:
bende sinir olduum bunaaa
yok canım kimse sus diyemez sanaa 10kilo azmıı,,burası olmazsa suyu kolay kolay içemez kimse ben hariç amaa,,ben çocukluğumdan beridir su hastasıyım içmeden duramam,annem hep derdi sen çöle düşsen ilk 1 saatte nalları dikersin
hoşgeldin ozaman tekrardan
ay bak senin adına bende çok sevindim ,,e havalanmışsındır amaaayani kendimden biliyorum ondaan,,insanın ayakları yerden kesiliyooo

aman canım ya boşver,onlar öyle yapıyo diye öylemi olucak sankii,kendileri günaha giriyor üzülme sen ,,boşveerdur seni eğlendireyimde azcık gül

Selam ben geldim nasilsiniz hanimlar ?? :97: bu sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim domates ve 2 dilim salatalik yedim ekmek yemedim
ama canım ekmek yemen lazım kahvaltıda onun dışında eksik yok iyi
İçinde kekik, kiraz sapı, yeşil çay, biberiye, mate yaprağı, funda yaprağı, ısırgan yaprağı var.

5i bi yerde kiraz sapı ve ısırgan yaprağı yokmuş.

Eki Görüntüle 271208
ya bende bugün markete gitcem dün yağmura yakalandık gidemedim...bu çayı orda bulabilirmiyimkii,,yok gibi geliyoda banaa:97:
evet sena abla ben kim sorarsa formül ,,hemen önce burasından bahsediyorum,kilonuz kaç kilo olursa olsun size göre topicler var diyorum,kk'sız irade sahibi olamazdım diyorum
kız daha ıkı dakıka once gobek atıyodun ıkı arada bı derede yıne nolduuuuu :26:

ne bileyim bi ara unutluldum sandııımm
dileeek aldım mailini canım sağolasın bebem

Son düzenleme:

Biri magnumm muuuu dediii
Off olsa da yesem double, bademli, beyaz çikilatalııı, sade
Hava falan bağlamaz yeterki dondurma olsun.
Evet Algida sayemde zengin

ah canım ya neden kafana takıyosun bu kadar hani bi laf var dinime söven müsliman olsa diye sen öbür tarafta alıcan karşılığını boşverrr

az önce geldi odaya o sirada sizin msjlari okuyordum birsey demedim cigrindan cikmasin diye sagolun kizlar size yazinca rahatliyorum ne hali varsa görsün kusbeyinlinin

az önce geldi odaya o sirada sizin msjlari okuyordum birsey demedim cigrindan cikmasin diye sagolun kizlar size yazinca rahatliyorum ne hali varsa görsün kusbeyinlinin

evet canım kayıtsız kalıcaksın dediği gibii,,biliyosun hatırlarsan ben alt komşu için kayıtsız kaldım naparsa ne derse desin hiç muhattap olmadım sonunda kazanan kim oldu tabiki beeeeennn:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ya bende bugün markete gitcem dün yağmura yakalandık gidemedim...bu çayı orda bulabilirmiyimkii,,yok gibi geliyoda banaa:97:
dileeek aldım mailini canım sağolasın bebem[/COLOR][/B]

Önemli değil şekerim
Doğadanın çayları genelde heryerde var inş. bulabilirsin :)

Aynen burası olmasa bu kadar süre dikkat ediyor olmazdım.
Bide evet bayagı sevindim canım

Önemli değil şekerim

canım yaa,bişey diycem hani saç rengim için bişey demişytiniz ya ne rengi yakışırdı banaa,bugün alıp boyamak istiyorum,,bu renk gerçekten sağlıksız göstermeye başladı benii,heleki diplerden gelincee hemen boyayasın geliyoo,bide ben dip için boyıycam zamanda sadece diplere değil hepsine yapıyorum off,neyse sen söylesene nasıl bi renk ayapayım koyu istiyorum amaa siyah değil,sonra tekrar açabileceğim bi renk olsun:97::97:

Önemli değil şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…