selam kızlarr
bugün başımıza gelenler ay çok kötü ya tavanımızı su basmış ilgisiz ev sahiplerinin sorumsuzluğu sonucu gece saat 4 de yusuf kalktı emzirdim sonrabi su sesi anam dedim fırtına kopmuş yağmur yağıyor mutfaktan kafamı uzattım yağmur yok bi yukarı başımı çevirdim ki çatıdan allah versin şelale gibi su akıyo hemen ev sahiplerini uyaRDIM hava ışımaya başladı çıktık Allah ne verdiyse temizledik hani yapamasam olurdu ama en üsteki komşuma yatak yorgan hep ıslanmış bi el attım bende onunla bitirdik çok yorulduk ve kendimize ödül verdik gittik iskender yedik bide yarım lahmacun yaaa neyse en sonunda bi baskül alabildim manayla öyle oldu şimdi çok yorgunum biraz dinlenim öptüm hepinizi
morelim cok bozuldu ya
isarkadasi bana mail göndermis sadece bana da deyil bi kac isarkadasina müslimanin affedersiniz acin maili müslümanin mahrem yeri diye
mail i actim kedi var üstündede basörtü mailde ne bekliyordunuz yaziyo almanca
ya ne bicim insanlar bunlar insan deyil bunlar hic mi düsünmüyon benim kirilip gücencegimi böyle saka mi olur
elim ayagim titriyo sinirden
saol canımmgecmıs olsun canım ama bu ödüllendirme bıraz fazla olmamıs mı:26: hadı ıskenderı yedın o lahmucunu nası yedın bı de uzerınee :26:
neyse artık olan olmuş, baskulunu de aldıgına gore daha rahat olursun takip açısından
morelim cok bozuldu ya
isarkadasi bana mail göndermis sadece bana da deyil bi kac isarkadasina müslimanin affedersiniz acin maili müslümanin mahrem yeri diye
ya ne bicim insanlar bunlar insan deyil bunlar hic mi düsünmüyon benim kirilip gücencegimi böyle saka mi olur
günydın kızlar bn dha yeni kalktım hiç saatlrimz uyusmuo sizinle konusamıorm die üzülüorm
saol canımm
öyle oldu ama iskenderin yanında pilav vardı onu yemdim bide lahmacun hem yarım hem küçüktü
basküle çok sevindim bende eşim hamileyken simbonunkini almıştı hemen bozuldu ya da bana dayanamadı bu bekonun bakalım nası olacak:44:
kızlar aranızda piercingi olan vrmııı
Charmmm tebrık ettım senı
dondilikte dondurmamı oluyo, iki top demişsin ama :26: eger dondurmaysa burda dolu yagıo şakır şakır sen hangı mevsımden baglanıyosun acaba yayınımızaaa
aaaaaa valla hadiseden nefret eder oldummmm, içim daralıyo okurken sayfayıııısag taraftakı poposuna bı tekme atcam en sonunda o olcak yaniiii
morelim cok bozuldu ya
haha dün de baska bısey vardı kk facebook baglantııs mı ne bend esınırı oluyom hergun bısey koyuyolar gözümüzün önüne istiyoz mu bakalım dımı yanii
valla charm cıdden hala dondurma mı yıyon sen yaa
hey yavrum kim tutar senii yürüüüüü,,bu hafta zafer bizim olucaaakkkgünümü yazayımda geçmişe gideyim
sabah(08.30)
poçacıdan 1 kıymalı pizza(1/4 ünü yedim),çay
ara(10.30)
6 tane badem
öğle(12.20)
1 tabak kıymalı karnıbahar,1 kase yoğurt
ara(15.30)
1 bardak ayran
ara(16.00)
en küçük boy kavundan incecik 2 dilim kavun,1 brd.yeşil çay
akşam(20.00)
spordan sonra 1 büyük bardak yarım yağlı süt,1 tane tek karalahana sarması(çok güzel koktu pişerken)
gün boyu 3 lt.su
spor(18.00-19.45)
30 dk. ayakta zor ayarda eliptik bisiklet,50 dk. 6.7 de yürüme bandında yürüyüş,25 dk. y.bandının bel kemeriyle ön arka bakımı
yazın gören herkes böyle kaldıtanıymayanlar bile oldu...ama artık onlarda alıştı bnede alıştım yeni görüntüme..koçişe diyorum tatilde çekildiqimiz resimleri yükle diye hep erteliyor..90 kiloluk halimle 72 kiloluk halim var..dur ekliyim cnm..
Eki Görüntüle 270818 Eki Görüntüle 270819
hayır canım önce resmini paintte açıp ordan sıfatını gizlemen gerekiyooogünaydın canım
ben yine bişey soracağım
fotolarda yüzlerinizi saklamışsınız ya. saklamayı burada albüm oluşturduktan sonra mı yaptınız????
günaydın kızlar
sabah tartı beni mutlu etti .bu motiveyle bişi yemesem bile tüm gün açıkmam galiba
sabah
1 karışık tost
1 bardak çay
1 dilim elma
ben yediiimmmm hemde bi paket makarnayıı bitirdiiiiim ve sabah 200 ekside çıktıım sabah evi çınlattım eşimee bi yapıştııımgünaydın kızlarrrrrrrrrrkız kardeşim bende gece makarna yaptık ama ama yemedimm aç aç uyudum işknce gibiydi yaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: öptüm sizi uğrarım gene:80: :80: :80: :80: :80:
aaaaaa ben gece yatmadan 30dk önce bazen içiyorum keyif olsun diyeee:26:yağsız sorun yok öğlen akşam dengelersin cnm afiyet olsun cnm
umarım görürüm cnm tartıda karşılığını
günaydın cnm gece geç saatte bitki çayı içtiysen su tutar vucudun wc ye çıkamadıysan ondanda olur cnm
aaay herkesın sayfaısnın ıkı yanıdna Hadise cıkıyo mu, sol yanımda Hadisenın bacakalrı, sağ yanımda poposu daral geldı bana valaaaaaortada sayfa sıkımıs, alttakı ıfadelerın yerı oynamış dağılınnn uleyyyyyynnnnn
yok canım kimse sus diyemez sanaa 10kilo azmııBu arada menülerimin altına yazmayı unutuyorum.
Günde 3-3.5 litre su 2-3 fincanda bitki çayı tüketiyorum.
Bunlarında etkisi çok bence
Diceksiniz 73.4 sün sus bil haddini
Ama 86dan düştü bu bünye
Normalde günde 1 bardak su bile unutan bi insandım ben.
hoşgeldin ozaman tekrardanselam hanımlar, yine bi kilo verme macerasına başladım, hadi bakalım hakkımda hayırlısı :) daha önce de çocuklarımın doğumlarında azmedip vermiştim kiloları, zaman içinde toparlamışım . topiklere bakayım derken kendim olmuşum topik :) bugünden başlayalım bakalım kaç kilo verebilicem ?
Ayyy kızlarrrr
İşyerinden bi erk. arkadaş dedi ki Dilek bişey dicem yanlış anlama ama sen baya bayaa kilo verdin.
Ne yapıyorsun falan
Dalga geçme dedim ciddiyim falan dedi.
Bi arkadaşı var o da tombik demiş ki Dilek'e sorsana ne yapıyor bende uygulıyım.
Bi güldüm bitki çayı+su+akşam az yemek dedim
Diyo ki bi 10 kilo vermişsindir falan aynen dedim
Ay çok hoşumaaa gitttiiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
aman canım ya boşver,onlar öyle yapıyo diye öylemi olucak sankii,kendileri günaha giriyor üzülme sen ,,boşveermorelim cok bozuldu ya
Selam ben geldim nasilsiniz hanimlar ?? :97: bu sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim domates ve 2 dilim salatalik yedim ekmek yemedim
ya bende bugün markete gitcem dün yağmura yakalandık gidemedim...bu çayı orda bulabilirmiyimkii,,yok gibi geliyoda banaa:97:İçinde kekik, kiraz sapı, yeşil çay, biberiye, mate yaprağı, funda yaprağı, ısırgan yaprağı var.
5i bi yerde kiraz sapı ve ısırgan yaprağı yokmuş.
Eki Görüntüle 271208
evet sena abla ben kim sorarsa formül ,,hemen önce burasından bahsediyorum,kilonuz kaç kilo olursa olsun size göre topicler var diyorum,kk'sız irade sahibi olamazdım diyorumne yaparlarsa yapsınlar ne yerlerse yesinler kilo vermemizdeki en önemli unsur burasıdır kızlar..motivasyon olmadıktan sonra en zayıf anımızda diyet güme gider...size nasıl kilo verdin diye sorarlarsa ilk söyleyeceqiniz şey 70*79 topiqi kk...qerisi hikaye...burdan kopan arkadaşlarımızın hepsi kilo alıp dönüyorlar buraya..diyet mantıqını çözmüş olsakta motivasyon olmadıqı zaman hiçbir işe yaramaz...burasıda en büyük motivasyon kaynaqımız...
[/COLOR]
kız daha ıkı dakıka once gobek atıyodun ıkı arada bı derede yıne nolduuuuu :26:
yazında sag tarafta cansu dereli magnum reklamları vardııbız burda zayıflama topıgındeyız, aklımızdan cıakrmak sıterken magnumları gozumuze sokuyolar onlar yuzunden dilek her gun ıkı tane magnum yıyodu yaaa
ah canım ya neden kafana takıyosun bu kadar hani bi laf var dinime söven müsliman olsa diye sen öbür tarafta alıcan karşılığını boşverrr
tövbe tövbeee, bunların hıc mı işi gucu yok anlamadım ben :26:
yapacagın ıkı sey var alıp karsına konusmak, gerekırse tartısmak ama bunların konusmaktan anlayacaklarını düşünmüyorum, hatta bu konuda tartısmak hoşlarına bıle gıder gıbı gelıyo, ne bıleım sankı hastalıklı bı ruh hallerı avr, olayın sadece dını yanı olmasını da bırakıyorum, her ne olursa olsun hosuna gıtmeyecek bıseyı sureklı senı gozune sokmaya calısıyolar, işte burda onların problemlı oldukalrı ortaya cıkıyo..
yapacagın ıkıncı sey ıse, Murathan Mungan'ın en sevdıgım sözünü gerceklestırmek olcak; "En ıyı ıntıkam sekli, kayıtsızlıktır." kayıtsız kalıcaksın, cunku amacları senı zıvanadan cıkarmak gıbı, sen tartısırsan tepkı verırsen bu hoslarına gıdıcek cunku ztn ıstedıklerı bu, bence kayıtsız kal, umursama..
hem nıye elın ayagın tıtrıo, nıye ısteklerını gerceklestırıyosun onların, kayıtsız olman onları daha cok sınırlendırecektır bence..din, dil, ırk fark etmez ama kendini insanlıktan nasibını almamaış ınsalar için üzme
az önce geldi odaya o sirada sizin msjlari okuyordum birsey demedim cigrindan cikmasin diye sagolun kizlar size yazinca rahatliyorumne hali varsa görsün kusbeyinlinin
ya bende bugün markete gitcem dün yağmura yakalandık gidemedim...bu çayı orda bulabilirmiyimkii,,yok gibi geliyoda banaa:97:
dileeek aldım mailini canım sağolasın bebem[/COLOR][/B]
yok canım kimse sus diyemez sanaa 10kilo azmıı,,burası olmazsa suyu kolay kolay içemez kimse ben hariç amaa,,ben çocukluğumdan beridir su hastasıyım içmeden duramam,annem hep derdi sen çöle düşsen ilk 1 saatte nalları dikersin
ay bak senin adına bende çok sevindim ,,e havalanmışsındır amaaa yani kendimden biliyorum ondaan,,insanın ayakları yerden kesiliyooo
Önemli değil şekerim
Doğadanın çayları genelde heryerde var inş. bulabilirsin :)
Aynen burası olmasa bu kadar süre dikkat ediyor olmazdım.
Bide evet bayagı sevindim canım
Biri magnumm muuuu dediii
Off olsa da yesem double, bademli, beyaz çikilatalııı, sade
Hava falan bağlamaz yeterki dondurma olsun.
Evet Algida sayemde zengin
Önemli değil şekerim
Doğadanın çayları genelde heryerde var inş. bulabilirsin :)
Aynen burası olmasa bu kadar süre dikkat ediyor olmazdım.
Bide evet bayagı sevindim canım
canım yaa,bişey diycem hani saç rengim için bişey demişytiniz ya ne rengi yakışırdı banaa,bugün alıp boyamak istiyorum,,bu renk gerçekten sağlıksız göstermeye başladı benii,heleki diplerden gelincee hemen boyayasın geliyoo,bide ben dip için boyıycam zamanda sadece diplere değil hepsine yapıyorum off,neyse sen söylesene nasıl bi renk ayapayım koyu istiyorum amaa siyah değil,sonra tekrar açabileceğim bi renk olsun:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?