70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolestonun terekotası guzel bı renk bence ama yıne de sen bılırsın

Loreal casting serisini öneririm canım saça zararı olmuyor besliyor resmen hemde akmıyor

kestane tonları olabilir, bal köpüğüde olabilir çok güzel olur ben çok seviyorum o rengi :) gerçi ne renk şuan saçların bilmiyorumm

kolestonun terekotası guzel bı renk bence ama yıne de sen bılırsın
evet canım baktım onada şimdi bu koyu renkler tutarmı tam rengi acaba benim şuanki rengim bakırla kül sarısı arası gibi bişey:44:
Loreal casting serisini öneririm canım saça zararı olmuyor besliyor resmen hemde akmıyor
Eki Görüntüle 271320
Eki Görüntüle 271319
Eki Görüntüle 271318

hepsi güzeller canım sence en tatlısı hangisi bu çikolataların tam bi fikir verin bana bunlardan birini seç demeyin kafam karışıyo karar veremiyorum.

Senin yerinde olsam saçımı kolestonun açıcısıyla açıp üstüne çikolata karamelle boyardım.
Kolestonun saç açıcısı saça çok zarar vermiyor.
Ben bi kere siyahtan dönerken kuaförde açtırdım o günden beri kuaföre gitmem fobim oldu.
Evde kendim boyarım.
Bugüne kadar da begenmeyen çıkmadı saç rengimi.
Çikolata karamele boyarsan makyaj yapınca falan daha hoş olursun diğer türlü pek bişi anlamazsın hergün kendimle ugrasamam diyorsan çikolata kahve derim
Saçın siyah oldugu icin bu renkleri tutması için açmalısın canım.
Yoksa neye boyarsan boya bu renkleri elde edemezsin.
Tecrübeyle sabit

Düzeltme: Saçını koyu biliyordum açıcı ile dediklerimi salla ne boyarsan tutar

Son düzenleme:
kaçamağın dibine vurdum geldimm minnak sandviç ekmekler varya ekmek arası domates peynir yidim iyi b.................. yedim dicem töbe töbe ama aşerdim resmen napim ya :84: :84: :84: :84: :84:

3 tane yidim hala yiyesim var içine salam sucuk koyup ne oluyo bana yaaa batırdım bu haftayı

Son düzenleme:

allah canını almasın bende ne diyo bu kız diyorumsaçımı açmama gerek varmıkii diyorum açık zaten rengi falan diye üzülürkenson yazını gördüm salladım gitti..çikolata karamel diyosun yanii:97::97:şey son bişey şuan senin ne renkti saçrengin,,gördüm köpük karamelmiydi neydii bal köpüğüydü sanırım neyse ya sen söyle neydii,,vede nezamandan beridir çikolata karamel kullanmıyorsun ve neden
vede orenkte bi foton varmııı

Son düzenleme:

Hmmm mart yada nisandan beri bal köpüğünü kullanıyorum canım.
Gerçek saç rengim kumral. Dip boyası çıksa da pek sırıtmıyo.
Bide göz rengim açık kahve bal rengi diyorum tüm tanıdıklarımda öyle der
Gözlerimi ortaya çıkardıgını söyledi herkes.
En son sevdicekte resimlerde çok güzel saç rengin dedi geri dönmedim
Yoksa bakır renklerini düşünüyordum.
Geçen yıl bayağı bi renge boyadım bal köpüğü favorim :))
Bak yeni boyanmış hali bu;

Bu da aktıktan sonraki hali;

Eki Görüntüle 271338

Ortim naptın sen yaa
Sabah yesen neyse de akşam makarnada kendini tutmuşsun şimdi yaptıgına bak.
Git bi bitki çayı demle olmadı soda iç.
Olmadı git oyalan bişeylerle gel burda yazış sana yakıştıramadım vallahi

canım ya peki bu çikolata karamelle boyarken hiç foto çekmedinmii bi görseydim nasıl duruyooo:97::97:

kızzz yarısma sana yaramadı haa kendını dusunmuyosan ortını düşün, bu hafta baskalarıyla sorumluluk aldınızz :26: tabı gercekten as erme durumu da olabılır ha var mı ıhtımal

guzelmıs bak bunun tonuda, bakırlık var gıbı, hangı markanınkıydı ki bu ::44:ben de en son sacımı bıraz deıstıreım dıye dusundum sonra gıttım yıen aynı renge boyadımm

bende anlamadım naptım diye ama bi anda kaybettim kendimi krz geldi sanki akşam akşam:18: :18: :18: :18: :18:

hımm pek bikahveymişneyse şimdi ben çikalata karamelde fikir kıldım gibi loreal casting bi bakcam fiatından bi haberim şuan çıtlatsana bana azcuk:88::83:

yok kız ihtimal yok dayanamadım napim ya offfff :18: :18: :18: :18: :18: :18:

hımm pek bikahveymişneyse şimdi ben çikalata karamelde fikir kıldım gibi loreal casting bi bakcam fiatından bi haberim şuan çıtlatsana bana azcuk:88::83:

10-11 lira arasıdır canım indirimde oluyor bazen 8 tl falan.

Hatırlamıyorum ki ger-düşüm :44:
Ben genelde loreal serisini kullanıyorum.
Aklınızda olsun koleston gözüken rengin 1-2 ton koyusu oluyor her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…