Bugün geçti son 2 gün canım azcık dikkat et bak
Sende ters tepti bu yarışma mevzusu
Bak kaptana aslan gibi geliyor
selam kizlar nasilsiniz ??
ya hadiseye uyuz oldum surekli cikip duruo. hadi bizi motive edecek guzellikte bi hatun koysalar neyse
ay anlamadım fena oldu dün o makarnaya dayanan ben bu sefer duramadım ortim pişmanımmm :18::18:
çok sağol dilekcim,,hemen gidiyorum ben markete ,,ordanda ablama giriveririm saçımı ona boyatırım,evi 2adım markete zaten,,neysee,kendim boyayamıycak kadar üşengecim şuanda çocuklar onun çocuklarıyla oynarken ablamda beni hallediverir,ben az boyamadım onun saçını,,ucuza mal oluyor işte böyleehadin akşama görüşürüz,,şimdiden akşam menümü yazıyım special-k yicem sadeceee
:92::92::92::92::92:
yani hatun guzel degil onu demek istiyorum.. ha soyle miranda kerr in az daha etli butlu hali olsa da onu koysalar valla daha cumaya kalmadan bakmaktan yaglarimiz erir zaten
Bacakları için Roberto Carlos bacağı demişler
Yazık hatuna ya
dileeek,son bişey unuttum,,senin saça kaç kutu boya gidiyoo
Neyse olan oldu artıkın yarına bak güzel bir menü hazırla.
Öğlen tavuklu salata düşünüyorum ben yanında ayran akşamları fixledim k-flakes yiyorum
yarın açım
10-11 lira arasıdır canım indirimde oluyor bazen 8 tl falan.
Hatırlamıyorum ki ger-düşüm :44:
Ben genelde loreal serisini kullanıyorum.
Aklınızda olsun koleston gözüken rengin 1-2 ton koyusu oluyor her zaman.
ben kolestona boyuyorum genelde koyu oldugunu bılıyorum ama akınca fılan ıyı oluyo, hep aynı renge boyadıgım ıcın alıstım ben, ama mesela bıa rkadasım var sacı sımsıyah ama koleston kahveye boyuo sacını :26:
kızlar ben kacıyorummmm, hepınıze ıyı aksamlarrr:79:
yani hatun guzel degil onu demek istiyorum.. ha soyle miranda kerr in az daha etli butlu hali olsa da onu koysalar valla daha cumaya kalmadan bakmaktan yaglarimiz erir zaten
Ihh aç olmaz salata ye miden çalışır hem ayranla bayılıyorum
Ağzım sulandı resmen
Charmmm tebrık ettım senı
dondilikte dondurmamı oluyo, iki top demişsin ama :26: eger dondurmaysa burda dolu yagıo şakır şakır sen hangı mevsımden baglanıyosun acaba yayınımızaaa
aaaaaa valla hadiseden nefret eder oldummmm, içim daralıyo okurken sayfayıııısag taraftakı poposuna bı tekme atcam en sonunda o olcak yaniiii
haha dün de baska bısey vardı kk facebook baglantııs mı ne bend esınırı oluyom hergun bısey koyuyolar gözümüzün önüne istiyoz mu bakalım dımı yanii
valla charm cıdden hala dondurma mı yıyon sen yaa
morelim cok bozuldu ya
isarkadasi bana mail göndermis sadece bana da deyil bi kac isarkadasina müslimanin affedersiniz acin maili müslümanin mahrem yeri diye
mail i actim kedi var üstündede basörtü mailde ne bekliyordunuz yaziyo almanca
ya ne bicim insanlar bunlar insan deyil bunlar hic mi düsünmüyon benim kirilip gücencegimi böyle saka mi olur
elim ayagim titriyo sinirden
kzlar sorum olucak
kfleksı saat kcta yiyosunuuz ve sonra aksam acıkmıomsnz onnla nasl tok duruosnz ya
Kızlar hadiseden bahsetmişsiniz valla önceden de cok ahım sahım degıldı sadece bıraz etlı ya dolgun gelıyor goze, ama son zamanlarda kaşlarının rengını acmıs kassız gıbı duruyor bırde yuzune bırsey mı yaptırmıs ne goz kısmı bıraz tuhaf duruyor cırkınlesmıs geldı benım gozume,
dun o ses yarısmasında da gordum dıkkatımı cektı.. black eyed peas grubunda kı kadın soliste benzetmeye basladım bazı karelerde adını getıremedım sımdı..
ama vucudu guzel ben erkek olsam bu kıvamda kadın severım yanı zayıf ama etlı kıvrımlı yanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?