70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar nasilsiniz ??
ya hadiseye uyuz oldum surekli cikip duruo. hadi bizi motive edecek guzellikte bi hatun koysalar neyse

çok sağol dilekcim,,hemen gidiyorum ben markete ,,ordanda ablama giriveririm saçımı ona boyatırım,evi 2adım markete zaten,,neysee,kendim boyayamıycak kadar üşengecim şuanda çocuklar onun çocuklarıyla oynarken ablamda beni hallediverir,ben az boyamadım onun saçını,,ucuza mal oluyor işte böyleehadin akşama görüşürüz,,şimdiden akşam menümü yazıyım special-k yicem sadeceee
:92::92::92::92::92:

Ne demek canım en güzeli evde boyamak
Ben seviyorum saç boyamayı
Hadi kolay gelsin sana benimde akşam menüm k-flakes
Görüşürüzzz :80:

Bacakları için Roberto Carlos bacağı demişler
Yazık hatuna ya
yani hatun guzel degil onu demek istiyorum.. ha soyle miranda kerr in az daha etli butlu hali olsa da onu koysalar valla daha cumaya kalmadan bakmaktan yaglarimiz erir zaten

ben kolestona boyuyorum genelde koyu oldugunu bılıyorum ama akınca fılan ıyı oluyo, hep aynı renge boyadıgım ıcın alıstım ben, ama mesela bıa rkadasım var sacı sımsıyah ama koleston kahveye boyuo sacını :26:

kızlar ben kacıyorummmm, hepınıze ıyı aksamlarrr:79:

İyi akşamlar ger-düşüm yarın görüşmek üzereee:80:
Ben kaçıyım eve gideyim artık bitti mesaiii
Byee :80::80::80::80:

kzlar sorum olucak
kfleksı saat kcta yiyosunuuz ve sonra aksam acıkmıomsnz onnla nasl tok duruosnz ya

Valla kızlar ben daha öncelerden dısarıda yagmur yagarken evde bır kutu dondurmayı kasık kasık bıtırdıgımı bılırım agzım yuzum donardı...
O yuzden suan kı durumda 2 top bırsey degıl..

Canım onların hesabı Allahla bosver sen sıkma canını... sadece acıyabılırsın yapacak bırsey yok işleri zor olacak...

Kızlar hadiseden bahsetmişsiniz valla önceden de cok ahım sahım degıldı sadece bıraz etlı ya dolgun gelıyor goze, ama son zamanlarda kaşlarının rengını acmıs kassız gıbı duruyor bırde yuzune bırsey mı yaptırmıs ne goz kısmı bıraz tuhaf duruyor cırkınlesmıs geldı benım gozume,
dun o ses yarısmasında da gordum dıkkatımı cektı.. black eyed peas grubunda kı kadın soliste benzetmeye basladım bazı karelerde adını getıremedım sımdı..
ama vucudu guzel ben erkek olsam bu kıvamda kadın severım yanı zayıf ama etlı kıvrımlı yanı...

bende oyle etli butlu seviyorum :) bizde aile gelenegi. annemin deyimiyle adam tuttu mu bisey gelicek diyo
ama hadise bildigin guzel degil yani. cirkin diyemem de oyle iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…